Vigtigste > Byg op

Bathhouse agafia-shampoo-aktivator af anmeldelser af hårvækst

Indeholder 100% naturlige ingredienser
Shampoo - aktivator baseret på specielt udvalgte urter til pleje af svækket hår. Rens forsigtigt, nærer og fugter hårsækkene generøst og stimulerer hårvækst. Sibirsk dværg dværg er rig på aminosyrer og vitamin C, holder håret ung og tykt.Organisk ekstrakt af sæbeør renser forsigtigt, og Kuril te gør håret blødt og håndterbart. Burdock-rod indeholder proteiner, vitamin A, B, E og P, som styrker hårrødderne. Vild peberolie forbedrer ernæringen af ​​hårsækkene, og organisk St. John's wort-ekstrakt forhindrer brud på håret. Altai havtornolie er en rig kilde til vitaminer, nærer intensivt hovedbunden.

Volumen: 100 ml
Producent: Rusland, "First Solution"

Anmeldelser (2)

3 indlæg

Vil du give din feedback? Det er nok at registrere.

Hvad gør bedstemor Agafias shampoo unik og fremskynder den virkelig hårvækst?

På jagt efter et effektivt middel til hårsundhed vælger mange kvinder naturlig kosmetik. Æteriske olier, urteekstrakter, planter, der er samlet i økologisk rene områder - alle disse komponenter findes i Granny Agafia-shampoo til hårvækst. I de 15 år, der er gået siden Granny Agafias udseende i butikshylder, har kosmetiske produkter opnået et godt omdømme. Deres omkostninger er lave, og forbrugernes anmeldelser vil hjælpe med at evaluere effekten af ​​deres brug..

Driftsprincip

Der er flere serier af Agafias hårplejeprodukter. For at fremskynde hårvækst tilbyder producenten shampoo "Tyk" og "Special" (aktivator).

Sammensætning og fordele

Den første serie præparater fra naturlige ingredienser, der blev frigivet i 2002, blev navngivet "Granny Agafia's Recipes". Det inkluderer mange hud- og hårplejeprodukter, inklusive shampoo, der fremskynder væksten af ​​hårstrenge "Tykk".

Det er baseret på smeltevand oprenset fra urenheder ved frysning. Hvid honning og burdockolie nærer, fugter strengene, gør dem stærkere og stimulerer genvækst. Furuharpiks (træharpiks) desinficerer, fremmer hudregenerering, har en antiinflammatorisk virkning. Shampooens sammensætning er også beriget med en infusion af 17 urter, disse er:

  • elecampane;
  • immortelle;
  • brændenælde;
  • kamille;
  • Baikal skullcap;
  • bynke;
  • yasnotka og andre.

En sæbe rod hjælper med at rense krøllerne forsigtigt uden at forstyrre deres struktur. På basis af denne ekstrakt er der for eksempel skabt andre shampooer fra virksomheden fra Agafia Bath-serien. Dette inkluderer også en speciel aktivator til vækst af krøller, der indeholder:

  • Altai havtornolie - nærer hovedbunden, tjener som en kilde til vitaminer;
  • ekstrakt af johannesurt - forhindrer skrøbelighed, tørhed i trådene;
  • burdock rodekstrakt - indeholder vitaminer, proteiner, der forhindrer hårtab;
  • vild peberolie - nærer pærerne, tilføjer håret ekstra volumen;
  • ekstrakt af Siberian elfin - indeholder aminosyrer, askorbinsyre, aktiverer væksten af ​​krøller;
  • bush cinquefoil ekstrakt (eller kuril te) - gør håret blødt, håndterbart, giver det glans.

Ud over den naturlige sammensætning har hårplejeprodukter "fra den sibirske herbalist" mange andre fordele:

  1. Lavpris. For det meste skyldes dette, at producenten ikke bruger meget på reklame. Skaberne af disse organiske produkter sparer også emballagen ved at erstatte dyre glas med flasker lavet af andre PVC-fri materialer..
  2. Omhyggeligt valg af urter af høj kvalitet. Råmaterialer kommer fra Sibirien, Baikal-regionen, hvor de dyrkes på et økologisk rent område. Planter til produkter fra "Ban'ka Agafia" høstes for hånd på Khakassias område.
  3. Ved hjælp af den koldpressede metode til opnåelse af organiske olier. Dette giver dig mulighed for at bevare den maksimale mængde næringsstoffer.
  4. Ingen skadelige kemiske tilsætningsstoffer: siliconer, parabener. Samtidig indeholder sulfatfrie shampoo konserveringsmidler, parfumsammensætninger, et mildt overfladeaktivt middel Sodium Coco-Sulfate, som producenten ærligt skriver på etiketten..
  5. Bonus - en indlægsseddel med traditionelle medicinopskrifter. Indsatsen ledsager alle Agafia-hårplejeprodukter.

Opmærksomhed! Natriumkokosulfat er stadig et sulfat, omend mindre irriterende end dets aggressive kolleger. Det stammer fra kokosnøddeolie. Denne komponent er godkendt til brug i naturlige kosmetiske produkter..

Hvilke problemer kan fjernes

Begge kosmetikopgaver er at fremskynde hårvækst. Derudover har den "tykke" shampoo følgende effekt:

  • gendanner hårets struktur;
  • nærer krøller, mætter dem med vitaminer, andre nyttige komponenter;
  • styrker rødderne;
  • gør håret stærkere;
  • fugter, blødgør tråde;
  • heler hele længden.

Den specielle aktivatorshampoo Bath Agafia er også ikke kun beregnet til hårvækst. Parallelt:

  • kæmper hårtab;
  • stimulerer væksten af ​​nye hår;
  • gør strenge bløde, lydige;
  • fugtigheds dem desuden;
  • tager sig af svækkede krøller;
  • nærer hovedbunden.

