Vigtigste > Lightening

911 shampoo-neutrale anmeldelser

"911 Neutral Shampoo" til følsom hovedbund (150 ml) - designet til daglig hårpleje. Mild rengøringsmiddel rengør håret forsigtigt uden at forstyrre den naturlige beskyttelsesbarriere og forhindre tør hud. Shampoo opretholder den hydrolipidiske balance i hud og hår. Hypoallergenisk, velegnet til følsom hovedbund.

Aktive ingredienser: hydrogeneret ricinusolie, sæbe møtrikekstrakt, kokosnøddiethanolamid, citronsyre, vand osv..
Indeholder ikke: Laurylsulfat, parabener, farvestoffer, dufte.

Sådan bruges: Påfør shampoo på vådt hår og skum med let masseringsbevægelser. Lad det virke i 2-3 minutter, skyl derefter grundigt med vand.
Kontraindikationer: individuel intolerance over for komponenterne.
Flaskevolumen: 150 ml.
Opbevares: ved temperaturer fra +5 ºС til +25 ºС.
Udløbsdato: 2 år.

Oplysninger om tekniske egenskaber, leveringssæt, produktets produkt og udseende er kun til reference og er baseret på de nyeste tilgængelige oplysninger fra producenten.

Anmeldelser af "911 Neutral Shampoo" til følsom hovedbund (150 ml)

Forfatter: Besøgende 2016-08-21

Jeg kunne virkelig godt lide Twin Tack 911 neutral shampoo. God kvalitet, som du kan købe for meget få penge. Håret fugter perfekt, der er ingen tørhed i huden, ideel til min følsomme. Jeg kan endda lide det uden balsam, håret er ikke meget langt, så det er ikke svært at kæmme. Efter tørring ser håret smukt ud, skinner, flyder, volumen observeres. Jeg har brugt det i flere måneder nu, og jeg planlægger at fortsætte.

Pleje af hår og hovedbund: Shampoos: 911

Anmeldelser af kosmetik under overskriften "Shampoos"

Shampoo til fedtet hår med mælkeserum fra "Zeytun"

Andre overskrifter:
Kropspleje Hår- og hovedbundspleje Hånd- og neglepleje Solcremer Ansigt- og halspleje Fødepleje Børns kosmetikDekorativ kosmetik Kosmetik til gravide kvinder og mødre Depilatoriske produkter Parfume Kosmetik til mænd Insektmidler
Komplet katalog

Webstedsmateriale er til informationsformål og er beregnet til uddannelsesmæssigt formål. Redaktionens mening kan ikke sammenfalle med forfatterens udtalelser. Genudskrivning af webstedsmaterialet er forbudt uden skriftligt tilladelse fra SIA "ALP-Media" og forfatterne. Forfattere og udgiveres rettigheder er beskyttet.

Om projektet | Konkurrencer | Social mappe | Links

Webstedsmateriale er til informationsformål og er beregnet til uddannelsesmæssigt formål. Redaktionens mening kan ikke sammenfalle med forfatterens udtalelser. Genudskrivning af webstedsmaterialet er forbudt uden skriftligt tilladelse fra SIA "ALP-Media" og forfatterne. Forfattere og udgiveres rettigheder er beskyttet.

Shampoo "911 Zinc": anmeldelser, sammensætning, brugsanvisning, producent

Forekomsten af ​​skæl indikerer tilstedeværelsen af ​​sygdomme i kroppen. Oftest skyldes problemet en svampeinfektion, så det er umuligt at helbrede hår og hud med regelmæssig shampoo. Shampoo "911 Zinc" fra "Twins Tek" er et terapeutisk og profylaktisk middel til behandling af skæl, aktivt anbefalet af trichologer. For mere information om sygdomsproblemet, stoffet, princippet om dets virkning og effektivitet, lærer vi i denne artikel..

Årsagerne til seborrhea

Statistikker siger, at 30% af verdens befolkning har skæl. Problemet kan opstå på grund af indflydelsen fra sådanne faktorer:

  • svampesygdom;
  • dårlig på vitaminer og mikroelementer;
  • misbrug af slik, kager og fedt i kosten;
  • konstante stressende situationer;
  • ugunstig økologi;
  • forkert valgt eller lav kvalitet shampoo;
  • lidelser i immunsystemet;
  • overdreven aktivitet af talgkirtlerne;
  • øget svedtendens;
  • tilstedeværelse af sygdomme såsom psoriasis, neuralgi, slagtilfælde;
  • manglende overholdelse af reglerne for hygiejne for hår og hovedbund.

Sjov kendsgerning: Flass er mere almindelig hos mænd end hos kvinder. Derudover er sygdommen ofte sæsonbestemt og forværres om vinteren..

Hvilken læge der skal kontaktes?

Det er bydende nødvendigt at få råd fra en specialist, hvis følgende symptomer vises:

  • tilstedeværelsen af ​​eksfolierende vægte af overhuden i området med hårvækst på hovedet;
  • kløe og forbrænding;
  • røde pletter;
  • dannelse af skorper og skorpe;
  • irritabilitet og nervøsitet;
  • forskellige hududslæt;
  • hvidgrå flager ved hårrødderne.

Mæl kan påvirke hårsækkens vækst negativt. Ignorer ikke en specialists råd. Hvis der vises nogen af ​​de anførte tegn, skal du kontakte en hudlæge eller tricholog. Lægen undersøger patienten, spørger om symptomerne og på grundlag af dette ordinerer medicin og terapeutisk shampoo.

Selvmedicinering kan ikke kun mislykkes, men også forværre problemet, fordi skæl kan være tørt eller fedtet. For hver situation er et specifikt middel nødvendigt, og kun en snæver specialist vil bestemme, hvilket aktivt stof der vil være effektivt i et bestemt tilfælde..

Populære komponenter i lægemidler

Anti-flass shampoo er normalt formuleret baseret på følgende ingredienser:

  1. Antibakteriel (klatazol, blæksprutte).
  2. Antifungale (zinkpyrithion, ketoconazol, clotrimazol, ciclopirox).
  3. Eksfolieringsmidler (svovl, ichthyol, salicylsyre).
  4. Naturlige ekstrakter (burdock, tjære).

Ofte kombineres flere komponenter i et produkt for at opnå et positivt resultat i behandlingen.

Grundlæggende egenskaber ved zink

En af de populære ingredienser i skæl mod medicin er zinkpyrithion, der har følgende virkninger:

  • undertrykker reproduktion og vital aktivitet af svampe;
  • tørrer hovedbunden;
  • påvirker et antal patogene mikroorganismer;
  • fremmer regenerering og fornyelse af epidermis;
  • seboré;
  • antipsoriatisk;
  • rengøring;
  • gendanner strukturen i det beskadigede hår;
  • forhindrer hårsækketab.

Zinc-Pyrion er blevet brugt i kosmetologi i over 30 år. Stoffets sikkerhed er blevet bevist ved mange laboratorieundersøgelser. Derfor bruger det russiske firma CJSC "Twins Tek", producenten af ​​shampoo "911 Zinc" aktivt denne forbindelse til at skabe medicinsk kosmetik..

Om mærket

CJSC "Twins Tek" blev oprettet i 1999 af forskere, der praktiserer inden for biologi og kemi. Deres mål var at fremstille terapeutiske stoffer med et minimum indhold af kemikalier baseret på planteingredienser, æteriske olier.

Virksomheden sætter en overkommelig pris for sine produkter for at gøre behandling mulig for mange. Virksomheden har frigivet varemærket "911 Your Rescue Service", som forsyner det farmaceutiske marked med produkter til løsning af forskellige problemer:

  1. Serier til hår, for eksempel shampoo "911 Zinc" til alle hårtyper, "Burdock", "Tar", "Sebopirox", "Onion". Der findes også retsmidler mod hovedlus (lus og nits).
  2. Geler og salver til blå mærker, kvæstelser, åreknuder, blå mærker.
  3. Kosttilskud. "Klimafit" til normalisering af en kvindes hormonelle baggrund på baggrund af overgangsalderen.
  4. Til hygiejne for børn Børn (cremer og våde klude).

Indikationer for brug af produktet

I henhold til brugsanvisningen ordineres "911 Zink" -shampoo til behandling af følgende sygdomme:

  • psoriasis i hovedbunden;
  • seborrhea af forskellige typer;
  • kløe, afskalning og irritation af epidermalaget;
  • skæl;
  • følsomhed og tendens til hudallergier.

Effektivitet

På grund af indholdet af Zinc-Pyrion i 911 Zink-shampoo er dens vigtigste egenskaber:

  • behandler skæl;
  • eliminerer symptomer på psoriasis som en del af kompleks terapi;
  • fjerner kløe og irritation;
  • regulerer produktionen af ​​talg ved kirtlerne;
  • gendanner overfladevandbalancen i overhuden, hvilket gør den modstandsdygtig over for sygdomme;
  • kæmper for patogener og svampebakterier, der forårsager skæl.

Udgivelsesformular

Zinkshampoo fås i en uigennemsigtig 150 ml flaske. Derudover er der vedhæftet en papkasse, der indeholder oplysninger om producenten, sammensætning, egenskaber osv. Udløbsdatoen er angivet på emballagen.

Positiv feedback på 911 Zink-shampoo skyldes flip-top hætten på flasken, hvilket sikrer økonomisk brug.

Da produktet har medicinske egenskaber, sælges det på apoteker..

Betingelser for brug

Lægemidlet bruges i kurser. Inden for en måned skal du bruge produktet to gange om ugen. Derefter en gang hver 2-3 uge med et forebyggende formål.

Shampoo skal påføres håret, skumme og skyl. Sæbe igen og lad vaskemiddelløsningen fungere i 3-5 minutter, så midlets aktive stoffer har tid til at arbejde.

Producenten anbefaler ikke at bruge lægemidlet med zink til børn under to år..

Hvis shampoo bruges til fedtet hår, skylles det derefter af med vand ved stuetemperatur eller afkøles. Varmt vil føre til endnu mere talgproduktion i kirtlerne.

