Vigtigste > Procedurer

Forum Hair.com

skaldethed, hårtransplantation

  • Forumindeks ‹Diskussion‹ Alopecia hos kvinder
  • Skift skriftstørrelse
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Galleri
  • tjekke ind
  • indgang

Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Marysia 24. december 2010 17:25

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Pushistik 24. december 2010, 17:32

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Lexik 24. december 2010, 21:50

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

denis123 24. dec 2010, 22:00

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 25. december 2010, 23:09

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Tsarkov_Eugene 26. december 2010, 08:40

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 18. januar 2011, 19:50

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

kopechik 19. januar 2011, 03:08

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 19. januar 2011, 08:21

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

kopechik 19. januar 2011 11:42

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 19. januar 2011 23:06

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 20. januar 2011, 07:20

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 20. januar 2011 19:37

Hvem er på konferencen nu

Brugere der gennemser dette forum: ingen registrerede brugere og 4 gæster

Ampuller til hår "Vichy Aminexil": Kundeanmeldelser om værktøjet

Skønhedsspørgsmål har bekymret kvinder siden den tid menneskeheden forstod sig selv som en art. Hver generation af det retfærdige køn skabte deres egne opskrifter, der gjorde det muligt for dem at bevare deres attraktivitet i mange år. Moderne kvinder har erstattet folkemetoder med resultater fra kosmetiske virksomheder, hvis nye produkter med succes bruges i deres daglige personlige pleje. De giver dog ikke altid et godt resultat på trods af de betydelige omkostninger. Det er især vanskeligt at finde det rigtige middel til hårtab. Op til firs procent af kvinderne stod over for dette problem med forskellige intervaller i deres liv, og omkring fyrre af dem oplever regelmæssigt ubehag ved voldsomt hårtab..

På kvinders fora diskuteres aktivt alle slags kosmetik, der lover gode resultater, men desværre opfylder de fleste af producenterne ikke deres løfter. Dette gælder dog ikke for Vichy Aminexil-linjen, hvis anmeldelser er forskellige i beskrivelsen af ​​det positive resultat af ansøgningen. Det franske selskab har længe været til stede på kosmetikmarkedet og har formået at etablere sig fra den bedste side. Kvinder stoler på hende med deres skønhed og mener, at produkterne fra denne producent ikke er ens. Hvis du er bekymret for dit hårs helbred, og derefter bedømme efter anmeldelserne, er "Vichy Aminexil" nøjagtigt, hvad du har brug for. I artiklen vil vi give en beskrivelse af de vigtigste aktiver på denne linje, og som bekræftelse af dens effektivitet vil vi give kommentarer fra kvinder, der anvendte dem i løbet af kurset.

Lær Vichy-selskabet at kende

Anmeldelser af "Vichy Aminexil" for kvinder er ret almindelige, men dette er ikke det første produkt, der frigives under dette mærke på det russiske marked. Det vides, at virksomheden blev grundlagt i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede i en lille by praktisk talt i centrum af Frankrig. Siden det syttende århundrede er det kendt for sine helbredende kilder. Som det viste sig, indeholder de op til tredive navne på mineralske salte og mikroelementer i deres sammensætning. Dette giver et chokerende resultat, som kvinder og mænd, der boede på disse steder, vidste om. De hentede vand fra termiske kilder og brugte det til behandling og kosmetiske procedurer..

I trediverne af forrige århundrede lancerede Vichy sit første produkt. Det viste sig at være meget efterspurgt, og efterhånden optrådte produkter til hudens ansigt, krop og hår på salg. Hvert år udvides sortimentet, og selve produktet blev mere interessant. Vichy-laboratoriet, der udvikler ny kosmetik, var ansvarlig for dette. I deres arbejde blander virksomhedens specialister succesrige innovative teknikker, den seneste udvikling og helende kildevand. Som et resultat bliver ethvert produkt mere effektivt uanset dets formål. Virksomheden har produkter til enhver type hår og hud, der kan opdeles i flere kategorier:

Som du kan se, blandt en sådan variation, er det vanskeligt ikke at finde et godt middel til dig selv og dine kære. Men lad os vende tilbage til problemet med hårtab.

Hårtab Årsager

Hver voksen mister op til hundrede hår om dagen. På trods af det imponerende tal er dette beløb næsten umærkeligt og betragtes som normen for en sund person. Men på grund af nogle livsforhold eller sundhedsmæssige problemer, kan hår begynde at forlade hovedet i en forbedret tilstand. I sådanne tilfælde siger vi normalt, at de "klatrer i rester." Og denne erklæring er ikke langt fra sandheden. Både mænd og kvinder blev konfronteret med det faktum, at hele hårstrenge forblev i badeværelset efter vask, på kammen og endda på puden efter en nattesøvn. Dette problem kan naturligvis ikke være andet end alarmerende. Kvinder lider især af det, fordi de altid ønsker at behage mænd med smukke og skinnende krøller. Derudover tager processen med hårbehandling lang tid, og selv efter suspension af hårtab vil det tage lang tid, før krøllerne kommer ind i vækstfasen igen og begynder at forny sig..

Der er mange grunde til hårtab, og en erfaren specialist vil altid bestemme den, der har forårsaget problemet i netop dit tilfælde. Vi vil kun navngive de mest almindelige:

  • Jernmangelanæmi. En lignende grund er mere typisk for kvinder, da de har en tendens til at begrænse sig til mad, hvilket fører til mangel på visse stoffer i kroppen. Jern spiller en meget vigtig rolle i dannelsen af ​​et frodigt og sundt hårhår, så et fald i dets niveau kan meget vel føre til hårtab..
  • Udsættelse for kritiske temperaturer. Hvis du er en elsker af at gå i den kolde sæson uden en hovedbeklædning og konstant hårstyling med en hårtørrer og et varmt strygejern, skal du være forberedt på, at dette før eller senere vil mærke sig ved at tyndere dit hår.
  • Hormonal ubalance. Denne årsag findes normalt hos kvinder, der for nylig har født. Næsten alle af dem, to til tre måneder efter fødslen, ser med rædsel på, hvordan deres hår begynder at vokse. Dette skyldes en ændring i hormonelle niveauer og forsvinder efter tre til fire måneder uden problemer..
  • Lægemidler. Visse lægemidler kan udløse hårtab i kroppen..
  • Stressfulde situationer. Læger har længe bevist, at kroppens reaktion efter svær stress forekommer i løbet af ca. seks måneder. Oftest kommer det til udtryk i en ændring i hårets tæthed.
  • Krænkelse af blodforsyningen. Hårsækkene har brug for god blodgennemstrømning. Hvis det på grund af sygdomme forstyrres, begynder håret gradvist at blive tyndt.

Kvinder, der bemærker, at deres hår har mistet sin glans, og strengene er mærkbart tyndet på grund af tab, bør rådes til at se en læge. Men hvis dette ikke er muligt, så prøv Vichy Derkos Aminexil. Anmeldelser om ham giver håb, endda til dem, hvis sag virker forsømt og vanskelig at løse. Hvad er denne linje? Og hvorfor er dens sammensætning så interessant?

Vichy-produkter til hår

Anmeldelser af denne linje giver dig mulighed for at danne en mening om de fleste af dens produkter. De er lige så effektive for mænd og kvinder. Trods det faktum, at vi i artiklen hovedsageligt henviser til repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden, skal du være sikker på, at Vichy-linjen vil hjælpe mænd også med at klare hårtab.

Det første produkt i denne serie blev lanceret på markedet i 1990'erne, og siden er udvalget udvidet markant. I dag kan vi tale om ampuller "Vichy Aminexil" (vi vil give anmeldelser om dem i artiklen), shampoo (toning, styrkelse, næring osv.) Og masker. Alle produkter i kombination og hver for sig kan stoppe hårtab, fremskynde hårvækst og øge hårtætheden. Parallelle krøller bliver mere blanke og beskyttede.

Den vigtigste aktive ingrediens i produkterne i denne serie er aminexil. Det blev udviklet af laboratoriespecialister og patenteret efter flere års forskning. Takket være aminexil er hvert hår fyldt med kollagen, modtager en beskyttende membran og forbedret ernæring, hvilket i sidste ende fører til en forbedring af dens struktur. Efter to ugers brug af Vichys produkter stoppes hårtab, og efter et fuldt kursus vil en ændring i deres tilstand til det bedre blive bemærket for alle omkring.

Af vurderingen af ​​anmeldelserne betragtes Aminexil Dercos i ampuller af den samlede linje for Vichy-hår som det mest effektive middel. Han anbefales i kommentarerne som en "ambulance" for hår. Derfor er du nødt til at starte ampulleterapi, så snart du bemærker tyndt hår..

Ampuller "Vichy" mod hårtab: effektivitet

Hvis du omhyggeligt analyserer anmeldelserne om "Vichy Aminexil" i ampuller, kan du udarbejde nogle interessante statistikker. Efter et to-ugers kursus bemærkede mere end firs procent af mænd og kvinder, at deres hår var tykkere og stærkere. Hårtab reduceres med cirka halvfjerds procent i en bestemt periode. Næsten alle forbrugere bemærkede, at krøllerne har fået en sund og naturlig glans. Kvinder skriver ofte i anmeldelser, at frisuren efter brug af ampullen er blevet meget større. Dette kan betragtes som en behagelig bivirkning..

Beskrivelse af værktøjet

Ampoules Aminexil Dercos (anmeldelser af dem forlades ofte af kvinder end mænd) sælges på apoteker i store pakker. Hver indeholder tolv eller atten flasker med produktet. Derudover sætter producenten en applikator i kassen, hvilket gør det lettere at åbne ampullen og anvende dens indhold på hovedbunden. Hver flaske indeholder seks milliliter af en næsten farveløs eliksir. I nogle anmeldelser af "Vichy Aminexil" skriver forbrugerne, at produktet har en svag lugt af alkohol.

Det skal huskes, at aminexil er et meget flygtigt stof. Lad derfor ikke en åben ampul og opdel produktet i to eller tre applikationer. Dets gavnlige egenskaber vil simpelthen fordampe..