For at opnå en større effekt anbefaler fabrikanten at bruge ikke kun shampoo uden skadelige tilsætningsstoffer, men også andre kosmetiske produkter. Inden for rammerne af den tematiske serie blev der frigivet balsamer Thick and Special (parret med de tilsvarende midler til vask af håret), samt forskellige plejemasker.

Prisen

Den omtrentlige pris på "Tykkelse" er 130 rubler for en flaske på 350 ml. En balsam fra samme serie vil koste omkring 110 rubler (lydstyrken er ens). Aktivator "Special" fås i lille blød emballage på 100 ml og koster, ligesom balsam på samme linje, fra 30 til 50 rubler. Du kan købe produkter i specialiserede økologiske og almindelige butikker, apoteker, supermarkeder.

Kontraindikationer

Da grundlaget for al kosmetik fra Agafias bedstemor er 100% naturlig, er der få begrænsninger for brugen af ​​det. Det vigtigste er individuel intolerance over for nogle komponenter, allergi mod urteekstrakt eller æterisk olie. Det kan manifestere sig i form af kløe, skæl. Hvis disse symptomer vises, anbefales det at stoppe med at bruge den naturlige shampoo..

Råd. På trods af den organiske sammensætning må du ikke vaske børn med "voksne" shampoo. Der er specielle værktøjer til dem, herunder i produktlinjen for virksomheden "First Solution".

Før og efter fotos

Anvendelsesregler

For kosmetik, der ikke indeholder sulfater, gælder særlige brugsanvisninger. Visse regler øger effektiviteten af ​​disse shampooer:

  1. Produktet holdes på hovedet i 1-2 minutter og vaskes derefter af. Sulfater virker hurtigt, mens naturlige plantekomponenter tager tid at rense. Ellers er håret efter proceduren ikke rent nok, eller det bliver hurtigt fedtet. At holde shampoo længere end 2 minutter er meningsløst.
  2. Medium og lange krøller vaskes 2 gange. På grund af det faktum, at sulfatfrie præparater ikke skummer godt, kan der være behov for nye portioner til forskellige områder (bag på hovedet, whisky, krone).
  3. Du skal skifte organiske produkter med dem, der indeholder sulfater. Naturlige ingredienser klarer ikke hårdt snavs og fjerner heller ikke stylingsrester (spor af lak, skum, mousse, gel). Men naturlige ingredienser beroliger irriteret hovedbund, der flager.
  4. Efter begyndelsen af ​​at bruge den sulfatfri shampoo, kan volumen forsvinde i et stykke tid. Sådan reagerer trådene på en ændring i produkttypen. Det tager tid at genoprette surhedsgraden forstyrret af sulfater. Bevægelsesperioden kan vare cirka en måned.

Virkning fra brug

Når det bruges korrekt, shampoo til styrke og hårvækst "Tykk":

  • nærer håret, gør det blødt, glat;
  • styrker hårsækkene og reducerer hårtab;
  • aktiverer væksten af ​​krøller. Det bemærkes især, hvis du bruger "Tyk" i mere end en måned;
  • fugter tørre og sprøde tråde, giver dem nye liv.

Den specielle aktivator "Agafia's Bath" har følgende virkning:

  • hår bliver sundere, mere håndterbart, silkeagtigt;
  • hovedbunden modtager den nødvendige ernæring, som har en positiv effekt på krøllernes generelle tilstand;
  • tørt hår får tilstrækkelig fugt. Til dette anbefales det at bruge ikke kun shampoo, men også en balsam;
  • væksten af ​​tråde er mærkbart accelereret.

Fordele og ulemper ved shampoo

Forbrugerne roser begge produkter for:

  • lavpris;
  • naturlig sammensætning;
  • god rensning, vask ud af håret;
  • mærkbar effekt.

Vær opmærksom, shampooen "Tyk" kan lide af brugere med en stor pakke, tyk konsistens, økonomisk forbrug. Fra det bliver håret stærkt, tykt, blankt, bliver ikke sammenfiltret, får et friskt udseende, kræver ikke vask i flere dage.

Activator Special tiltrækker købere med et lille volumen, så de kan teste produktet som en sonde. Men blød doy-emballage medfører modstridende meninger: det er praktisk at tage den på vejen, men det er problematisk at bruge den derhjemme, især med våde, sæbehænder. Der er ingen dispenser, så flydende shampoo hældes ofte forbi.

Brugere bemærker også ulemperne, der er fælles for begge produkter:

  • i nogle tilfælde bliver håret efter vask fedtet, ubesværet eller tværtimod tørt;
  • kløe, irritation i hovedbunden, undertiden kan der optræde flass;
  • krøller erhverver stivhed, mister volumen;
  • i nogle tilfælde øges tabet af tråde.

Forskellige anmeldelser modtager duften af ​​shampoo. Nogen kan lide urteduft, andre irriterer.

Mange forbrugere siger: kosmetiske produkter "fra herbalist Agafia" hjælper med at vokse langt hår, forbedrer krøllens generelle tilstand. Men et positivt resultat er kun muligt, hvis det bruges korrekt, og også hvis produktet passer perfekt til dit hår (intet ubehag, allergi). Undertiden skyldes manglen på virkning netop de organisatoriske individuelle egenskaber..

Det er værd at huske, at ekstern brug af ethvert produkt ikke løser interne sundhedsmæssige problemer. Derfor, hvis det ønskede resultat fra Agafias shampoo ikke er, skal du undersøges for at identificere årsagen til hårproblemer. I andre tilfælde vil sulfatfrie, naturlige lægemidler i henhold til opskrifterne fra den sibirske herbalist helbrede krøllerne, give dem et velplejet look og hjælpe med at vokse lange, smukke fletninger.

