Vigtigste > Vitaminer

Del dette

Dette produkt er ikke tilgængeligt til levering til din region

takke!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de mest gunstige priser..

Med venlig hilsen Wildberries online butik.

Føjet til venteliste

Lær om optagelse

Kommer snart

Sammensætning

Beskrivelse

Uanset årsagen er reaktionstypen af ​​hårtab midlertidig, men eksperter anbefaler, at du straks griber ind. Den innovative Creastim-lotion reducerer hårtab betydeligt og stimulerer hårvækst. Synergien mellem to komponenter, tetrapeptid og kreatin, sikrer gendannelse af hårets struktur, densitet og vitalitet på grund af den forbedrede ernæring af hårsækkene. Tilladt under amning. Effektivitet - Synlig reduktion i hårtab fra den første brugsmåned 84% *, Øget hårtæthed 82% *, Øget hår vitalitet 89% *. Forbrugerundersøgelse med 64 kvinder, der er diagnosticeret med reaktionært hårtab. Påføring af Creastim lotion (Creastim) 3 gange om ugen i 2 måneder. % af tilfreds med resultatet efter den første måneds anvendelse.

Oplysninger om tekniske egenskaber, leveringssæt, produktets produkt og udseende er kun til reference og er baseret på de nyeste tilgængelige oplysninger fra producenten

takke!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de mest gunstige priser..

Ducray Creastim Lotion mod hårtab 2 flasker med 30 ml Ducray Creastim Lotion Antichute

Katalog Ducray Ducray Creastim - Anti-hårtab Ducray Creastim Lotion mod hårtab 2 flasker med 30 ml Ducray Creastim Lotion Antichute

Volumen: 2 flasker på 30 ml

Pris: 2 650 gnid.

Volumen: 2 flasker på 30 ml

Pris: 2 650 gnid.

Ducray Creastim (CREASTIM) Lotion mod hårtab 2 flasker med 30 ml Ducray Creastim Ducray (C42157)
Handling

Ducre Creastim koncentrat lotion mod hårtab - anbefales til reaktionært hårtab: efter stress, overarbejde, graviditet. Creastim stimulerer hårvækst.

Kombinationen af ​​aktive ingredienser fungerer som en katalysator for hårets vækstfase, stimulerer opdelingen af ​​dets stamceller, giver dem den nødvendige energi og påvirker de vigtigste faktorer, der bestemmer vedligeholdelse af hår i vækstfasen og forbedrer mikrocirkulationen..
Resultat

Hår bliver stærkere og tættere, hårtab bremser.
Sammensætning

Kreatin
tetrapeptid
Vitaminer B5, B6, B8

Creastim er formuleret til maksimal tolerance og er egnet til selv den mest følsomme hud.

Synlige resultater efter kun en måneds brug *

* Klinisk undersøgelse af effekt mod hårtab hos 32 personer.
Ansøgning

Spray 10 gange på tørt hovedbund. Masserer huden grundigt for at forbedre absorptionen af ​​lotion.

Vask ikke dit hår i 2 timer efter påføring.

Gentag proceduren 3 gange om ugen.
Rute

Kursets varighed - mindst 2 måneder.

En pakke indeholder lotion i et volumen, der er tilstrækkeligt til brug til et fuldt kursus.
Sammensætning

AQUA, ALCOHOL Denat, hexylenglycol, pentylenglycol, PPG-26-buteth-26, ACETYL Tetrapeptide-2, BIOTIN, karamel, kreatin, dextran, FRAGRANCE, panthenol, pentylenglycol, tetrapeptid-2, BIOTIN, karamel, kreatin, dextran, FRAGRANCE, panthenol, panthenol, PEGANTOLY OILACT, panthenol; nikotinat
Parabenfri

Ducray Creastim køb

Den seneste udvikling er blevet anvendt med succes i oprettelsen af ​​Creastim lotion (Creastim). Det bremser hårtabsprocessen markant og øger risikoen for nye, sunde krøller perfekt. Synergien mellem bestanddelene, tetrapeptidet og det essentielle kreatin, arbejder på at genskabe det sunde udseende på selve håret, deres tæthed og give ny naturlig energi. Dette skyldes den forbedrede ernæring af folliklerne. Perfekt til nye mødre, der er i fødslen og under amning.

