Vigtigste > Lightening

Beskrivelse af forskellige typer hårolie "Constant Delight" for at gendanne tråde

Hver kvinde drømmer om smarte krøller. Imidlertid ved ikke alle, at et sådant resultat kan opnås.

Ved hjælp af Constant Delight-olier kan du opnå hårsanering og give det en førsteklasses glans.

I artiklen fortæller vi dig detaljeret om sammensætningen, fordele og ulemper ved Constant Delight-olier og lærer også, hvordan du anvender det på dit hår korrekt for at få et positivt resultat..

Olio ricostruzione

Producenten lover en mærkbar effekt på kun 60 sekunder og et synligt resultat efter første brug. indeholder:

  1. propylenglycol;
  2. denatureret alkohol;
  3. ammoniumchlorid;
  4. myristylalkohol;
  5. parfume;
  6. forbrændt sukker;
  7. vand;
  8. butylenglycol;
  9. rødalgeekstrakt.

Det er nødvendigt at fortynde 10 ml olie med 10 ml varmt vand og påføre håret i et minut, gentag 1-2 gange om ugen. Pakken indeholder 10 plastflasker på 10 ml.

Fordele:

  • Vejer ikke ned, udjævner.
  • Hår er let at kæmpe.
  • Giver glans.

Minusser:

  • Stærk lugt af alkohol.
  • Resultatet afhænger af den rigtige forberedelse.

Omkostningerne ved olie er omkring 800 rubler.

Tør med argan og honning

Udad er det en lille flaske hvid plast med et volumen på 250 ml. Selve olien er flydende, homogen, gul-orange i farve, klæber ikke på hænderne. Producenten anbefaler, at en lille mængde af produktet påføres på længden og fordeles jævnt gennem håret..

Ingredienser: Aqua (vand), Hydroxyethylcellulose, Cetrimoniumchlorid, PEG-7 glicerilkokoat, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, imidazolidinyl urinstof, Parfum (Duft), Cinnamylalkohol, Amyl cinnamal, Citronellol, Coumarin, Argania spinosa kerneolie, 47 (Gul 10), Glicerin, Cl 16035 (rød 40), Melekstrakt.

Fordele:

  • Vejer ikke håret ned.
  • Giver glans.
  • Klæber ikke, efterlader ingen rester.
  • Har en behagelig lugt.

Ulemper: Har kun en kosmetisk effekt.

Omkostningerne er omkring 250 rubler.

Fremragende udstråling

Udad er det en høj tynd flaske lavet af mørk uigennemsigtig plast med en praktisk dispenser. Volumen 80 ml. Selve olien er gennemsigtig uden overskyet sediment. Det er nødvendigt at gnide en lille mængde af produktet i håndfladerne og påføre enderne og længden af ​​håret, fortsæt derefter med styling.

Fordele:

  • Behagelig aroma.
  • Brugervenlighed.
  • Økonomisk forbrug.

Minusser:

  • Høj pris.
  • Lille mængde.
  • Arganolien i produktet er meget klistret. For at vaske det fra dit hår, bliver du nødt til at vaske dit hår flere gange..

Olie koster ca. 500 rubler for 80 ml.

Fordele og ulemper

Som med ethvert produkt har Constant Delight-olier deres fordele og ulemper. Du skal kende dem "ved syne" for ikke at skade dit hår.

Fordele:

  • Praktiske flasker gør cd-olier økonomiske.
  • Ikke kun vejer de ikke ned, men tilføjer også glans til håret.
  • Gør det lettere at kæmme uden at flokke.
  • Der er penge til enhver tegnebog, mens kvaliteten ikke forværres til en overkommelig pris.

Ulemper:

  • Lille mængde.
  • Oftest har de kun en kosmetisk effekt, der varer indtil den første shampooing. Og for at se det samme resultat som før, skal du bruge olien igen.
  • Nogle olier har en stærk alkoholisk lugt.
  • Vask malingen af, hvilket er mest vigtigt for kvinder, der for nylig har farvet deres hår.

Det er nødvendigt at begynde at påføre olier fra spidserne og gradvist arbejde opad. Effekten vil mærkes meget hurtigere, hvis produktet varmes op i håndfladerne til stuetemperatur før brug. Det er nok at bruge olien 1 eller 2 gange om ugen, fordi misbrug ikke vil have den bedste effekt på dit hår, hvilket gør det mærkbart tungere eller endda klæber det sammen.

Ejere af olieagtigt hår anbefales ikke at anvende olie for ofte, det er også bedre at opgive brugen af ​​produktet på rødderne fuldstændigt og trække et par centimeter tilbage.

Constant Delight-produkterne præsenteret ovenfor behøver ikke skylles, og efter påføring kan du begynde at style dit hår øjeblikkeligt..

Frisører råder til at udføre en let fem minutter lang hovedbundsmassage, inden de påføres olien for at sprede blodet. Olien fremskynder regenereringsprocesserne, derfor kan hår efter de første procedurer begynde at falde ud, men lad dig ikke skremme: dette problem er midlertidigt.