Anvendelsesmåde

I anmeldelser af "Vichy Aminexil Intensive 5" beskriver forbrugere ofte ikke kun deres oplevelse af at bruge ampuller, men også måden, hvorpå de kan bruges korrekt. Producenten selv tog imidlertid sig af sine kunder ved at placere fuldstændige og detaljerede instruktioner på emballagen til sit produkt. Ifølge hende og anmeldelser kan det konkluderes, at en flaske skal bruges op ad gangen. Det gennemsnitlige behandlingsforløb varer seks uger, det vil sige, det tager 42 ampuller.

Hvis resultatet i denne periode ikke syntes at være stabilt, kan du bruge Vichy-serumet i yderligere seks uger. Men i dette tilfælde kan du kun anvende produktet på hovedbunden tre gange om ugen..

Proceduren for anvendelse af Vichy Aminexil Intensive (forbrugere beskriver ofte det i anmeldelser) er ekstremt enkel. Du skal sætte applikatoren på flasken og skru den op. Fremspringet på basen åbner ampullen, og dens indhold vil frit komme ud gennem applikatoren. Det er bedre at anvende serum på rene og tørre krøller. Dette gøres i midten. Udfør derefter en let massage af hovedbunden, hvor produktet absorberes fuldstændigt..

Husk, at indholdet af ampuller ikke efterlader nogen fedtet rest. Det er tilladt at vaske dit hår efter proceduren først efter tolv timer. Hvis du gør dette tidligere, neutraliserer du helingsvirkningen fuldstændigt..

Funktioner ved brug af værktøjet

Ifølge anmeldelser kan du finde ud af nogle af nuancerne ved at bruge ampuller "Vichy Aminexil". De er meget nyttige oplysninger for dem, der bare planlægger at købe et produkt til sig selv..

For eksempel, efter at du har påført serumet på dit hår, kan du blæse det tørre. Dette vil på ingen måde skade den terapeutiske virkning, som dette middel har..

Kvinder, der bemærker hårproblemer under graviditet eller amning, behøver ikke være bange for at skade deres baby. Elixir-komponenter er ikke meget permeabel, derfor kommer de ikke ind i blodet.

Nogle forbrugere rapporterer, at mange af behandlingerne for hårtab er vanedannende. Efter afskaffelsen forværres hårets tilstand kraftigt. Men dette gælder ikke ampuller "Vichy Aminexil", som ikke indeholder hormoner i deres sammensætning. Derfor kan du bruge produktet så meget, som du har brug for..

Normalt er det anbefalede behandlingsforløb halvanden måned. I anmeldelserne bemærker kvinder imidlertid, at det er bedre at bruge ampuller i mindst tre måneder. I dette tilfælde vil resultatet være vedvarende..

Anmeldelser af brugen af ​​ampuller "Vichy"

I de fleste af kommentarerne siger kvinder og mænd, at hårtab stopper efter kun en uges behandling. Afhængig af sværhedsgraden af ​​sagen, kan hårtabsprocessen stoppe helt eller markant falde.

De fleste af forbrugerne bemærkede, at håret begyndte at vokse hurtigere, og tætheden gendannes efter halvanden måned efter brug af produktet.

Også i kommentarerne skriver de ofte, at "Vichy Aminexil" på flasker har en behagelig delikat aroma. Den eneste ulempe ved værktøjet er dets høje pris. I nogle byer overstiger udgifterne til en pakke tre tusinde rubler.

Shampoos "Vichy Derkos Aminexil"

I anmeldelser skriver forbrugerne ofte, at de har kombineret et behandlingsforløb med ampuller med en specialiseret shampoo på denne linje. Der er flere typer af dem, men ofte bruges to produkter fra samme serie på grund af problemet med tyndt hår.

Den første er Vichy Dercos tonic-shampoo med aminexil (anmeldelser herom er mindre almindelige end om ampulleterapi). Og det andet - en speciel shampoo mod hårtab. Vi vil overveje disse midler lidt mere detaljeret..

Toning shampoo

Dette kosmetiske produkt har en meget delikat struktur. Det har en let lugt og en ensartet konsistens. Shampoo indeholder mange komponenter. Den vigtigste ingrediens er termisk vand. Ud over hende kan du kalde aminexil og vitaminer i gruppe B. Takket være de anførte komponenter klarer shampoo hurtigt hårtab og styrker også krøllerne. De ser ud til at være fyldt med vitalitet og glans.

Shampoo til hårtab

Efter vurderingerne af Vichy-shampoo med aminexil kommer den i flasker på to hundrede ml. Når det bruges regelmæssigt, har det en bred virkning på selve hovedbunden og håret. Shampoo nærer huden, aktiverer regenerative processer i sine dybeste lag, styrker hårsækkene og beskytter hvert hår.

Hovedkomponenten i shampooen er aminexil. Koncentrationen er imidlertid lav, så det anbefales at bruge midlet kun som en del af kompleks terapi..

Anvendelsesfunktioner

Vichy Healing Shampoo bruges på samme måde som sædvanligt. Det er velegnet til daglig brug og er lige så effektivt for mænd og kvinder. Shampoo påføres fugtigt hår, og efter en kort massage skylles det af med varmt vand.

Derefter kan du anvende produktet fra ampuller på håret. Således vil effekten være stærkere og vil blive synlig efter syv dages behandling..

Anmeldelser af shampoo efter hårtab

Det er værd at bemærke, at forbrugere i kommentarerne skriver om de forskellige effekter af dette middel. Mange mennesker bemærker, at de kun bemærkede resultatet efter brug af hele flasken. Først da stoppede håret med at falde ud i plaster, og en sund glans vendte tilbage til håret..

Som behagelige bivirkninger bemærkes ofte langvarig bevaring af friskheden i hovedbunden og accelerationen af ​​væksten af ​​krøller..

Mange kvinder skriver, at de købte to shampooer på én gang - tonic og til hårtab. Dette i kombination med ampulbehandling eliminerede problemet med tyndt hår fuldstændigt og vendte sundheden tilbage i håret..

Vichy-ampuller til hårvækst - regler for brug, og hvor effektiv deres anvendelse er

Det er meget vanskeligt at finde et kvalitetsprodukt, der ville løse problemet med langsom hårvækst eller hårtab. Men heldigvis er der et nyt medicin, der har revolutioneret verden af ​​kosmetologi. Dette er Vichy-ampuller til hårvækst. De aktiverer aktiviteten af ​​stamceller placeret i hårsækkene. De kan bruges af kvinder med mænd i alle aldre.

Funktionsprincip

Hårvækstkapsler fra producenten Vichy aflaster mennesker, der lider af alopecia, fra problemet på kun 90 dage med konstant brug af stoffet. I løbet af denne tid vokser 1700 nye hår, som producenterne vidner om.

De indhentede sådanne data på grundlag af undersøgelser udført på mænd 18-55 år gamle. De inviterede 101 mennesker, der er diagnosticeret med den sidste uhelbredelige fase af skaldethed til at deltage. Deltagerne fik hårvækstkapsler, som de skulle bruge i en måned. Som et resultat viste det sig, at inden for 4 uger:

  • hårtab aftaget med 79%;
  • hårsækker opsamlet med 88%;
  • hårets struktur er forbedret med 84%;
  • krøller er blevet blødere med 78%;
  • volumen af ​​hår steg med 71%.

93% af deltagerne var tilfredse med resultaterne af brug af ampuller. Løsningen hjalp ikke de resterende 7%, fordi hormonforstyrrelse forekom i deres kroppe. Hvilke hormoner der er ansvarlige for hårvækst, kan du læse på vores hjemmeside.

Vigtig! Når der er forstyrrelser i det endokrine systems arbejde, giver brug af Vichy-ampuller ikke mening. Årsagerne til dårlig hårvækst kan findes på vores hjemmeside.

Sammensætning og fordele

Lægemidlet har en tredobbelt effekt på hårsækkene på grund af de komponenter, der udgør det:

  • aminexil-molekyler. De har en effekt på stamceller (skaber optimale betingelser for dette), hjælper med at øge elasticiteten, krøllens fleksibilitet, forhindre kollagenhærdning i hovedbunden;
  • SP94. Trænger dybt ind i rødderne af strengene, giver dem energi til effektiv vækst;
  • arginin, som aktiverer blodcirkulationen i hovedbunden, på grund af hvilken hårsækkene får alle de nødvendige næringsstoffer. Håret bliver tykkere, smukkere, silkeagtigt, får glans;
  • vitaminer i gruppe B og PP, som har den samme gunstige virkning på håret som arginin;
  • termisk vand fra mineralfjedre;
  • aromastoffer.

Vichy-ampuller indeholder ikke parabener - stoffer, der forårsager en allergisk reaktion.

For at forhindre udslæt i hovedbunden er det vigtigt at anvende medicinen i den rigtige dosering ved hjælp af en speciel applikator inkluderet i præparatet. Applikatoren er lavet af hvid bronze og har derfor en afkølende virkning. Han udfører også hovedmassage, fordeler jævnligt kapslernes væske langs hårets længde.

I hvilke tilfælde gælder det

Lægemidlet anbefales til brug, når sådanne problemer opstår:

  • hvis håret er blevet tyndt, svækket;
  • tætheden af ​​strengene er markant faldet;
  • hvis trådene begyndte at falde kraftigt ud;
  • hår er beskadiget på grund af brugen af ​​elektriske apparater mod det;
  • hvis talgkirtlerne på hovedet udskiller meget fedt, der ødelægger strengenes skønhed og sundhed.

De vigtigste årsager, der provoserer med hårproblemer, inkluderer:

  • mono-diæter, på grund af hvilke jernmangel forekommer i den menneskelige krop;
  • virkningen af ​​frost eller varme på håret (du kan ikke gå uden hovedbeklædning hverken om sommeren eller vinteren);
  • hormonel ubalance;
  • indtagelse af antidepressiva, antikonceptionsmedicin;
  • alvorlig stress;
  • nedsat immunitet;
  • infektiøse formationer på hovedhuden;
  • dårlig blodforsyning til hårsækkene.

Prisen

Vichy-ampuller koster omkring 5.000 rubler. Du kan købe dem på webstederne i specialiserede onlinebutikker..

En pakke indeholder 28 ampuller, som er lige nok til 3 måneders brug.