Naturlig olie er en skattekiste af næringsstoffer og et naturligt stimulerende hårvækst. Læs mere om dem i følgende artikler:

Shampoos Granny Agafia's Recipes - anmeldelser

Bedstemor Agafias opskrifter

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 28. september 2015

Jeg købte denne shampoo for første og sidste gang (til alle hårtyper, mælketistel). Det var som om du havde besøgt en frisør i stedet for et kvinders mænds værelse, og du blev endelig opdateret med Chypre. En duft der rammer stedet! Og dette er til kvinders shampoo! Et logisk spørgsmål opstår: hvis denne Agafya påtog sig at opfinde en duft til mænd, hvad ville hun da have opfundet? Jeg tror, ​​at jeg ville tage tjære som basis - det er godt for helbredet, og det gør ondt i ånden.

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 24. april 2014

Hej! Efter at have læst anmeldelser om RBA-shampoo trodde jeg først ikke det, men besluttede at prøve det. Jeg gik i butikken og var meget overrasket over prisen, shampoo koster mig kun 37 rubler. Jeg købte RBA-balsam på samme sted, vasket mit hår om aftenen og følte ikke glæde, det var ikke muligt at kamme det fugtige hår ((Men kun de tørrede ud og WOW WOW WOW, til min store overraskelse blev håret glat lydigt og enderne smuldrede ikke så meget som sædvanligt. Jeg var behageligt overrasket. Nu i 3 måneder har jeg brugt RBA-serien og vil ikke bytte den mod noget andet. Håret er blevet bare vidunderligt glat, lydigt og splittes slet ikke. URAAAA til bedstemor Agafya.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 39 Nej 1

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 26. april 2013

Jeg har brugt RBA-mærket i et år nu, jeg har alt til hårpleje, fra masken til kapslerne, jeg vil sige, at før dette var enten håret farvet rødt og sort og blond, de splittede alle, knækkede, blev som fluff, allerede som et år bruger jeg ikke maling og bruger rba, effekten er forbløffende, der har allergi, kløe og alt andet, jeg vil sige, at alt er meget individuelt, og hvis du har en reaktion på denne shampoo, behøver du ikke at forbande producenten. Mine hår er meget følsomme, jeg er tilfreds med dette firma, det er ikke muligt at vaske med andre shampooer, håret begynder at smuldre, med den samme shampoo er håret blevet stærkt, lige, siden september havde jeg smell op til mine øjenbryn, nu tager jeg det roligt ved ørerne, håret vokser hurtigt, bliver tykkere. Jeg er meget glad, før jeg prøvede shampoo fra forskellige priskategorier, og jeg vil sige, at selv shampoo til 1200 ikke kan sammenlignes.

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 24. april 2013

Ved en tilfældighed så jeg en ny RBA i butikken uden SLS og parabener. Jeg forstår, at du ikke kan købe noget godt til 34 rubler og endda uden certifikater - jeg købte det alligevel. Vaskes i så fald, du kan ikke løsne dit hår bagefter. Men det er ikke meningen. Efter det kan du ikke vaske dit hår i 5 dage! Dette er en rekord for mig. Og intet affald på hovedet vokser som efter alle laureth-shampooer, frisk linje og arten af ​​sibirisk. Jeg ser nu hele tiden på nye produkter fra "First Solution"

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 22 Nej 6

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 5. april 2013

For tre uger siden købte jeg "Tyk balsam" og "Hårmaske (burdock)" alt dette kostede mig 75 rubler. Håret blev stift, hurtigt tabte volumen (efter tørring med en hårtørrer), og hvad der var mest ulækkert var kløe. Før det, for et år siden, på det "hyldest" råd, tog jeg allerede RBA-shampoo. Efter dette bortset fra kløe og plaketter på hovedet, kom der intet ud af det. Derfor gik jeg i går og købte en Gurbalife-shampoo, som altid redder mig for farlige eksperimenter på mig selv. Og så kan jeg godt lide at bruge forskellige typer shampoo.

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 16. oktober 2012

Piger, i går købte jeg RBA-shampoo. Jeg forventede ikke et sådant resultat. Aromatisk, silkeagtigt hår. i morges, som aldrig før, kom der ikke et eneste hår ud. Jeg er henrykt. Jeg købte også RBA-håndlavet sæbe. Også sååå glad mig. Overraskende vaskede selv oljemasken hans hår af. Jeg vil fortsætte med at bruge det, lad os se, hvad der sker dernæst.

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 7. oktober 2012

Jeg begyndte at bruge RBA-shampoo, jeg kunne virkelig godt lide det. Først er det sandt, når du vasker dit hår, det virker hårdt, og når det tørrer op, er det bare superblødt, skinnende og livligt. Derfor vil jeg ikke ændre denne shampoo til andre mærker i øjeblikket..

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 27. maj 2012

De, der er forvirrede over shampoo, skal du bare være opmærksom på sammensætningen. De skriver det for os. Og jeg tror ikke, de skjuler noget sådan. Der er sls almindelige laureth laurylnatriumsulfater - straks i papirkurven (selvom nogle hår let kan tolerere dem).

Så i magnesium laureth sulfat - køb dig gerne!

Agaf-shampoo er ikke alle lige så smukke - for nogle er de vandige, for andre vasker de ikke. Men dette er fra forskellige urtefyldstoffer. Shampooens vigtigste opgave er at skylle. Dette betyder, at der er de mest almindelige midler. Og hvis det er blødt og ikke så skadeligt, hvad kunne der være bedre.

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 23. april 2012

Jeg har seborrhea. Jeg kunne godt lide den terapeutiske shampoo mod seborrhea baseret på Tar sæbe rod (den indeholder climbazole). Kløe og skrælning forsvinder virkelig. Jeg vasket mit hår med alle slags dyre shampooer og intet hjalp, men så købte jeg en billig shampoo fra bedstemor Agafia. Jeg ville have vidst før ville have købt. Shampoo er super! Mange tak til producenten!

