Vigtigste > Vitaminer

911 løgshampoo til hårtab

Der er ingen kvinde, der mindst én gang ikke har farvet sit blonde hår i mørke toner og ikke har forsøgt at gøre sit brune hår lysere. Paradoksal kvindelig logik antyder, at krøllet naturligt glat hår og nådeløst glatte krøller med et strygejern. Efter sådanne eksperimenter ændres hårstrukturen ikke til det bedre. De negative effekter af sollys får håret til at se ud som halm og tørre det ud. I vinterfrost tid oplever hår også stress..

Ikke alle plejeprodukter indeholder hypoallergeniske ingredienser, der kan gendanne hårets struktur, fremskynde hårvækst og øge hårtætheden. Ofte anbefales kvinder, der har hårtab eller blot vokser dårligt, forskellige salonprocedurer, hvor håret behandles med specielle formuleringer, men de er også effektive i kort tid. Et godt middel til sådanne problemer er 911 Onion Shampoo, som kan vælges på baggrund af krøllens tilstand..

Hvem vil drage fordel af 911 løgshampoo

Drage fordel af den naturlige sammensætning af 911 Onion Shampoo er uden tvivl berettiget. Det er lettere at bruge dette værktøj end at lave de berømte løgmasker i henhold til gamle bedstemors opskrifter. Derudover har den ikke en skarp lugt..

Denne shampoo løser følgende hårproblemer:

  • langsom vækst;
  • alopecia (hårtab) af en anden karakter i de tidlige stadier og stadier af bedring
  • kedelige, tørre krøller;
  • sæsonbestemt hårfortynding;
  • hormonelle problemer med hår under amning og graviditet.

Shampoo har en gavnlig virkning, idet overskydende talg fjernes fra porerne og nærende hårsækker.

Det er meget vigtigt at genoverveje din livsstil, når problemer med hovedbund og hårtab begynder: at etablere en diæt, eksklusive skadelige fødevarer, og tilføje en stor mængde frugt og grøntsager rig på fiber til kosten. Drik mere rent vand, opgive alkohol og rygning. Udskift kaffe og te med gærede mælkeprodukter med lavt fedtindhold.

Depressionstilstanden og konstant mangel på søvn forårsager stress i hele kroppen, som kaster al sin styrke til at opretholde den indre balance, fratage hårsækkene og neglene næringsstoffer. Derfor er det vigtigt, hvis uorden er langvarig, at forbinde yderligere kilder til vitaminernæring til hele kroppen, hår og hud - en af ​​de bedste muligheder Vitaminer Perfectil.

Retsmidlets handling

Shampookomponenternes primære opgave er at eliminere problemet med hårtab. 911 løgshampoo løser mere end blot disse udfordringer. For en synlig effekt skal du stadig bruge i kombination med andre midler, der stimulerer hårvækst.

911 Onion Shampoo fungerer til:

  • stimulering af blodcirkulationen i hovedbunden;
  • reduktion af mængden af ​​skæl;
  • fugter og blødgør hovedbunden;
  • udjævning af hårvægt, hvilket giver glatthed til hele håret;
  • ernæring af hovedbunden med mikroelementer, der udgør produktet;
  • stimulering af keratinproduktion i celler.

Shampooens antibakterielle virkning strækker sig til hududslæt og betændelser.

Sorter af løgshampoo 911

Hvis du har problemer med hår, er det ikke overflødigt at konsultere en tricholog. Ofte inkluderer listen over anbefalinger fra en sådan specialist brugen af ​​klassiske urtemidler til stimulering af hårvækst. Trichologen analyserer også antallet af "sovende" hårsækker med et trikoskop og ordinerer midler, der kan "vågne op". start hårvækst.

  1. Løgshampoo 911 med burdockolie. Produktets egenskaber er rettet mod at styrke håret. For skør, splittede ender, er dette simpelthen frelse. Burdock-olie nærer håret og lukker vægten, hvilket gør krøllerne glattere. Sporelementerne indeholdt i shampoo påvirker også farven på farvet hår, hvilket giver det en naturlig glans. Den bløde opvarmningseffekt af burdockolie har en gavnlig virkning på hovedbunden: blodgennemstrømningen i karene forbedres. Den bakteriedræbende egenskab ved løgshampo, som normaliserer talg sekretion, kan også bemærkes..
  2. Løgshampoo 911 med rød peberekstrakt. Det mest populære middel mod hårtab er måske rød peber-tinktur. Når det gnides i hovedbunden, forårsager det straks blodtilførsel til hårsækkene, hvilket næsten er en brændende fornemmelse. Men i tilfælde af anvendelse af 911-shampoo med rød peberekstrakt minimeres ubehag, og effekten af ​​applikationen er synlig inden for en måned - hårtætheden øges. Bemærk, at det anbefales at anvende dette produkt udelukkende på hårrødderne, mens hovedbunden skal være intakt, og det er bedre at smøre hårenderne med en balsam med en nærende effekt..
  3. Løgshampoo 911 med brændenælde. Nyttigheden af ​​brændenælde-infusion i vores land er kendt for mange. Vores bedstemødre vaskede også deres krøller med et afkog af denne urt til glans og hårtæthed. Brug af produktet 911 med brændenælde vil også hjælpe i behandlingen af ​​flassende hovedbund og reducere forekomsten af ​​skæl. Denne shampoo er også god til fedtet hår, der kræver daglig vask. Ved systematisk anvendelse mærkes mængden på rødderne.

Sammensætning

Naturlige urteekstrakter og løgekstrakt - indeholder en stor mængde aminosyrer, æteriske olier og alkaloider, som stimulerer blodgennemstrømningen til hårrødderne samt transport af næringsstoffer.

Vitaminer PP, B7, B5 og Trilon - er ansvarlige for restaurering af svækket hår, forankring af rødder og behandling af opdelte ender.

Laurylsulfater - takket være dem samles 911 løgshampoo godt, men ikke tyk. Har en behagelig aroma og farve, som ikke indeholder kemiske farvestoffer.

Tilsætningen af ​​balsam og citronsyre hjælper med at holde håret friskt i flere dage, hvilket eliminerer behovet for daglig brug og reducerer affald.

På trods af sammensætningens naturlighed er det nødvendigt at tage hensyn til den individuelle intolerance af individuelle komponenter og bruge den med forsigtighed hos små børn.

Sådan anvendes korrekt

På trods af brugervenligheden og løgshampo er der nogle særegenheder.

  1. Løgshampoo påføres over hele længden af ​​fugtigt hår og vaskes derefter af. Anvend kun på rødderne igen og hold dem i 3-5 minutter for at få den bedste effekt.
  2. Du kan bruge en balsam i samme serie efter løgshampoen til at konsolidere effekten. Det gør det lettere at kæmpe og fungerer godt med andre hårtabsbehandlinger og shampoo fra andre mærker.
  3. Løgshampoo 911 med peberekstrakt bruges ikke i enderne af håret, men kun til rødderne. Det er vigtigt ikke at overdør hårets længde, men at have en stimulerende effekt tættere på folliklerne.
  4. 911 Onion Shampoo er helbredende og bør ikke bruges som et daglig plejeprodukt, hvis der er et tydeligt problem med tør hovedbund. For fedtet hår kan daglig brug af løgshampoo ikke skade - effektive shampoo for fedtet hår.