Kontraindikationer

Hårvækstprodukt kan ikke bruges af personer under 18 år.

Råd. Alle, der har nået denne alder, anbefales at bruge ampuller regelmæssigt, så håret er tykt og smukt. Dette gælder især for dem, der har tilbagegående hårline eller forskudt hårgrænse.

Anvendelsesregler

Det anbefales at bruge produktet på denne måde:

  • hvis håret falder ud, men med moderation, kan du kun bruge 3 ampuller om ugen i seks måneder;
  • Hvis håret falder kraftigt ud, skal du inden for 6 uger bruge kapsler dagligt.

Sådan påføres produktet på strengene:

  1. Åbn låget på monoampullen.
  2. Placer bronzespidsen på applikatoren.
  3. Klem kapselproduktet på våde tråde.
  4. Brug applikatoren til at massere indholdet af kapsel ind i håret, og vask ikke dit hår. Vær ikke doven med at udføre en hovedmassage, det vil øge virkningen af ​​stoffet, styrke krøllerne og fremskynde deres vækst.

Før og efter fotos

Virkning fra brug

Med alle de positive aspekter af Vichy-ampuller vurderer brugerne deres effektivitet tvetydigt. Nogle skriver smigrende anmeldelser, når de begynder at bruge et sådant værktøj. Folk skriver, at der ikke er farvestoffer i ampullerne, indholdet lugter godt, skum godt.

Efter 3 uger mærkes de første positive resultater allerede:

  • hår stopper med at falde ud;
  • håret vokser markant;
  • tråde bliver tykke, frodige;
  • enhver styling er nem og enkel.

Pigerne skriver også, at efter at have stoppet brugen af ​​ampuller, dukkede hårproblemerne op igen, fordi næringsstofferne ikke længere nåede hårsækkene. På grund af dette forværredes blodcirkulationen i hovedbunden, og håret voksede ikke. Dette skyldes imidlertid ikke lægemidlets kvalitet, men hormonelle forstyrrelser i den menneskelige krop, der bruger det..

Opmærksomhed! Inden du køber den, skal du kontakte en tricholog, gennemgå en grundig undersøgelse af en endokrinolog for at finde ud af, hvorledes din hormonelle helbred er.

Fordele og ulemper

Fra det ovenstående følger det, at Vichys lægemiddel har følgende hovedfordele:

  • det stimulerer blodgennemstrømningen, tilførslen af ​​næringsstoffer til hårsækkene;
  • forbedrer strukturen af ​​krøller;
  • strengene holder op med at falde ud;
  • væksten af ​​krøller aktiveres;
  • vækker sovende hårsækker;
  • fremmer genvækst af tråde i tilfælde, hvor der dannes skaldede plaster;
  • gendanner hovedbundens elasticitet;
  • fortykner hårskaftet;
  • giver håret styrke, silkeagtighed, naturlig glans, sundt udseende;
  • gør strengene lydige;
  • tildeler krøller med vitalitet;
  • giver et velplejet look til håret;
  • de første resultater er synlige efter 3 uger.

Den største ulempe ved dette middel er dets høje omkostninger, og i mange tilfælde er faktisk et behandlingsforløb ikke nok. Imidlertid opfylder den forventningerne fra den person, der bruger det..

Ved nøje at følge instruktionerne for brug af Vichy-kapsler, kan du opnå et positivt resultat på cirka en måned. For større effektivitet anbefaler fabrikanten at bruge hele Vichy Dercos-linjen.

Ifølge anmeldelserne af pigerne, der prøvede stoffet på sig selv, voksede deres hår med 8-10 cm på kun 30 dage. Vi anbefaler dog stadig at bruge kapslerne i mindst 6 måneder og derefter kun vurdere lægemidlets effektivitet. Når alt kommer til alt, afhænger meget af sundheden i de indre organer, arvelig disponering samt de individuelle egenskaber hos en person. Læs også om ampuller Dikson Polipant, de er også velegnede til at stimulere hårvækst.

Vi tilbyder flere effektive måder til at fremskynde hårvækst derhjemme:

Nyttige videoer

Bekæmp hårtab.

Budget vitaminer til hårvækst og restaurering.

Vichy Densi Soltions: en anden marketingplo eller -linie fungerer virkelig?

Hej!

For ikke så længe siden lancerede Vichy en ny serie hårprodukter til det kosmetiske marked.


Densi Solutions-linjen er designet til at øge mængden af ​​hår, øge densiteten og gendanne strukturen langs længden.

Lyder det fristende, gør det ikke? En af grundene til, at jeg forsøger ikke at købe produkter mod hårtab osv., Er, at sådanne produkter ikke er ligeglade med længden, og du er nødt til at bruge 100.500 linjer på samme tid for at dræbe to fugle med en sten. Densi Solution-serien er rettet mod de vigtigste "smerter" hos alle piger, og dette er vækst og ophør med tab og pleje af længde.

Jeg vil placere aromaen i en separat kolonne, da alle produkter har den samme.

Aromaen er lys, frisk, intens og meget saftig. Den første ting du hører er ingefær, lidt krydret og meget sød på samme tid. Citrongræs er næppe mærkbar, men mynte fungerer efter min mening som en buffer og blødgør ingefæren. Desuden er mynte ikke kraftig pebermynte, men øm og sød.

Denne aroma føles på håret, men ikke så lys, den er meget svag, og der er ingen spor..

Vichy Densi-Solution-fortykningsshampoo til tyndt og svagt hår

Densi-Solutions shampoo er designet til tyndere og tyndere hår. Shampoo styrker og plumper hårets fiber, øger hårmassen, gendanner volumen og et sundt udseende på håret.

250 ml flaske. Lavet af mørkebrun gennemsigtig plast.

Dispenseren er designet som en pumpe. Fungerer godt, to haner er nok for mig. Åbner / lukker ved at dreje til siden.

Konsistens, farve:

Shampoo har en temmelig tyk konsistens. Farve gul, gennemsigtig.

AQUA / WATER - Vand,
SODIUM LAURETH SULFATE - overfladeaktivt middel,
COCAMIDOPROPYL BETAINE - blødt overfladeaktivt middel,
SODIUM LAURYL SULFATE - overfladeaktivt middel,
LAURETH-5 KARBOXYLSYRE - overfladeaktivt middel,
AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE - Komponent i L'Oreal-bekymringen, brugt i hårvolumenprodukter, udfylder hulrum i beskadiget hår.
AMODIMETHICONE - silikone,
C11-15 PARETH-7 - emulgator,
CARAMEL - farvestof,
CHLORPHENESIN - konserveringsmiddel,
CITRIC ACID - konserveringsmiddel, stabilisator,
DISODIUM EDTA - antioxidant,
GERANIOL - parfume,
GLYCERIN - emulgator, blødgørende bestanddel,
HEXYL CINNAMAL - parfume,
ISOEUGENOL - parfume,
Melkesyre - konserveringsmiddel,
LAURETH-9 - fedtalkohol, beroliger huden,
LIMONENE - parfume,
LINALOOL - parfume,
MENTHA PIPERITA OLIE - pebermynteolie,
MENTHOL - antiseptisk, toner,
PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE - emulgator,
PEG-60 HYDROGENERET CASTOR OLIE - emulgator,
PHENOXYETHANOL - konserveringsmiddel,
PIROCTONE OLAMINE - konserveringsmiddel,
POLYQUATERNIUM-67 - tidligere film,
PPG-5-CETETH-20 - blødgørende,
PROPYLENE GLYCOL - konserveringsmiddel,
RHAMNOSE - Parfymekomponent, fugtighedsholder, fikserer aromaen, forynger og nærer huden, har en anti-aging virkning.
Salicylsyre - konserveringsmiddel,
Sodiumklorid - stabilisator,
Sodiumhydroxid - stabilisator,
SORBIC acid - konserveringsmiddel,
TOCOPHERYL ACETATE - antioxidant,
TRIDECETH-12 - emulgator,
PARFUM / FRAGRANCE - parfume.

Mine indtryk:

Shampoo viste sig at være meget anstændigt. To pumpeslag er nok til mit hår. På bare få sekunder piskes det i et tykt, cremet skum. Håret vasker perfekt ud. Når de vaskes af, bliver de praktisk talt ikke forvirrede, de forbliver meget glatte og glider til berøring.
Efter tørring spises en del af volumenet, men ikke kritisk. Håret i enderne er lidt sammenfiltreret, enderne bliver tørre at røre ved. Glans er til stede, men kun på let beskadiget hår.

Shampoo varede i 1,5 måneders daglig brug.

Vichy Densi-Solution fortykende genopretningsbalsam til tyndt og svagt hår

Densi-Solutions balsam tykner og reparerer tyndt hår. Ved regelmæssig brug bliver dit hår tykkere, tættere og stærkere¹. Dercos Densi-Solutions fortykning af balsam øger hårmassen. Det styrker og plumper hårfibret ved enhver applikation, hvilket giver hårvolumen og et sundt udseende.

Balsam er pakket i en hvid papkasse. Boksen indeholder alle oplysninger om produktet.


Inde er der et 150 ml rør, lavet af blød bordeauxplast.

Hængslet låg, åbnes / lukkes uden problemer.

Konsistens, farve:

Hvid balsam har en temmelig tyk, men samtidig let og vægtløs konsistens.

VAND - vand,
HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE - viskositetsregulator.
GLYCERIN er en emulgator. Blødgørende, beskyttende, fugtgivende effekt.
QUATERNIUM-87 - Emulgator, blødgørende middel, antistatisk,
STEARYL ALCOHOL - Blødgørende komponent, fortykningsmiddel,
BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - blødgørende, antistatisk,
CANDELILLA WAX - tidligere film, stabilisator,
CAPRYLYL GLYCOL - Stabilisator. Konserveringsmiddel.
CETYL ESTERS - blødgøringskomponent,
GERANIOL - parfume,
HEXYL CINNAMAL - parfume,
ISONONYL ISONONANOATE - parfume, antistatisk,
ISOPROPYL ALCOHOL - konserveringsmiddel,
IMONENE - parfume,
LINALOOL - parfume,
MENTHA PIPERITA OLIE - pebermynteolie,
MENTHOL - antiseptisk, toner,
2-Oleamido-1,3-Octadecanedio l - opløsningsmiddel,
PHENOXYETHANOL - Konserveringsmiddel,
PROPYLENE GLYCOL - konserveringsmiddel,
RHAMNOSE - Parfymekomponent, fugtighedsholder, fikserer aromaen, forynger og nærer huden, har en anti-aging virkning.
Sodiumhydroxid - stabilisator,
TOCOPHERYL ACETATE - antioxidant,
PARFUM - parfume.