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 7. marts 2012

Omkring et år begyndte jeg at bruge shampoo fra denne serie - "Shampoo med bierebrød og bivoks" og "17 urter". Først dukkede skæl op, og hovedet begyndte at kløe, men efter 2 uger gik alt (det kan ses, at huden blev vant til det). Trækkes fra på internettet og føjedes direkte til shampooflaskerne med 10 mumitabletter. Resultatet er stort! Jeg stoppede med at bruge skylninger, håret gendannes hurtigt efter farvning, glans dukkede op. Hun har allerede modtaget ros fra kolleger for glansen og tilstanden i sit hår. Jeg er meget tilfreds, jeg er fast besluttet på at købe disse balsamer hele tiden.. Prisen er også lav. Mange tak til producenten !

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 16. december 2011

Jeg kunne virkelig godt lide propolis-shampoo (ny serie, stor flaske) # 4 til pragt og volumen! NATURAL shampoo uden SLS, samler overraskende godt, sammensætningen er fremragende. Tilråd for alle. Volumen og pomp ser virkelig ud til at vises.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 20 Nej 4

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 10. december 2011

Jeg kunne virkelig godt lide den dermatologiske shampoo med cedertrimikrokapsler mod tør seborré. Håret er silkeagtigt, ikke vægtet ned, skæl fra 2. applikation var helt væk. Men prisen er for høj for dette mærke - 120 rubler per 300 gram

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 28. oktober 2011

Jeg købte to shampoo fra bedstemor. Antihårtab og blid på 17 urter. Hvad skal man sige. rædsel. At jeg først vasket mit hår, og derefter kløede hele dagen, også mine hænder. Det med det andet (jeg troede, det kunne blæse) kløede forfærdeligt. Og hårrødderne begyndte at gøre ondt om aftenen. Generelt passede det slet ikke mig ((((jeg har bleget, tørt hår. Helt klart den samme Elsev er mindre aggressiv og mere velegnet.

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 5. april 2011

Generelt ødelagte jeg mit hår hårdt, kraftigt, som mange aldrig drømte om. Døden kom til alt: hår, hovedbund. I løbet af et år begyndte selve håret at se godt ud, kom til live uden hjælp fra noget, shampooerne var forskellige hver gang. Mor rådede mig til at købe mig en RBA-shampoo. Billig, overraskende selvfølgelig. Jeg købte det på simpleton. Skum, som jeg aldrig drømte om, stærkt, stærkt. mens jeg vasker håret, tænkte jeg - modbydeligt. det føltes som om mit hår blev brændt igen. var nøjagtigt de samme ved berøringen under vask. Tørret op, skinnende, blødt, rart at se på! For hver enkelt vil jeg sandsynligvis prøve videre.

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 29. maj 2010

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 8 Nej 0

Alenka 79 gæst

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 23. maj 2010

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 14. maj 2010

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 10. maj 2010

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 6 Nej 1

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 6. maj 2010

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 5. maj 2010

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 14 Nej 13

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 29. april 2010

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 4 Nej 4

Shampoos Opskrifter Bedstemor Agafia 19. april 2010

Bathhouse agafia-shampoo-aktivator af anmeldelser af hårvækst

Skønhed kræver ikke ofring! Med kosmetiske produkter "Granny Agafia's Recipes" vil dit udseende være fejlfrit.

Shampoo-aktivator af hårvækst Agafia's Bath renser forsigtigt, nærer og fugtgør hårsækkene.

  • Siberian elfin er rig på aminosyrer og C-vitamin, holder håret ung og tykt;
  • soapwort-ekstrakt renser forsigtigt, og Kuril te gør håret blødt og håndterbart;
  • burdock rod styrker rødderne indeholder proteiner, vitamin A, B, E og P;
  • vild peberolie forbedrer ernæringen af ​​hårsækkene, og organisk St. John's wort-ekstrakt forhindrer hårbrud;
  • Altai havtornolie er en rig kilde til vitaminer, der intensivt nærer hovedbunden.

Pårørende vil være tilfredse, og kolleger misundes din konsistens. Forkæl din krop med naturlig kosmetik i henhold til opskriften fra vores bedstemødre, som du kan købe til dig selv og dine kære i vores online butik.

Speciel shampoo-aktivator til hårvækst Bath Agafia, 100 ml

Fabrikant:Granny Agafia's opskrifter
Serie:Bathhouse Agafia

Shampoo - aktivator baseret på specielt udvalgte urter til pleje af svækket hår. Rens forsigtigt, nærer og fugter hårsækkene generøst og stimulerer hårvækst.
Siberian elfin er rig på aminosyrer og C-vitamin, holder håret ung og tykt.
Organisk sæbevand ekstrakt renser forsigtigt, og Kuril te gør håret blødt og håndterbart. Burdock-rod indeholder proteiner, vitamin A, B, E og P, som styrker hårrødderne.
Vild peberolie forbedrer ernæringen af ​​hårsækkene, og organisk St. John's wort-ekstrakt forhindrer brud på håret.
Altai havtornolie er en rig kilde til vitaminer, nærer intensivt hovedbunden.

Ingredienser: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Pinus Pumila Extract (Siberian dværgekstrakt), Coco-Glucoside (og) Glyceryl Oleat, Sorbitane Caprylate, Potentilla Supina Extract (Kuril teekstrakt), Arctium Lappa Root Extract (burdock rodekstrakt), Organisk Saponaria Officinalis rodekstrakt (organisk sæbeekstrakt), Hippophae Rhamnoides frugtolie (Altai havtornolie), organisk Hypericum perforatumekstrakt (organisk St. John's wort-ekstrakt), Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) rodolie (vild peberolie), parfum, benzosyre, Benzylalkohol, citronsyre, karamel.