I gennemsnit forekommer den terapeutiske virkning af shampoo en måned efter påføring: hår i problemområder begynder at vokse. Du skal anvende 911 løgshampoo i en anden måned for at konsolidere resultatet.

Hvis shampoo bruges til at eliminere skæl, er ændringer synlige efter 2-3 applikationer.

Det er vigtigt at huske, at kun en omfattende tilgang til problemet med hårtab kan forbedre situationen. Du skal være opmærksom på ernæring, tage vitaminkomplekser, undgå stress, føre en aktiv livsstil.

Hvor skal man købe og omtrentlig pris

911 Onion Shampoo fås på apotek. En flaske på 150 ml koster fra 120 til 200 rubler. Ingen recept til dette middel kræves.

Anmeldelser af løgshampoo 911

Hårtab er et stort problem ikke kun for kvinder, men også for mænd og endda børn. Ifølge trichologer kan 911 løgshampoo anvendes fra 3 år gammel, hvis der ikke er individuel intolerance over for komponenterne.

På nettet kan du finde mange anmeldelser om den positive effekt af shampoo samt om den mislykkede anvendelse. I de fleste tilfælde stopper dog hårtab..

Feedback fra brugeren MissBlack. Før jeg brugte shampoo, lavede jeg masker med naturlig løgjuice. Inden for to måneder efter brug af produktet er hårtab praktisk taget stoppet. Hår har fået glans og er mere håndterbart. For at opretholde resultatet af hårvækst anbefaler jeg at bruge en krat med saltgranulat og hårbalsamlinie 911.

Feedback fra bruger Elena, 27 år. Jeg begyndte at blive skaldet, og ved konsultationen med en tricholog lærte jeg, at mine hårsækker er i en "sovende" tilstand. Først brugte jeg 911 Tar Shampoo til at rense hovedbunden og derefter påførte jeg 911 Onion Shampoo på hårrødderne og det samme mærke af balsam over hele håret på samme tid. Efter tre uger begyndte nyt hår at dukke op på hovedet og skaldede pletter på panden begyndte at vokse..

Anmeldt af Svetlana, 30 år gammel. Jeg begyndte at bemærke en stor mængde hår i badeværelsets afløb efter vask af mit hår. Ingen af ​​behandlingerne har haft en langsigtet effekt på hårtab. Efter seks måneders påføring af den naturlige shampoo løste jeg mine hårtabsproblemer fuldstændigt. Shampoo skal efterlades på våde krøller i 3-7 minutter for et hurtigere resultat. Langt og tætt hår, uden vægtning ved rødderne, mangel på fedtet hovedbund - dette er resultatet af brug af dette produkt

Bedømt af Natalia, 23 år gammel. Blondiner med farvet hår er nødt til at bruge 911 løgshampoo i kombination med en balsam i samme serie, fordi risikoen for tørt hår er høj. Jeg valgte selv løgshampoo med burdockolie og hårets udseende, og problemet med hårtab blev løst på 53 dage.

911 Onion shampoo 911 - anmeldelser

Løgshampoo 911

911 911 Onion Shampoo 20. november 2019

En hudlæge rådede denne shampoo. I seks måneder hjalp han mig med at stoppe det smertefulde problem - hårtab og brud. Indtil videre er jeg stoppet med det og eksperimenterer ikke. Sælges udelukkende på apoteker, hvilket for mig er et tegn på kvalitetssikring. Men det er værd at være opmærksom på producenten, jeg forvekslede det med et nyt produkt fra Mirrolla med et lignende navn 911 Onion Emergency. Jeg vendte tilbage til apoteket, og til min overraskelse returnerede de pengene uden undersøgelse! Jeg vedhæfter et foto af min shampoo

911 Onion Shampoo 911 30. januar 2019

Løgshampoo, jeg købte den efter råd fra en ven. Jeg klagede over for hende, at hendes hår voksede meget, og hun rådede hende til at bruge løgshampoo 911. Jeg vil gerne bemærke, at der er mange sorter af denne shampoo, men jeg valgte Onion-shampoo med burdockolie. Sandsynligvis ved jeg fra barndommen, at burdockolie hjælper med at styrke håret, så jeg besluttede, at denne specielle shampoo ville være effektiv. Prisen glædede mig, den er ret demokratisk. Shampoo vasker håret godt, indtil det knirker. Efter silikone-shampoo er det bestemt usædvanligt, og det ser ud til, at håret vil være groft. Men efter tørring er håret blødt, skinnende og har et velplejet look. Jeg brugte shampoo på kurser. Jeg bruger en måned og derefter en halvårs pause. Nu er der overhovedet ingen problemer med hårtab. God shampoo. Hjælper virkelig med at styrke håret og forbedre dets udseende.

911 Onion Shampoo 911 1. november 2017

Fra hele linjen med 911-shampooer brugte jeg løg med brændenælde. Håret blev hurtigt olieagtigt og så ubesværet ud, min ven rådede løgshampoo med brændenælde. Efter at have brugt denne shampoo, fik håret et helt andet udseende. Hvis jeg før skulle vaske mit hår hver dag, så vasker jeg det to gange om ugen, og mit hår ser anstændigt og velplejet ud..

911 Onion Shampoo 911 18. juni 2017

911 Onion Shampoo er en cool ting. Jeg har brugt næsten alle typer + balsamer. Siden barndommen ønskede jeg at vokse langt hår til mig selv, men det virkede ikke, fordi jeg konstant måtte skære enderne. Det er okay nu. Hår ser bare fantastisk ud: sund glans og densitet dukkede op, vokser hurtigere end før.

911 Onion Shampoo 911 9. marts 2017

Jeg bruger 911 tvillinger løgshampoo til at vaske mit hår ikke kun når hårtab begynder, men også til forebyggelse. Jeg kan virkelig godt lide shampooen, hvis tabet er virkelig hurtigt, så ved regelmæssig brug i 2 måneder er håret genoprettet. Og så, med forebyggende brug, faldt håret ikke meget i lang tid. Nu er håret i perfekt orden, velplejet, ikke sprødt og ser altid godt ud.

911 Onion Shampoo 911 19. november 2016

For at genoprette hår og forhindre hårtab var 1,5 måneders brug af Twins tek 911 Onion Shampoo nok for mig, jeg påførte det i en lille mængde på mit hår og strakte det godt gennem hele længden, vaskede mit hår regelmæssigt, efter shampoo ser det godt ud, men effekten er bestemt ikke fra de første applikationer, men sådan et mirakel sker ikke, for senere blev jeg helt af med alle de problemer, der var. Prisen på shampoo gjorde mig også meget glad.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 5 Nej 0

911 Onion Shampoo 911 6. oktober 2016

Alle pigerne rådede mig om denne 911 løgshampoo, da mit hår begyndte at smuldre, selvfølgelig tog jeg et forsøg, men jeg håbede ikke rigtig på det, så da mit hår vendte tilbage til det normale på bare en måned, var jeg allerede overrasket. Shampoo passer mig i henhold til alle mine parametre og præferencer, den er godt påført, skum, skylles af, den sædvanlige lugt, det er normalt at kamme håret, men det er ikke så vigtigt, fordi det vigtigste er, at det virkelig heler håret. Derfor anbefaler jeg det til alle, der har hårproblemer.