Det er vigtigt at bruge produktet på kurser, fordi langvarig brug kan føre til tørhed i håret og hovedbunden.

Shampoo "911 Zink": Kundeanmeldelser

Meninger om produktet er for det meste positive. Forbrugerne fremhæver følgende fordele ved lægemidlet:

  • lav pris;
  • troværdig, da det sælges på apoteker;
  • hår er mindre fedtede, perioden mellem vask øges;
  • aktivt anbefalet af trichologer;
  • der er en detaljeret og forståelig instruktion til brug på pakken;
  • tyk konsistens;
  • høje skummende egenskaber;
  • neutral aroma;
  • økonomisk at bruge;
  • fjerner kløe efter den første vask;
  • aflaster skæl i den anden brugsuge;
  • renser perfekt hår fra talg og støv;
  • egnet til alle familiemedlemmer;
  • blødere handling end tjæreshampoo;
  • en værdig analog til dyre importerede shampoo til skæl ("Friederm Zinc", "Nizoral", "Logona", Vichy Dercos, "Mikanisal").

Ulemperne ved klienter inkluderer:

  1. Behovet for at bruge et klimaanlæg. Langt hår kræver ekstra fugt, uanset brandets og producenten af ​​shampoo. Frisører anbefaler, at efter hver vask skal du sørge for at anvende en balsam eller maske i enderne.
  2. Lille mængde. En flaske på 150 ml, dette bekræftes af flertallet af forbrugernes anmeldelser af shampoo "911 Zink", er nok til et behandlingsforløb og eliminering af symptomer på sygdommen. Derfor producerer producenten produktet i en sådan emballage..

Resultat

Ifølge anmeldelser har shampoo "911 Zink" en gennemsnitlig bedømmelse. Købere mener, at produktet til trods for den lave pris ikke er ringere end analoger i dets effektivitet og opfylder alle forventninger. Lægemidlet fjerner hurtigt kløe, skrælning, skæl, kæmper effektivt mod årsagen til seborrhea - svampe-mikroorganismer. Forbrugerne synes, det er et godt produkt til en overkommelig pris.

Shampoo 911: oversigt over shampoo serier (formålet med hvert produkt)

Virksomheden "TWINS Tech" producerer en række hårplejeprodukter. Særlig opmærksomhed henledes på shampooer fra 911. Uberegnelige plastflasker har en meget rig sammensætning af ingredienser, der kan løse mange problemer i hovedbund og hår. Og alt dette til en lav pris.

Shampoo 911 løg

911 Onion Shampoo er en vidunderlig hårtabsbehandling, som forbrugerne allerede har værdsat. Alle ved om løgens vidunderlige egenskaber. På grundlag heraf er der mange opskrifter på medicinske hårmasker, men de har en stor ulempe - lugten. Derudover forsvinder det ikke i lang tid. Producenten løste dette problem, og 911 hårtabsanlæg fungerer også godt, men har en behagelig duft..

Linjen indeholder 2 typer løgshampo, den ene med tilsætning af rød peber, og den anden indeholder burdockolie. Begge disse ingredienser er gode til hår.

Du kan læse typerne af 911 løgshampo, dens egenskaber og anmeldelser om det i vores detaljerede artikel om 911 løgshampo.

De vigtigste aktive ingredienser i sammensætningen:

  • Løgekstrakt
  • Birkebladekstrakt
  • Hop kegleekstrakt
  • Gylden hirse
  • Vitaminkompleks

På trods af det faktum, at løgshampo praktisk talt ikke har nogen kontraindikationer, er den ikke egnet til alle. Kløe og rødme i hovedbunden er undertiden bemærket.

Hvad fabrikanten lover:

  • Styrke hårsækkene.
  • Forebyggelse af hårtab.
  • Gendannelse af hårets struktur.
  • Fugtgivende hovedbund.

Ud over shampoo er der en løgbalsam i linjen, der nærer håret langs hele længden og plejer tørre ender. Som alle andre shampooer er løg tilgængelig i plastflasker på 150 ml. Kan købes på apoteket.

Shampoo 911 tjære

Shampoo 911 tjære er beregnet til behandling af hovedbundssygdomme. Den indeholder naturlig tjære, der har været brugt i lang tid som et antimykotisk, antiinflammatorisk middel og sårhelende middel. Shampoo har en markant eksfolierende og antipruritisk virkning.

Indikationer til brug:

  • Seborrhea af forskellig oprindelse.
  • Psoriasis
  • Svampesygdomme

Den eneste ulempe ved produktet er den specifikke lugt af stuvet birkebark. Men det forsvinder inden for få timer efter vask. Der er en gruppe mennesker, der tværtimod finder duften af ​​tjære behagelig.

Hvad fabrikanten lover:

  • Fjern skæl.
  • Undertrykkelse af svampers vitale aktivitet.
  • Fjernelse af irritation og betændelse.
  • Healende sår i hovedbunden.
  • Styrke rødderne og forhindre hårtab.

Ofte bruges tjæreshampoo af mennesker, der har et problem med øget olieagtigt hår. Dette middel renser ikke kun godt, men normaliserer også produktionen af ​​talg. Dette gør det muligt for hår at forblive rent meget længere..

For mere information om 911 Tar Shampoo, se artiklen: 911 Tar Shampoo som et middel til skæl. Anmeldelser.

Shampoo 911 vitamin

Shampoo 911 Vitamin er en reel frelse for svækket, kedeligt og beskadiget hår. Det mætter hovedbunden med de nødvendige stoffer, der bidrager til folliklernes fulde funktion. Det har også antiinflammatoriske egenskaber og forhindrer kløe og skæl..

Hvilke vitaminer indeholder 911-shampoo:

  • B5 (pantothensyre)
  • B6 (pyridoxin)
  • E (tocopherol)
  • C (ascorbinsyre)
  • B3 (nikotinsyre)

Mange forbrugere bemærker, ud over at forbedre udseendet på deres hår, en stigning i vækst efter brug af en vitamin-shampoo. Dette skyldes forbedret blodcirkulation, tilførsel af næringsstoffer og ilt til hovedbunden.

Hvad fabrikanten lover:

  • Dyb næring, iltning af huden.
  • Glatter håroverfladen.
  • Reducerer skrøbelighed.
  • Reduktion af tværsnittet.
  • Forebyggelse af tidligt gråt hår.

Vitaminshampoo 911 er en effektiv og meget kraftig behandling af beskadiget hår. Og sammen med balsam, udfører de mirakler og genopretter selv de mest håbløse krøller..

Shampoo 911 burdock

Burdock-shampoo 911 er fyldt med værdifulde biologiske stoffer, der er indeholdt i burdock-rødder. Mange mennesker ved om fordelene ved denne plante for hår, det er ikke for ingenting, at klyngeolie betragtes som en af ​​de mest effektive midler til behandling og genopretning af hår. I modsætning til olie er shampoo mere praktisk at bruge og giver dig mulighed for at kombinere den nødvendige procedure med nyttig.

Ud over burdock indeholder shampoo ekstrakter:

  • Avocado
  • Highlander
  • Kinesisk elskov
  • Abrikos
  • Rosmarin
  • Orange blomst
  • padderok

Sammensætningen af ​​burdockshampoen er meget rig, så hvis der er en intolerance over for nogen ingredienser, er det bedre at afstå fra at bruge den. Eller lav en følsomhedstest.

Hvad fabrikanten lover:

  • Ernæring af hovedbund og rødder.
  • Stimulering af cellefornyelse.
  • Forøget elasticitet.
  • Reducerer skrøbelighed.
  • Accelererende hårvækst.

Også i linjen er der en nærende balsammaske, som anbefales at påføres efter brug af shampoo. Det transformerer øjeblikkeligt hårets udseende, gør det skinnende og levende.

Shampoo 911 zink

Zink Shampoo 911 sammen med tjære shampoo er en effektiv behandling af skæl. Ideel til problematisk hovedbund med hyppig skæl, kløe, flager og irritation.

Indikationer for brug af zinkshampoo:

  • Psoriasis i hovedbunden
  • Flass, flager
  • Seborré af forskellige typer
  • Følsom og problematisk hovedbund

Zinkshampoo gendanner regelmæssigt den optimale vand-fedtbalance i hovedbunden og øger dens modstand mod sygdomme.

Hvad fabrikanten lover:

  • Slip af med skæl.
  • Normalisering af talgkirtlerne.
  • Beskyttelse mod patogen mikroflora.
  • Fjernelse af rødme og irritation.

Det særegne ved zinkshampoo er, at den er meget blød, og i modsætning til tjære, takler den forsigtigt problemet uden at beskadige det beskyttende lag i håret.

Ud fra de mange positive anmeldelser lever 911-shampoo virkelig op til deres navn og er i stand til at hjælpe hurtigt. Ud over prisen er de på ingen måde ringere end andre medicinske, dyrere midler..

911 shampoo-neutrale anmeldelser

anastasia56 "15. august 2013, 17:13

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan??

Limuyr »15. august 2013, 19:44

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan??

Ekaterina Kushnir »16. august 2013, 16:29

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan??

Natalia_20 »17. august 2013, 18:31

Jeg har det samme problem. Kun sennepsshampoo gemmer. Jeg blander 1 spsk sennep (jeg mener sennepspulver) i 2 liter varmt vand. I cirka 5 minutter masserer jeg hovedbunden med denne shampoo og vasker den derefter af. Indtil videre har kun dette middel været i stand til at reducere fedtindholdet i hovedet. Jeg håber, at det også hjælper dig.

P. S. Og jeg huskede også, at jeg gned havsalt i hovedbunden 2 gange om ugen. Hjælper også.

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan??

anastasia56 »21. august 2013, 15:48

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan??

AnastasiaZ »21. august 2013, 18:33

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan??

Amarillys »21. august 2013 21:22

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan??

GreenTobacco »25. august 2013, 20:42

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan??