Agafia Bathhouse Shampoo-aktivator af hårvækst, doy-pack

Indeholder 100% naturlige ingredienser Til skånsom rengøring og pleje af høj kvalitet af svækket hår, forebyggelse af skrøbelighed, stimulering af vækst, bevarelse af deres tæthed og ungdommelighed, samt intensiv mætning af næringsstoffer og hydrering af hovedbunden og hårsækkene, har laboratoriet i det kosmetiske firma "First Solution" udviklet en shampoo - hårvækstaktivator baseret på olier og ekstrakter af værdifulde sibiriske planter, som var inkluderet i Agafia Bath-serien. Alle produkter fra dette kosmetiske brand er maksimalt effektive og absolut sikre for sundheden, da de er fremstillet af naturlige ingredienser og ved hjælp af avanceret moderne teknologier. Som basis for denne aktivatorshampoo anvendes specielt udvalgte værdifulde og nyttige sibiriske urter, som er ideelle til pleje af svækket hår. Produktet renser håret delvis, fugter og nærer hårsækkene intensivt, stimulerer væksten af ​​sundt hår. Takket være den sibirske dværgplanteekstrakt, der er rig på C-vitamin og aminosyrer, hjælper kratten med at bevare hårets tykkelse og ungdommelighed, mens den organiske sæbeudtræk ekstrakt renser, og Kuril-teekstrakten gør dem blødere og mere håndterbare. Tilstedeværelsen af ​​burdock rodekstrakt, som er rig på vitamin A, E, P, gruppe B og proteiner, hjælper med at styrke hårrødderne, mens vilde peberolie forbedrer ernæringen af ​​hårsækkene. På grund af indholdet af organisk ekstrakt af johannesurt, forhindres hårbrydning, som på samme tid bliver mere holdbar, og Altai havtornolien, beriget med vitaminer, nærer intensivt hovedbunden. Ingredienser: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Pinus Pumila Extract (Siberian dværgekstrakt), Coco-Glucoside (og) Glyceryl Oleat, Sorbitane Caprylate, Potentilla Supina Extract (Kuril teekstrakt), Arctium Lappa Root Extract (burdock rodekstrakt), Organisk Saponaria Officinalis rodekstrakt (organisk sæbeekstrakt), Hippophae Rhamnoides frugtolie (Altai havtornolie), organisk Hypericum perforatumekstrakt (organisk St. John's wort-ekstrakt), Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) rodolie (vild peberolie), parfum, benzosyre, Benzylalkohol, citronsyre, karamel. Agafia Bathhouse Shampoo-aktivator af hårvækst, doy-pack

Fletning til tæerne er ikke længere en myte med "Granny Agafia" -shampoen til hårvækst: de vigtigste komponenter og nuancer i anvendelse

Langt, velplejet hår - en tidløs og trendy dekoration.

For nylig er markedet for pleje af kosmetik oversvømmet med alle slags vækstaktivatorer, klar til at hjælpe alle, der er hjemsøgt af Rapunzels laurbær..

Produkterne fra mærket Babushka Agafya tilhører budgettet prissegment, hvilket ikke forhindrede hende i at finde sine fans. Shampoo-aktivator af hårvækst "Agafia's Bath" fortjener særlig opmærksomhed.

Produktet sælges i en blødpakning med doy-pakke, i et volumen på 100 ml og indeholder 100% naturlige planteekstrakter.

Hvad der er indeni?

Følgende urteekstrakter er de vigtigste aktive ingredienser i Agafia Baths:

  • soapwort-ekstrakt - renser forsigtigt hovedbunden fra urenheder uden at forstyrre hårstrukturen;
  • Altai havtornolie - en kilde til vitamin A;
  • Johannesurt-ekstrakt - bekæmper skørhed og tørhed;
  • Burdock rodekstrakt - mætter huden med gavnlige proteiner, hvilket reducerer tab af hårsækkene;
  • vild peberolie (eleutherococcus) - nærer rødderne, giver volumen;
  • dværg cedarekstrakt - stimulerer vækst;
  • cinquefoil ekstrakt - toner op, giver en sund glans.

Hvordan man vasker og ikke skader?

Du kan bruge Agafia's Bath Growth Activator på samme måde som almindelig shampoo.

En lille mængde af produktet påføres håret og fluffes ind i en skum.

Hele processen tager 2 til 3 minutter, hvorefter det anbefales at skylle shampoo med vand.

Der er en opfattelse blandt brugerne, at aktivatoren skal holdes længere end normalt for at opnå maksimal effekt..

Dette er en alvorlig fejl, som ikke kun fører til et fald i produktets effektivitet, men også kan forværre hårsækkernes tilstand..

På vores hjemmeside kan du sætte dig ind i et stort antal opskrifter på hjemmelavede hårvækstmasker: med nikotinsyre, fra kaffegrunde, med vodka eller cognac, med sennep og honning, med aloe, med gelatine, med ingefær, fra henna, fra brød, med kefir, kanel, æg og løg.

Shampoo "Bath of Agafia": at købe eller ikke købe - det er spørgsmålet?

Effektiviteten af ​​naturlig shampoo til hårvækst og -reduktion bevises af adskillige positive brugeranmeldelser. I de fleste tilfælde havde brugen af ​​"Agafia's Baths" en opvækst og stimulerende effekt på hårsækkene, hvilket markant accelererede vækstprocessen.

Opmærksomhed! For at opnå maksimal og hurtig effekt er det nødvendigt at bruge et omfattende plejesystem. Det inkluderer normalt: shampoo, vækstaktiverende balsam, Agafias syvstyrkemaske og hårolie.