Mine indtryk:

Overraskende kunne jeg godt lide balsam, men det viste sig alligevel at være lidt svagt for mine ender.

Efter påføring bliver håret meget glat og tungt, du føler dig næret. Men for at få den ønskede effekt, skal jeg påføre en dobbelt del af balsam, dvs. mere end normalt. Efter tørring forbliver håret blødt, der er en let glans, densitet, men enderne er stadig små, de forbliver tørre og lidt forvirrede. Generelt er visningen endda intet.

Jeg har også bemærket en særegenhed, hvis balsam kommer i hovedbunden, begynder den at bage lidt. Denne virkning skyldes sandsynligvis pebermynteolie og mentol i sammensætningen.

Balsam sluttede hurtigt, når den blev brugt 3 gange om ugen, strakte jeg den i 1,5 måneder.

Vichy Densi-Solutions Tyndt og tyndt hårvækstserum

Denso-Solutions Serum er designet til tyndere og tyndere hår. Påvirker intensivt rødderne, vekker sovende follikler og stimulerer således væksten af ​​nyt hår.

Serumflasken pakkes i en lille hvid papkasse. Selve flasken er ganske miniature, kun 100 ml. Lavet af tæt mørkebrun plast.

Dispenseren er praktisk. Serum udleveres i form af en kraftig jet, som hjælper med kun at behandle afskillelser.

Der er også en sikkerhedsbeskyttelse mod utilsigtede klik.

Konsistens, farve:

Serumet er klart og ligner meget vand. Den er ikke klæbrig, ikke fedtet, efterlader ingen rester.

ALCOHOL DENAT. - denatureret alkohol, opløsningsmiddel,
AQUA - vand,
DIETHYLLUTIDINAT - mystisk molekyle - stemoxidin,
CITRAL - smag, antiseptisk,
ETHYL ESTER OF PVM / MA COPOLYMER - Hårfixer, tidligere film, antistatisk handling,
GERANIOL - parfume,
HEXYL CINNAMAL - parfume,
ISOEUGENOL - parfume,
LIMONENE - parfume,
LINALOOL - parfume,
MENTHA PIPERITA OLIE - pebermynteolie,
MENTHOL - antiseptisk, tonic komponent,
RESVERATROL - antioxidant, styrker væggene i blodkar, øger hudens elasticitet.
RHAMNOSE - Parfymekomponent, fugtighedsholder, fikserer aromaen, forynger og nærer huden, har en anti-aging virkning.
TOCOPHERYL ACETATE - antioxidant,
PARFUM - parfume.

Stemoxidin 5% er et patenteret molekyle med klinisk påvist effektivitet. Skaber optimale betingelser for ny hårvækst.

Resveratrol - en kraftig antioxidant, der stammer fra Reinutria japonica, forhindrer fri radikale skader på hovedbunden og forbedrer virkningen af ​​Stemoxidin.

Mine indtryk:

Serum er kerneproduktet i denne linje. Men fungerer det?

Jeg påførte serumet på mit hår umiddelbart efter brusebad. Efter påføring var huden lidt varm. Efter tørring mistede håret ikke volumen, blev ikke fedtede, og der skete intet forfærdeligt med dem. Der var ingen kløe, skæl osv. På huden, selvom jeg var bekymret, da alkohol i sammensætningen kommer først.

Jeg har brugt serumet i to måneder. Jeg var selvfølgelig dum og målte ikke hårvækst, men jeg trak et hår ud fra toppen af ​​mit hoved for at sammenligne i slutningen af ​​kurset.

I denne periode tog jeg ikke vitaminer, brugte ikke masker til hårvækst og lykkedes endda at blive syg. Alt dette i et rum har ikke en særlig fordelagtig virkning på hårets tilstand. Men i brugsperioden er mit tab mærkbart faldet. Hår stoppede selvfølgelig ikke med at forlade mit hoved, men det stoppede med at falde fra noget åndedrag eller berøring af en kam. Hvis jeg tidligere efter et brusebad trak en ret stor klump hår ud af nettet, er den nu faldet nøjagtigt med 3-4 gange.

Jeg kan ikke sige noget om stigningen i antallet af hår og vækst, for der er altid klæbrige mennesker, der hænger ud på mit hoved, og denne spidske undercoat bemærkes af alle

Men jeg vil sige et ord om densitet. Som jeg allerede skrev, i begyndelsen af ​​kurset jeg hensynsløst plukket ud af håret. Jeg ved ikke, hvad jeg stod på, men som et resultat viste det sig, at håret, der blev trukket ud i slutningen af ​​kurset, var lidt tykkere. Dette overraskede mig virkelig meget. Selvom jeg ikke forstår, hvordan det skete, fordi alle de aktive stoffer er i slutningen af ​​listen, er det næsten umuligt for kosmetik at trænge ind i hårroden. Så der er noget magi i dette serum..

Generelt er linjen ikke engang dårlig. For at være ærlig er jeg ikke venner med Vichy-mærket hverken hvad angår hudpleje eller hårpleje. Tidligere var der forsøg, men de var alle ikke succesrige. Men Densi Solutions-serien gik ikke dårligt, jeg var endda overrasket.

Først bemærkede jeg ikke effekten, og derefter sammenlignede jeg fotos før og efter anvendelse og blev imponeret. Generelt ser de bedre ud og lyser.

Jeg var tilfreds med Densi Solutions-linjen fra Vichy. Ja, der er mangler, men jeg tror, ​​du kun kan støde på dem, hvis håret er hårdt beskadiget.

Anmeldelser om hårtab og kompleks handling for kvinder - vichy dercos aminexil clinical 5

Lægemidlet er fremragende, anbefalet af en meget god tricholog - det fungerer!
Men denne gang er jeg meget skuffet over arbejdet med Makeup, jeg ventede på min ordre i cirka 2 uger, ringede til callcenter 4-5 gange og ventede endelig, tak!)

Oksana, hver dag arbejder vi på at yde service af høj kvalitet og bringe glæde til vores kunder. Vi er oprigtigt ked af at du har stødt på negativ service, og at det med rette forkælet oplevelsen med at handle. Dine kommentarer er videresendt til lederen af ​​leveringsafdelingen fuldt ud. Vi håber inderligt, at vi ikke skuffer i fremtiden..

Pludselig er den onde dan af serien (kapsler, shampoo og balsam) tilfreds, så jeg ved, at jeg har fået vipadinnya og "vækkede de splittende hår". Prisen er en af ​​en række kosmetiske produkter med forbedret effektivitet!

Jeg fik den i slutningen af ​​marts, fordi Jeg ville løse problemet med skaldede pletter, plus mit hår er virkelig tyndere.
Jeg bruger det 1-2 gange om ugen efter darsonval. Hår lidt fedtet, men jeg vasker det altid hver anden dag.
En helt ny fluff dukkede op på de skaldede lapper, som ikke var der i lang tid.
Jeg vil bestemt købe det som et effektivt profylaktisk middel.

Pitannya til brandrepræsentanten. Hvordan kan det gives i en uge? Og også shampoo fra hele serien.

Catherine, god dag! Prototypindikation for graviditetsperioden eller i ammeperioden er ikke. Vichy-kosmetik er absolut allergiven og udpeges som berøvelse til langtidsforbrug, så Ingredian ikke spiser brystmælk i blodomløbet. Dyakuєmo til dig!

God morgen) Et spørgsmål til en brandrepræsentant. Kan en mand bruge disse ampuller? Sammensætningen af ​​ampuller til kvinder og mænd er den samme! Hvad er så forskellen? kun i lugten?

Christina, god eftermiddag! For mænd anbefaler vi at bruge Dercos Aminexil Clinical 5 anti-hårtab og kompleks handling for mænd. De vigtigste aktive ingredienser er identiske, den største forskel er i de ekstra ingredienser, de kvindelige ampuller indeholder vitaminer PP og B6, som mætter håret med de nødvendige næringsstoffer, gendanner det indefra og gør dig stærkere. I sammensætningen af ​​mænd koffein, der forbedrer blodmikrocirkulationen i hovedbunden. Vi anbefaler at bruge dette produkt i kombination med Dercos toningsshampoo til mænd. Takker dig!

Jeg tog det ikke på webstedet, men på apoteket. som foreskrevet af en tricholog med diffust hårtab (hår har flyvet i et år, 200 stk pr. dag). Begyndte at bruge fra slutningen af ​​februar 3 gange om ugen. I øjeblikket, desværre, ingen ændringer. Jeg bruger videre.
PS uden anbefaling / uden opsyn af en trikolog (dermatolog) er det bedre ikke at ordinere. muligt abstinenssyndrom.

  • alle svar (2) ⌄
  • skjul ⌄

Natalia, tak for din feedback! I tilfælde af intensivt tab er det intensive kursus 1 dosis pr. Dag, hver dag i 6 uger. Påfør på tør eller fugtig hovedbund med applikatoren. Kræver ikke skylning med vand. Vi anbefaler at bruge i kombination med Dercos toningsshampoo med aminexil mod hårtab. Sundhed og skønhed til dit hår!

Natalia, prøv ampuller fra Yves Rocher. Anbefale. Ale vzagali i sådan en vypad har brug for en vandtime og vitamini !! Resultatet bliver fantastisk! Problemet er klart internt.

Jeg købte en tsei, alt er godt, mit hår er blevet mindre end vipadati. Og hvis jeg lægger det på mit hår, så er det let varmt på hovedet. Men det er let at løse det. Chi mohe tage bootie?

Prisen vokser med spring og grænser ((((((
rædsel
mere og dyrere

Et spørgsmål til mærket. Kan dette middel bruges under graviditet?

Alena, ja, der er ingen kontraindikationer at bruge under graviditet.