Ducray-effektivitet

En mærkbar reduktion i balleprocessen observeres allerede i begyndelsen af ​​brugen - 84% *. Forøgelse af hårtæthed - 82% *. Vækst i vitaliteten af ​​hele hårgrænsen - 89% *.

Denne lotion blev frivilligt testet af 64 repræsentanter for det mere retfærdige køn med den samme diagnose af hurtigt hårtab. Brug af Creastim lotion 3 gange om ugen i 2 måneder i træk. Næsten alle var tilfredse med den synlige effekt i begyndelsen af ​​applikationsforløbet.

Dermatolog's mening

Vores hårs sundhed afhænger direkte af en persons generelle helbred. Vejrpåvirkninger, hormonelle forstyrrelser, fødsel, svangerskabsforebyggelse, fysisk aktivitet eller stress (sygdom, medicin, kirurgi), mental stress (nervøs spænding, skilsmisse, skænderi på arbejdet), streng overholdelse af en diæt kan let provosere og er en af ​​grundene til alvorligt hårtab. Udugelig pleje (overdreven børstning, hyppig brug af forskellige varme stylingsværktøjer, skadelige shampooer) øger også risikoen for hårtab. Uanset årsagen er denne type sygdom midlertidig, men eksperter insisterer på at tage omfattende foranstaltninger med det samme.

Anbefalinger til brug

Den bedste dosering af lotion 10 presser på dispenseren på en bestemt del af hovedbunden, opdeler dine krøller i dele og udfører en let hovedmassage.

  • 3 gange om ugen i mindst 2 måneder.
  • Massér forsigtigt ind i huden.
  • Brug ikke shampoo i de næste 2 timer efter påføring.

Hvor kan man købe Ducray Creastim?

Du kan købe Ducray Creastim lige nu ved at placere en ordre på denne side. Operatøren vil kontakte dig inden for få minutter efter afgivelse af din ordre. Levering af Lucre Creastim i Moskva foregår som regel den næste dag efter bestilling. Kontroller vilkårene og omkostningerne ved levering til andre regioner i Rusland med operatørerne.

Fransk navn: Ducray Creastim Lotion Antichute

Engelsk navn: Ducray Creastim Lotion til hårtab

Sig mig, hvad er forskellen mellem Ducreay Creastim og Neoptide lotions

Disse lotioner er forskellige i sammensætning og følgelig i deres formål. Ducre Creastim bruges til at behandle reaktionstap (akut) tab efter stress, overarbejde, diæt, graviditet. Og Ducre Neoptide bruges til behandling af kronisk hårtab hos kvinder.

Seneste spørgsmål

Hej! Pige, 19 år. Hårtab (skaldede pletter på bagsiden af ​​hovedet blev synlige). Der plejede at være sundt og tykt hår. Første gang håret begyndte at komme ud i låse i en alder af 14. Vi henvendte os til en hudlæge - ordineret nogle vitaminer, efter et par måneder begyndte håret at falde mindre. Men efter 3-4 måneder begyndte de at klatre igen. Jeg begyndte at lave hjemmelavede masker og massage, og det blev bedre. I en alder af 15 flyttede hun til en anden by, hendes hår begyndte at falde mere mærkbart. Fra 16 til 18 år gammel blev hun malet 4 gange (hver sjette måned) af en professionel med blide stoffer uden at påvirke rødderne (ombre). Hår faldt også med jævne mellemrum. I efteråret 2018 begyndte bundter at falde ud, om morgenen var der meget hår på puden, de forblev uanset hvor jeg gik, som om de lige faldt fra mig. Dette skyldtes sandsynligvis hårdt stress, så vendte jeg mig til en psykoterapeut, efter seks måneders behandling af nerverne, stoppede håret med at falde ud i bunker, men stadig faldt meget ud. I efteråret 2019 begyndte endnu et hårfald. Fortsætter med denne dag. En historie med kronisk gastroduodenitis, angstdepressiv lidelse, bulimi (i remission i mere end 2 år). De ældre slægtninge var alle med tykt hår; min mor begyndte at falde ud efter den anden graviditet. Af medicinen har jeg siden juni 2019 taget jess + (efter starten af ​​at tage håret begyndte det at blive snavset langsommere), fra november til marts tog jeg medicinen serenata og atarax, fra november til januar phenazepam. Hyppigheden af ​​at vaske mit hår er 3-4 gange om ugen, jeg bruger overhovedet ikke en hårtørrer / krøllejern og andre enheder, jeg har ikke farvet siden september 2018, mit hår er nu langt lige under øret, jeg har til sidst fjernet splittede ender. Flass, ingen kløe. Analyser er alle normale, jeg spiser godt, sover 7+ timer, drikker omega-3. Jeg bruger mild shampoo, balsam, nærende og fugtgivende masker, burdockolie, hovedbundskrub, nikotinsyre, laver lejlighedsvis irriterende masker, massage med æteriske olier og rosmarin, skyll med egebark eller brændenælde. Hvad skal man gøre med hårtab?