For at have sunde krøller, der ikke kun perfekt supplerer dit billede, men også bliver dit visitkort, skal du passe dem og give dem naturlig pleje i høj kvalitet. Lad dit hår glæde dig med dets glans og skønhed, elske dig selv og blive elsket!

Konstant glæde Bella Vita Dry Oil Vitality 250 ml

Relaterede produkter

Konstant glæde Bella Vita Vitality Balm 250 ml

Konstant glæde Bella Vita Maske Vitality 250 ml

Konstant glæde Bella Vita Balsam Styrke og beskyttelse 250 ml

Gendanner og normaliserer den naturlige hydrobalance i håret

Konstant glæde Bella Vita Shampoo Vitality 250 ml

Beskrivelse

Den høje ydelse af Bella Vita Argan E Miele Bio Dry Oil er baseret på en cocktail af naturlig arganolie og honningekstrakt. Disse komponenter er berømte for deres plejeegenskaber i kemisk sammensætning - de overgår mange andre stoffer, bringer fugt og vitaminer, der er nødvendige for elasticitet, til krøller, styrker langs hele længden og beskytter også mod ydre negativitet. Arganolie forynger hvert hår, fjerner porøsiteten i hårskaftet, beskytter enderne mod skørhed og sektion. Honning forhindrer tab af fugtighed ved tråde, øger deres elasticitet og pragt, blødgør perfekt.

Brug af Bella Vita Argan E Miele Bio Dry Oil tør olie overbelaster ikke selv tynde tråde, gør dem ikke klæbrige eller fedtede, velegnet til alle hårtyper.

Anvendelse: Påfør et par dråber Bella Vita Argan E Miele Bio Dry Oil på håndfladerne og overfør til våde eller tørre tråde. Vask ikke af.

Constant Delight - italiensk professionel hårkosmetik.

Re: Constant Delight - italiensk hårkosmetik

Konstant glæde »25 jul. 2016, 12:34

3%
- Den mest blide blegning med blegepulver
- Farvning tone-til-tone i rodzonen
- Pastell toning af tidligere lys eller bleget hår
- Mørkere farvning
- Holdetid 30 minutter

6%
- Farvelægning på tone langs hårets længde
- Farvning af gråt hår
- Farvning af en 1-2 nuancer lettere
- Intens blegning af hår
- Holdetid 30-35 minutter

ni%
- Lysning af naturligt hår med farvestoffer op til niveau 10 i 2-3 toner
- Lysning af naturligt hår med farvestoffer i Superblond-serien til 3-4 toner
- Intens blegning af hår uden kontakt med hovedbunden
- Farvning af gråt hår
- Holdetid 30-35 minutter

12%
- Lysning af naturligt hår med farvestoffer op til niveau 10 for 3-4 toner
- Lysning af naturligt hår med farvestoffer i Superblond-serien til 4-5 toner
- Standtid 40-45 minutter, særlig blondine 60 minutter
Ingredienser: Aqua (vand), hydrogenperoxid, Cetearylalkohol, Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum (mineralolie), Laureth-3, Parfum (Duft), Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Etidronic Acid, Simethicone, Tetrasodium Sodium EDTA, Oxyquinate.

Re: Constant Delight - italiensk hårkosmetik

princesska »26. august 2016, 10:48

Re: Constant Delight - italiensk hårkosmetik.

Nutik »13 okt 2016, 02:56

Re: Constant Delight - italiensk hårkosmetik.

Konstant glæde »01 dec 2016, 20:37

Gel til lige og krøllet håreffekt 250 ml. KD13429

Denne vidunderlige hårgel er bare en gave.
Velegnet til dem med kemi, lige eller krøllet hår. Du påfører gelen på vådt eller tørt hår, kammer det med en kam, styler det med en hårtørrer, for at få krøllet hår med en hårtørrer med en diffusor, kan du klare dig uden det, og frisyren er klar. Den næste dag kan du let fugtige dine palmer og fikse din frisyre uden at påføre gelen igen, den er allerede på dit hår.
Det er meget økonomisk, fikseres godt, klæber ikke håret, ødelægger det ikke, synligheden af ​​fedtet, beskidt hår er fraværende, det lugter godt, og der er en lugt i håret fra det. Let at kæmme, ikke nødvendigt at vaske dit hår hver gang efter brug, som det normalt er tilfældet med andre geler, fordi det ikke er muligt at kamme dem.
Sådan skriver fabrikanten selv:
Tillader dig at skabe virkningerne af lige og krøllet hår, beskytter håret mod de skadelige virkninger af hårtørrerens varme. Eliminerer kruset hår. Når det bruges til diffusortørring, tilføjes volumen og glans til stylingen.
Resultatet vil glæde dig.

Re: Constant Delight - italiensk hårkosmetik.

Svetlana fedotenkova »15. december 2016, 23:56

Re: Constant Delight - italiensk hårkosmetik.

Konstant glæde »16. december 2016 08:56

Re: Constant Delight - italiensk hårkosmetik.