Nyttige materialer

Læs vores andre artikler om voksende hår:

  • Tip til, hvordan man vokser krøller efter en bob eller anden kort klipning, gendanner den naturlige farve efter farvning, accelerer væksten efter kemoterapi.
  • Månekalender med haircuts og hvor ofte du har brug for at trimme, når du vokser?
  • De vigtigste grunde til, at strengene vokser dårligt, hvilke hormoner der er ansvarlige for deres vækst, og hvilke fødevarer, der påvirker god vækst?
  • Sådan vokser du hurtigt hår i et år eller endda en måned?
  • Produkter, der kan hjælpe dig med at vokse: effektivt serum til hårvækst, især Andrea-mærket; Estelle og Aleran produkter; hellebore vand og forskellige lotioner; hestekraft shampoo og olie; såvel som andre shampooer til vækst, især Golden Silk activator-shampoo.
  • For modstandere af traditionelle retsmidler kan vi tilbyde folkemiddel: mumie, forskellige urter, tip til brug af sennep og æble cider eddike samt opskrifter på, hvordan man laver hjemmelavet shampoo.
  • Vitaminer er meget vigtige for hårets sundhed: læs en gennemgang af de bedste apotekkomplekser, især Aevit og Pentovit. Lær om de særegenheder ved brugen af ​​B-vitaminer, især B6 og B12.
  • Lær om de forskellige vækstforstærkere i ampuller og tabletter.
  • Vidste du, at sprayprodukter har en gunstig effekt på væksten af ​​krøller? Vi tilbyder dig et overblik over effektive spray, samt instruktioner til madlavning derhjemme.

Nyttig video

Selv sangeren Glucose bruger produkterne fra Granny Agafia, se hendes anmeldelse nedenfor:

Faldgruber at være opmærksomme på

Agafia-shampoo til hårvækst er placeret som et 100% naturligt hygiejneprodukt, hvilket udelukker tilstedeværelsen af ​​siliconer i dets sammensætning.

Som et resultat rapporterer de fleste kunder øget tørhed og sammenfiltrede tråde. Det skal huskes, at denne reaktion er helt normal..

I tilfælde af skift fra sulfatholdig shampoo til naturlig kosmetik er sådanne fænomener ganske acceptabelt. Over tid udjævnes følelsen af ​​tørhed, hvorefter den forsvinder helt.

Et andet træk, der er forbundet med shampooens naturlige sammensætning, er lavskumning.

Da der bruges et blødt overfladeaktivt middel, natriumkokosulfat, i Agafia-bade, er den opnåede mængde skum signifikant lavere end mængden af ​​sulfatshampo.

Denne kendsgerning viser tydeligt, at vækstaktivatoren "Ban'ka Agafia" ikke er aggressiv over for hår, i modsætning til de fleste konventionelle produkter.

Opmærksomhed! Når du køber shampoo-aktivatorer af hårvækst, skal du ikke håbe på øjeblikkelige resultater. De fleste naturlige midler er kendetegnet ved en kumulativ effekt, der manifesterer sig efter en bestemt tids brug. Derudover er det undertiden nødvendigt at tage vitamin- og mineralkomplekser for at give hårsækkene en drivkraft til vækst..

Shampoo "Bath Agafia Special shampoo-aktivator til hårvækst": Gennemgang

Shampoo "Bath Agafia" er lavet på basis af planteekstrakter og blide rengøringsmidler. I test skum det dårligt og udviste en svag vaskemiddeleffekt. Vi testede konditioneringseffekten på testhår, men så ikke væsentlige ændringer. Elskere af naturlig kosmetik kan lide produktet, fordi det ikke indeholder allergifremkaldende duftstoffer eller konserveringsmidler. Det indeholder også brændende ingredienser, der kan stimulere hårvækst. Men den største fordel ved Agafias badeshampoo er dens lave pris, kun 36 rubler pr. 100 ml på testtidspunktet.

Du kan se på andre test af produkterne fra Pervoye Reshenie LLC i anmeldelser af flydende sæbe og make-up remover "Granny Agafia's Recipes". Vi talte om, hvordan testene blev udført i Om hårshampoo-testen.

Vaskemulighed - 3.0

Agafia Bath-shampoo er baseret på milde vaskemiddelkomponenter, så i denne test kunne den ikke vise høje resultater. For at vurdere produktets afskrækkelighed vasket vi det en bolle med naturligt hår behandlet med lanolin (fedt fra fåruld). Produkt-test.ru-eksperter målte, hvor meget lanolin der var før og efter vask. Som et resultat lærte vi, at Agafia's Bath kun fjernede 42% af det forurenende stof. Dette er ganske lidt, gennemsnittet for andre shampoo er 60%. I vores test var der et andet produkt med planteekstrakter, Oblepikha Siberica Professional, men dets effektivitet i test var meget højere - 78%.

Handling på hår

Vi vurderede effekten af ​​shampoo ved at måle dens pH og teste konditioneringseffekten. Produktets surhedsgrad er 6,0 - dette medium er tæt på neutralt. Det er velegnet til alle hårtyper, men til svækket og især farvet hår er mere sure shampoo, såsom Syoss Volume Lift, egnede..

Konditionseffekten af ​​"Ban'ka Agafia" var svag. Vi vaskede naturligt hår med produktet 12 gange og følte derefter blødheden til den originale. Ifølge ekspertanmeldelser har Agafia's Bathhouse Shampoo-aktivator af hårvækst praktisk talt ikke ændret hårets blødhed.

Skum - 3,5

Shampoo "Bath Agafia" skummer det værste i vores test. Fra 3 gram af en 10% opløsning fik vi kun 33 ml skum. Og det bedste resultat blev vist af Syoss Volume Lift - 53 ml skum.

Roster - 5.0

"Bath Agafia Shampoo-aktivator af hårvækst" indeholder mange ekstrakter og naturlige ingredienser. Dette er kilder til næringsstoffer og antioxidanter, men det er usandsynligt, at de har tid til at træde i kraft, mens shampoo er på håret. Olien af ​​vild peber fortjener opmærksomhed, det er dens irriterende virkning, der skal fremskynde hårvækst. Produktets vigtigste vaskemiddelkomponenter er blide stoffer, så det skal rengøre huden og håret omhyggeligt.