Vishy kosmetik er meget effektiv til shampoo og dekorativ kosmetik. Jeg anbefaler shampoo og ampuller til alle. Virkelig hår stopper med at falde ud, der har problemer.

Løsningen passer perfekt. Bruges i 6 uger hver dag før sengetid. Den 3. uge blev håret generelt sendt til at falde ud.

Jeg købte dette middel som ordineret af en læge, jeg brugte næsten al emballage, jeg brugte det hver dag, jeg delte flasken i 2 dage, i en måned blev resultatet svagt - mit hår begyndte at falde lidt mindre, men jeg ved ikke, hvorvidt dette middel eller vitaminer, som jeg drak parallelt, ved. Under alle omstændigheder vil jeg på anbefaling af en læge efter disse ampuller købe et koncentrat for at øge hårtætheden
Vichy Dercos Densi-Solution Hair Mass Creator Koncentreret pleje - lad os se, hvad der sker dernæst. Tak butik, alt er hurtigt, og prisen er god.

Elena, tak for din feedback. Du skal bruge 1 dosis om dagen, du behøver ikke opdele den i halv morgen / aften. På grund af forkert anvendelse ser du sandsynligvis ikke resultatet..

Efter brug af 12 ampuller dukkede tør tør hovedbund, kløe, skæl op. Jeg forventede ikke sådanne resultater fra et sådant brand..

Lyudmila, tak for din feedback. Kontakt en tricholog for rådgivning.

Jeg er så taknemmelig for mig, at jeg har optrådt absolut bezkorisny sammen med shampoo, maske og balsam i samme serie. Ochіkuvala shche dovgo på det afsluttede kursus, at alle marno.
Virishila skrev en besked, men du fik den ikke.
Skoda vitrachnikh kosht_v. Der er ingen vorte.

Oleksandra, dyakuumo for vidguk. For at afklare, om vals, på samme tid vikoristovuyu vykoryvuvat ampuller? Aminexil fratages ampuller og shampoo. Dyakuєmo

Trichologen skrev ud. På områder med start af AGA virkede middelet slet ikke. Områder med diffust frafald har minimal effekt.
Bliver ikke fedt. Pipetten, der er inkluderet i sættet, er upraktisk, jeg bruger min fra et andet værktøj.

Så. Jeg brugte produktet i to måneder (den første - to gange om dagen, den anden - en gang om dagen) som foreskrevet af en trichologist.
Jeg havde mindre problemer med hår, der nåede for hurtigt ud på faldet.
Jeg ved ikke, hvad der var løsningen på problemet i sidste ende, men jeg brugte kun dette værktøj. Måske arbejdede hovedmassagen mere;) Du kan ikke gætte her.
Generelt blev håret den første måned meget stærkere, i den anden måned begyndte det at falde næsten som før, men efter at have afsluttet kurset falder det igen minimalt (for mig).
Så jeg tror, ​​at værktøjet har klaret sin opgave..

Bruges sammen med shampoo. Efter et tre-ugers kursus faldt tabet med ca. 30%. For at være ærlig forventede jeg mere effekt for en sådan pris. Måske skal kurset gentages.
Nyt hår er ikke i branchen, men det er ikke angivet af producenten. Jeg har en svag temporalp, og håret var superfint og krøllet. Efter kurset blev de tykkere, udjævnet og begyndte at vokse.
Hovedbunden føles bedre, let rødme og skrælning er væk.
Lægemidlet er meget let, smøres virkelig ikke, så du sikkert kan bruge om morgenen efter at have vasket dit hår.
Foto efter påføring. Desværre tillader makeup ikke dig at vedhæfte to.
Konklusion: Forvent ikke et mirakel. Dette middel påvirker intensiteten af ​​dit hårtab og giver nyt liv til dit hår, men det vil ikke vokse en hestes manke. Hvis problemet med hårtab skyldes faktorer som stress, AGA eller hormonel ubalance, hjælper middelet ikke. Brug for at gå til lægen.

Mange tak. vikoristova var en pakke, resultatet slo her om en måned, håret stoppede ikke vipadati, men vipadinnya ændrede sig markant, plus en times tid var vikorystannya at rydde op i fedtet, men det er en skam, at de fedtholdige stoppede.

ampuller rene. resultat є, ale їkh kræver vikoristovuvati for tegnene på en lykar i i en kompleks lіkuvanni.

Meget seje ampuller. De hjælper 100%. Jeg tog det i lang tid. Da der var yderligere 400 UAH. Det skal bruges sammen med shampoo fra samme serie. Jeg rådgiver bestemt.

Zasib divy. Klokken 3 dukkede en masse nye hår op med kun en pakning. Håret er ikke fedt. Pislya to tusind, afbryder jeg gentager kurset.

Ampuller til hår vichy anmeldelser

Hårtab kan forbindes med en lang række faktorer: stress, økologi, kost, hormonelle forandringer (for eksempel efter fødsel og i overgangsalderen), sæsonmæssig svækkelse af kroppen. Undertiden kan det opståede problem forværres af forkert pleje - overdreven brug af stylingprodukter, varmt værktøj, hyppig farvning.

For første gang har eksperterne fra VICHY Laboratories konstateret, at det for at løse problemet med hårtab er nødvendigt at handle ikke kun på hårroden, men også på hovedbunden, som kan blive svækket under påvirkning af negative eksterne og interne faktorer. AMINEXIL INTENSIVE 5 er det første komplekse produkt, der fungerer på alle niveauer: på hårrødder, hovedbund og hårfibre, hvilket hjælper med at bekæmpe hårtab effektivt.

Hårrødniveau:

AMINEXIL 1,5% - forhindrer kollagenhærdning i hårsækkets mund, holder vævet blødt og elastisk. Dette styrker fiksering af hår i hovedbunden og bremser hårtab..

ARGININE - stimulerer blodcirkulation og forbedrer ernæring af hårsækkene.

Hovedbund niveau:

OCTEIN [PYROKTON OLAMIN + VITAMIN E COMPLEX] - en innovativ opdagelse af VICHY Laboratories - har en antimikrobiel og beroligende virkning på hovedbunden for at bekæmpe påvirkningen af ​​negative eksterne faktorer.

MINERALISERING AF TERMVANDVIKI - øger de barriererbeskyttende funktioner i hovedbunden og hjælper den med at modstå virkningen af ​​aggressive faktorer.

Hårskaftniveau:

SP94 - giver næring til håret helt fra rødderne.

VITAMINS PP / B6 - mætter håret med essentielle næringsstoffer

stoffer, gendan dem indefra og gør dem stærkere.

Moderat tab: en enkelt dosis pr. Dag, 3 enkeltdoser om ugen i mindst 6 uger (kursus = 1 pakke x 21 enkeltdoser)

Intensiv kaste: en enkelt dosis om dagen i mindst 6 uger (kursus = 2 pakninger x 21 mono doser).

AMINEXIL INTENSIVE 5 skal påføres jævnt på afskillelser til rent, tørt eller fugtigt hår om morgenen eller aftenen.

Med en praktisk massageapplikator distribueres produktet let over hele hovedbunden.

For at opnå maksimal effektivitet er det vigtigt at bruge 1 hel monodose ad gangen..

Påvist effektiv mod hårtab inden for 6 uger. Klinisk påvist effekt under dermatologisk kontrol.

Effektivitet påvist af mænd:

91% mindre hårtab efter brusebad.

89% mindre hårtab hele dagen.

Optimal bærbarhed. Allergivenlig. Parabenfri.

Testet på følsom hovedbund.

Vichy DERCOS Aminexil SP94

  • Indikationer til brug
  • Udgivelsesformular
  • Sammensætning

Vichy DERCOS Aminexil SP94 - hårtab middel til kvinder.
Aminexil SP94 indeholder AMINEXIL 1,5%, der bekæmper kollagenkomprimering omkring hårroden for at bevare vævets blødhed og elasticitet og styrke hårfiksering i hovedbunden. Molekyle SP94 0,10% stimulerer væksten af ​​sundt og stærkt hår.
Resultat - efter 3 ugers påføring aftager hårtab (79%).
Hår styrkes (78%). Hår føles blødt at røre ved (88%).
Hårtab stopper efter 6 ugers påføring (79%). Volumen af ​​hårvindinger (71%).

Indikationer til brug

Vichy DERCOS Aminexil SP94 anvendes mod hårtab.

Anvendelsesmåde:
Tag en monodose.
Uden at fjerne beskyttelseskappen skal du skrue på applikatoren og dreje den, indtil den klikker.
Påfør på hovedbund, sektion for sektion.
Massage. Skyl ikke med vand. Tag 1 dosis om dagen, 3 doser om ugen i mindst 6 uger.

Til hårbehandling Vichy - anmeldelser

Til hårbehandling

Til Vichy hårbehandling 4. august 2013

Jeg har brugt Vichi hårtab ampuller i meget lang tid. Jeg er blevet plaget af dette problem hele mit liv, som jeg ikke har prøvet. Jeg betragter dette værktøj som et af de bedste. En ampul er nok til at påføre hele hovedbunden. Hår efter brug ser ikke fedt ud som efter påføring af andre produkter. Men det er meget vanskeligt at spore effekten, da jeg også bruger forskellige professionelle kosmetiske procedurer til hårpleje. Men jeg synes, at ampuller fra Vichi er de bedste til at løse problemet med hårtab. Bare husk, at du ikke kan bruge det samme produkt hele tiden, fordi håret bliver brugt og holder op med at reagere. Bedre at ændre dine plejeprodukter. For eksempel skifter jeg Vichi-ampuller med Collistar og Faberlic-ampuller. Også gode midler.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 11 Nej 2

Til Vichy-hårbehandling 15. maj 2012

Vichy-ampuller til hår er et fremragende middel.

Det hjælper virkelig. Jeg begyndte at få alopecia steder. efter to anvendelseskurser på dette sted er hårekeln vokset. Du samler dit hår i en hestehale, nye stikker ovenfra som en krone. Så det hjælper! Det er synd, kun håret bliver meget godt. blødt, jeg elsker når håret er hårdt.