Lara »31. august 2013, 12:22

Fedt hår

26. marts 2013, 23:14

Re: Fedtet hår

KsenechkaSev »27. december 2013, 01:00

Re: Fedtet hår

Madlena »27. december 2013 03:19

Re: Fedtet hår

GreenTobacco »27. december 2013, 11:05

Re: Fedtet hår

Vita_Stewart »27. december 2013, 20:00

Re: Fedtet hår

Ligida »28. december 2013, 13:37

Re: Fedtet hår

Seva »30. december 2013 23:17

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan?

Tanya »04. februar 2014, 15:33

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan?

Dota »13 mar 2014, 15:56

Fedt hår!

Gabryella89 »9. august 2014, 13:30

hår vokser fedt

tanya08 »19. nov 2014, 19:50

Jeg er nødt til at vaske mit hår hver dag, da de bliver frygtelig fedt. Om aftenen er håret allerede som i andre på tredje dag. Jeg prøvede mange forskellige shampooer, intet hjælper.

Re: hår vokser fedt

Elena63 »20. nov 2014, 11:53

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan?

Zarochka »26. december 2017, 17:03

Bouilletter af malurt, timian, kamille.
At gnide i havsalt er meget nyttigt. Honning, sur mælk og løg.

Mit fedtindhold forsvinder, når jeg er i landsbyen, mine forældre har meget hårdt vand.
Hvis huden er blød, bliver huden øjeblikkelig fedtet.

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan?

Malinka »18 jan. 2018, 00:15

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan?

Chicha »19. januar 2018, 10:51

Re: Fedtet hovedbund. Hvem kæmper og hvordan?

ElenaLenchik »21. oktober 2018, 18:09

Punkt J

Artikelanmeldelser og vurderinger

Shampoo 911: oversigt over shampoo serier (formålet med hvert produkt)

Virksomheden "TWINS Tech" producerer en række hårplejeprodukter. Særlig opmærksomhed henledes på shampooer fra 911. Uberegnelige plastflasker har en meget rig sammensætning af ingredienser, der kan løse mange problemer i hovedbund og hår. Og alt dette til en lav pris.

Shampoo 911 løg

911 Onion Shampoo er en vidunderlig hårtabsbehandling, som forbrugerne allerede har værdsat. Alle ved om løgens vidunderlige egenskaber. På grundlag heraf er der mange opskrifter på medicinske hårmasker, men de har en stor ulempe - lugten. Derudover forsvinder det ikke i lang tid. Producenten løste dette problem, og 911 hårtabsanlæg fungerer også godt, men har en behagelig duft..

Linjen indeholder 2 typer løgshampo, den ene med tilsætning af rød peber, og den anden indeholder burdockolie. Begge disse ingredienser er gode til hår.

Du kan læse typerne af 911 løgshampo, dens egenskaber og anmeldelser om det i vores detaljerede artikel om 911 løgshampo.

De vigtigste aktive ingredienser i sammensætningen:

  • Løgekstrakt
  • Birkebladekstrakt
  • Hop kegleekstrakt
  • Gylden hirse
  • Vitaminkompleks

På trods af det faktum, at løgshampo praktisk talt ikke har nogen kontraindikationer, er den ikke egnet til alle. Kløe og rødme i hovedbunden er undertiden bemærket.

Hvad fabrikanten lover:

  • Styrke hårsækkene.
  • Forebyggelse af hårtab.
  • Gendannelse af hårets struktur.
  • Fugtgivende hovedbund.

Ud over shampoo er der en løgbalsam i linjen, der nærer håret langs hele længden og plejer tørre ender. Som alle andre shampooer er løg tilgængelig i plastflasker på 150 ml. Kan købes på apoteket.

Shampoo 911 tjære

Shampoo 911 tjære er beregnet til behandling af hovedbundssygdomme. Den indeholder naturlig tjære, der har været brugt i lang tid som et antimykotisk, antiinflammatorisk middel og sårhelende middel. Shampoo har en markant eksfolierende og antipruritisk virkning.

Indikationer til brug:

  • Seborrhea af forskellig oprindelse.
  • Psoriasis
  • Svampesygdomme

Den eneste ulempe ved produktet er den specifikke lugt af stuvet birkebark. Men det forsvinder inden for få timer efter vask. Der er en gruppe mennesker, der tværtimod finder duften af ​​tjære behagelig.

Hvad fabrikanten lover:

  • Fjern skæl.
  • Undertrykkelse af svampers vitale aktivitet.
  • Fjernelse af irritation og betændelse.
  • Healende sår i hovedbunden.
  • Styrke rødderne og forhindre hårtab.

Ofte bruges tjæreshampoo af mennesker, der har et problem med øget olieagtigt hår. Dette middel renser ikke kun godt, men normaliserer også produktionen af ​​talg. Dette gør det muligt for hår at forblive rent meget længere..

For mere information om 911 Tar Shampoo, se artiklen: 911 Tar Shampoo som et middel til skæl. Anmeldelser.

Shampoo 911 vitamin

Shampoo 911 Vitamin er en reel frelse for svækket, kedeligt og beskadiget hår. Det mætter hovedbunden med de nødvendige stoffer, der bidrager til folliklernes fulde funktion. Det har også antiinflammatoriske egenskaber og forhindrer kløe og skæl..

Hvilke vitaminer indeholder 911-shampoo:

  • B5 (pantothensyre)
  • B6 (pyridoxin)
  • E (tocopherol)
  • C (ascorbinsyre)
  • B3 (nikotinsyre)

Mange forbrugere bemærker, ud over at forbedre udseendet på deres hår, en stigning i vækst efter brug af en vitamin-shampoo. Dette skyldes forbedret blodcirkulation, tilførsel af næringsstoffer og ilt til hovedbunden.

Hvad fabrikanten lover:

  • Dyb næring, iltning af huden.
  • Glatter håroverfladen.
  • Reducerer skrøbelighed.
  • Reduktion af tværsnittet.
  • Forebyggelse af tidligt gråt hår.

Vitaminshampoo 911 er en effektiv og meget kraftig behandling af beskadiget hår. Og sammen med balsam, udfører de mirakler og genopretter selv de mest håbløse krøller..

Shampoo 911 burdock

Burdock-shampoo 911 er fyldt med værdifulde biologiske stoffer, der er indeholdt i burdock-rødder. Mange mennesker ved om fordelene ved denne plante for hår, det er ikke for ingenting, at klyngeolie betragtes som en af ​​de mest effektive midler til behandling og genopretning af hår. I modsætning til olie er shampoo mere praktisk at bruge og giver dig mulighed for at kombinere den nødvendige procedure med nyttig.

Ud over burdock indeholder shampoo ekstrakter:

  • Avocado
  • Highlander
  • Kinesisk elskov
  • Abrikos
  • Rosmarin
  • Orange blomst
  • padderok

Sammensætningen af ​​burdockshampoen er meget rig, så hvis der er en intolerance over for nogen ingredienser, er det bedre at afstå fra at bruge den. Eller lav en følsomhedstest.

Hvad fabrikanten lover:

  • Ernæring af hovedbund og rødder.
  • Stimulering af cellefornyelse.
  • Forøget elasticitet.
  • Reducerer skrøbelighed.
  • Accelererende hårvækst.

Også i linjen er der en nærende balsammaske, som anbefales at påføres efter brug af shampoo. Det transformerer øjeblikkeligt hårets udseende, gør det skinnende og levende.

Shampoo 911 zink

Zink Shampoo 911 sammen med tjære shampoo er en effektiv behandling af skæl. Ideel til problematisk hovedbund med hyppig skæl, kløe, flager og irritation.

Indikationer for brug af zinkshampoo:

  • Psoriasis i hovedbunden
  • Flass, flager
  • Seborré af forskellige typer
  • Følsom og problematisk hovedbund

Zinkshampoo gendanner regelmæssigt den optimale vand-fedtbalance i hovedbunden og øger dens modstand mod sygdomme.

Hvad fabrikanten lover:

  • Slip af med skæl.
  • Normalisering af talgkirtlerne.
  • Beskyttelse mod patogen mikroflora.
  • Fjernelse af rødme og irritation.

Det særegne ved zinkshampoo er, at den er meget blød, og i modsætning til tjære, takler den forsigtigt problemet uden at beskadige det beskyttende lag i håret.

Ud fra de mange positive anmeldelser lever 911-shampoo virkelig op til deres navn og er i stand til at hjælpe hurtigt. Ud over prisen er de på ingen måde ringere end andre medicinske, dyrere midler..

Forum Hair.com

skaldethed, hårtransplantation

  • Forums liste ‹Diskussion‹ Udveksling af erfaringer
  • Skift skriftstørrelse
  • Til udskrivning
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Galleri
  • tjekke ind
  • indgang

Hvilken shampoo er bedre?

Re: Hvilken shampoo er bedre?

Anya 16. august 2012, 23:35

Han er dårlig! Og jeg kunne heller ikke lide tar 911.

Re: Hvilken shampoo er bedre?

Martinka 04. februar 2013, 14:54

Re: Hvilken shampoo er bedre?

anna1569 17. februar 2013, 22:53

Re: Hvilken shampoo er bedre?

weiss 25. mar. 2013, 13:31

Re: Hvilken shampoo er bedre?

net 20. april 2013 12:34

hvor er denne shampoo lavet? han har et officielt websted ?

Jeg bruger polaris nr-02 American, det er meget effektivt med finasterid og minoxidil !

Re: Hvilken shampoo er bedre?

Forsvindende 21. april 2013 05:31

Re: Hvilken shampoo er bedre?

weiss 21. april 2013 12:42

Re: Hvilken shampoo er bedre?

Da_Budet_Hair! 22. april 2013 kl

hvor er denne shampoo lavet? han har et officielt websted ?

Jeg bruger polaris nr-02 American, det er meget effektivt med finasterid og minoxidil !

Re: Hvilken shampoo er bedre?

weiss 22. april 2013, 08:26

Re: Hvilken shampoo er bedre?