Shampoo indeholder:

  • Natriumkokosulfat, kokoglukosid - detergenter. Dette er bløde stoffer, der forsigtigt skal rense håret..
  • Ekstrakter af Siberian elfin, Kuril te, burdock rod, St. John's wort extract er aktive ingredienser. Dette er kilder til vitaminer og antioxidanter, men de fleste af disse stoffer vaskes af ved at skylle hovedet.
  • Sæbeolieekstrakt er en vaskemiddelkomponent. Det indeholder saponiner, der har overfladeaktive egenskaber.
  • Glyceryloleat er en blødgørende bestanddel. Denne komponent kan opnås fra naturlige ingredienser eller fremstilles syntetisk.
  • Sorbitan caprylat er en hjælpekomponent. Det stabiliserer emulsionen.
  • Havtornsolie er en aktiv ingrediens. Det er en kilde til fedtsyrer og antioxidanter. Førstnævnte fungerer som balsam, og sidstnævnte fungerer som en beskyttende ingrediens.
  • Vilde peberolie er en aktiv ingrediens. Det irriterer hovedbunden og øger derved blodcirkulationen og forbedrer ernæring af hårrødderne. Men på grund af dens irriterende virkning er denne ingrediens ikke egnet til følsom hud.
  • Benzoesyre, sorbinsyre, benzylalkohol er konserveringsmidler. I tilladte mængder er dette sikre ingredienser, der ofte bruges i urtekosmetik..
  • Karamell er en naturlig farve.

Bathhouse agafia-shampoo-aktivator af anmeldelser af hårvækst

Jeg kan ikke spise, jeg tænker hele tiden på priser.

Jeg vil forstå, hvor den reelle pris på et kvalitetsprodukt er, og hvor marketingfolk har arbejdet.

Markedsførere har bestemt samarbejdet med mig - jeg vil ikke smøre fløde på mit ansigt i mindre end 100 rubler, men bedre og dyrere. Og hvis cremen “sælger sig selv” som en anti-aging, er det let for mig at bruge 500-800 til et “mirakel af foryngelse.” Derfor hjælper en anti-aging creme til 130 rubler mig ikke - jeg tror ikke på det.

Og dette spørgsmål begyndte at plage mig efter at have studeret markedet og brugen af ​​hviderussisk kosmetik, som, som du ved, overhovedet ikke er noget, men koster blotte øre.

Ved køb koster for eksempel en liter fremragende Vitex-shampoo fra den professionelle linje næsten 100 rubler. Og dette er en rigtig god shampoo, jeg har vasket mit hår i det i lang tid, jeg vil kun sige gode ting om det. Men! Dette er en rent omsorgsfuld ting: rent og skinnende hår i 2-3 dage, ikke skæl. Og i dag kørte jeg til butikken med professionelle hårnishtyaks. Der koster liter dåser 1450 - Italien, Spanien og andre gode lande. Jeg spørger: "Hvad er så dyrt? Hvordan adskiller de sig fra hviderussiske?" Konsulenten er dum eller træt af de samme spørgsmål: "Hvis du ikke forstår, så hjælper jeg ikke dig. Køb, brug, og du vil vide. Og hviderussiske produkter sutter endelig, fordi Tjernobyl".

Jeg synes det er sjovt om Tjernobyl. Men jeg vil vide om forskellen på forhånd

Overbevis mig venligst om, at en ældre pige er nødt til at skifte fra massemarkedet til elitelinjerne? Og det vil gøre mig højere og bredere i skuldrene og løse alle mine problemer.

Professionel hviderussisk shampoo til 100 rubler pr. Liter.

Shampoo Granny Agafia's Opskrifter

Agafya-shampoo har vist sig i butikshylder i lang tid. Det fik sin popularitet på grund af sin unikke sammensætning, usædvanlige design af bobler og en overkommelig pris. Vaskemidler til mærket "Granny Agafia's Recipes" er lavet af urter, der er rige i vores land.

En række hårplejeprodukter indeholder et stort antal produkter lavet under hensyntagen til de særegenheder i det russiske folks liv. Shampoo fra bedstemor Agafia er repræsenteret af ni samlinger, hvor der er mere end 30 typer af forskellige shampoo. Blandt dem er produkter til daglig brug, lægemidler, til fedtet og tørt hår, flydende og tyk.

Egenskaber og typer af hårplejeprodukter

Granny Agafia's shampoo indeholder naturlige ingredienser. Alle produkter lugter som urter og har ofte en tyk konsistens. Men på trods af tætheden klager mange kvinder over dårlig skumdannelse. Sæbe rod ekstrakt tjener som et skummiddel i shampoo. Produkterne er meget økonomiske og rentable. De gennemsnitlige omkostninger for en 350 ml flaske er 100-200 rubler.

Samlingen af ​​hårvaskprodukter er repræsenteret af følgende serie:

  • Grundlagt;
  • Agafia's Urter og Gatherings;
  • "Agafias førstehjælpskasse"
  • "På smeltevand"
  • "Syv vidunder af skat"
  • "Fantastisk serie af Agafia"
  • "Bathhouse Agafia"
  • "På blomsterpropolis"
  • "På fem sæbe urter"

Foto: emballagens udseende.