911 Onion Shampoo 911 5. juni 2016

Takket være 911 løgshampoo, reddede jeg mit hår fra frygteligt hårtab, jeg blev allerede bange, mit hår faldt af mit hoved i bogstavelig forstand, det var godt, at jeg købte denne shampoo, begyndte at vaske mit hår i 1 til 2 dage og allerede i den anden uge bemærkede jeg, at mit hår begynder langsomt at hoppe tilbage. Jeg vaskede dem i næsten 2 måneder, deres hår blev normaliseret, tabet stoppede, nu støtter jeg dem med den samme shampoo, jeg købte også 911 løg med burdock olie, jeg kunne også godt lide det.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 2 Nej 0

911 Onion Shampoo 911 13. marts 2016

Der er sandsynligvis ingen pige, der ikke har stødt på hårtabsproblemet. I min ungdom faldt de på en eller anden måde sæsonbestemt. Dette var normalt om efteråret og varede i et par uger. Forklaret af hårvækstcyklusser. Men efter graviditet og amning begyndte de at falde ud, og processen stoppede ikke på nogen måde. Jeg begyndte at få panik, jeg tror af grunde, der er forståelige for alle unge damer. Jeg fandt noget om løg 911 på Internettet, mange roste den. Jeg besluttede at købe og angrede ikke. I alt i en måned reddede han sandsynligvis bare mit hår. Jeg fortsætter med at bruge det, udover at styrke håret, plejer det også forsigtigt dem - de er lette at kæmme, elektrificerer ikke, bare passer. God shampoo, jeg er meget glad.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 5 Nej 0

911 Onion Shampoo 911 1. marts 2016

Jeg har brugt 911 løgshampo fra varemærket Twins tek i tre uger, jeg er meget tilfreds med resultatet, mit hår er mærkbart forbedret, det ser på en eller anden måde anderledes ud, nu vil jeg skifte til en anden i deres egen serie, da valget er meget stort, alle shampooer er til dejlige priser. Når jeg købte shampoo, tog jeg løg balsam 911, det er bare det, at uden balsamer er det overhovedet ikke mit hoved. Nu er de lette at kæmme, og min hårlængde er ikke kort. Jeg råder alle til en kvalitetsproducent til rimelige priser.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 3 Nej 0

911 Onion Shampoo 911 4. oktober 2015

Jeg kan ikke forestille mig, hvad der ville være sket med mit hår, hvis jeg ikke havde vasket det med 911 løgshampoo med rød peberekstrakt. Efter en tur til havet blev mit hår ødelagt af saltvandet. De faldt ud og brød med enhver kæmning, eller snarere håret bare fløj fra hovedet, jeg var bange for, at de i sådan et tempo ville falde ud. Det var nok for mig at vaske mit hår med denne shampoo i en måned, det blev meget stærkere. Jeg anbefaler det nu til alle, der har et lignende problem.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 13 Nej 0

911 Onion Shampoo 911 4. oktober 2015

Jeg glæder mig ikke over traditionelle metoder til hårbehandling, men på en eller anden måde endte Onion 911 på min hylde i badeværelset, og jeg besluttede at vaske mit hår med det, det viste sig, at det lugter meget velsmagende, selvom jeg troede, det ville stinke forfærdeligt. Jeg kunne godt lide, at efter vask af håret, selv med en balsam, er det ikke nødvendigt at skylle det, det forbliver glat, og efter tørring forbliver det lydigt.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 1 Nej 0

911 Onion Shampoo 911 15. april 2015

Efter meget stress på grund af eksamenerne faldt mit hår meget. På apoteket så jeg Shampoo og balsam 911 løg. Hår er blevet meget stærkere, glans og densitet er dukket op, vokser meget hurtigere end før. Jeg er tilfreds.

911 Onion Shampoo 911 23. februar 2015

Jeg lærte lang tid shampoo 911 løg, mit hår faldt meget ud og en ven rådede mig til at købe det. Snart ophørte håret med at falde ud, og en sund glans dukkede op. Og lugten er meget behagelig, skønt jeg først troede, at den ville lugte som løg.

911 Onion Shampoo 911 23. februar 2015

Hårtab er sandsynligvis ikke ualmindeligt. For mig selv fandt jeg et middel, der hjalp mig med at stoppe det. Og nu, i orden. Mit hår begyndte at kravle efter fødslen. Normalt siger de, at de klatrer lige under graviditeten. Men mine, det ser ud til, var ikke ved. Her skal det bemærkes, at jeg er en allergisk dame, det vil sige, at ikke ethvert middel passer mig og ikke vil forårsage et hysterisk angreb af nysen, kløe eller rødme i huden. Så jeg prøvede denne shampoo med en vis forsigtighed. Jeg burde ikke have frygtet. Så jeg begyndte at bruge shampoo. Efter cirka en uge så jeg, at det tabte hår blev mindre. Og så gik det videre - hver dag er der færre hår på kammen, mere og mere min glæde. Jeg sagde farvel til tabet uden beklagelse, og jeg vil ikke kede mig.) Så jeg anbefaler, du vil ikke fortryde det.)

"911 shampoo Onion": anmeldelser, sammensætning, instruktioner

"911 shampoo løg"

Hårtab er en ganske alvorlig ting, så i denne situation ville den rigtige beslutning være at gå til apoteket for at købe et middel som shampoo. Du kan naturligvis håndtere fjernelsen af ​​problemet med hårtab med forskellige folkemidler, men alt er temmelig besværligt, og i vores tid med konstant mangel på tid er det bedre at stole på det færdige produkt.

I dag er der et stort udvalg af alt for at slippe af med dette problem. Men hvilken af ​​dem skal du vælge for at få et effektivt resultat? Derudover ønsker du normalt at have den maksimale effekt med den minimale investering af tid og penge. I dette tilfælde anbefaler vi dig at være opmærksom på 911 Onion Shampoo. Traditionel medicin har længe anbefalet løg som et fremragende middel til hårgendannelse - løg skal males i en velling og påføres håret i 30 minutter. Men ikke alle tør at lave løgmasker. Derfor blev 911 Onion Shampoo udviklet, som ved hjælp af moderne teknologier har absorberet alle fordelene ved løg. Instruktion i pakken.

Før jeg bruger et nyt produkt på dig selv, vil jeg naturligvis gerne vide anmeldelserne. Og hvis vi begynder at studere anmeldelserne om "Onion 911", vil vi bemærke, at blandt dem er der de mest forskellige. Dette siger, at selv om shampoo ikke er universal, er folk i de fleste tilfælde tilfredse med resultatet. Derfor er det værd at prøve 911 løgshampoo, fordi prisen er omkring $ 5 pr. Hundrede og halvtreds milliliter, og effekten af ​​sundt hår fra det vil overstige omkostningerne mange gange. Alle kan købe det.