Vivean »22 dec 2016, 15:02

Jeg vil gerne give en anmeldelse af mirakelremediet Hair Elixir Constant DELIGHT 12in1

En øjeblikkelig 12-i-1 Leave-In Elixir-maske fra Constant Delight overtrækker hvert hår og løser 12 problemer på én gang:

1. Tilføjer lydighed og reducerer håret krusning,
2.Beskytter hår mod varme,
3. glatter den beskadigede struktur langs hårets længde,
4.Giver maksimal fugtighed til tørt, sprødt hår,
5. letter kombinationsprocessen,
6. har et UV-filter,
7. beskytter mod negativ miljøpåvirkning,
8.Har et let greb, gør det let at style groft, uregelmæssigt hår,
9. udfylder hår med keratin,
10. Skaber en blank glans,
11. Forlænger farven på farvet hår,
12. Forhindrer udseendet af delte ender.

Produktet er blevet uundværligt for mig - jeg ved ikke, hvad der præcist fungerer i det så godt på mit hår, men det bliver mere lydig, praktisk talt krøller det ikke (og jeg er fluffy af natur), hårets ender er meget bløde og stikker ikke ud i forskellige retninger selv efter at jeg har taget hatten af, er mit hår lyst, skinnende, glat - generelt hvad du har brug for.



Det samme på flasken + "Til professionelt brug"
En meget praktisk dispenser - det giver et minimum af midler, som giver dig mulighed for at spare meget, normalt tager hånden lidt mere, men her har jeg brug for et par klik for det krævede beløb

I øvrigt er lugten bare ekstraordinær - meget behagelig og diskret

Livsstyrke i tør olie, konstant glæde

Producent: Kosmetik CONSTANT DELIGHT

Vital Force Dry Oil er en effektiv konstant glæde-behandling, der øjeblikkeligt giver nyt liv til håret, hvilket giver det glans og styrke.

Olien overbelaster ikke håret, klæber ikke sammen, der er ingen olieagtig effekt. Den unikke sammensætning af olien heler hår.

Livskraft fra tør olie, konstant glæde: sammensætning og form for frigivelse

Produktet fås i en 250 ml flaske.

Livskraft for tør olie, konstant glæde: egenskaber

Olien har følgende positive effekter på håret:

- Mæt hår med fugt og vitaminer.

- Beskytter mod negativ påvirkning af eksterne faktorer.

- Reducerer hårets porøsitet.

- Fjerner splittede hårender.

Livskraft fra tør olie, konstant glæde: indikationer

Hårpleje.

Livskraft fra tør olie, konstant glæde: brugsanvisning

Påfør lidt olie på dine hænder, fordel forsigtigt gennem tørt eller fugtigt hår. Kræver ikke skylning.

Kan bruges på alle hårtyper.

Livsstyrke i tør olie, konstant glæde: pris og salg

Du kan købe konstant glæde med tør styrke med livskræft på vores hjemmeside. Vi har rimelige priser og praktiske købsbetingelser.

Du kan placere en ordre gennem kurven eller telefonisk. Konsulenter vil hjælpe dig med valget. Det er praktisk og pålideligt hos os!

For regioner er der et gratis nummer 8 800 550-52-96.

Du kan stille ethvert spørgsmål, du er interesseret i om produktet eller butikken.

Vores kvalificerede specialister vil bestemt hjælpe dig.

Konstant DELIGHT hårolie regenererende "60 sekunder"

Olie transformerer, transformerer, transformerer…. i mousse!))) Og hvis det i det væsentlige, så er resultatet! Detaljerede fotos af emballagen samt konsistensen før og efter transformation

Bedømmelse: 5 (ud af 5)

Jeg er en stor fan af professionelle hårprodukter, og derfor kunne jeg ikke ignorere Constant Delights regenererende hårolie. Jeg indrømmer, at jeg aldrig før havde købt produkter som denne olie og ikke vidste, hvordan de skulle bruges. Åh, og jeg blev plaget af først med disse krukker! Men alt viste sig at være meget enklere. Jeg fortæller.

Da mit hår er langt, og selvfølgelig har jeg ikke noget imod for min skønhed))). Derudover er jeg ikke en af ​​dem, der forventer et mirakel og en øjeblikkelig virkning af midler - dette sker simpelthen ikke. For at have et resultat skal du bruge produktet regelmæssigt, og selvfølgelig efter en brug er der intet resultat. Derfor købte jeg straks 4 kasser med denne olie, som varede i cirka halvanden måned. Jeg ville have taget mere, men i butikken var dette de sidste pakker.

Pakke med 10 hætteglas med hårdt plast på 10 ml. De tilføjede også noget som et tip, tilsyneladende for større bekvemmelighed. Men jeg har aldrig brug for det.

Selve olien er gullig, lidt tyndere i konsistensen end solsikkeolie. Duften er behagelig, men det afgiver klart alkohol. Derefter forsvinder alkoholluften, når den er blandet, og der forbliver en ret behagelig, ikke hård aroma.