Ducray lotion til hårtab anmeldelser

Jeg har allerede skrevet om Ducray Anaphase-shampoo, der stimulerer hårvækst, og i dag vil jeg tale om Ducray Creastim lotion!
Jeg brugte lotion i to måneder i tandem med shampoo og jeg vil med det samme sige, at resultatet (.) Jeg bare var forbløffet! På den bedste måde!

Den innovative Creastim-lotion reducerer hårtab betydeligt og stimulerer ny hårvækst. Synergien mellem to komponenter, tetrapeptid og kreatin, sikrer gendannelse af hårets struktur, densitet og vitalitet på grund af den forbedrede ernæring af hårsækkene.

Synlig reduktion i hårtab fra den første brugsmåned - 84%
Forøgelse af hårtæthed - 82%
Øget hår vitalitet - 89%

Og det er så! Jeg så det første resultat på cirka en måned! Men først ting først.
Jeg brugte lotion 3 gange om ugen. Efter shampoo påførte jeg lotion i hovedbunden, især med hensyn til området på templerne og hårvæksten foran! Det var her, jeg altid havde ret sparsomt hår. Og håret i denne del af hovedet, altid mere sårbare over for skader.
Teksturen på Creastim er flydende, som vand, absolut ikke fedtet, ikke klæbrig, det føles hverken på huden eller på håret. Perfekt! Lotionen vejer ikke håret på nogen måde, gør det ikke fedtigt og påvirker ikke styling på nogen måde. Og hvad der er vigtigt - lotion absorberes hurtigt i huden! På grund af dispenseren er lotion meget praktisk at påføre, flasken behøver ikke vendes, intet, et par klik, og du er færdig!

Så resultatet! Som sagt så jeg efter en måned en masse nye hår, der voksede i løbet af denne tid, og hårets hår på kammen begyndte at forblive mange gange mindre! To måneder senere, da jeg var færdig med kurset, blev resultatet ikke kun set af mig, men også min frisør! Jeg har ikke kun vokset nyt hår, men mit hår er blevet tykkere og stærkere!
Efter min mening er Creastim et ideelt middel til at forhindre hårtab og løse eksisterende problemer! Generelt anbefaler jeg stærkt!

Sammensætning:
AQUA, ALCOHOL Denat, hexylenglycol, pentylenglycol, PPG-26-buteth-26, ACETYL Tetrapeptide-2, BIOTIN, karamel, kreatin, dextran, FRAGRANCE, panthenol, pentylenglycol, tetrapeptid-2, BIOTIN, karamel, kreatin, dextran, FRAGRANCE, panthenol, panthenol, PEGANTOLY OILACT, panthenol; nikotinat
Parabenfri

Gennemgang af Ducray dermocosmetic hårtab retsmidler

Ducray er et berømt mærke af fransk dermokosmetik, designet til at løse problemer med hår og hud. Mærkets tilgang er baseret på dens egen udvikling inden for dermatologisk kosmetik og kontrol på flere niveauer i alle faser. Ducray har en imponerende historie (mere end 80 år på markedet), og brandets produkter sælges hovedsageligt på apoteker.