Tsarkov_Evgeniy 22. april 2013, 13:06

50 mg)
pickaxe en gang dagligt (4 timer) (

50 mg) vs 15% glycerin en gang dagligt (8 timer) (

150 mg)
pickaxe 2 gange om dagen (2 * 4 timer) (100 mg) mod 15% glycerin 1 gang om dagen (8 timer) (

150 mg)
pickaxe 3 gange om dagen (3 * 4 timer) (150 mg) mod 15% glycerin 1 gang om dagen (8 timer) (

150 mg)
pickaxe 2 gange om dagen (2 * 4 timer) (100 mg) vs 15% ppg 2 gange om dagen ((fra 1 til 2) * 2 timer) (

100 mg)
pickaxe-flydende ppg (4 timer) 50 mg eller alternativ fda-godkendt vs pickaxe-skum (ppg) (eller alt) eller alternativ rogainglycerin (1 time) 50 mg, selvom tvivlsom, da virkningen ville være bedre end 15%
PS. 15% ppg (5% azelaine + boller)

1000r og derover http://minoxidilmax.com/products.php
15% glycerin (+ øget mængde boller)

700r og derover http://genhair.com/index.php?route=prod. duct_id = 12
5% ppg (uden boller) fda-godkendt skum (højst 1 times tørring) / væske 145-200r og over http://monsterhotdeals.com/ og andre ebay.com
PS2. 15% glycerin en gang dagligt (8 timer) (

150 mg) - mere end 2 gange er overhovedet ikke muligt, fordi at gå hele dagen i klistret olie + upraktisk at anvende (med en lang klipning) + pletter håret.
PS2. Jeg læste om skummet, som jeg ikke kan huske 5% transport på 1 ml for hvilket område (på et fremmed forum (som min yndlingshårstængel), og ikke en videnskabelig undersøgelse, brugeren var ikke en novice) pr. Time, det vil sige 13,89 μg ad gangen. I teorien skal effekten under alle omstændigheder være bedre end 15% med PPG, men faktisk har jeg ikke hørt for meget positiv feedback. Her er tilsyneladende pointen i dens komplekse anvendelse, når man ikke skærer under nul.
PS3. Jeg vil prøve skummet på de skaldede pletter om morgenen, en fandenivækkende blanding vil være.

911 shampoo-neutrale anmeldelser

Offentliggjort 8. januar 2020. Forfatter 1 1
Optjening side 19.813 Opmærksomhedstokere. Gennemsnitlig værdi: 87%

Hej! I dag er min anmeldelse af 911+ vitamin shampoo. Jeg har allerede skrevet en anmeldelse om løgshampo fra det samme mærke, som er interesseret i at læse denne anmeldelse, dette er en rigtig bombe, dette er det eneste produkt (eller rettere sagt shampoo) til hår, som jeg sikkert kan rådgive i kampen mod hårtab, fordi kun han gav mig resultatet og viste, at nogle shampooer kan gøre det. Og givet mine ord ovenfor, besluttede jeg at prøve serien på den slu, skiftevis løg med en anden shampoo til det tilsigtede formål. Mit valg faldt på vitamin.

Når du køber vitamin Shampoo 911+, ser det sådan ud:

Hvad denne shampoo giver os:

Jeg starter med det samme med line-up, fordi det spiller en af ​​hovedrollerne, hvorfra jeg vil bygge videre, når jeg taler om, hvad producenten lover os. Jeg vil ikke sige, at denne shampoo kommer fra linjen af ​​økologiske produkter, og jeg forventer ikke dette fra ham, jeg forventer det resultat, som jeg så fra hans bror. Der er SLS, syrer og glycerin, generelt er der nok kemisk-syntetisk.

Det mest interessante er, at der som i hele denne linje er tilføjet et aktivt kompleks. Specifikt i denne shampoo er den repræsenteret af sådanne organiske komponenter: ekstrakt af bjørkeblad, brændenælde, kamille, gylden hirse, henna, hestehal, humle, burdock, salvie, grøn te, aloe vera juice, biotin, niacin, calciumpantothenat.

En separat gruppe af sammensætninger er de forventede vitaminer, nemlig B-vitaminer (B1, B3, B5, B6), samt vitaminer E og C.

Fordelene ved vitaminer til hår, der føjes til sammensætningen af ​​denne shampoo:

Hvad vitaminer giver os:

1. Fremme øget hudcirkulation, hvorved hårnæring forbedres, mættede hårsækker (pærer) med ilt.

2. Undgå tidligt gråt hår.

3. Beskyt hårsækkene mod ødelæggelse, styrk dem og stimuler også hårvækst og celledeling i hovedbunden.

4. Forebygger (såvel som profylakse) hårtab.

5. Forebygger kløende og tør hovedbund.

Og meget mere, og i kombination med et aktivt kompleks, der præsenteres i form af ekstrakter (husk, at det inkluderer et ekstrakt af brændenælde, hestehal, henna, burdock, biotin osv.), Så får vi stærkt og stærkt hår. næret, velplejet, som ikke falder ud. Hvad ellers gør?!

Selve produktet leveres i en kasse, der indeholder en 150 ml plastkrukke og et informationsark (med 911+ produkter). Enkelt klik på låget, ingen dispenser. Volumen, må jeg sige med det samme, er lille, den holder ikke længe, ​​min mor og jeg tager mere end tre stykker i en måned, ellers er det ikke nok i en måned. Sjampoen i sig selv er gennemsigtig, uden farvestoffer, medium konsistens.

Og glem ikke, at denne vitaminshampoo har kontraindikationer, som producenten advarer om, så du bør blive bekendt med dem:

Bagsiden af ​​shampoo-jar, hvor der gives en beskrivelse af fordelene ved vitaminer, som på æsken, men den komplette sammensætning er ikke:

Det er denne shampoo, der ikke skummer godt, så forbruget er maksimalt. Jeg sæber det to gange, den første vask af det fedtede lag, hvor shampoo næsten ikke samler sig (jeg vil sige, at det overhovedet ikke vasker), det andet holder jeg et par minutter, så hele den aktive del af shampoo, i form af vitaminer og et kompleks, har den maksimale effekt på hovedbunden.

Han har en duft af B-vitaminer, som mindst en gang gav injektioner eller tog i form af piller osv., Kender denne lugt. Jeg kan godt lide det, jeg er meget jævn fra en sådan aroma, der varer i et par timer, og nogle gange endda en dag, efter at jeg har vasket mit hår. Jeg argumenterer ikke for, at der er dem, der ikke vil kunne lide det, men jeg er ikke en af ​​dem. Alle mine shampoo lugtede så søde af bitterhed.

Hår før shampoo:

Denne vitaminshampoo fortsatte sin broders tradition for at bevare og styrke mit svækkede hår og gjorde et godt stykke arbejde med det. Mit hår fortsætter med at styrke sig, selvom det stadig er meget langt fra ideelt, men jeg ser fremskridt, nemlig:

1. Mindre hår i drænhullet (jeg kan ikke lide denne linje, alle skriver om det, og jeg kan ikke gå forbi det, fordi dette gør processen klarere, men beskrivelsen af ​​drænhullet og håret gør mig kvalm og væmmes). Der er helt klart mindre hår, meget mindre, tre gange. Jeg indsamlede en halv håndflade, nu en lille del, og det er bare en ubeskrivelig glæde.

2. Håret er levende og meget blødt, selvom jeg må med det samme sige, at når du vasker det, bliver håret en sjælden kost, meget grov og matet. På trods af dette bruger jeg oftest ikke engang en balsam eller balsam, jeg lader det tørre naturligt og kæmmer det derefter, og herregud, mit hår er utroligt blødt og livligt. Og hvis det er med balsam, er håret glat allerede på det tidspunkt, hvor det vaskes af håret.

Hår efter vask med denne shampoo uden brug af balsam, maske osv. (Lidt fluffy og tør, men generelt blød og livlig):

Enderne efter vask af håret med denne shampoo uden brug af balsam osv. (Ingen forskel, de ser lige godt ud med eller uden en maske):

Hår efter brug af shampoo og maske:

Hårender ved hjælp af hårmaske:

3. Ud over hårtab er håret i sig selv stærkere. Jeg stoppede med at hadde børstning af mit hår, da det meste blev revet ud. På min pude såvel som i hele lejligheden samler jeg ikke parykker, men små nøster.

4. Langtids renhed af hår, mere end tre dage.

Der er kun et minus, dette er et lille volumen af ​​en krukke med et hurtigt forbrug, 150 ml til 110-130 rubler.

Piger, måske tror du måske ikke, men vitamin plus løgshampo fra firmaet 911+ er effektiv, den eneste effektive i min levetid, som jeg vil tage mere end én gang. Intet produkt vil modtage så meget ros fra mig som disse!

911 shampoo neutral 150 ml

Beskrivelse

Normaliserer metaboliske processer

Udgivelsesformular

Udgivelsesformular

Anbefalinger til brug

Påfør shampoo på vådt hår og skum med let masseringsbevægelser. Skyl grundigt med vand. I tilfælde af kontakt med øjnene, skyl med rigelige mængder vand..

Beskrivelse

Shampoo Neutral designet til daglig hårpleje. Mild vaskingredienser rengør håret forsigtigt uden at bryde den naturlige beskyttelsesbarriere og forhindre tør hud. Shampoo opretholder den hydrolipidiske balance i hud og hår. Allergivenlig. Velegnet til følsom hovedbund.

Feriebetingelser

Kontraindikationer

Individuel intolerance over for komponenterne.

Produkter fra kategorien "Medicin og kosttilskud" kan bookes og kan efter bekræftelse afhentes på apoteket på Balaklavsky prospect, 8A.
Levering er kun tilgængelig for ordrer med varer fra kategorien "Skønhedsprodukter", husholdningskemikalier og relaterede produkter.

Leveringstjenesten fungerer dagligt fra 10.00 til 21.00

Leveringsomkostningerne i Moskva inden for Moskva-ringvejen er gratis, når de placeres på hjemmesiden, og ordremængden er fra 1000 rubler.
199 rubler - hvis ordren er mindre end 1000 rubler eller pr. Telefon.