Nu om selve applikationen. Her i en naboanmeldelse skrev pigen, at afhjælpningen er dårlig og ikke fungerer. Men hun skrev også, at hun ikke kunne fortynde den normalt for at fremstille en mousse, som angivet på pakken. Og jeg er sikker på, at det var på grund af dette, at hun ikke havde nogen effekt. Jeg led også først med min manglende evne til at fortynde olie og vand ordentligt til en mousse-tilstand. Alt stod, noget forstyrrede kraft med spidsen af ​​kammen i flere minutter, og som et resultat skød produktet bare lidt, men det forblev i meget flydende tilstand. Jeg tænkte, at det skulle være sådan og anvendes i denne form på håret. Naturligvis var der nul forstand fra sådan brug..

Og alt ville være i orden, og jeg ville have spildt alle fire pakker som denne, hvis der efter nogle få applikationer ikke var en virkelig strålende idé for mig. Jeg besluttede at prøve at ryste! Ja, ja, rør ikke, men ryst det. Jeg fandt en tom flødekrukke, vaskede den, hældte olie i den og derefter vand. For at opretholde et forhold på 1: 1 blev vand tilsat et hætteglas og hældt derfra i en krukke. Derefter lukkede jeg låget tæt og rystede forsigtigt. Bare et par sekunder med lysbevægelser - og voila! - Jeg åbner dåsen, og der er mousse! Generelt huskede jeg med denne olie mine skolekemiske lektioner)))).

Konsistensen af ​​moussen er virkelig som moussen og lidt som en gel. Hvid, delikat, blød, behagelig lugtende - som en sky!

Derefter påfører vi den resulterende blanding på håret og holder det, så længe vi har brug for det. Du kan vaske det af på kun et minut, hvis vi har travlt. Jeg holdt det undertiden på mit hår som en maske, det vil sige i ca. 5 minutter, nogle gange mere. Fra hvor længe du holder, vil effekten ikke blive svagere, hvilket er meget praktisk. Det er, selvom du holder det i et minut, så har moussen stadig tid til at handle. Men hvis du har hårdt beskadiget hår og har lidt tid, skal du holde det i 5 minutter.

Skyl derefter grundigt. Moussen vaskes let af.

Til mit lange hår brugte jeg 2 bobler ad gangen, men hvis dit hår er kortere, så er en boble, eller endda halvdelen af ​​det, nok.

For øvrig anbefaler jeg at fortynde med koldt eller lidt varmt vand. Mousens udseende ændrer sig også lidt med vandets temperatur, og som jeg formoder, at blanding af olie med varmt eller varmt vand ændrer også moussens anvendelighed. Og det ændrer sig til det værre. Så hvis du ønsker at få mest muligt ud af dette produkt, fortynd det med koldt vand.

Og nu om det vigtigste - om resultatet. Hår i 1,5 måneders anvendelse blev mere levende, skinnende, håndterbart, blødt. De er lette at kæmme, bliver ikke sammenfiltrede, bliver ikke fedtede og stikker ikke ud i forskellige retninger. Olien tørrer ikke håret overhovedet, det udjævner det lidt og glatter det.

Hvor, hvor meget. Jeg købte curlers i en professionel butik. Med en rabat koster smørret mig 358 rubler pr. Pakke.

Jeg vil gerne rådgive de vigtigste: Stol ikke på konstant glæde 60 sekunder, som gendanner olie, som ethvert andet middel, for store forhåbninger og forvent et mirakel. Piger, vi forstår alle, at der ikke er nogen mirakler i selvpleje. Skønhed og pleje vises, når vi konstant tager os af os - det er når resultatet vises. Men jeg kan med sikkerhed sige, at denne olie er værd at prøve. Det fungerer virkelig, og resultatet af brugen er.

Forklaringer om billedet:

1-3 fotos med en krukke - olie uden vand;
4-5 fotos med en dåse - Jeg tilføjede vand, og reaktionen begyndte (uden min indblanding);
6 og yderligere foto med en jar-mousse, opnået efter let omrystning.

Jeg inviterer dig også til at læse om andre Constant Delight-mærkeprodukter:

Genoplive hårmaske med grøn te.

Anti-flass shampoo.

Hårbalsam Let kæmning.

God shopping og altid være uimodståelig!

Konstant glæde Bella Vita Dry Oil Vitality 250 ml

Relaterede produkter

Konstant glæde Bella Vita Vitality Balm 250 ml

Konstant glæde Bella Vita Maske Vitality 250 ml

Konstant glæde Bella Vita Balsam Styrke og beskyttelse 250 ml

Gendanner og normaliserer den naturlige hydrobalance i håret

Konstant glæde Bella Vita Shampoo Vitality 250 ml

Beskrivelse

Den høje ydelse af Bella Vita Argan E Miele Bio Dry Oil er baseret på en cocktail af naturlig arganolie og honningekstrakt. Disse komponenter er berømte for deres plejeegenskaber i kemisk sammensætning - de overgår mange andre stoffer, bringer fugt og vitaminer, der er nødvendige for elasticitet, til krøller, styrker langs hele længden og beskytter også mod ydre negativitet. Arganolie forynger hvert hår, fjerner porøsiteten i hårskaftet, beskytter enderne mod skørhed og sektion. Honning forhindrer tab af fugtighed ved tråde, øger deres elasticitet og pragt, blødgør perfekt.