Hårvækst- og styrkelsesserien, som jeg har brugt, består af Anaphase-stimulerende shampoo, Anastim-hårtabskoncentratserum og Anacaps tri-Activ kosttilskud. Produkterne i serien er designet til at reducere det reaktionære hårtab, der opstår under stress, diæter, graviditet og fødsel og til at styrke hårsækkene. Det anbefales at bruge dem i kombination på et kursus inden for 2 måneder..

Jeg vil gerne bemærke, at jeg ikke har nogen specielle problemer med hårtab - Jeg tager bestemt ikke de 100 100 hår om dagen af ​​en kam :) Men med jævne mellemrum, hovedsageligt i de "overgangsperioder" - i foråret og efteråret, begynder hår at falde mere intensivt. Derudover er denne tid ofte den mest stressende for mig, hvilket også tilføjer vægtproblemet. Det var sidst på efteråret, i slutningen af ​​november, at jeg begyndte at bruge disse midler. Fra start af Ducray-kurset håbede jeg ikke kun at reducere hårtab, men også for at forbedre deres vækst og for at forhindre hårtab - midlerne er også fokuseret på at løse disse problemer.

Life-Huck! Det er bedre at bruge seriemidlerne i et kompleks, men! Hvis du af en eller anden grund ikke har råd til hele serien på én gang, skal du starte kurset med mindst et Anastim-koncentrat. Det kendetegnes ved et højt indhold af nyttige elementer, resultatet bliver!

Stimulerende shampoo til svækket hår Ducray Anaphase (Ducre Anaphase)

Anaphase Stimulating Shampoo er det første skridt i at forberede dit hår til serumkoncentratet. Shampoo er meget behagelig at bruge: den har en delikat pulveriseret aroma, tyk cremet konsistens, giver lidt, men nok skum. Før det påføres håret, er det fornuftigt at blande en lille mængde shampoo med vand - det er meget mere praktisk at anvende og distribuere det gennem håret..

Shampoo vasker håret forsigtigt og godt, ofte - det er nok at vaske det kun én gang. Men på trods af sin blødhed giver det mening at bruge en maske eller hårbalsam efter at have brugt den, fordi han tørrer ikke desto mindre håret langs længden. Efter påføring af shampoo har håret et godt volumen og forbliver rent i flere dage, hvilket uden tvivl er et stort plus for mig.!


[Ducray Anaphase-ingredienser] Ingredienser: VAND (AQUA), NATRIUMLAURETSULFAT, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, DISTEARYL PHTHALIC acid AMIDE, POLYSORBATE 20, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL BETAINE, CETEARRYETH-60 MYRKOL KROSSPOLYMER, ALKOHOL, BIOTIN, CITRONELLOL, D MDM HYDANTOIN, FRAGRANCE (PARFUM), MAGNESIUM ALUMINIUMSILICAT, METYLISOTHIAZOLINONE, PANTHENOL, P ANTOLACTONE, POLYQUATERNIUM-7, PYRIDOXO-SROSOSTER, RISO POLYNAPHTHALENESULFONATE, TOCOPHERYL NICOTINATE, ZINC PYRITHIONE

På trods af tilstedeværelsen af ​​natriumlaurit-sulfat i sammensætningen har shampoo en temmelig mild formel på grund af tilsætning af milde overfladeaktive rengøringsmidler (PEG-7 Glyceryl Cocoate, Distearyl Phthalic Acid Amide, Polysorbate 20, Coco-Glucoside osv.), Og takket være nyttige tilsætningsstoffer stimulerer shampoo mikrocirkulation i hovedbunden, som fremmer hårvækst og styrkelse.

Lotion-koncentrat mod hårtab Ducray Anastim (Ducre Anastim)

Det vigtigste, efter min mening, det aktive element i linjen er Anastim koncentrat lotion. Det indeholder et kompleks af aktive ingredienser, der stimulerer mikrocirkulationen af ​​hovedbunden og forsyner cellerne i hårsækkene med de nødvendige elementer. Kremen er designet til at bremse hårtab, styrke hårsækkene og stimulere ny hårvækst. Anbefales til et kursus på 2 måneder.