Kurerlevering uden for Moskva-ringvejen udføres i henhold til en ugentlig tidsplan af budtjenesten "Stalker Consulting".

Levering til regionerne i Rusland udføres af kurerfirmaer: Boxberry, 4Biz, CDEK, Russian Post.

  • Forsendelsesomkostninger beregnes ved kassen.
  • Det mindste ordremængde er 1000 rubler til levering til byerne i Rusland med undtagelse af Moskva, Moskva-regionen og Skt. Petersborg.
  • Levering foregår kun i fuld forskud! Delvis annullering af varerne er ikke mulig!
  • 5-10 kg - 100 rubler
  • 10-20 kg - 250 rubler
  • 20-30 kg - 400 rubler
  • 30-50 kg - 600 rubler

m.Chertanovskaya, Balaklavsky-udsigter, 8A

Leveringstid: i morgen (hvis produktet er på lager)
Arbejdstid: Man-søn fra 10:00 til 19:00

  • Kontanter
    Betaling for ordren og levering sker ved modtagelse af ordren direkte til kureren eller ved kassen ved afhentningspunktet.
  • Med bankkort på hjemmesiden

Webstedet har et system til akkumulering af point og deres yderligere anvendelse i form af delvis betaling for ordren!

  • Point tildeles og debiteres for produkter fra BEAUTY-kataloget, undtagen for produkter mærket med "Minimumspris".
  • Punkter er ikke periodiseret eller debiteret for produkter fra afsnittet SALG og SUNDHEDsprodukter
  • For hver af dine ordrer returnerer vi dig 10% af varens omkostninger i ordren fra BEAUTY-kataloget.
  • Du kan betale med point højst 10% af mængden af ​​varer for den næste ordre fra BEAUTY-kataloget.
  • Antallet af point på kontoen kan ses på din personlige konto i afsnittet "Mine bonusser".

Shampoo 911 "Onion" - anmeldelser

Negative anmeldelser

Ulemper: forårsager skæl, løbende og spildt

På baggrund af foråret beriberi blev det besluttet at købe løgshampoo fra 911. Køb på apoteket kostede 120 rubler for 150 ml. Jeg testede det i en uge.Duften er ikke løg, normal behagelig som en almindelig shampoo. Konsistensen er flydende. Uøkonomisk. Skum vaskes også godt af. Efter brug er håret ikke voluminøst, let tørt. Jeg stoppede med at bruge det. efter det dukkede fint flass op. Det tog et par måneder og besluttede at prøve igen, men efter vask, dukkede skæl op igen. Jeg vidste ikke, om denne shampoo hjælper mod hårtab, men skæl er entydig.

kløende hud, reducerer ikke hårtab, tørrer hår, skæl ser ud, hår bliver sammenfiltret

God dag)

Efter at have læst anmeldelserne besluttede jeg at købe denne løgshampoo i apoteket for hårtab og skaldethed. Det var billige 115 rubler.

Jeg har sådanne problemer med mit hår: overdreven hårtab og øjeblikkeligt udseende af skæl (enten vises det straks eller ved udgangen af ​​ugen), hvis shampoo ikke er egnet.

Mit hår en gang om ugen. Renlighed varer i lang tid, 5-6 dage (igen, forudsat at shampoo er egnet).

Nu skal jeg fortælle dig om shampoo.

Shampoo har en flydende gennemskinnelig konsistens, selv med en lille mængde skummer den godt og er ret økonomisk. Duften er behagelig, den lugter af en slags medicinsk tinktur, duften af ​​løg mærkes slet ikke. Det er her, de professionelle løber tør.

Under vask fik jeg en masse hår skandaløst, der var ingen sådan mængde før, selv når jeg vasker med almindelige shampoo uden funktionen af ​​"hårtab".

Efter tørring blev håret som halm, en slags tør og hudløs. Selvom det også kan være fordelene ved balsammasken fra "Pure Line".

Og de første to dage, når man kæmmede, begyndte mere hår at falde ud end før man brugte shampoo.

Spørgsmålet er, hvilket sted er det fra at falde ud? I mit tilfælde forværrede han kun situationen..

Selv efter denne shampoo bliver håret hurtigt beskidt. Håret så rent ud i cirka 2 dage, falmede, fedtede, og de så ud som om jeg ikke havde vasket dem i mere end en uge.

Også den fjerde dag efter påføring begyndte jeg at kløe, hvilket blev til flass. Jeg tænkte, måske er denne effekt ude af vane? Ny shampoo og alt det der.

Var det ikke, besluttede jeg at gentage.

Resultatet blev endnu værre. Absolut det samme billede med hårtab, tørhed, forurening, men med kløe og skæl var der direkte rædsel. Der var alvorlig kløe over hele hovedet på den tredje dag, flass dukkede op, meget mere. Rødhed dukkede op langs hårlinjen flere steder, som kløede. Det føltes som en allergi.

Her er et så beklageligt resultat (

For mig består denne shampoo faktisk af nogle ulemper, desværre, men jeg håbede så, at det ville hjælpe med at løse mit problem.

Jeg kan ikke forstå, måske er jeg allergisk over for en del af apotekshampoer, eller denne shampoo passer ikke generelt for mig. Og den forrige mislykkede apoteksshampoo var denne, "Floresan brændenælde og humle" Effekten er meget ens. Efter disse shampooer vil jeg ikke købe flere shampooer på apoteket.

næsten ingen lugt

stort forbrug, hår bliver sammenfiltret., dyrt for en sådan mængde, lille flaske, skæl kan forekomme, reducerer ikke hårtab, vasker ikke godt

På mit arbejde blev både balsam og shampoo meget rost. Jeg besluttede at købe og prøve. Ved første øjekast bider prisen ikke - for 110r-shampoo i det nærmeste apotek. Men! kun 150 ml, det vil sige, røret er meget, meget beskedent.

Generelt er der ingen lugt af løg. Duften handler om neutral, men ikke at sige behagelig. Men anmeldelser og producenter lover tykt hår, hvilket betyder, at du kan tolerere lugten. Den første ting, som jeg bemærkede, er, at håret ikke vaskes fra 1 gang, det er nødvendigt at vaske det 2 gange + for at skære håret af mellemlang længde, det tager en betydelig mængde, fordi han vasker heller ikke særlig godt.

Jeg begyndte straks at bruge Onion 911 balsam, og mit hår blev kæmmet normalt. Men så løb balsamen ud, og jeg vaskede bare mit hår med shampoo. Hvad kan jeg sige, intet særligt overhovedet. Jeg følte heller ikke håret af medium kam, superglans og blødhed.

efter 2-3 vaske fik min mand også skæl. Okay, vi besluttede at bruge det et par gange mere, pludselig bruges huden ikke der eller noget. Men skæl intensiveredes kun, og til dette blev tilføjet det faktum, at håret begyndte at blive snavset meget, meget hurtigt og begyndte at blive fedtet, dvs. hvis jeg vasket mit hår hver anden dag, så efter at jeg har brugt denne shampoo, bliver håret, der vaskes om morgenen fedtet om aftenen.

Den mest ambitiøse ting var, at når jeg fjernede det, måtte jeg vaske det i yderligere 3 uger næsten hver dag, så forsvandt effekten gradvist. Jeg bemærkede alt dette i hele familien..

Indtil videre brugte jeg det selvfølgelig lidt, cirka en måned, men bemærkede ikke, at håret begyndte at krybe ud i det mindste lidt mindre, eller nogle nye vokste ud.

Generelt passer det måske nogen, men det passede ikke min familie, og i betragtning af dets pris er det dobbelt fornærmende. Vendte tilbage til den gode gamle Agafia for 85r for 350 ml.

I betragtning af de mange gode anmeldelser er shampoo sandsynligvis som et lotteri - hvem der vil være perfekt og hvem der vil skade

håret er beskidt på den anden dag, forårsagede kløe, lille pakke, hår begyndte at falde ud, ubehagelig lugt

Som alle piger drømmer jeg selvfølgelig om smukt hår. Jeg tager mine plejeprodukter alvorligt.

Jeg så denne shampoo på apoteket. Nå, jeg tror, ​​vi må tage et apotek og endda et vitamin!

Prisen pr. Pakke er relativt lille: 123r. Men emballagen er også mindre sammenlignet med butikskøbte shampooer. Derudover bruges shampoo og balsam ikke særlig økonomisk. Dette er bagateller, hvis kun værktøjet viste sig at være godt. Og i henhold til beskrivelsen, vrimler det bare med vitaminer

Ved brug af. Gennemsigtig shampoo. Duften er dårlig. Flydende konsistens.

Med shampoo vasker jeg mit hoved to gange: første gang, snavs, fedt, stylingprodukter vaskes af, anden gang shampoo viser sine nyttige egenskaber. Dette gælder alle shampooer, ikke kun denne. Dette er den rigtige måde at vaske dit hår på. Ved den første sæbeoptræning opfører vores vitaminshampoo ikke sig godt: den vasker ikke håret nok, det skummer dårligt, så du er nødt til at presse det meget ud. Anden gang det vasker resterne af snavs og skum af en eller anden grund meget bedre. Håret er groft og meget parret efter vask.

Effekt. Efter påføring af disse shampoo og balsam bemærkede jeg ingen superglans, fugtgivende, blødgørende og næsten enhver ændring i forbedringsretningen. Men efter den første applikation bemærkede jeg, at mit hoved begyndte at kløe. Jeg besluttede ikke at stoppe med at bruge, pludselig vises de mirakuløse egenskaber ikke med det samme. Men med hver brug kløede mit hoved mere og mere, håret begyndte hurtigt at blive fedtet og forlade mit pæne hoved. Ja, det var ikke, hvad jeg forventede af apoteksshampoen, åh, ikke dette.