Brug af Bella Vita Argan E Miele Bio Dry Oil tør olie overbelaster ikke selv tynde tråde, gør dem ikke klæbrige eller fedtede, velegnet til alle hårtyper.

Anvendelse: Påfør et par dråber Bella Vita Argan E Miele Bio Dry Oil på håndfladerne og overfør til våde eller tørre tråde. Vask ikke af.

Piger, jeg vil rådgive om hårpleje Constant Delight (Italien)

Jeg læste en masse indlæg om råd fra venner og spørgsmål i luften, hvilken shampoo (mærke) bruger du.

Efter fødslen kom mit hår ud, håret var ikke kort, men helt livløs min ven udstyrede mig med sådan en maske

Jeg var meget glad for hende! (til en pris for et par år siden 500 rubler 1 liter der)

bestilte hun fra Moskva, og så fandt jeg dette brand her i Khitek.

Efter det brugte jeg konstant shampoo (fugtgivende) det var nok for mig i næsten et år (skiftet med en matrix)

Hår kan siges at være kommet sig, selv efter hårdt hån mod håret forblev det levende og skinnende)

Jeg fik et job, hvor jeg er nødt til at arbejde meget med kemi, og mit hår er gået vildt (selvom jeg for nylig ikke engang havde hår på kammen efter blegning (rolig, creme maling).

Jeg så videoerne på YouTube om den regenererende sprayolie (skum) og bestilte mig selv til en prøve Shampoo (regenereret) Olie og farvetone (arktisk blond).

Jeg giver ikke et foto. Kameraet på telefonen er forfærdeligt (

Venner der er ved siden af ​​mig og så vil se mig)

det er alt sammen mine, jeg vil blive behandlet så videre !

Jo, det helbreder selvfølgelig godt og hjælper med at bringe olien ind i det guddommelige udsyn efter vask, det er ikke længere synligt på håret (ikke klæbrigt), selv om aftenen er håret ikke fedtigt (jeg anvender kun på enderne). I øvrigt vandt jeg denne olie på VKontakte (jeg omplacerer gruppen) og før det Jeg tog Matrix olie (Olya, tak for rådene, så jeg kunne undvære det))

Alt dette mener jeg er, at du stadig kan gendanne hår.

Jeg har også glemt at skrive om moussen, moussen er baseret på noget, der er spenisk) Generelt er det mere for blondiner, det behandler hovedbunden på stylingen uden at påvirke på nogen måde, også en mirakelmousse. selv der var ingen rødme (det havde forresten sådanne henstillinger, såsom panthenol-handling)

Hvis du har brugt denne serie, ser jeg frem til tip til hårpleje!)

Tør olie "Vitality" med arganolie og honning Constant Delight, 250 ml

Vitality Restructuring Oil er specielt formuleret til svagt og kedeligt hår. Olien indeholder biologisk aktive komponenter - arganolie, honning. Olien har en tonic og foryngende virkning, gør håret elastisk og elastisk, hvilket giver det en sund glans. Tør olie skaber et let fastgørelsesmoment på håret. På tørt hår skaber virkningen af ​​"vådt hår". Olien fedter eller vejer ikke håret.

Sådan bruges: Påfør olie på håret og fordel jævnt over hele længden. Begynd derefter med styling

Skrive en anmeldelse

Om firmaet

Næsten alle, der besøger skønhedssaloner, bemærkede, hvor meget professionelle produkter er bedre end dem, vi bruger derhjemme. Men ikke mange mennesker ved, at professionel kosmetik kan bruges derhjemme. Og ikke alle ved, at professionel kosmetik ofte er gavnlig! I dag er alle de nyeste resultater inden for kosmetologi tilgængelige for dig - glem alt om skæl, hårtab, tørre hænder og andre problemer - ved hjælp af professionel kosmetik, vil du glemme alle disse lidelser. Salonpleje er nu tilgængelig derhjemme. Mangel på risici, kosmetik af høj kvalitet, bekvem levering, priser og gaver - alt dette er Cosmomania Professional-kosmetik. Vi ønsker dig en god shopping!

Seminar med en konstant DELIGHT-teknolog. Olio Colorante-farve uden ammoniak.

Gelmaling. 50 ml farvestof svarer til 60 ml flødefarve - hvad angår forbrug til hår. Officielt har fabrikanten lov til at bruge farvestoffet til gravide kvinder såvel som børn. I øvrigt var jeg meget overrasket over dette sted, men teknologen forklarede, at ofte for børn, der filmer til magasiner, i reklamer, der optræder overalt - de farver håret, normalt tone-til-tone. På trods af farvestoffets relativt høje harmløshed kan mennesker med følsom hud være allergiske over for vitaminet. C, som er til stede her som konserveringsmiddel. Kanten zone begynder at rødme, men dette forsvinder uden nogen behandling.