Egenskaber og metode til anvendelse

911 Onion Shampoo har absorberet alle de gavnlige egenskaber ved løg, mens den forbliver uafhængig af denne plantes specifikke lugt. Takket være brugen i hovedbunden normaliseres de metaboliske processer, blodcirkulationen accelereres, hårsækkene får en masse næringsstoffer og styrkes, plus hårets struktur gendannes, hvilket eliminerer øget tørhed og skørhed. Onion Shampoo 911 har en behagelig, påtrængende aroma, gennemsigtig farve og delikat struktur.

Påføringsmetode og kontraindikationer

Ved påføring skal følgende regel overholdes - efter påføring af shampoo, som enhver anden, på vådt hår, spredning af det med masseringsbevægelser over hele hovedbunden og opskumning skal du lade det stå i tre til fem minutter for maksimal effekt. Derefter skal shampoo vaskes med tilstrækkeligt vand. Kontakt med øjne skal undgås, men hvis dette sker, skyl øjnene godt med vand.

Sammensætning

Sammensætningen af ​​"Onion 911" inkluderer både almindelige vaskemiddelbestanddele til hver og unik, specielt udviklet til ham. Sammensætningen suppleres med løgekstrakt. Takket være kemisk behandling blev alle nyttige stoffer ekstraheret fra løg og separeret fra den skarpe lugt. Løgens sammensætning forbedrer blodcirkulationen i hovedbunden, mætter huden med vitaminer og mikroelementer, fugter håret selv. De indeholder også ekstrakter fra birkeblade, humle, kamille, henna, salvie, burdock, arnica, grøn te og gylden hirse..

Sammensætningen af ​​shampoo 911 løg mod hårtab

Alle disse planter har længe etableret sig som fremragende medhjælpere i kampen for kvaliteten og mængden af ​​hår, og der er ingen grund til at gentage nøjagtigt, hvilke fordele hver af dem har for håret og hovedbunden. Også "911 Onion Shampoo" er beriget med et vitaminkompleks, der inkluderer nicotinsyre, biotin, calciumpantothenat, det vil sige en rigtig nærende cocktail til hårsækkene. Shampoo har praktisk taget ingen kontraindikationer, undtagen til brug til børn under to år samt individuel intolerance. Derfor er det nødvendigt, før brug påbegyndes, at udføre en test for individuel følsomhed over for dens komponenter..

Anmeldelser

Ved at studere anmeldelserne om "Onion 911" kan vi bemærke følgende: For det første var de fleste af dem, der prøvede shampoo, tilfredse med rensefunktionen og dens behagelige lugt. For det andet, efter flere gange påføring, har mange bemærket et positivt resultat i en betydelig reduktion i mængden af ​​hårtab. For det tredje blev der bemærket en positiv effekt på selve hårets kvalitet - håret blev blødere, stærkere og blankere. Men det skal bemærkes, at der også er negative anmeldelser - nogle bemærkede, at efter påføring var der en overdreven tørhed i hovedbunden og en svag effekt ved at stoppe hårtab. Kort sagt, 911 Onion Shampoo er ikke et produkt fra reklame, der garanterer en obligatorisk og hundrede procent øjeblikkelig succes, men et ægte middel, der kan hjælpe med hårproblemer.

Anmeldelse fra "AnyuTka0502"

Irina, Vologda, 27 år gammel

Efter graviditeten begyndte håret at falde meget ud. Jeg så 911 løgshampoo på apoteket og blev forført af dets navn og pris. Nu har jeg brugt løg i næsten en måned. Efter de første påføringstider faldt håret lige så meget ud, men cirka en uge efter at jeg begyndte at vaske mit hår med det, bemærkede jeg, at håret falder meget mindre ud. Tilråd for alle. Anmeldelser er kun positive, alle kan købe, prisen er fremragende, instruktioner i pakken!

FØR og efter shampoo

Alina, Kemerovo, 34 år gammel

Jeg har altid ønsket langt hår, men det voksede ikke, det brød hele tiden. Som barn lavede min mor endda en hårløgmaske. Jeg kan stadig huske, hvordan hun bager, og også denne lugt! Da jeg så løg 911 på apoteket, huskede jeg min barndom. Sælgeren forsikrede sig om, at shampoo ikke lugter som løg. Så jeg besluttede at prøve det. Og her er vidundere - det bager slet ikke og har en behagelig lugt! Og efter et par uger bemærkede jeg, at håret var silkeagtigt, glat, så... godt fodret eller noget. Problemet med sprødt hår forsvandt. Nu har jeg brugt den i to måneder, i løbet af denne tid er mit hår vokset godt, så jeg anbefaler Onion 911 til alle, der vil vokse langt hår.

Resultatet af brug af shampoo: foto af brugeren "Osoba"

Margarita, Rostov ved Don, 30 år gammel

Jeg var på diæt, i seks måneder begrænsede jeg mig meget inden for ernæring, som et resultat minus ti kg! Og minus halvdelen af ​​håret. Det var en skam. Og jeg tog vitaminer, men mit hår blev ved med at falde ud. Og så, endnu en gang, når jeg gik på apoteket for vitaminer til hår, rådede farmaceut mig til at prøve Onion 911 for hårtab. Jeg var skeptisk, fordi hans pris er meget lav. Men jeg besluttede at tage en chance. Og du vil ikke tro, efter to ugers daglig brug, bemærkede jeg, at håret næsten ikke faldt ud, og efter endnu et par uger så jeg en ung "fluff"! Så jeg anbefaler alle, der er på diæt, at opretholde og bevare skønheden "911 Onion Shampoo" mod hårtab.

Alena, Samara, 26 år gammel

Onion 911 er min favorit! I efteråret og foråret lider jeg konstant af øget hårtab. Jeg prøvede mange retsmidler mod hårtab, men så ikke meget resultat. Men "Onion 911" overraskede mig behageligt - en uge efter vask af mit hår fandt jeg ikke den allerede sædvanlige store "klump" af hår i badeværelset. Efter to uger stoppede tabet. Så jeg anbefaler at bruge Onion 911 om efteråret - om foråret til alle!

Video feedback fra brugeren:

Shampoo 911 Neutral - anmeldelser

Fantastisk shampoo

Plusser: Effekt, pris.

Anmeldelse: Efter fødslen var der en form for funktionsfejl i kroppen, sandsynligvis hormonel. Huden blev tynd, som pergament og skrælning. Det samme var tilfældet for hovedbunden. Flass og ridser optrådte fra tid til anden, for med hver shampooændring begyndte kløe. Apoteket anbefalede den neutrale 911-shampoo fra firmaet Twins Tech. Her passer det perfekt, det er allergivenligt, derfor bevarer det ph i hovedbunden uden at overdørre det. Hår forbliver friskt og rent længere end normalt, selv glans har vist sig. Meget glad... Læs mere

God shampoo til hver dag

Plusser: Effekt, pris.

Ulemper: Så ikke.