Der er intet at sætte mere end en stjerne her: det lugter dårligt, vasker dårligt, skummer dårligt, og selv efter brug af balsam i samme serie er håret groft og vanskeligt at kæmme. Det medfører også kløe og hårtab. Her er en sådan apotekshampoo.

overkommelige

uklar åbenhed, dårlig skumdannelse, ejendommelig lugt

Ved at tage mig af spørgsmålet om hårtab og gendannelse af eksisterende, besluttede jeg at handle på en kompleks måde. Der var et spørgsmål om valg af shampoo. På apoteket så jeg et vitamin,

hvis effektivitet bekræftes af det centrale designbureau for det russiske videnskabsakademi. Og prisen er god. Det indeholder vitaminer B3, B5, B6, E og C. Sundhed og giver endda glans og et sundt udseende. På samme tid fik jeg en balsam. Men der ventede skuffelse. Det kræver en hel del shampoo at skylle dit hår. Men dette er ikke så dårligt. Allerede i processen med vaskning tilsættes hverken lethed eller silkeagtighed. Føles som om håret er let slibet. Klimaanlægget hjalp heller ikke.

Som et resultat - shampoo er som shampoo. Noget trækker fra, men det tilføjer bestemt ikke noget. Hverken den lovede glans eller det sunde udseende er tilføjet. Efter vask var det ganske vanskeligt at kæmme (op til skulderbladene). Generelt anbefaler jeg dig at prøve noget andet. Og hvis du har brug for et middel med vitaminer, er det bedre at tilføje masker og / eller olier. Desuden er eksponeringstiden længere, og selve "fordelene" trænger ind i håret uden syntetiske tilsætningsstoffer.

Jeg løste absolut ikke min hovedopgave med at styrke hår - effekten var nul;

En gang i tiden læste jeg her anmeldelser om løgshampoo fra "911+" -serien fra den russiske producent "Twins Tek". Jeg var endda på en eller anden måde imponeret over nogle af anmeldelserne. Og jeg købte mig det samme - vores apoteker har nok sorter af produkter af denne linje.

Shampoo kaldes "Onion". Fra hårtab og skaldethed. 911+

Lyder meget lovende. Selvom jeg ikke balder, har problemet med hårtab altid været relevant for mig i større eller mindre grad. Jeg vil ikke sige, at de hælder ind hver dag, men især efter vask.

Først købte jeg en flaske. Lille dosering - 150 ml, shampoo pakket i en kasse.

I brug af processen besluttede jeg at købe en anden flaske for at se resultatet, ellers er 150 ml ikke nok.

Det var næsten 2 år siden. Så brugte jeg begge flasker shampoo op.

Og hvad er resultatet? Og alt er uændret.

Jeg påførte shampoo på håret i henhold til brugsanvisningen og holdt den på hovedet i ca. 5 minutter.

Men det havde absolut ingen indflydelse på at styrke mit hår..

Shampoo er næsten farveløs, gennemsigtig, gelkonsistens. Klemte de sidste dråber fra flasken, der forblev i bunden.

Duften er blød, lys, moderat behagelig - du vil ikke høre nogen løg nuancer der, hvis nogen pludselig har en idé om, at han skal lugte som løg, men ikke.

Sammensætningen indeholder løgekstrakt samt et helt kompleks af andre planteekstrakter.

Shampoo skummer normalt, skyller hovedet, men du er nødt til at hælde mere af det i din hånd, forbruget er ikke meget lille.

Baseret på min personlige oplevelse ser jeg ikke noget poeng i at anbefale det, da min effekt var nul - jeg vaskede mit beskidte hoved, og jeg vaskede det også. Ikke mere.

I betragtning af dens omkostninger for en sådan mængde (for 2 år siden for 150 ml var prisen 150 rubler), og endda hans løfter - når alt kommer til alt er han specialiseret i et alvorligt problem, vil jeg ikke rådgive. Da almindelig shampoo findes til en meget pænere pris.

Vaskes godt oliemasker

Tørrer, skylles for at kløe, takler ikke problemet med hårtab

Hjemmelavede løgmasker er meget værdsatte i hårpleje, men ikke alle kan modstå denne lugt, som simpelthen vil hjemsøge dig) Derfor ville jeg finde noget lignende blandt apotekets hårserier med en mere blid duft. Efter at have læst masser af ros om 911 løgshampoo mod hårtab gik jeg på apoteket for det.

Bagsiden af ​​flasken indeholder generel information om shampoo, dens virkning, påføringsmetode og kontraindikationer:

Den første ting, vi er opmærksomme på, er den friske lugt af shampoo uden antydning til løg. Stof af gennemsigtig farve, medium densitet. Vaskes godt, danner en tyk skum.

Vask håret, indtil det knirker, jeg kan ikke lide denne virkning, og hvis du ikke bruger en balsam / maske til hårets længde, tør shampoo det ubarmhjertigt ud. Selvom producenten lover, at "de naturlige ekstrakter, der er inkluderet i sammensætningen, giver ekstra ernæring, lindrer tørhed, forhindrer hårbrud. Shampoo giver forsigtig rensning uden at forstyrre den naturlige balance og giver håret en sund glans." Men oliemasker kan vaskes meget godt med denne shampoo! Jeg har ikke bemærket nogen styrke af håret, de falder ud i samme volumen som før brug af løgshampoen! Intet mirakel skete. Shampoo forårsagede ikke skæl, og tak for det)

Sammen med denne shampoo brugte jeg Bielita Dr. Hair Care Anti-Hair Loss Serum for at opnå maksimale resultater, hvilket desværre også viste sig at være et napp.

Men glem ikke, at alt dette er individuelt, og at det, der ikke passer nogle, giver et godt resultat til andre! Tak for din opmærksomhed)

billigt, hår bliver glat, håndterbart, skinnende

alt fyldt med kemi

Nu begyndte jeg at passe bedre på mit hår og min hud, jeg prøver at forbedre mit hårs tilstand, behandle det og rense min hud. Jeg er mere tilbøjelig til naturlige midler med naturlige formuleringer, der ikke kun ikke skader, men også gavner håret.

Denne shampoo skyldes, at den betragtes som medicinsk (i det mindste betragtes den som den, og den blev rost. Jeg købte den, jeg var glad for, at jeg fandt noget naturligt, men desværre viste det sig at være forkert.

Sjampoen findes i en plastflaske, der er knyttet en kommentar til den, og applikationen og sammensætningen er skrevet på flasken. Volumen 150 ml.

Gennemsigtig farve, flydende konsistens.

Ved første øjekast er alt fint: Efter vask med denne shampoo bliver håret meget lydigt (på trods af at min er meget krøllet og det er endda svært at kæmme den!), Skinnende, jævn, en sådan behagelig følelse på håret, de er friske, ikke kedelige og ikke ru, som det var, ikke blår!

Alt er fint, men der er en MEN! Et meget vigtigt MEN! Nemlig sammensætningen af ​​shampoo! Det indeholder laurylsulfat! Og dette er sådan en skadelig komponent for shampoo! Og mange flere andre kemi (desværre kan jeg desværre ikke angive alle komponenterne).

Og denne shampoo kaldes også medicinsk! Men hvilken medicin er det, hvis det indeholder så meget kemi ?! Det gør mere skade end godt! Jeg vil ikke tage det længere og anbefaler ikke denne shampoo til nogen!

Jeg hører til disse 2%, jeg har ikke fundet noget specielt til håret. Jeg havde en brændenælde.

Neutrale anmeldelser

Ganske god i sin kategori. Hår begyndte at falde meget mindre, når det bruges. Jeg ved ikke, om shampoo hjalp, eller vitaminerne og solen. Men der er et resultat. For en måned siden solgte de mig shampoo og balsam Onion 911 ikke denne fra Twins Tack, som på billedet, men 911 Onion fra en anden producent. Jeg ville ikke have fundet ud af det, hvis det ikke havde været for lugten. Den samme hvide boks, de samme 911-numre. Vær så forsigtig, når du køber noget..

Fordele: overkommelig, styrker rødderne med let tab, pris, økonomisk og let at bruge, effektivt

Ulemper: Øger skæl

God dag!

Jeg vil gerne fortælle dig om 911-shampoo til hårtab og skaldethed. Jeg købte det på apoteket for lidt over 100 rubler. Jeg var færdig med en halv flaske og nægtede at bruge dette produkt. Her er grunden til: Hvis du har skæl, er det bedst ikke at købe denne shampoo overhovedet. Fordi det gør skæl TRE GANGE MERE, og hovedbunden klør meget, skete det endda, at jeg gned det blodig. Jeg købte denne anti-flass shampoo for første gang, mens jeg kan godt lide alt.

Og hvad angår resultatet, som dette værktøj lovede, er det det. Hår falder virkelig mindre ud.

Af fordelene kan jeg udskrive lave omkostninger, effektivitet, tilgængelighed (fås i ethvert apotek), en praktisk flaske, en behagelig aroma af urter (ikke løg!).

Der er kun et minus, men det var han, der fik mig til at stoppe med at bruge 911-shampoo. Dette er en skør stigning i skæl.

Anbefaler jeg dette middel til dig? Hvis du ikke har skæl, så JA! Jeg anbefaler det bestemt. Men hvis du har skæl, så NEJ. Brug ikke under nogen omstændigheder!

Tænk selv, vælg selv.

naturlige planteekstrakter i sammensætningen

højt forbrug, vasker ikke godt

Jeg købte det, fordi det er "løg". Bare chuckle ikke ironisk - jeg ved, at der er mindre naturlig løgjuice i den, end en kat græd, men... hvad hvis. i det mindste ekstrakt, men kan det spise?... trods alt er løg det mest effektive middel mod skaldethed og hårvækst. Og da frisk løgjuice ikke altid er praktisk at bruge på grund af dens ætsende lugt, bør en shampoo kaldet "løg" være meget nyttig. Nå, i det mindste for selvhypnose. Du vasker dit hoved og forestiller dig, at du gnider løgjuice.)))