Malingen blev oprindeligt designet til flerfarvet maling. - Dvs. til lysovergange fra farve til farve uden hårde kanter.

Farvestoffets særegenhed er den violette base af dets naturlige farvestoffer. Hvis Estelles naturlige toner er baseret på brunt pigment, mens Cutrins er grøn, er Olio Colorantes lilla. Det blev lavet af italienerne især til det russiske marked, hvor kolde toner er meget populære. Tilstedeværelsen af ​​lilla undgår rødhårede rødder, rødhårede hoveder efter vask af farvestoffet, rødhårede hoveder i blondiner.

Det særlige ved pigmentkomponenten i denne maling giver aldrig en grøn farve på håret. En fejl kan kun føre til en beskidt grå farve på en blondine, men der bliver aldrig grønne omgivelser! For at vaske overskydende gråhed på et af de tidligere seminarer på Ollin-mærket rådede teknologen om at anvende en nærende maske. Her kan det være ampuller fra spa-serien, som vi vil tale om nedenfor.

Dye og gråt hår:

Malingen er i princippet velegnet til gråt hår, men da denne maling er meget blid, blød, er det vanskeligere for hende at farve gråt hår uden kendskab til professionelle "tricks". De der. Hvis der i arsenalet til en frisør med erfaring der kan være flere muligheder for, hvordan man forbedrer effekten af ​​farvestoffet, så kan man i hjemmebrug simpelthen møde et dårligt resultat.

På et af de foregående seminarer på Estelle rådede moren til gråt hår, som er dårligt farvet, anvende 3% oxidator før farvning - dette åbner hårvægten. Og efter 5-15 minutter tørrer hun det hele med en hårtørrer og begynder at farve sit hår i henhold til det sædvanlige skema, også blander det med oxid.

Teknologen nævnte flere fejl, der kan føre til dårlig farvning af gråt hår:

  1. Oxid under 6%.
  2. De underviser tid. Hvis du efter 45 minutter skubber malingen væk fra håret med en pensel, ser du, at den ikke er malet, så med denne maling - bare med denne! - kan du forlænge den til 60 minutter.
  3. Det naturlige interval blev ikke tilføjet. I gråt hår tilføjes nødvendigvis en farve fra 0 til slut fra 50%. Og jo mere gråt hår, jo mere naturligt sortiment.
  4. Mere oxidant, mindre maling. -Dette fortynder farvestoffet, og det pletter dårligt.
  5. Lille produkt. På gråt hår skal farvestoffet påføres stramt, stræk det ikke gennem håret.
  6. For gråt hår op til niveau 6 tages et farvestof. 7.8 og nyere - males ikke over. Det kan farve, men det vil blinke.

Teknologen sagde, at det er muligt at male gråt hår med denne maling, og hun gør det med succes. Især når der er lidt gråt hår, og pigen ikke havde farvet sit hår før og nu ikke ønsker at møde problemet med "voksende rødder" - dette er en meget succesrig mulighed. Men nogle frisører, der ikke er blevet trænet i maling - har problemer med det - maler ikke eller skyller af i 5 gange.

Teknologen maler gråhårede mænd med denne maling. Når alt kommer til alt, mænds maling bør ikke give virkningen af ​​"gengroede rødder" under alle omstændigheder, og her er dette farvestof ideelt.

På den malede model bemærkede jeg, at malingen virkelig ikke stikker ind i huden overhovedet. Jeg behøvede ikke engang at behandle kantzonen nær panden, alt blev perfekt vasket med shampoo.

Denne maling har et meget vigtigt træk ved oxidanter.

Som standard gælder følgende regel i andre malinger:

  • 3% - tone på tone eller mørkere eller pasteltone.
  • 6% - lettere på rødderne, tone-til-tone i længden, med gråt hår
  • 9% - 2-3 niveauer højere
  • 12% - 3-4 toner, undertiden 5.

Med oliefarvestof - hvert niveau fungerer betinget som et trin nedenfor.

  • 3% - tone på tone og tone mørkere. Hårfarvning, går ikke i skygge, farven er gennemskinnelig. Virker svagere end 3% med andre farvestoffer. Her 3, som 1,5% mere sandsynligt i kraft.
  • 6% - tone på tone på rødderne, en tone mørkere i længden. Går i mørklægning
  • 9% - tone på tone i længden. 1 tone lysere på rødderne, sjældent 2 toner.
  • 12% - 2-3 toner lysere, sjældent 4.

Det påføres gråt hår 1 til 1. Ellers 1 til 2. Ved farvning af gråt hår 1 til 1 kun på rødderne og 1 til 2 i en længde på 10-15 minutter. Eller rødderne med en vedvarende farvestof, og længden farves med dette.