Feedback: Efter at jeg fødte et barn, bemærkede jeg, at mit hår begyndte at se værre ud og værre hver måned. Og hovedbunden blev meget følsom over for de foregående shampooer, kløe, tørhed osv. Dukkede op efter hver vask. En rigtig frelse for mig var Neutral 911-shampoo. Den er hypoallergenisk, men samtidig vasker den håret perfekt uden at ødelægge dens struktur. Fantastisk til daglig brug. Shampoo samler perfekt og skyller håret perfekt første gang. Jeg kan virkelig godt lide... Læs mere

Skånsom shampoo til følsom hud

Fordele: forårsager ikke en følelse af tørhed og tæthed i huden, vasker håret godt, billigt.

Anmeldelse: Jeg ved ikke, om noget i min krop blev forstyrret efter graviditet og amning, eller shampooerne i butikken forværredes, men for nylig begyndte jeg at have nogle problemer med mit hår. Mere præcist, ikke engang med hår, men med hovedbunden. Efter hver vask bliver huden meget tør, tætheden mærkes og kløes konstant. Jeg prøvede at lave forskellige masker, nægtede at tørre med en hårtørrer, skiftede kammen - men billedet er det samme. Jeg besluttede at købe en form for medicinsk shampoo, og på apoteket rådede jeg... Læs mere

Anmeldelser om shampoo, løg, fra 911?

der brugte. hvilke anmeldelser?

Brugerkommentarer

Jeg købte ikke denne, der var ikke behov, og derfor tog jeg en neutral 911 fra denne serie.

Åh, det er præcis, hvad jeg har brug for. Hår under graviditet tyndes med frygtelig kraft, og der kan ikke tages noget særligt inde

Norm shampoo og en neutral apoteks lugt. Han hjalp sin mand med hårtab. Og det er ikke værd at skinne et skaldet hoved på 35

Og hvilken købte du løg 911?

Jeg bruger kun naturlig hampolie-shampoo, den er meget rig på vitaminer og tørrer ikke ud huden! Jeg rådgiver alle http://organicsharm.ru/

God shampoo, fantastisk til hårtab. Selvfølgelig måtte jeg bruge en måned på mit hår til at komme sig og se godt ud, men resultatet er bare godt. Nu bruger jeg også denne shampoo to gange om måneden for at opretholde effekten efter behandlingen, og mit hår så godt ud hele vinteren og faldt overhovedet ikke. Jeg rengører sjældent kammen, fordi der ikke er noget hår tilbage på den.

Nu er mit hår rejst, jeg købte denne shampoo. Jeg ved, at løgmaskerne fungerede godt efter den første graviditet, men duften... Shampoen lugter virkelig godt! Hår efter det er godt, det ser ud til at falde mindre. Jeg så ikke løgbalsam på apoteket ((Vi vil se efter!

Jeg kan godt lide et par produkter fra 911: 911 Onion Shampoo - hjælper med at styrke hårsækkene, som forhindrer hårtab. Sebopirox 911 - Jeg bruger det til forebyggelse, så flass ikke vises. Forzinket 911 - som en generel tonic. Jeg bruger alle disse shampooer og er tilfreds med resultatet.

Jeg har allerede hørt om løgshampo mange gange, men ingen taler om dens lugt. Duften interesserer mig først og fremmest, da jeg er meget klam og jeg er oprørt af lugten af ​​løg..

911 Onion Shampoo har absolut ingen løglugt. I det, som jeg forstår det, tilsættes ekstrakter af løg og urter, duften er behagelig, ikke irriterende. Hvis du køber, så tag også 911 løgebalsam, den har en duft mere mættet med parfume, og håret kæmpes let efter det.

Det er mærkeligt, jeg kan virkelig godt lide løg i denne 911-serie. Selvom jeg selv ikke har brugt denne serie før. Men shampooen er cool i ordets sandeste forstand. Hår styrkes gradvist og falder ikke så dårligt ud!

Jeg laver masker med sennep, jeg kan virkelig godt lide

Jeg gør det også, og nu vil jeg bruge shampoo. Jeg vil se på resultatet)

Nå, så venter jeg på feedback. )) fortrinsvis positive))

åh, jeg håber virkelig det, fordi jeg klippede mit hår kort, skar af alt fnug, håber jeg, at de vil vokse levende. som hår, ikke en loofah! ja, til den første anvendelse kan jeg sige, at håret er blødt, lydigt,!

Jeg ved ikke skat om ham

Jeg kan godt lide meget om 911 men har ikke prøvet shampoo. For hår på et apotek som en hovedbeklædning, heller ikke dyrt.

ja, jeg kan også godt lide 911) der Badyaga er god, der er også Sebopirox skælshampo, så jeg håber, at denne også vil være den samme)

Jeg kan også godt lide deres babycreme, min datters favorit er!

wow, hørte ikke engang, at de endda havde en fløde!)

tryk på det i søgemaskinen, du vil se børneserien.

kort og på russisk - kuynya

e-min. på Internettet roser alle ham!

I lider alle med tab.

Jeg begyndte at bruge ampuller, der koster 500 rubler konstant i lyset på dig selv.

Nå, nu er det ikke så meget et tab, men jeg vil have nye til at vokse) og 500r. er det en ampul, eller hvordan?

Da jeg brugte det, begyndte mine nye sovepærer at vokse... så meget kanon på hovedet)))

de der. 10 ampuller 500 gnide. eller 5000?

ja 10 ampuller -500 rubler

kig i din by, hvis du ikke finder den, smid den på kortet - jeg sender den med polter

i morgen skal jeg til byen, gå til salon, se!)

bedre grå med mentol... de siger også, at sort er han - god fra tab.

plejede vi at sælge dem i parfymelederen og i riv gosh... men nu gør de det ikke (((

911 - Jeg lå rundt for at spørge dig.

mister mig ikke ved den måde, jeg ikke kan komme ind der-skriv her

Irin, jeg har glemt noget at kneppe om apmools, nu har jeg et andet problem - tænder og en medicinsk undersøgelse, så hver dag vingler jeg og glemmer alt)))) Karolinka blev også syg igen nu er det et problem at være fraværende helt! godt, og på bekostning af opladning... Jeg vil ikke nægte)))

noget er ikke is, men før det tog jeg løg, men fra et andet firma kunne jeg godt lide det meget mere.

forbandt... Jeg har allerede købt... Jeg håber, at det vil hjælpe mig)))

Pleje af hår og hovedbund: Shampoos: 911

Anmeldelser af kosmetik under overskriften "Shampoos"

Shampoo til fedtet hår med mælkeserum fra "Zeytun"

Andre overskrifter:
Kropspleje Hår- og hovedbundspleje Hånd- og neglepleje Solcremer Ansigt- og halspleje Fødepleje Børns kosmetikDekorativ kosmetik Kosmetik til gravide kvinder og mødre Depilatoriske produkter Parfume Kosmetik til mænd Insektmidler
Komplet katalog

Webstedsmateriale er til informationsformål og er beregnet til uddannelsesmæssigt formål. Redaktionens mening kan ikke sammenfalle med forfatterens udtalelser. Genudskrivning af webstedsmaterialet er forbudt uden skriftligt tilladelse fra SIA "ALP-Media" og forfatterne. Forfattere og udgiveres rettigheder er beskyttet.