Ampuller til hår Vichy Aminexil pro - anmeldelser

Negative anmeldelser

Så jeg vil være kort. Mit hår begyndte at falde ud på et tidspunkt for 2 år siden, det var en stor overraskelse for mig (Efter en uges løb rundt på lægerne viste det sig, at jeg havde problemer med skjoldbruskkirtlen, og tabet er sandsynligvis hormonelt. I løbet af disse 2 år har jeg prøvet mange folkemedicin - burdock olie, sennepsmasker osv. Jeg så ikke en særlig effekt fra noget, og pludselig stødte jeg i Vichy Aminexil Pro i det enorme uendelighed, og anmeldelserne var virkelig gode, og jeg respekterer firmaet, fordi jeg er bekendt med mange produkter til ansigtet fra serie Vichy Normaderm. (på et tidspunkt var tilfreds med dem)

I begyndelsen af ​​september indsamlede jeg mine hårdt tjente penge, og fra en venlig tante på apoteket tog jeg disse 2 pakker med en mirakelkur. Min tante overbeviste mig om, hvad et cool middel hun havde, siger de, klienter køber 3 pakker hvert år og ikke et eneste hår i badeværelset. Da kurset er 6 uger pr. Ampul pr. Dag, og der er 12 ampuller i en pakke, så når du har foretaget enkle måttedrift, kan du beregne, at du har brug for 3,5 pakker eller 1 pakke til 12 og 1 til 30. Apoteket var ikke 30, så jeg købte 2 * 12)

Jeg løb hjem og begyndte at gøre alt det ovenstående i instruktionerne. Nogle piger skriver, at de deler ampullen i 2 tilgange, men jeg fulgte nøje instruktionerne og brugte 1 pr. Dag. Konsistensen er flydende som vand og lugter stærkt af alkohol. Men dispenseren er noget. jeg blev forelsket

Så efter 3 dage skulle det første resultat have vist sig, men desværre var det ikke, men jeg gav ikke op. Over tid indså jeg, at ampullerne tørrer mit allerede tørre hår. Det tog 19 dage og ampuller, men jeg har aldrig set resultatet. ((

Hele kurset viser sig at være omkring $ 120, men jeg ser ikke pointen i dette.

Jeg er meget skuffet. Fra mig selv anbefaler jeg ikke produktet, selvom dette er et rent individuelt anliggende

Jeg vil skrive en anmeldelse om vichy ampuller fra hårtab. Generelt tog jeg et kursus om to måneder. Stræk brugen af ​​ampuller i 2 måneder. Gjorde det på et par dage. i sidste ende, hvad kan jeg sige. Godt intet. Jeg brugte dem til at vokse. Der var ingen vækst. Det eneste, jeg kunne lide lugten, men bestemt ikke for alle. Jeg tror, ​​at jeg ikke ville have mistet noget, hvis jeg overhovedet ikke havde brugt dem. Det er en skam, at jeg har brugt så mange penge. Men i naturen på Internettet fandt jeg en spray, der angiveligt skulle gøre det samme. Samt vichy ampuller. Belita Viteks firma. Sammensætningen er næsten identisk, og lugten er den samme !! men det koster flere gange billigere. Generelt, nu skiftede jeg til denne spray, jeg vil prøve det. forresten, de vichy ampuller virkede ikke på kvaliteten af ​​håret.

Jeg brugte kun 3 ampuller, men det var nok for mig. sådan vrøvl! sådan modbydelig! og denne shampoo er deres gave! Dette er en flyvende rædsel! Generelt er det faktum, at efter at have brugt den 2. ampul, det lille hoved tørret ud, begyndte at kæmme det også, men du kan lukke øjnene for dette - det værste er, at hårroden blev ikke hvid, som før, når den faldt ud, men brun som om brændt og lugter som brændt. hvad slags hnya er det. og nu har jeg ikke brugt disse ampuller, men jeg kan se disse ampuller, så rødderne på mit hår stadig brændes..

Helt ærligt, mit hår klatrede altid. Men en dag begyndte han at falde katastrofalt ud. Tufts af hår kunne findes overalt: på sengen, på tøj, i badeværelset efter vask, var hårstrenge skjult endda dybt, dybt under sofaen (hvad de gjorde der, og hvordan de fik der, er stadig et mysterium for mig). Naturligvis er mit laminatgulv dekoreret med et fladt behåret tæppe..

Vitaminer, folkemiddel, masker og gurgler - ingen virkning. En ven med et lignende problem rådgav Vichys ampuller, som hun engang hjalp. Nu brugte hun dem for anden gang, sagde hun, at det første resultat blev mærkbart efter et par uger efter begyndelsen af ​​brugen. I øvrigt brugte hun en flaske i 2 eller endda 3 gange.

For at fejre købte jeg dette "mirakel" middel til en vanvittig mængde penge, generelt 3100 rubler for 18 ampuller. For at være ærlig dæmpede fuldstændig tro på det fremtidige resultat fuldstændigt paddenes stemme, som i første omgang virkelig ville knuse mig. Jeg brugte en hel ampul, undertiden 2/3 af ampullen ad gangen, dagligt. Jeg kunne savne en eller to gange om ugen.

2 uger er gået. På dette tidspunkt ville jeg i det mindste se nogle positive skift, men der var ingen ændringer. Det ser ud til, at det er på tide at tænke? Men nej, forfatteren syntes at miste sin sunde fornuft sammen med sit hår hver dag. Og jeg gik på apoteket til Vichy Derkos-shampoo. Om ham

separat gennemgang. Nu har jeg vasket mit hår med shampoo og derefter smurt med ampuller.

Yderligere 2 uger gik (i alt 4 ugers brug af ampuller og 2 ugers shampoo). Jeg forstår, at pakken siger om et behandlingsforløb på 6 uger. Men giver det mening for mig at købe en ny pakke ampuller? Bedøm dig selv efter de tilgængelige resultater i dette øjeblik.

På billedet opsamles håret efter vask (efter en måneds brug af ampuller). Jeg har temmelig kort hår, op til 12 cm. Jeg var ikke for doven, jeg tællede antallet - mere end 240 hår i en vask (med daglig vask, hvordan føles det ud? Desuden falder de ikke kun ud ved vask, hår generelt bare smuldrer døgnet rundt).

Heldigvis er min fornuft stadig tændt, og jeg vil ALDRIG købe dette værktøj igen! Samt enhver anden Vichy-kosmetik! Er det ikke for dyrt, fordi du skal bruge mindst 6.200 rubler til behandlingsforløbet, og dette er kun til ampuller. Og yderligere vedligeholdelse af resultatet? Hvis de overhovedet påvirker dig.

Desværre vil jeg rådgive mine venner om en ting: bedre at bruge disse penge på en god læge og undersøgelser, hår falder ikke ud bare sådan, tjek din krop! Nå, og for dem, der lider af hårtab efter fødsel. Piger, ja, løber ikke efter mirakuløse retsmidler. Hår falder ikke længere ud efter et par måneder, dette er alle normale hormonelle ændringer i kroppen. Spild ikke dine penge på vrøvl, brug dem til at behage dig selv og din baby

Jeg havde Vichy. Jeg købte ind apotekernes historier på apoteket om kosmetikens elitisme og høj kvalitet. Blev smurt i en måned. Jeg købte vitaminer, tilmeldte mig en massage, nægtede overarbejde, brugte penge på ampuller. Så gik jeg til endokrinologen, det viste sig, at skjoldbruskkirtlen fløj. Det er en skam, at ingen har brug for dig med deres problemer, alle vil bare skyve dig deres varer.

Bestået hele kurset hjalp overhovedet ikke. Hår begyndte at falde ud efter fødsel i 3-4 måneder, alt, hvad der skulle falde ud, faldt ud. Jeg råder dig til at fokusere på at stimulere hårvækst efter fødsel og ikke bekæmpe hårtab.

Neutrale anmeldelser

Hår stopper med at falde ud, behagelig lugt, let anvendelse

Høj pris stoppede overhovedet ikke faldet

Jeg vil gerne dele min oplevelse med at bruge ampuller til Vichy hårtab. For mange år siden stod jeg overfor problemet med hårt hårtab. De er allerede naturligt tynde og adskilte sig ikke i densitet. Til det var de storslåede, lette at montere, men de blev hurtigt fede og måtte vaske hver anden dag eller endda hver dag. Så da jeg bemærkede store hårspidser på kammen, panik jeg og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg skyndte mig at købe forskellige shampoo, balsam (husholdning) mod hårtab - intet hjalp. Jeg gik til kosmetologen, drak de ordinerede vitaminer, lavede masker - til ingen nytte. I forskellige magasiner blev jeg ramt af annoncerede hårprodukter, inklusive Dercos fra Vichy.

Nå, dette værktøj var meget fristende, men prisen.

Det var umuligt at se på mit hoved uden tårer. Håret er mørkt, og derfor er huden meget synlig. hår tyndede meget.. Så jeg besluttede at prøve dette middel.

Ampuller var meget praktisk at bruge. Produktet er let, spreder sig let på håret, absorberes hurtigt, lugten er behagelig og efterlader ikke en fedtet følelse i håret. Jeg kunne godt lide alt dette. Og jeg kunne godt lide endnu mere, at efter tre uger bemærkede jeg et tykt pindsvin af hår på hovedet. Der var ingen grænse til min glæde. Jeg er allerede begyndt at tælle, hvor mange pakker jeg skal bruge til at vokse mit hår til skulderlængde.

Producenten anbefaler at bruge produktet 2 gange om året i tre måneder. Jeg gjorde det. Jeg brugte 4 pakker, 2 pakker hver. til kurset (3 måneder). Hår er blevet godt, sundt, levende, og vigtigst af alt er der flere af dem.

Alt var fint, indtil jeg besluttede, at det var nok, så vokser de selv uden disse ampuller. Og så snart jeg stoppede med at bruge dem, faldt alt det gengroede hår ud på et øjeblik..

Det var en anden stress for mig og for mit hår også. Jeg var meget oprørt, og jeg købte ikke dette produkt mere. Når alt kommer til alt viser det sig, at du skal bruge det hele dit liv, så det nye hår forbliver på dit hoved. Denne mulighed passede ikke mig.

Mit hårtab er på en eller anden måde stoppet, men huden på mit hoved glødende. Jeg hader det meget, men ingen midler hjælper stadig med at genvinde mistet hår.