Eksempel på blond:

9% for rødder. For længde eller 9%. Eller vi tager længden på maling 1-ton lettere og 3% 1 til 2.

fejl:

3% ved 1d2 bliver ikke mørkere. Det viser sig at pastelfarvning, gennemskinnelig, men 6% på længden bliver mørkere! (Dette er netop funktionen ved dette farvestof, normalt er alt omvendt)

Også på eksemplet med en blond, når du farvet rødderne:

Det er bedre at tage mere koldt på rødderne. (efter punkt 02) er længden mere varme - så på BLONDE får du en ensartet farve.

Lyse farver i paletten - vil kun være de samme lyse på en blondine. På mørkt hår - det bliver bare toning, farverne vil være naturlige og ikke lyse!

Dye-applikationsfunktion:

Teknologen sagde, at der er lige så mange måder at anvende maling på som der er farvestoffer. Hver virksomhed giver sin egen måde, og hver er sikker på, at det er hendes - den rigtige! Generelt i Europa er der en regel - anvend 2 gange, kam 2 gange. De der. farvestoffet påføres en del af strengen, kæmmes, påføres igen og kæmmes igen. Alt - strengen bevæger sig ikke længere.

Det er en meget stor fejltagelse at kæmme dit hår, når farvestoffet allerede er begyndt at arbejde på håret og afslører vægten. Dette kan ikke gøres. På dette tidspunkt er håret meget let at beskadige..

Fra funktionerne i farve og fra råd fra masteren:

- koldt ved rødderne, varmt i enderne - dette giver virkningen af ​​naturlighed. Farven vil se naturlig ud.

-Hvis ansigtet er rundt, og der er kinder, vil ansigtets mørke tråde gøre ansigtets ovale mere alvorligt.

Effekt på modellen:

Pigens hår var i god stand før farvning af en blondine. Hår efter - blev blødere. Farvet på 3%. Foto med flash for at vise gnisten. Skibsføreren tørrede det meget hurtigt, omend med en pensel, men alligevel vil jeg ikke sige, at hun tilføjede glans ved at style det. Pigen kom med nøjagtig den samme styling selv.

Der var meget dårlig belysning, det var kun synligt for øjet, kameraet overvældede ikke, men pigen fik en kompleks farvning. 4 rækker er malet i forskellige nuancer. Rødderne er mørkere, og håret er mørkere under, enderne er lysere og lysere over. Alt dette er meget subtilt. Det ser ud til, at det er en helt naturlig farve! Fedt nok. Jeg ønskede at finde en god mester til kompleks farvning))))) Nå, hvordan man finder det, er der ingen grund til at kigge her, måske er jeg klar til at gå til denne teknolog.

Dette farvestof har også en hårsammensætningsprocedure.

Før farvning påføres brødmousse på håret. Det indeholder hvedeproteiner. Fugtighedscreme og jævner hår langs hele dens længde.

Farv 1 til 2, tilsæt halvdelen af ​​keratinsprøjten. Keratin gør håret tykkere, på grund af dette kan det give effekten af ​​en let stivhed i håret, bare lidt. Derfor skal piger med orientalsk hår ikke tilføje keratin.

7d. Keratinsprøjte

Vi vasker med enhver shampoo og maske fra serien til farvet.

Påfør derefter en ampul med Restoring Lotion, konstant glæde. Vask ikke af! Det kan måske ikke vaskes af. I dette tilfælde forlader vi det!

Og vi anvender flydende krystaller inden styling med en hårtørrer.

Malingsskylningsfunktion.

I stedet for ammoniak i denne maling, ethanolamin.

Ethanolamin-molekylet er næsten 3,5 gange større end ammoniakmolekylet. Derfor har ethanolamin ikke en tendens til at flygte fra kosmetiske formuleringer, hvilket gør vejrtrækning vanskelig. Det trænger mindre ind i hovedbunden og forårsager derfor mindre irritation. Personer med allergi skal dog testes for en allergisk reaktion, inden de bruger ethanolamin-baserede lægemidler..

På grund af dens store molekylestørrelse er ethanolamin vanskeligere at fjerne fra håret. Derfor bør ammoniakfrit hårfarve vaskes mere grundigt end ammoniakfarver. Der er bevis for, at dårligt vaskede malinger med ethanolamin i nogle farvestoffer gav en let mørkfarvning og mating af farven i flere timer efter farvningen..

Teknologen vaskede sit hår med shampoo til farvet hår - 2 gange! Og så anvendte jeg en maske til farvet hår i 2 minutter. Hele sæbe- og skylningsproceduren tog i gennemsnit 7-8 minutter! De der. skylles virkelig meget grundigt ud.

Funktion ved brug af ampuller:

Mærket har frigivet nye ampuller 2-fase mousse BIO-genoplivning, Constant Delight. Denne ampulle kan hældes i en skål (dette er olie), fortyndes 1 til 1 med vand, og det bliver til en maske! Påfør masken på håret. Vi holder fra 1 minut til 10 minutter. Vask med vand!

Disse ampuller har en meget udtalt kosmetisk effekt..