Om projektet | Konkurrencer | Social mappe | Links

Webstedsmateriale er til informationsformål og er beregnet til uddannelsesmæssigt formål. Redaktionens mening kan ikke sammenfalle med forfatterens udtalelser. Genudskrivning af webstedsmaterialet er forbudt uden skriftligt tilladelse fra SIA "ALP-Media" og forfatterne. Forfattere og udgiveres rettigheder er beskyttet.

Brugen af ​​shampoo-løg 911 til hårtabssammensætning, anmeldelser

Hårtab er et almindeligt problem, der påvirker begge køn.

Bekæmpelse af skaldethed kan udføres i årevis, og i dette tilfælde skal du vælge et middel, der vil hjælpe med at styrke hårrødderne, gendanne deres struktur og på samme tid have det mindste antal kontraindikationer og en rimelig budgetpris.

Disse produkter inkluderer med rette løgshampoo 911, designet specifikt til at styrke og stimulere hårsækkernes arbejde.

Når 911 løgshampoo fordel

911 løgshampoo er nyttigt til overdreven tab af krøller, der opstår under påvirkning af både eksterne og interne skadelige faktorer.

Producenten anbefaler dette værktøj til dem, der er utilfredse med den langsomme vækst af krøller, deres øgede tørhed og mangel på vitalitet..

Positive anmeldelser om denne kosmetik kan høres fra de piger, der brugte det til at eliminere hårtab efter fødsel..

Sammensætning

Sammensætningen af ​​shampoo under mærkenavnet Onion 911 er ikke kun repræsenteret af de sædvanlige ingredienser til ethvert rengøringsmiddel, men også af specielt udvalgte urteekstrakter, yderligere mikroelementer og vitaminer.

Styrkelse, toning og forbedring af hårvæksteffekten leveres af ekstrakter:

  • Luke;
  • Birkeblad;
  • Brændenælde blad;
  • Kamille blomster;
  • Gylden hirse;
  • Humle;
  • Arnica;
  • burre;
  • Grøn te;
  • salvie.

Sammensætningen er også beriget med aloe gel, niacin, biotin, calciumpantothenat, citronsyre.

Løgluften i dette vaskemiddel er helt fraværende, når du bruger shampoo, som fabrikanten forsikrer, vil du kun føle en lys, beskedent og behagelig aroma.

Løgshampoo fra 911 Your Rescue Service-varemærket er produceret af det russiske firma TWINS Tech, der ligger i Moskva.

Lægemidlet pakkes i flasker på 150 ml, det kan opbevares ved temperaturer fra 15 til 25 grader.

farmakologisk virkning

Løg juice eller løg velling er inkluderet som en base i mange masker, der hjælper med at stoppe hårtab. Og kursanvendelsen af ​​sådanne masker giver virkelig tvivlsomme fordele - krøllerne bliver stærkere, får styrke, silkeagtighed og glans.

Det er på denne handling af en varm grøntsag, handlingen med 911 løgshampoo er bygget.

Specielt valgt komposition tillader:

  • Normaliser udvekslingsprocessen i hovedbunden og i hårsækkene;
  • Øg forsyningen med næringsstoffer til krøllens heste;
  • Gendan hår, der er tilbøjelig til overdreven tørhed og sprødhed;
  • Rens hovedbunden forsigtigt uden at forstyrre den naturlige balance.

Løgshampoo 911 fås i flere versioner. Ud over den klassiske sammensætning kan du købe et produkt med introduktion af rød peberekstrakt, burdockolie eller brændenældeekstrakt i det.

Berigelse af sammensætningen med yderligere ingredienser forbedrer den farmakologiske virkning af den helende detergentopløsning.

Anvendelsesfunktioner

Løgshampoo er en universel shampoo, så der er ingen specielle instruktioner til dens anvendelse. Effekten af ​​at styrke håret og forbedre dets vækst øges, hvis du følger følgende regler, når du vasker dit hår:

  • Først skal håret fugtes, så alle strengene er våde;
  • En lille mængde shampoo fordeles over krøller og hovedbund, det tilrådes at gnide det godt og skumme;
  • Sørg for at vente mindst 5 minutter, før kompositionen vaskes fra krøllerne.

911 Onion Shampoo kan bruges så ofte som du har brug for.

Nogle mennesker bemærker dets dårlige sæbeevne og hurtige kontaminering af krøller efter den første brug. Men som regel forsvinder dette problem i den anden uge med hårgendannelse..

Og ejerne af olieagtige strenge bemærker, at efter at de begyndte at bruge løgshampoo, havde de ikke længere behov for at vaske deres hår dagligt.

Kontraindikationer

Sammensætningen af ​​løgshampoo er kendetegnet ved dens milde virkning og sikkerheden for alle ingredienser. I denne henseende er der ingen særlige kontraindikationer for dens anvendelse ud over børn under to år..

Den eneste ting, man skal overveje, når man begynder at bruge middelet for første gang, er muligheden for at udvikle intolerancereaktioner.

Hvor kan jeg købe produktet

Løgshampoo er en forholdsvis almindelig hårkosmetik, så beboere i store byer har bestemt ikke problemer med at købe den..

Produkter med varemærket "911 Your Rescue Service" sælges både på almindelige apoteker og via Internettet.

Dokumenter

Løgshampoo, der er produceret under varemærket "911 Your Rescue Service", er certificeret i henhold til resultaterne af det, det blev konstateret, at produktet opfylder kravene i TR CU 009/2011 "Om parfumeri- og kosmetikprodukters sikkerhed".

Nutrikap hjælper også godt mod hårtab - et kosttilskud, der sammen med 911 løgshampoo vil føre til gode resultater..

Anmeldelser

Svetlana, 26 år gammel, Moskva.

”Efter fødslen af ​​min datter begyndte jeg at bemærke, at der hver gang bliver flere og flere hår på kamene, og hver vask ender med samlingen af ​​bundter af tråde i hele badeværelset. Generelt var jeg klar over, at det var tid til at kigge efter måder at gendanne hår på.

Jeg afviste maskerne med det samme, fordi der ikke var tid tilbage til dem med et lille barn. Jeg besluttede at bruge en opstrammende shampoo, og den billigste var 911 Onion.

Jeg brugte det i en måned, og håret blev virkelig meget stærkere, men et andet problem dukkede op - skæl.

Nu prøver jeg gradvist at gendanne det tidligere helbred i mit hår, men jeg tror, ​​at jeg begyndte at bruge løgshampoen til tiden, ellers ville jeg have været nødt til at blive behandlet af en tricholog ”.

Inga, 31 år, Skt. Petersborg.

”Forsøger at blive slankere gik jeg på ret strenge diæter i flere uger, og det hjalp mig med at gøre min figur lettere. Men et andet problem dukkede op - tilsyneladende havde manglen på vitaminer i min diæt en dårlig indflydelse på mit hår, de begyndte simpelthen at falde ud i den mængde, der forskrækkede mig.

Jeg har prøvet mange produkter, både professionelle shampoo og selvfremstillede masker. Men jeg var kun tilfreds med 911 løgshampoo med rød peber.