Jeg ved ikke engang, om jeg vil anbefale det eller ej. Tænk for dig selv. Jeg ønsker dig held og lykke med at kæmpe med hårtab.

Fordele:

Nyt hår vokser

Ulemper:

Stop ikke med at falde ud

Da jeg købte Vichi Dercos-ampuller, havde jeg prøvet mange forskellige produkter (lige fra tinktur af rød peber og forskellige olier til alle produkter fra Selenzin-linjen). Ampuller blev rådgivet af min kosmetolog. Instruktionerne siger, at med moderat hårtab skal produktet bruges flere gange om ugen, og med et stærkt (hvilket jeg er), skal produktet påføres hver dag i 42 dage, det viser sig to pakninger.
Produktet i sig selv ligner vand, det smøres absolut ikke håret, ampullerne leveres med en praktisk dyse til distribution af produktet gennem håret.
Hvad angår resultatet, hjalp disse ampuller mig ikke med at overvinde tabet, antallet af hårtab faldt ikke, men sååååå mange nye hår dukkede op.

Fordele:

Meget effektiv, let at bruge sammensætning.

Ulemper:

I en af ​​mine anmeldelser talte jeg om en sådan gener som intens hårtab, som skete for mig for tre år siden. På det tidspunkt reddede kosttilskud mig simpelthen

"Inneov" fra "Vichy". Men så sammen med indtagelsen af ​​vitaminer brugte jeg også ampuller "Dercos Aminexil", som jeg minder dig om, jeg havde brug for et stærkt "artilleri".
Produktets sammensætning indeholder unikke komponenter udviklet af Vichy-laboratoriet og vitaminer og aminosyrer kendt for deres effektivitet..
Der er 21 ampuller i kassen, selvom jeg vil kalde dem bobler, med et aktivt stof. Plus en aftagelig, genanvendelig dyse til distribution af produktet gennem håret. Det var nødvendigt at anvende produktet på tørt, rent hår, startende fra rødderne og derefter jævnt fordele det over hele længden, det vigtigste, som angivet i instruktionerne, er at behandle afskillelserne så godt som muligt. Boblen er lille nok, der var en frygt for, at man ikke ville være nok. Ikke desto mindre viste udgifterne til midlerne sig at være små, og det lykkedes mig uden problemer med en ampul.
Et lille resultat blev bemærket umiddelbart efter påføring, håret blev meget transformeret ved rødderne. Jeg ved ikke engang, hvordan man beskriver det nøjagtigt. I udseende blev de meget velplejede, der var en slags "glans", der var en følelse af hårfortykning og tilstedeværelsen af ​​volumen. Desuden efterlod produktet ikke spor af dets tilstedeværelse på håret. Det var klart, at dette stadig var en midlertidig virkning, men meget behagelig.
I tilfælde af intens hårtab skal ampuller bruges en gang dagligt hver dag i 42 dage. Igen på grund af økonomiske kapaciteter afsluttede jeg halvdelen af ​​kurset, det vil sige 21 dage. Prisen på en kasse på det tidspunkt var 2000 rubler.
I en kort periode var mit hår virkelig ophørt med at falde ud og transformeres så meget som muligt på så kort tid med brug af ampuller og vitaminer. Naturligvis ville en længere brug af midler have ført til et meget bedre resultat, men hårtab blev stoppet, og derefter skiftede jeg over til vitaminer og hårmasker for at få et budget.
Værktøjet gjorde sit job perfekt godt. Det er bestemt ikke kun egnet til hårtab, men også til at forbedre deres tilstand.
Tak for din opmærksomhed)

Fordele:

Alt dette ser smukt, moderigtigt og interessant ud i pakken. Der er måske en virkning.

Ulemper:

Jeg forstod ikke helt, hvor effektivt dette værktøj er, jeg blev forundret over oplysningerne om sammenligning af effektiviteten af ​​resultaterne med Placebo..

For nylig besluttede jeg at bruge penge og prøve ampuller fra Vichy til at styrke hår, da jeg bemærkede, at hår begyndte at falde ud om sommeren, omtrent det samme som om foråret og efteråret: I pakken med Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro var der 18 flasker af dette produkt (på billedet er der rester): Hætteglassene er små, hver væske indeholder kun 6 ml:
Også i kassen er der en applikator til dispensering af dette middel og massering af hovedet, der sættes på ampullen og skal skylles grundigt efter brug: Væsken tilføres gennem dispenseren gennem to dyser:
Afhængig af mængden af ​​hår, der falder ud, kan brugen af ​​disse ampuller enten stige med tiden eller falde. Det maksimale kursus er 6 uger. Jeg besluttede at følge dette kursus og strække glæden ved at bruge.
Inde i pakken er der en visuel instruktion til brug såvel som information på flere sprog, inklusive russisk: Generelt er der absolut intet kompliceret.
Jeg vil også bemærke, at duften af ​​produktet er en smule specifik, det mindede mig virkelig om aromaen fra en berømt köln fra sovjetisk tid. Derfor var jeg først bange, jeg troede, at hele lejligheden ville lugte. I sidste ende gik alt godt: Kølnens aroma er ikke hård og forsvinder næsten øjeblikkeligt efter at have påført produktet på hovedbunden.
Efter påføring smøres dette produkt ikke håret, det vaskes derfor godt med almindelig shampoo. Og generelt ser det ud som almindeligt vand i konsistens. Sådan ser det ud, når det spredes ud på hånden: EFFEKT: I et seks-ugers løb om effekten forstod jeg ikke: håret falder hverken ud som normalt eller lidt mere end sædvanligt.
Generelt er der meget interessante oplysninger angivet på emballagen til dette produkt: Venner, vel, alle ved hvad PLACEBO er. Og at sammenligne resultatet med en "dummy" er tilsyneladende meget praktisk for nogen. Derudover citerede statistikken om antallet af mennesker, der deltog i testingen og var enige med erklæringerne om lægemidlets effektivitet mig til at grine.
Generelt ser jeg ikke poenget med at bruge 2500 rubler mere, burdockolie til 25 rubler hjalp mig bedre. Jeg tror, ​​at jeg vil prøve at styrke hårrødderne igen..

Fordele:

Gode ​​hårplejeprodukter generelt.

Ulemper:

God dag til alle.
Her er et andet afprøvet middel mod hårtab. Producenten og endda på apoteker, hvor han tilbød sådanne ampuller, lover efter at have brugt dette værktøj ikke kun tab, men også en elegant barbermaskine.
I lang tid har jeg ikke travlt med at bruge på dette værktøj, da kurset er mindst tre måneder, det kommer ikke billigt ud, og brugen af ​​dette mærke af shamun med et lignende formål gav ikke meget resultater. Men jeg besluttede at købe et kursus i en måned, men brug det lidt mere økonomisk.
En krukke var nok for mig til tre anvendelser. Jeg påførte produktet på rent hår, efter shampoo, gned produktet i skillerne mellem hårene og udførte derefter en hovedmassage.
Jeg blev meget slået af duften af ​​produktet, det lugter som en mands köln fra sovjetiske tider. Men gudskelov lugten er ikke vedvarende. Produktet er godt distribueret, absorberes hurtigt, efterlader ikke håret tørt eller tørt.
Jeg vil ikke sige, at det vil vare 100% for mig, men jeg bemærkede en reduktion i hårtab, mit hår blev mere velplejet, silkeagtigt, lydig. Men jeg fik den samme effekt ved at bruge shampoo. Det eneste, jeg besluttede, var at spare penge og prøve alt i komplekset i fremtiden.

Fordele:

praktisk applikator, gniddes godt ind, efterlad ikke fedt på hovedet, resultatet

Ulemper:

Venlig tid på dagen, kære læsere og gæster på Otzovik.
I dag vil min anmeldelse blive afsat til pleje af hovedbunden. Vores hår samt hudens ansigt, hænder og krop har brug for pleje. Korrekt valgt pleje er nøglen til smukt og sundt hår. Og undertiden er plejen ikke begrænset til en shampoo. Nu er der mange forskellige produkter på markedet - shampoo, balsam, masker, hårampuller og vitaminer.
Måske ville jeg ikke vende tilbage til dette emne efter en række af mine anmeldelser om forskellige retsmidler mod hårtab. Lad mig minde dig om, at jeg skrev anmeldelser om

Burdock-shampoo mod hårtab med vækstaktivator "Elfa" - med kompleks pleje - hjælper. Jeg købte også burdockolie og serum fra dette mærke. Resultatet glædede mig kun under applikationen. Men efter et stykke tid begyndte håret også at falde ud, det blev hårdt, kedeligt, frygteligt forvirret, ja generelt var der en hel historie. Og så tænkte jeg, det er derfor, du eksperimenterer i et stykke tid og ikke vender tilbage til dokumenterede hovedplejeprodukter. Hvis du tilføjer det samlede beløb, som jeg har brugt før, får du faktisk - halvdelen af ​​omkostningerne til Vichy Dercos-ampuller, som jeg som tiden har vist vendte tilbage igen.
Jeg tilstår, at jeg oprindeligt beklagede pengene til shampoo og ampuller, men de kommer forgæves ud, fordi jeg under alle omstændigheder købte denne pleje alligevel. Og endnu en gang siger jeg til mig selv, hold op med at være grådig og stop med at eksperimentere. Hvis noget hjælper, skal du bruge det, der hjælper, og ikke se efter billige, uprøvede og andre måder.
Og jeg vendte tilbage til det beviste middel - at regenerere ampuller mod hårtab for kvinder Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro. Jeg kan ikke se, hvordan man køber bare ampuller, dette har også vist sig ved praksis. Jeg anbefaler at købe dem sammen med shampoo fra samme serie. Tidligere delte jeg mine indtryk af shampoo mod hårtab