Hovedserien i samlingen "Granny Agafia's Recipes"

Shampoo fra hovedserien er repræsenteret af følgende typer:

  • Et middel til gendannelse af kedeligt livløst hår baseret på ginseng og lind honningekstrakt.
  • Shampoo til hårvolumen baseret på ekstrakt af mælketistel, humle og sødkløver. Til alle hårtyper.
  • En samling af 7 urter til at give næring til normalt og fedtet hår.
  • Anti-skæl middel baseret på afkogning af brændenælde og marshmallow eg bark.
  • Til tynde, opdelte krøller baseret på lingonberry, birkeknopper og engeød.
  • Midler til fugtgivende tørt hår med en afkok af viburnumbark og cedertræolie.
  • Styrke krøller med en samling af 7 urter.
  • Shampoo til daglig pleje med honning og lind til alle hårtyper.
  • Opvarmning af ølshampoo til mænd.
  • Shampoo til olieagtige krøller baseret på burdock, kamille, sæbe rod og centaury.
  • At gendanne farvet hår.
  • Til normalt hår med æggeblomme.
  • Produkt til hele familien med kamille, brændenælde.
  • Restaurering til krøller af enhver art.
  • Brødshampoo til alle typer krøller.

Ovenstående produkter til curlpleje er de mest populære og overkommelige. Nye serier med komponenter af naturlig oprindelse sælges konstant.

Foto: Agafia's First Aid Kit præsenteres i 300 ml flasker.

Shampoos "Agafia's First Aid Kit"

Denne kollektion består af produkter, der har en helende effekt:

  • Behandling af seborrhea med 1% klimazol, cedertrækapsler, afkok af urter: lungerød, elecampan, calamus, borage, Baikal skullcap, marshmallow.
  • Til behandling af seborrhea, skæl. Sammensætningen inkluderer bjørketjære, vitamin PP, climbazol 1%.
  • Behandling af olieagtig seborrhea baseret på climbazol 1%, solbærfrø og olie.
  • Antihårtab med hørolie, C-vitamin, calamusekstrakt og keratin.
  • Fugtgivende tørt hår baseret på arnicaekstrakt, minkolie, D-panthenol.
  • Genoplivende shampoo til farvet hår baseret på cederolie, lecithin og bivoks.

Alle hårbehandlinger er udviklet med deltagelse af dermatologer. Sjamponerne testes klinisk. Ifølge testresultaterne blev "Dagterny" -shampoo anerkendt som virksomhedens bedste produkt.

Foto: sælges i 350 ml flasker og 100 ml økonomipakker.

Shampoos "Ban'ka Agafia" er repræsenteret af følgende produkter:

  • Shampoo for at øge hårvæksten. De indeholder vitaminer, græsproteiner og olier. Efter brug af produktet stopper håret med at falde ud, bliver lydigt, blødt.
  • Et middel til restaurering af svækket og tørt hår. Den indeholder hørolie, ginseng, primrose, amaranth, fyrretræer. Denne sammensætning gendanner hårstrukturen og forhindrer hårtab.
  • Agafias hvide badehus. En tyk shampoo baseret på sibirsk bærekstrakt.
  • Agafias sorte badehus. Urtestyrmende middel.

Smelt vandshampoer

Disse produkter kan klassificeres som nyheder. Nu er sortimentet repræsenteret af sådanne produkter:

  • En tyk shampoo med 17 urter.
  • Sort flassemiddel baseret på sort rod, 17 urter og shikshabær.
  • Hårbrud og hårtab afhjælpe.
  • Shampoo til daglig pleje.
  • Midler til at gendanne krøller.

En serie med shampoo "Foto på blomsterpropolis"

Propolis 'medicinske egenskaber har været kendt i lang tid. På grundlag frigav virksomheden shampoo til styrkelse og vækst af hår og gendannede strukturen i krøller. For at konsolidere resultatet fra shampoo anbefaler eksperter at bruge balsam til hårpleje.

Anmeldelser:

Rituulis anmeldelse:
Jeg brugte Agafias tykke shampoo til at styrke, styrke og vokse. Produktet har en behagelig lugt med fyrretræ. En flaske på 350 ml blev brugt af 3 familiemedlemmer, det var nok i 2 måneder (på trods af at jeg er ejer af langt tykt hår). Generelt er jeg vant til at vaske mit hår hver anden dag, og med dette produkt vaskede jeg mit hår en gang hver tredje dag. Efter 2 ugers brug begyndte håret at falde mindre, blev frodigt efter den første brug. Det eneste, jeg ikke kunne lide, var, at det efter denne shampoo er problematisk at kamme håret. Selvom du bruger en balsam, kan dette problem let løses. Generelt var shampooerne behageligt overrasket.

Natalias anmeldelse
Jeg kunne virkelig godt lide Agafias shampoo til hårtab. Hår stoppede dog klatring. Jeg anbefaler også at prøve shampoo til skør og beskadigede krøller. Efter påføring bruges krøllerne ikke, de bliver voluminøse.

Alla's anmeldelse:
For nylig købte jeg en vækstaktivatorshampoo fra en bedstemor i et supermarked. Jeg har langt, ikke for tykt hår. Jeg vaskede mit hår to gange, tørrede det derefter med en hårtørrer og blev forfærdet. Hår så uvasket og beskidt ud. Jeg vil ikke længere købe produkter fra dette mærke.

Tatianas anmeldelse:
Jeg købte en tyk shampoo fra min bedstemor for at styrke og vokse. Hans konsistens er slet ikke tyk, men det vasker håret godt. Efter ham blev mit lange hår smukt, blødt. Men for at kæmme påførte jeg Agafias balsam på mit hår. Jeg er tilfreds med resultatet, og prisen er billig.

Foto: før og efter

Onorina på fotoet til venstre gav 5 point, Oksanochka..ksuxa til højre gav 4 point og bemærkede, at hår ikke blev vasket meget ofte.

Barbie-dukken er generelt tilfreds med shampooen, men bemærkede, at den ikke er tilgængelig i de nærmeste butikker, score 4 point.

redfox1609 var meget tilfreds med brugen af ​​serien "til styrkelse og kraftig vækst", 5 point, bemærkede også en behagelig lugt, overkommelig pris, skinnende og silkeagtigt hår efter vask.