Efter det stoppede hårtabet, og krøllerne begyndte at vokse meget hurtigere, en ekstra bonus er deres blødhed og en behagelig lugt fra shampoo. Indtil jeg ikke længere kigger efter andre lægemidler mod skaldethed ".

Nikolay, Omsk, 36 år gammel.

”Løgshampo blev anbefalet til mig at bruge en tricholog som et af midlerne til behandling af androgen alopecia.

Jeg gendannede mit hår i meget lang tid og brugte en ret stor gruppe af både eksterne og interne præparater, og jeg fortryder ikke dette lidt.

Nu er min tilbagegående hårgrænse blevet meget mindre i størrelse, og håret i hendes ildsted er blevet stærkere, tykkere og hårdere..

Jeg tror, ​​det var den omfattende tilgang til at løse problemet, der hjalp, men jeg bruger stadig løgshampoo fra tid til anden, fordi jeg endnu ikke er klar til at blive skaldet. ".

Alla, 28 år, Sochi.

”911 løgshampo blev anbefalet af en nabo til mig som et billigt og effektivt værktøj, der fremmer hårvækst og stopper overdreven hårtab. Men desværre passede denne shampoo overhovedet ikke mig.

Efter den første brug optrådte et udslæt på hovedet, og en skarp kløe begyndte, jeg var nødt til at skylle hovedbunden grundigt og drikke en antihistamin.

Mest sandsynligt er hele pointen, at min krop reagerer med allergiske reaktioner på snesevis af forskellige produkter, og tilsyneladende indeholdt denne shampoo en af ​​dem. ".

Marina, 27 år, Yaroslavl.

”Historien om forværringen i styrken og udseendet af mine krøller begyndte med et mislykket højdepunkt. Tilsyneladende valgte jeg den forkerte mester, fordi bogstaveligt talt et døgn efter farvning begyndte mit hår uden at have forladt mit hoved uden at det også kløede hovedbunden.

Først brugte jeg forskellige beroligende og fugtgivende masker, derefter begyndte jeg at lede efter måder at gendanne hår på.

Jeg brugte ganske dyre midler, men da processen med at styrke krøllerne tog lang tid, var jeg nødt til at kigge efter budgetmuligheder for shampoo. Og løg 911 var en af ​​dem.

Dens brug var fordelagtigt, nu falder der få krøller ud, og strengene i sig selv har fået en naturlig glans og blødhed. ".

Anastasia, 35 år, Murmansk.

”En serie kosmetik produceret af vores russiske firma Twins Tek hjalp mig med at tackle problemet med forringelsen af ​​tætheden af ​​mine krøller og deres langsomme vækst. Og 911 Onion Shampoo var også en af ​​dem..

Efter seks måneders brug af denne kosmetik, fik mine krøller styrke, blev meget stærkere, tykkere og især tilfredse med deres hurtige vækst. Jeg håber, at min drøm om en lang fletning snart bliver en realitet. ".

Julia, 31 år, Oryol.

”911 løgshampoo skuffede mig. Den ændring med krøller, som fabrikanten lovede, så jeg ikke.

Mit hår fortsætter med at blive tyndt i en stigende hastighed, og jeg forstår, at problemet sandsynligvis ligger i kroppen..

Jeg håber, at jeg snart vælger tidspunktet for en fuld undersøgelse ".

Vladimir, 40 år gammel, Moskva.

”Mod 40-årsalderen begyndte huden på hovedet at vise sig steder, jeg ville ikke blive skaldet før tiden, så jeg begyndte at lede efter effektive midler til at gendanne styrken i mit hår.

Jeg havde ikke råd til det meste af de dyre shampoo, så jeg købte Onion 911 på apoteket.

Jeg vil ikke sige, at problemet er helt løst, men jeg bemærker ikke desto mindre, at håret falder ud af en størrelsesorden mindre ".

Miroslava, 24 år gammel, Rostov på Don.

”Jeg har periodisk lavet løgmasker, som ville styrke hårrødderne, slippe af med skrøbelighed og øge væksten af ​​tråde. Og jeg gjorde det. denne specifikke lugt gjorde det vanskeligt at nyde en sådan pleje fuldt ud.

Jeg købte 911 løgshampoo til konstant brug, og det ser ud til, at resultatet af brugen er næsten det samme som for masker med løg. Dets eneste ulempe er, at det slutter hurtigt ".

Nadezhda, 39 år, Kursk.

”Shampoo 911-løg med burdockolie har en diskret duft, vaskes let ud af håret, blødgør det og, vigtigst af alt, styrker virkelig krøllernes rødder..

En mærkbar stigning i antallet af hårtab begynder i foråret, og det var på dette tidspunkt, at jeg begyndte at bruge kosmetik til hår i denne serie i tre år i træk.

Jeg er tilfreds med hårets tilstand og håber, at jeg ikke behøver at kigge efter dyrere præparater ”.

Når du sammenligner alle anmeldelser fra dem, der har brugt Onion 911-shampoo, kan du konstatere, at dette værktøj virkelig hjælper i de fleste tilfælde.

Hår efter det bliver stærkere, får vitalitet, begynder at stige hurtigere i længden.

De vigtigste fordele ved løgshampoo inkluderer:

  • Lavpris;
  • Muligheden for daglig og kontinuerlig brug;
  • Let aroma;
  • God skylleevne;
  • Effektiv rensning af selve hovedbunden og håret fra urenheder;
  • Ingen kontraindikationer;
  • Mulighed for brug under graviditet og hele ammeperioden;
  • Hurtigt udseende af de første resultater af brugen.

Ulemperne ved løgshampo inkluderer:

  • sandsynligheden for skæl;
  • mangel på det ønskede resultat hos nogle mennesker, der bruger dette stof;
  • tørring og stivhed af krøller.

Jeg må sige, at mange af de nævnte ulemper opstår på grund af forkert brug, så du skal altid læse instruktionerne omhyggeligt.

Der er naturligvis en individuel immunitet af krop og hudceller over for komponenterne i ethvert kosmetisk produkt, og løgshampo er ingen undtagelse..

Løgshampoo 911 er en kosmetik, der virkelig fungerer som anført af producenten.

Men hvis du ikke ser virkningen af ​​at bruge det i to eller flere uger, eller hvis du har øget tørhed og skæl, skal du ikke udsætte dit hår for yderligere test..

Du bliver nødt til at vælge et lægemiddel, der ikke forårsager sådanne negative bivirkninger.

tjekke ind

Nadyushenka
godt har nogen prøvet det.

strogajamama
Er shampoo selv, uden noget gnidning, kan påvirke hårrødderne? Kommer denne shampoo med en slags elixir eller olie? Eller en balsam? Som under påføring af shampoo og yderligere skylning har medicinske stoffer tid til at trænge ind i hårroten og har tid til at handle på det?
Jeg forstår, når masken er løg: du gnider den ind og derefter under hætten i et stykke tid - lige nødvendigt for optagelse af næringsstoffer. Og shampooing, tidsbegrænset og minimal i penetrationsgraden - ja, en enkel overfladeeffekt! - hvordan kan man stoppe hårtab?
Jeg forstår, at de fleste af jer aldrig er kosmetologer, men måske kan nogen forklare, hvordan han formår at handle?