Ampuller fra serien "Resturcturant" - gendannes meget dybt, men på overfladen er deres virkning dårligt synlig. Derfor anbefalede skibsføreren endda om ønsket at kombinere både omstruktureringen og BIO-genoplivningen. Hun specificerede virkelig ikke det ene eller det andet? Men under alle omstændigheder er ampullernes handling kumulativ. Kursen i ethvert produkt er som regel 1 pakke. Og du kan kombinere forskellige ampuller bare på forskellige dage. På mandag foretager du for eksempel en omstrukturering, og på torsdag - bio, og derfor er hver uge et kursus til gendannelse af dødt hår, og løbet af forebyggelse og vedligeholdelse er normalt mere sjældent, dvs. du kan strække dette i 2 uger eller 3 uger.

Hovedfunktionen ved brug af ampuller "BIO Revival", og jeg tror, ​​at dette kan tilskrives andre ampullerprodukter: De kan bruges ikke tidligere end 3 dage efter farvning i mørke farver og ikke tidligere end 10 dage fra det øjeblik, hvor farven på blondiner blev farvet. Ellers løfter ampullerne lidt farven..

Andre korte noter fra dagens samtale:

  1. En meget succesrig nyhed kom ud fra mærket Elixir til hår 12 i 1, Constant Delight. De udgav det først i en lille udskrift - se hvordan det går, det var udsolgt i løbet af et par måneder. Nu venter de på en ny levering og mange frisører, der prøvede det - de roste det meget i dag.
  2. Alle dagens frisører og teknologer talte ekstremt negativt om keratinudretning. De talte om oplevelsen af ​​"sensationer" i håret hos deres klienter, der gør det regelmæssigt eller gør det en gang. “Første gang effekten Wow! Men efter vask er håret ikke i live, jeg rører ved det, men det ligner en død mand. Ikke at de blev brændt, nej. De mistede bare fuldstændigt deres "livlighed" "Eller her er et andet tip fra en anden mester" Første gang på klientens hår blev resultatet godt, det andet er allerede ujævnt, det tredje bemærkes slet ikke. Selvom jeg gik til den samme mester, den samme komposition. " Masterens tredje opfattelse “ja, det er bestemt skadeligt! De er allerede begyndt at skrive artikler om dette emne. Men de gør det alligevel, de frigiver stadig nye kompositioner, træner. Men det er skadeligt, især på basis af formaldehyd, det er generelt forfærdeligt! Vi ønskede også, at Konstant glæde skulle frigive vores kreative glatning. Men stadig nej. Tilsyneladende gør og kan de heller ikke opnå det, at efter vask, ikke forringes håret. Alle udsætter og udsætter udgangen, selvom de lovede at frigive den. Men det fungerer ikke, jeg kan ikke lide effekten på håret "
  3. Teknologen fortalte af erfaringer fra klienter, at en anden sammensætning af vand i forskellige områder kan have en anden effekt på håret. Så for eksempel klager en af ​​hendes klienter, der rejser til Syrien, over, at der vises en meget gul farvetone på hendes hår, men vender tilbage til Skt. Petersborg og efter vask med vores vand - kommer den lysebrune farve tilbage. Under alle omstændigheder - jo hårdere vandet er, desto hurtigere vaskes malingen.
  4. Hårfarvestof skal vaskes af med handsker, ellers kan der forekomme allergier og ikke det faktum, at på hænder! Hvor som helst. Det var bare en personlig oplevelse af mesteren. Dette handler ikke kun om denne maling, dette kan og er muligt, men generelt om enhver kemisk maling.

Jeg vil snart fortælle dig om det sted, hvor dette seminar blev afholdt. Jeg tror, ​​det vil være nyttigt for dem, der bor i Skt. Petersborg).

Hvis du læser grundigt, håber jeg, at du fandt nogle nyttige små ting til dig selv;)

Olie CONSTANT DELIGHT Vitality Argan olie og honning tør, 250ml (КД13976)

Kære kunder, dette websted sælger ikke produkter, men tilbyder online apotekwebsteder, hvor du kan købe de medicin, du har brug for til konkurrencedygtige priser.

Brugsanvisning

Bella Vita Argan E Miele Bio Dry Oil er et unikt tilbud fra Constant Delight, der øjeblikkeligt forbedrer hårets udseende og med regelmæssig brug - fyld det med fortryllende glans og silkeglathed.

Den høje ydelse af Bella Vita Argan E Miele Bio Dry Oil er baseret på en cocktail af naturlig arganolie og honningekstrakt. Disse komponenter er berømte for deres plejeegenskaber i kemisk sammensætning - de overgår mange andre stoffer, bringer fugt og vitaminer, der er nødvendige for elasticitet, til krøller, styrker langs hele længden og beskytter også mod ydre negativitet. Arganolie forynger hvert hår, fjerner porøsiteten i hårskaftet, beskytter enderne mod skørhed og sektion. Honning forhindrer tab af fugtighed ved tråde, øger deres elasticitet og pragt, blødgør perfekt.

Brug af Bella Vita Argan E Miele Bio Dry Oil tør olie overbelaster ikke selv tynde tråde, gør dem ikke klæbrige eller fedtede, velegnet til alle hårtyper.