Så mød min "fu", fordi hverken shampoo, dets navn eller selvhypnose hjalp mig (tilsyneladende kan jeg ikke være en psykisk)

  • Shampoo gør håret meget tyndt, og hvis det endnu ikke er tykt, hvilket er logisk (folk med tyndere hår bruger shampoo til hårtab og skaldethed), så er det efter vask en katastrofe. Et slankt hoved og flydende istapper i stedet for hår! Du ser i spejlet og græder næsten. Hvad har du gjort, Cipollino? Måske skyldes dette kuldolie i sammensætningen.
  • Øger hårets olieholdighed. Igen, sandsynligvis på grund af olierne i sammensætningen. Ved udgangen af ​​den næste dag er håret ærligt fedtigt. Tilsyneladende skal du vaske dit hår med denne shampoo hver dag. Desuden er flasken lille - 150 ml, og denne løg koster 200 rubler.
  • Skum dårligt, så det fortæres hurtigt (hvilket er mere af et plus for mig, jeg ville virkelig have, at det skulle ende hurtigere))
  • Aromaen er aldrig løg, medium behagelig.
  • Farven er gennemsigtig, der kan være en let gullig farvetone, hvis du ser nøje på.

Mit hår blev ikke venner med denne Cipollino. Sandsynligvis fordi han, så beriget med olier, er mere velegnet til mennesker med tørt hår..

Lugt, burreolie.

Eliminerer ikke helt hårtab, hår er vanskeligt at kæmpe.

Jeg lærte om 911+ "Onion" -shampoo fra de positive anmeldelser fra mine venner, da jeg ikke kan slippe af med hårtab i lang tid, besluttede jeg at prøve det. Jeg købte det på apoteket, det kostede omkring 120 rubler. I en flaske på 150 ml. Jeg var bekymret for, at hans hår ville lugte som løg, men da det viste sig, lugter det ikke engang som løg der, duften er ganske behagelig, det afgiver flere urter, jeg tror, ​​det er på grund af den burgeolie, der findes i denne shampoo.

Shampoo-farven er næsten gennemsigtig med en let gullig farve. Skum middelmådig, vasker godt ud, håret lugter godt efter det, men det er meget vanskeligt at kæmpe, følelsen af ​​halm på hovedet, så det er bedre at bruge denne producent's løgbalsam sammen med det, dette findes.

Om det vigtigste, efter at have brugt det i 2 måneder, er mit hårtab gradvist faldet med ca. 50% og ikke mere, men jeg vil gerne finde et middel, der fuldstændigt vil aflaste mig for dette problem, så jeg vil ikke anbefale denne shampoo, da han kun klarede sig halvdelen af ​​sin hovedopgave.

Blødt hår, glans synligt.

God dag.

Jeg kan huske, at mit hår faldt frygteligt ud, efter at have læst anmeldelser om alle disse løgshampoer besluttede jeg at prøve, åh, hvilket jeg bare ikke prøvede. Så jeg købte denne shampoo på apoteket til 120 rubler. Jeg besluttede at vaske mit hår, shampooen stinker ikke og håret efter det også, de blev blødere og forblev rent længere. Skummet godt og vaskes let af. Men du ved, fra hårtab, desværre hjalp denne shampoo ikke, og jeg vaskede den endda helt, og der er stadig intet resultat. Men mærkbart er håret efter ham silkeagtigt og det skinnede lidt.

Generelt henvendte han sig til mig på en anden måde, men hjalp ikke med hårtab.

Positive anmeldelser

Jeg lider af sæsonbestemt hårtab. Jeg begynder at drikke vitaminer, gnider bejdsolie i rødderne og vasker mit hår med Twins Tek Onion Shampoo. 911. Shampoo giver skånsom rengøring uden at forstyrre den naturlige balance, giver håret en sund glans og forhindrer hårtab og gendanner den naturlige hårvækstcyklus.

Jeg vasker det med jævne mellemrum med Twins Tack Onion Shampoo. Det indeholder naturlige ekstrakter og hjælper med at normalisere metaboliske processer. Nærer håret langs hele længden. tabet stopper. Håret skinner, lydstyrken vises.

Med ankomsten af ​​efteråret begynder mit hår at falde ud, det bliver kedeligt, skrøbelighed og tørhed vises. Jeg køber 911 løgshampo på apoteket.Det er naturligt, løgekstrakt betragtes som den bedste medicin til hår. Regelmæssig brug af shampoo i en måned har gendannet mit hår. De blev frodige, håret skinnede, hårets sløvhed og skørhed forsvandt. ingen shampoo fjerner splittede ender, de skal trimmes mindst en gang om måneden.

Løgshampoo 911, billig og naturlig, der indeholder løgekstrakt. det forhindrer effektivt hårtab og gendanner den naturlige hårvækstcyklus. Normaliserer metaboliske processer, styrker og nærer hårsækkene, gendanner beskadiget hårstruktur.

Jeg bruger også det Jeg kunne godt lide håret skinne og smukt stål Færdighed alapezia vypodanya lige nu begyndte at falde mindre

Jeg har hypothyreoidisme (en sygdom i skjoldbruskkirtlen), på grund af dette falder mit hår meget ud. 911-shampoo viste sig at være en frelse for mig. Jeg tog det med burreolie og rød peber. Jeg kunne godt lide peber mere. Håret faldt ikke så meget ud. Det eneste, jeg ikke kunne lide, så dette er, at efter denne shampoo er håret ikke så blødt og det er mindre kæmpet. Men dette er ikke så skræmmende, det vigtigste er, at håret ikke falder så meget ud.

Og jeg er ret tilfreds med 911 løgshampoo med rød peber, det hjalp meget godt, da mit hår begyndte at falde ud. 911 valgte det fra en række shampoo, fordi jeg ved, at løg og peberfrugter altid har været brugt mod hårtab. Jeg brugte shampoo i to måneder, men jeg kan godt lide resultatet. Det vigtigste i løbet af denne tid, håret er blevet styrket og stoppet med at falde ud, og det ser ud til, at det er blevet endnu lidt tykkere.

Ja, løgshampo 911 skummer ikke godt, men indeholder også mere naturlige ingredienser, men det er vigtigt for mig, at mit hår har stoppet hårtab i fliser i en måned, ikke med det samme, men om en måned ja, virkelig

Jeg er løg 911, og det er ikke første gang, jeg behandler mit hår med denne serie, især om vinteren, de går i stykker, tørrer ud, de mangler vitamin, og mit hår begynder at falde ud. Jeg starter kurset en måned. Og i løbet af denne tid får håret styrke, skørhed og tab passerer, det ser ud til for mig, tværtimod ser det ud til, at jeg bliver bedre..

Efter råd fra en ven købte jeg Onion Shampoo og Onion Balm. Efter en måned med at bruge dem, stoppede håret med at falde ud så meget. Derudover er de blevet meget stærkere og sundere. Hvis nogen er bekymret for lugten, skal du ikke bekymre dig)) Der er ingen lugt af løg, shampoo samles godt og vaskes let.

Lige færdig med at bruge Onion Shampoo911. Bruges i en måned mod hårtab. Resultatet er ikke øjeblikkeligt, men meget godt. Ved brugens afslutning har håret styrket sig perfekt. Kammen er praktisk talt ren, du behøver ikke at vælge dit hår hver dag. Generelt kan jeg lide hårets tilstand. Jeg kunne godt lide shampoo. Godt resultat.

Jeg løg for hårtab 911, jeg bruger hver forår og efterår i flere år, dette er en periode, hvor håret svækkes, og det har brug for pleje. Mine løg rundt om måneden, og håret falder mærkbart mindre glans og silkiness af håret. Jeg er tilfreds med resultatet.

Jeg kan kun sige gode ting om 911 løgshampoo, det gendanner hår godt, reducerer hårtab, dets lille ulempe, det skummer dårligt, men det skyldes, at det er naturligt og ikke indeholder kemikalier.

Selv har jeg brugt denne shampoo i omkring et år, jeg kan sige, at jeg er tilfreds med dens virkning på mit hår. Der er ingen ubehagelige øjeblikke efter shampoo, håret er sundt og skinnende. Skum meget godt, ikke meget spises, behagelig lugt. Jeg vil ikke ændre det i øjeblikket.

Jeg bruger ofte 911 Onion Balsam, jeg køber den til den samme løgshampoo. Kvaliteten af ​​produkterne er fremragende, de supplerer hinanden godt. Shampoo skyller håret godt ud, og balsam fugter, nærer og nærer dem. Som et resultat, efter vask, er håret let, luftigt, silkeagtigt, der er ingen tørhed og sprødhed. Men når jeg bruger det regelmæssigt og i mere end en måned, forsvinder alle hårproblemer..

Hår er meget lunefuldt med en mangel på vitaminer, jeg føler det om foråret, håret begynder at falde ud kraftigt, tørt og sprødt, derefter burkeolie og 911 løgshampoo, løgekstrakt, redde mig. Det nærer og gendanner beskadigede og sovende hårsækker, får håret til at skinne, skørhed forsvinder, og håret begynder at falde mindre om en måned.

Løgshampoo er bare en livredder for mit tørre og sprødt hår. Efter vinteren var mit hår i problemer, så jeg besluttede at købe 911 løgshampoo efter råd fra en ven. I en måneds brug formåede jeg at gendanne mit hår helt og bringe det i god stand. Billig shampoo og kølig.

Jeg købte løgshampoo til min mor, og derefter besluttede jeg at prøve det selv, og jeg kunne godt lide resultatet. Desuden har denne 911-serie mange andre shampooer og balsamer. Jeg er ganske tilfreds med kvaliteten af ​​Twins Tek-produkter, og prisen kan ikke andet end glæde mig, det er en skam, at en sådan lille mængde kunne og kunne have været gjort mere.

Jeg har brugt 911 løgshampoo til hårtab i næsten en måned nu. Af de billige shampooer er det ret effektivt, det gendanner beskadigede hårsækker, nærer håret, giver det glans og elasticitet. Det skummer lidt, men dette er ikke et problem, det har ingen lugt. det vigtigste for mig er, at hårtab er faldet

Jeg bruger shampoo med jævne mellemrum. Og jeg er meget tilfreds med resultatet. Manden begyndte endda at vaske. Hårtab er blevet mere end normalt. Jeg vil sige, at resultatet først efter en måneds anvendelse er mærkbart. Hår falder mindre ud. Glans og elasticitet vises.