Jeg delte min oplevelse af at bruge 911 løgshampoo, anvendte den skumring med massagebehandlinger, fordelte den omhyggeligt over hele hårets længde, nogle gange brugte jeg den samme 911 løgbalsam, men ikke hver gang. Du kan konstant bruge disse to produkter og lade balsam på håret i mindst 5 minutter. Skyl derefter af. Selvfølgelig har løgmasken en meget god effekt på håret, men jeg er ked af, dens lugt, som derefter er til stede på håret i lang tid, ikke alle kan modstå, især når du konstant kommunikerer med mennesker og denne stank fra håret, men hvad en shampoo, hvad en balsam af sådan en lugt alloker ikke. Og jeg sagde ikke, at effekten af ​​shampoo er direkte fra første brug, for at opnå resultatet, skal du vaske den regelmæssigt.

Kundernes anmeldelser af 911 Onion Shampoo til hårtab og skaldethed med brændenældeekstrakt 150 ml

911 Løgshampoo til hårtab og skaldethed med brændenældeekstrakt 150 ml

911 Løgshampoo til hårtab og skaldethed med brændenældeekstrakt 150 ml

911 Løgshampoo til hårtab og skaldethed med brændenældeekstrakt 150 ml

911 Løgshampoo til hårtab og skaldethed med brændenældeekstrakt 150 ml

911 Løgshampoo til hårtab og skaldethed med brændenældeekstrakt 150 ml

911 Løgshampoo til hårtab og skaldethed med brændenældeekstrakt 150 ml

911 Løgshampoo til hårtab og skaldethed med brændenældeekstrakt 150 ml

911 Løgshampoo til hårtab og skaldethed med brændenældeekstrakt 150 ml

Løgshampoo 911 fra hårtab, sammensætning og anmeldelser

Når vi køber 911 løgshampoo til hårtab på apoteket, mener vi, det er et middel. Har det medicinske egenskaber for øget hårtab??

911 Healing Onion Shampoo er et produkt fra det russiske firma Twins Tek, der fremstiller kontraktskosmetik. Dette betyder, at kosmetikprodukterne i sig selv er udviklet af en tredjepart udenlandsk virksomhed, og i vores land er der kun en produktion, der skal overholde de standarder, der er sat af kosmetikudvikleren. Det lykkedes os ikke at finde ud af, hvem der er udvikleren af ​​linjen med midler "911 Your Rescue Service" på Twins Tek-webstedet, men der kan du finde en beskrivelse af alle produkter, inklusive shampoo, beskrivelsen er ret kort og generel, sammensætningen af ​​produkterne mangler, men den er på emballage.

Hvordan skal dette produkt arbejde i henhold til producentens oplysninger? 911 Onion Shampoo med naturlige ekstrakter styrker hårsækkene og gendanner hårets struktur, gendanner elasticitet og refleksionsevne. Eliminerer tørhed, forhindrer tørre ender. Bekæmper skæl og andre irritationer i hovedbunden. Du kan købe produktet på ethvert apotek, dets volumen er ganske lille, kun 150 ml, men prisen er heller ikke stor for en medicinsk shampoo.

Løgshampoo 911 til hårtab - sammensætning:

For eksempel tog vi sammensætningen af ​​en af ​​911 løgshampoer til skaldethed og hårtab, dette er et produkt med ekstrakter af forskellige planter. Løgsammensætningen kan også beriges med rød peber burreolie eller brændenældeekstrakt, ud over disse yderligere komponenter vil de resterende ingredienser være ens.

Sammensætning af 911 løgshampoo:

Vand, natriumlaurethsulfat, cocamidopropylbetain, natriumlauroylsarkosinat, natriumcokoamphoacetat, polyethylenglycol-4 Rapsidamid, løgekstrakt, aktivt kompleks (bjørkebladekstrakt, brændenekstrakt, kamille, blomsterekstrakt, hirsefrøekstrakt, hestetårl, almindelig humle, burdock rodekstrakt, salvia officinalis bladekstrakt, tebuskebladekstrakt, aloe blade juice, bioton, niacin, calciumpantothenat), natriumchlorid, quaternium-16 (a) silikone, hydroxypropylmethylcellulose, guarhydroxypropyltriammoniumchlorid, dichlormethan, methylchloroisothiazolinon og methylisothiazolinon, parfume duft.

Lad os starte med den vigtigste ingrediens, natriumlaurethsulfat, den mest almindelige vaskemiddelbase til shampoo. Det er ikke et dyrt overfladeaktivt middel, der kan findes i næsten ethvert hår- og kropsrensemiddel fra massemarkedslinjen. Dens virkning blødgøres let af to andre overfladeaktive stoffer - natriumlauroylsarkosinat og cocamidopropylbetain, hvilket betyder, at produktet er velegnet til rensning af tørt hår.

Dernæst kommer den vigtigste helbredende komponent - ekstraktet fra pæren, som er det vigtigste middel i kampen mod hårtab. Som pleje af tilsætningsstoffer ser vi et helt kompleks af ekstrakter af urter og blade af bjørk, brændenælde, henna, burdock, salvie, aloe. Men da dette er en shampoo, ikke en maske, kan alle disse urtekomponenter næppe have nogen betydelig effekt på håret, derfor er der også syntetiske tilsætningsstoffer i sammensætningen, som i et par minutters eksponering for shampoo kan give en synlig virkning fra shampoo.

Enhver shampoo med naturlige ingredienser indeholder konserveringsmidler; 911 shampoo indeholder syntetisk methylchloroisothiazolinon og methylisothiazolinon. I Europa anerkendes disse magtfulde konserveringsmidler som usikre, og de afvises der. Da disse komponenter er helt i slutningen af ​​sammensætningen, er det muligt, at deres mængde ikke overskrider den sikre norm..

Løgshampoo 911 fra hårtab - anmeldelser og konklusioner:

Som vi skrev ovenfor, renser overfladeaktive stoffer i dette produkt håret forsigtigt, hvilket er velegnet til tørt og beskadiget hår, men vil ikke være tilstrækkeligt til at rense fedtet hår. Hvad angår dens handling, der sigter mod at bekæmpe hårtab, er følgende punkter forvirrende:

  1. virkningen af ​​shampoo på håret bør ikke være mere end et par minutter; over en længere periode kan alle vaskemidler og konserveringsmidler blive usikre for hovedbunden;
  2. disse to minutter er næppe tilstrækkelige til virkning af urtekomponenter, det er meget mere effektivt at bruge masker med disse urter, mens masken ikke indeholder overskydende kemi;
  3. hvad angår løgekstrakt, skal du indrømme, at hvis løg kunne bekæmpe hårtab, så ville dette problem ikke være så almindeligt.

Når jeg sammenfatter brugen af ​​911 løgshampo til hårtab, vil jeg gerne råde dig til ikke at glemme, at shampoo kun er et vaskemiddel, og du er nødt til at vælge den baseret primært på typen af ​​hovedbund og hårtilstand. Som et middel til øget udgydning af hår, skal du bruge specielle retsmidler og procedurer, og at vaske dit hoved, selv med en medicinsk shampoo, vil ikke løse problemet med skaldethed.