Vichy Dercos-teknik. Shampoo er god, men prisen er ikke lille, men det er det værd.
Jeg købte et sådant sæt på et apotek og forskellige, da jeg på det ene apotek fandt den billigste pris på ampuller, og i et andet prisen for shampoo. Men hvis du ser godt ud, kan du finde begge disse produkter billigere på apoteker, så jeg bare i min område og priser er også forskellige.
Så Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro-komplekset er designet til 6 uger. Tre enkeltdoser om ugen til moderat hårtab. En enkelt dosis hver dag til intensiv behandling af hårtabsproblemet. Jeg brugte to monodoser hver anden dag, de faktisk fik jeg fire ansøgninger om ugen.
Mit hår var skræmmende, godt, bange for mig, og hver vask af mit hoved var bogstaveligt talt en tragedie for mig. Jeg var bange for at kæmme mit hår, da den næste ventede på mig. Der er lidt behagelig, er enig. Vichy-laboratoriet har udviklet sådanne ampuller specifikt til mænd og kvinder, emballagen har endda en betegnelse, at ampullerne er til kvinder. Hvordan de adskiller sig, kan jeg ikke sige. Det ser ud til, at problemet med hårtab kun afhænger af køn..
Min mand og jeg købte disse ampuller, udadtil er de ikke forskellige fra hinanden. Pakken indeholder 18 mini-ampuller på 6 ml og en praktisk applikator. Under min brug af ampuller har applikatoren ændret sig lidt, og i dag er det mere praktisk. Applikatoren sættes på ampullen, mens ampullen ikke skal åbnes. Sæt bare applikatoren forsigtigt på ampullen og skru den helt ned. Påfør serumet på tørt eller fugtigt hår, skyl ikke efter påføring. Jeg brugte serumet efter shampoo og næste dag på tørt hår. Masserende bevægelser gnidede let indholdet i hovedet. Efter påføring og tørring ændrede håret sig ikke udad, der var ingen olieagtig glans eller følelsen af ​​et beskidt hoved, der var ingen lugt, disse eksterne ændringer var absolut ikke.
Applikatordysen er ikke kun behagelig, den fungerer også som en massager. Men det var mere praktisk for mig at massere mit hoved med fingrene. Aminexil, en ny forstærket formel, reducerer hårtab. Vitaminer, der er en del (PP og B6), genopretter og nærer hår, arginin stimulerer blodcirkulationen og nærer hårsækket med nyttige stoffer.
Resultatet ses ikke umiddelbart, vil jeg sige efter et fuldt kursus.
Hvad jeg vil bemærke: håret faldt markant mindre ud, nu behøver jeg ikke at samle hår over hele badeværelset. Væksten af ​​nye hår er gået. Topkappen er blevet meget tykkere. Håret begyndte at skinne. Generelt glædede resultatet mig behageligt. Hårstruktur har ikke ændret sig overhovedet,
Jeg vil også bemærke, at jeg parallelt tog vitaminer

SOLGAR HUD, negler, HÅR AVANCERET MSM FORMULA.
I slutningen af ​​kurset købte jeg en anden pakke med ampuller til hårtab til kvinder Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro for at konsolidere resultatet..
Denne fornøjelse er ikke billig, men jeg besluttede ikke at spare penge og helbrede mit hår til slutningen..
Vichy-ampuller er velegnet til alle hårtyper, forårsager ikke kløe og skæl og er let at påføre. Som et resultat får hår styrke, glans og et sundt udseende.
Valget er dit, uanset om jeg skal købe eller ej, men dette værktøj i kombination med shampoo hjalp mig meget godt, så jeg har bestemt sat de fem.

Hej alle! Hvis du læser denne anmeldelse, er du ligesom mig besat af hår, alle slags masker og vitaminer til dem. Jeg er en af ​​dem, der har prøvet alt. Fra løg og pantovigara (der ved det helt sikkert), der slutter med injektioner. Meso i hovedbunden. Og nu direkte fra VICHY-ampuller og om deres arbejde. Jeg blev rådgivet fra en ven, en mand der oser af på grund af arvelighed og alder. I hans familie er alle længe blevet skaldede, men det er han ikke. Og han forklarer det med det faktum, at han nu i flere år har gnydt disse ampuller i hovedet. Da mit hårkaste er et konstant fænomen, gik jeg på apoteket og købte 4 pakker på én gang pr. Kursus.

Selve ampullerne er lette at bruge, skub bare spidsen af ​​applikatoren langs rækkerne. Lægemidlet giver ingen ubehagelige fornemmelser, det absorberes hurtigt og tilfredsstiller ikke fedtindholdet. Efter ca. 1 uge begyndte det allerede at arbejde. Tabet er reduceret markant. Effekten varer hele tiden under hele kurset og i cirka en måned. Så gjorde jeg det igen. Anden gang varede effekten i to eller tre måneder. Lægemidlet fungerer, det er helt sikkert. Men det løser kun problemet, hvis du konstant bruger det. Men dette er en dyr fornøjelse, og ikke alle har råd til det..

Brugte Vichy-ampuller for omkring et år siden. Personligt hjalp de mig. Men efter at have stoppet brugen begyndte håret at falde meget ud. Derefter linkede jeg det til mine hormonelle problemer. Og efter at have læst kommentarerne nu, tror jeg, at det måske skyldtes, at du stoppede med at bruge dem? Nu købte jeg de samme ampuller igen. Jeg vil prøve igen. Jeg skal se, hvad der sker.

Jeg har brugt disse ampuller til at stimulere hårvækst. dette er det eneste, der virkelig hjalp mig med deres vækst, og før det, at jeg bare ikke forsøgte at starte med dyrere midler og slutte med folkemiddler, såsom peberindstilling. Selvom jeg, før jeg købte det, også oprettede et podorbny-tema.. og disse ampuller blev ikke rigtig rådet til mig.. Men jeg købte det alligevel, og du ved.. Jeg angrer ikke på det. Selvom det kan være individuelt. awn | 04.08.2009, 23:22:09 [827278157] Jeg prøvede det også. Men anmeldelserne vil ikke være så smigrende. Først virkede det virkelig for mig, at håret falder mindre ud, og endda ser det ud til, at en undertrøje har vist sig. Men så snart ampullerne løb ud, kom alt tilbage, håret begyndte at falde ud som før... ((((((((((

Positive anmeldelser

For ca. 5 år siden begyndte mit hår at smuldre frygteligt, og dette afhængig hverken af ​​sæsonen eller af min sundhedstilstand. de levede deres liv fuldstændigt. At jeg i løbet af denne tid bare ikke har prøvet traditionel medicin i form af afkok og naturlige plejeprodukter. Det hele var nytteløst. Det var da Vichys fornyede Dercos-hårprodukt blev min redning..

Kan bruges på både tørt og fugtigt hår. Jeg påfører uafhængigt af produktet i zigzagbevægelser i hovedbunden og parallelt med at kamme det sted, hvor jeg påførte det med en hård kam, så også massagevirkningen er til stede, hvilket vil forbedre penetrationen af ​​produktet ind i huden. Under påføring mærkes en let varme, der passerer meget hurtigt. Jeg bruger produktet udelukkende om natten, når jeg vasker mit hår nøjagtigt om morgenen, da det gør mit hår meget fedtigt og klæber sammen.

Så jeg har allerede brugt to sådanne pakker + daglig brug af Vichy Dercos Technique Energisant-shampoo, og jeg kan med tillid sige, at de fungerer. Før brug var hovedbunden tydeligt synlig gennem mit hår, og det var en stille rædsel, jeg forsøgte at kæmme og lave hestehale for på en eller anden måde at skjule alt dette. Og det værste er, at det ikke er et sted et sted, men lidt efter lidt overalt. Som lægen fortalte mig, har kvinder aldrig skaldethed som mænd. Hos kvinder forekommer hårtynding i hele hovedet. Et billede af en gammel bedstemor fra eventyr dukker straks op i mit hoved, der har tre klinger på hovedet i stedet for hår.

Efter en lang og langvarig behandling er hovedbunden ikke længere synlig gennem håret, håret er blevet meget tykkere, og deres kvalitet er også mærkbart forbedret, og det er trods det faktum, at jeg ofte kan lide at farve dem.

Jeg kan varmt anbefale, jeg kontrollerede resultatet på mig selv.

Hår faldt ud efter fødsel, der var bare rester i hele lejligheden. Jeg begyndte at tage Pantogar efter råd fra en hudlæge. Hår kom virkelig til live, der var intet tab, de blev blanke, silkeagtige og tykkere.

Jeg købte det på apoteket. På MA-webstedet adskilles de hurtigt))) Der var intet tab, jeg bruger 3 ampuller om ugen for at forbedre mit hår. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Efter en måneds brug kom håret til live, en sund glans af håret dukkede op, stylingen varer naturligt, smukt og længere end normalt. Håret er mærkbart tykkere, det ser ud til, at der er flere af dem !! Jeg fortsætter - 3 måneders helbredelse hver sjette måned, hvad hår har brug for med vores ernæring og økologi.

Siden barndommen har jeg problemer med hår, tynd, sjælden og endda ikke vokser, misundte jeg pigerne med at se på deres lange fletninger. Nu er jeg vokset op, og problemet er med mig, håret har været sparsomt, kun tørhed om sommeren er tilføjet og ofte delt. Piger, som jeg bare ikke prøvede, både vitaminer og serum, det kom endda i professionelle butikker til pleje af kosmetik, men intet hjalp, der var resultater, men øjeblikkelig, det vil sige, der var ingen kumulativ effekt. Og når jeg kom til apoteket, forklarede situationen, bad om noget vitamin, og de rådede mig til disse ampuller, for at være ærlig, håbede jeg ikke på noget, men besluttede at tage risikoen. Tro det eller ej, jeg sang odes til dette produkt, jeg har aldrig været så glad, hår vokser i en måned ikke som sædvanlig med 1,5 cm, men meget mere. Ændringer er synlige efter 2-3 procedurer. Nu har jeg afskåret alle opdelte ender, og nu behandler jeg mit hår, og takket være disse ampuller vokser mit hår med spring og grænser. Jeg beklagede overhovedet ikke mit budget og køb, fordi resultatet fuldt ud retfærdiggør dets pris. Jeg opfordrer alle, der har de samme problemer til at købe dette produkt.

Efter fødslen, 3-4 måneder senere, begyndte frygteligt hår at falde ud, bare i bunke. Dette mirakel middel stoppede tabet, og nye hår begyndte at vokse. Jeg er meget tilfreds. Hår efter brug er bare super!