Jeg brugte shampoo, jeg var tilfreds. Efter fødslen begyndte håret at falde kraftigt ud. Selvfølgelig tilføjede jeg vitaminer til vask, i det kompleks, jeg kunne lide effekten. Mine venner og jeg vasker, jeg har ikke hørt nogen klager. Det skylles godt af, skummer lidt og lugter ikke som løg, da mange er bange.

Jeg kunne godt lide 911 løgshampoo til hårtab. Hår skinner, mere storslået end stål. Vaskes godt af, har ingen løglugt. Jeg har brugt det i næsten en måned

naturlige planteekstrakter i sammensætningen, normal pris, tørrer ikke meget, reducerer hårtab, renser godt

lille flaske, ikke stort volumen, vasker ikke godt

God dag kære læsere! I dag vil jeg dele med dig en gennemgang af køb og brug af shampoo "911 Onion" mod hårtab og skaldethed. For nylig, som ordineret af den behandlende læge, var jeg nødt til at drikke et kursus med hormonelle medikamenter, og mange mennesker ved førstehånds, at efter en sådan behandling begynder hår at falde meget ud. Efter at have rodet lidt på Internettet, stødte jeg på denne shampoo. Pigerne skrev, at de endda brugte det efter fødslen, og tabet stoppede. Jeg blev meget interesseret, og efter arbejde gik jeg på apoteket og købte dette middel. Det koster ikke så meget, 156 rubler for en lille flaske.

Produktet sælges i en papkasse, men manden kastede det med det samme og kunne derfor ikke fotograferes. Før jeg bruger, læste jeg omhyggeligt instruktionerne, som ser ret lovende ud.

Shampoo har en behagelig aroma, mere af en planteoprindelse (urte) end en kemisk. Shampoo er gennemsigtig med en let gullig farve. Han vasker ikke særlig godt, og fra første gang forstod jeg ikke, om jeg påførte shampoo på mit hår eller ej. For at opnå et godt resultat anbefales det at holde produktet på håret i 3 minutter. Hvilket jeg gjorde. Det vaskes perfekt ud af håret og desuden uden rester.

Den eneste ulempe er, at du skal vaske dit hår hver dag. Hovedet bliver fedtet for hurtigt.

Konklusion: Efter at have anvendt denne shampoo, stoppede mit hår med at stribe, det fik en naturlig glans.

Jeg vil anbefale denne shampoo.

naturlige planteekstrakter i sammensætningen, billig, reducerer hårtab

Hej. Til at begynde med er jeg en fyr, og mit hår falder ud. Jeg er kun 22 år gammel, og som mange af de fyre ville jeg ikke miste mit hår i fremtiden. Da jeg besluttede ikke at udskyde, gik jeg på apoteket i håb om at få noget produkt, og jeg stødte på et vindue med 911 shampooer. Jeg blev straks tiltrukket af deres lave pris og et stort udvalg.

Den første shampoo af dette mærke, som jeg købte, var en løgshampoo. Shampoo viste sig at være ret let at påføre, skåle, ventede i tre minutter og vaskes af. Proceduren kunne gentages om ønsket. Den havde også en ret behagelig lugt, som jeg ikke forventede baseret på dens navn..

Nå, hvad angår selve resultatet. Mit hår blev ikke fyldigere, men tabet begyndte at falde, og efter cirka en måned stoppede det næsten helt. Konklusionen er meget enkel, hvis du vil købe et billigt og effektivt middel mod hårtab, så tag 911 løgshampoo.

vitaminiserer hår, overkommelig, vasker godt

Oplevelse af brug:

Koste:

På jagt efter perfektion købte jeg denne vitaminshampoo, heldigvis er prisen overkommelig (ca. 120 rubler.) Jeg købte den på apoteket, de lokkede inskriptionerne om tilstedeværelsen af ​​vitaminer (B3, B6, B5, E, C).

Emballagen er lille, let, praktisk at tage på vej eller i brusebad i gymnastiksalen.

Du åbner låg og du føler duften af ​​C-vitamin, den lette, beskedne lugt fra barndommen! Shampoo er gennemsigtig, ikke særlig tyk, samler medium, men skyller håret godt.

Jeg fandt ikke meget effekt, men der var heller ikke noget stærkt ubehag, det ville skumme hårdere og det ville være fantastisk. Jeg tror, ​​jeg vil købe det på en eller anden måde.

Fremragende resultater med regelmæssig brug

Ikke annonceret på tv

Efter graviditeten begyndte håret at falde ud. Lige klaser faldt under vask og kæmning. Jeg var bange for at drikke vitaminer, da jeg ammede.

Der var simpelthen ikke tid til at brygge urter og vaske dit hår, lave masker. Og så gik jeg på en eller anden måde ind på apoteket og fortalte farmaceut om mit problem. Og hun rådede denne shampoo. Helt ærligt troede jeg ikke det virkelig, men jeg besluttede at prøve.

Desuden er sammensætningen meget god: løgekstrakt, burdockolie osv. Og prisen er kun 125 rubler. for 250 ml. Generelt tog jeg det og gik ikke forkert. Efter brug af den første måned begyndte håret at falde meget mindre. Og efter 3 måneder stoppede de helt. Balsam er ikke nødvendig, fordi shampooen er meget mild. Efter det er håret godt kæmmet og meget mindre sammenfiltret. Duften er meget behagelig. Det er en skam, at det ikke annonceres på tv, mange ved ganske enkelt ikke om det.

Lugtes godt, skylles let af, hår bliver ikke snavset i lang tid

God aften! Løgshampoo 911 blev rådet til mig af min ven, da hendes hår efter fødslen begyndte at falde ud, hun brugte det, og resultatet på hendes ansigt, efter en måneds kursus, dukkede en ny flad hår op, og de begyndte at falde meget mindre. I efteråret stod jeg overfor problemet med hårtab, jeg besluttede at prøve det, og prisen passede mig også 150 rubler. Normalt er superfood-shampoo meget dyre og har nulvirkninger..

Resultatet var sådan, at håret faktisk begyndte at falde mindre. Det er vigtigt for mig, at efter at have vasket mit hår knirket, så ikke alle shampooer egner sig til mig, men efter 911-shampoo, de knirkede, dukkede det ud. Shampoo lugter meget flot, skylles godt af. Hår bliver ikke snavset i lang tid. hvis man ser på sammensætningen, så er der naturlige komponenter, selvfølgelig kan man ikke undvære kemi, men alligevel er sammensætningen god. Jeg bruger stadig denne shampoo i et år nu, meget glad! Kære piger, jeg kan varmt anbefale det til dig, du vil ikke fortryde det! Men hvis nogen ikke passer, fortvivl ikke, husk at vi alle er forskellige og hårets struktur også! Godnat!

Hår falder ikke ud, lav pris

Jeg har brugt mærket 911+ i mange år. Det viste sig virkelig at være en redningstjeneste for mit tynde hår, som desuden begyndte at falde ud. Det er også glædeligt, at disse shampoo ikke kun er effektive, men også billige..

Jeg prøvede forskellige retsmidler og metoder til hårtab, inklusive burdockolie og alle slags masker, men jeg så rigtig hjælp først efter at have købt denne shampoo.

Jeg kan også godt lide den effekt, der sker med håret: det bliver fluffy og vasket godt. Det er dejligt, at køb af en sådan shampoo ikke kræver særlige investeringer..

Hår stoppede virkelig ud med at falde ud, ikke som det var før. Løgshampoer, både enkle løg- og løgshampoer med brændenældeekstrakt, har vist sig især godt.

Denne shampoo med brændenælde styrker hårsækkene så godt, at håret nu er meget stramt og er helt stoppet med at falde ud..

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Jeg har brugt denne shampoo og balsam i cirka en måned. Før det faldt håret i måned 4 frygteligt ud. Et sted efter den 4-5. påføring begyndte hår at falde ud under vask 3 gange mindre (efter den første - meget faldt ud). Nu er alt inden for det normale interval)) Så jeg vil fortsætte med at bruge det med fornøjelse, og jeg råder dig til at prøve det)) Og forresten, det lugter godt.

Jeg prøvede det, og jeg kunne virkelig godt lide løg 911. Sandelig, jeg købte med brændenældeekstrakt, og jeg kan sige, at mit hår er blevet meget sundere og stærkere. De falder mindre ud, selvom jeg ikke gør noget ekstra, bortset fra at vaske med løgshampoo!)

Shampoo Neutral 911 var perfekt til mit hår. De kombineres, ved rødderne er fedtede, i enderne er tørre, så efter denne shampoo, selv dette øjeblik er ændret, er det ikke så meget, at fedtindholdet, at tørheden ikke vises. For eksempel er de opdelte ender forsvundet, og ved rødderne forbliver håret i sin normale form meget længere. Shampoo er også fra et billigt Twins Tech-firma, så det viste sig at være en fornøjelse at bruge den..

Først gjorde løgshampoen mig indignet, jeg forstod ikke, hvordan du kan vaske dit hår med løg. Og da en ven forklarede, at det bare var med løgekstrakt, men det ikke lugtede overhovedet, besluttede jeg at prøve det, fordi mit hår havde brug for pleje og behandling. Så efter halvanden måned indså jeg, at det ikke var forgæves, at jeg vaskede deres hår, de holdt op med at falde ud, blev stærkere, blev tæt og levende. Og shampooen lugter faktisk godt og er meget effektiv. Derfor råder jeg alle til 911 løgshampoo.

Ikke den første måned, jeg har brugt shampoo fra dette firma Twins tek, nu har jeg lige købt vitamin 911-shampoo, jeg kan godt lide deres kvalitet, især hvis vi tager højde for de urimelige omkostninger. Jeg køber shampoo med balsam for at gøre det bedre

kam mit hår, fordi jeg har det længe. Vitaminshampoo giver håret styrke, glans, ernæring, en behagelig lugt efter vask, der er ingen problemer med hår i lang tid, splittede ender er væk. Min højeste vurdering for dette firma og dets produkter.