Kremen er pakket i små 7,5 ml flasker, sættet indeholder 8 flasker og en praktisk pipetedyse. Under hensyntagen til producentens anbefalinger om at påføre lotion 3 gange om ugen, er 2,5 ml, 1 æske nok til kun 2 måneders brug. Lotionflasker har en skala med ml-mærker, så det er ikke et problem at måle disse 2,5 ml.

Lotion-koncentrat er et flydende stof med en rig gul farve, med en behagelig apotek-parfumerilugt, absolut homogen og ikke olieagtig. Produktet skal påføres hovedbunden langs skillerne og let massere hovedet efter påføring. I de første dage af applikationen kan der observeres en let "prikken" -effekt, senere observerede jeg ikke sådanne specialeffekter. Anastim manifesterer sig ikke på nogen måde på håret eller i hovedbunden - påført og glemt. Hår efter påføring bliver ikke hurtigere snavset og bliver ikke fedtede ved rødderne.


[Ducray Anastim sammensætning] Ingredienser: WATER (AQUA), SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT), PPG-26-BUTETH-26, ARTEMIA EXTRACT, BIOTIN, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL CASTROIL OLAMINE, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, TOCOPHERYL NICOTINATE

Kosttilskud Ducray Anacaps tri-Activ (Ducre Anacaps)

Den sidste fase af kurset er kosttilskud i kapsler Anacaps tri-Activ, der arbejder indefra. Det er en brun gelatinekapsel. Indeholder vitaminer i gruppe B, E, PP såvel som jern og aminosyrer. Tilbyder 100% af den daglige værdi for jern og biotin.

Kapslerne har en meget bekvem modtagelse - kun 1 stk. dagligt og en lys chokoladearoma - hvilket gør dem behagelige at bruge. Den anbefalede indtagelsestid er 3 måneder, men på grund af det høje jernindhold i kosttilskud anbefales det at koordinere tidspunktet for indtagelse af dette lægemiddel med din læge. Så vidt jeg ved, tages jernholdige medikamenter ikke i mere end 1 måned uden at ordinere yderligere test. En pakke Anacaps tri-ACTIV indeholder 30 kapsler og er netop designet til en måneds indtagelse.

Ifølge producenten reducerer kroppen over tid mængden af ​​aminosyrer, der er grundlaget for keratinproteiner - de strukturelle komponenter i håret. Som et resultat bliver håret svagere og tyndere, og hårtab kan begynde. Svovlholdige syrer - Cystin og methionin, der er en del af diættilskuddet, stimulerer hårvækst, mens de styrkes. Komplekset med vitaminer aktiverer cellemetabolismen og styrker deres struktur. Jern er rettet mod at øge follikulær celledeling under hårtab. Primroseolie om aftenen er rig på vitamin E og fedtsyrer - inklusive gamma-linolensyre.


[Sammensætning af Ducray Anacaps] Sammensætning: Primrose olie om aftenen 242,208 mg; methionin 125.000 mg; cystin 125.000 mg; jernsulfat 43.280 mg; niacinamid (vitamin PP) 16.000 mg; bivoks 8.000 mg; tocopherol (vitamin E) 17.910 mg; solsikke lecithin ** 8,852 mg; pyroxin (vitamin B6) 1.700 mg; biotin (vitamin B8) 0,050 mg. Kapselskal: fiskegelatin *, glycerol, aromatisk sammensætning, sort jernoxid, rødt jernoxid, titandioxid

Anacaps styrker negle med en bonus, men jeg kunne ikke fuldt ud teste denne effekt på mig selv, fordi det meste af tiden tog jeg kosttilskud, mens jeg var på ferie på havet. Og der vokser mine negle altid som vanvittige, uanset om jeg tager kosttilskud eller ej :)

Mit ansøgningsresultat

Efter 2 måneders brug af Ducray-produkter er mit hårtab faldet. Jeg målte det ikke med hensyn til mængde, men lad os sige, vurderet efter hårene, der blev tilbage på kammen, blev hårtabet reduceret med 50-70%. + Dejlig bonus! Mit hår begyndte at vokse hurtigere og tykkere! Cirka 1,5 uger efter kursets afslutning bemærkede jeg, at jeg havde en tyk undercoat af nyt hår. Nu, en måned senere, målte jeg ikke hårets længde specifikt, men jeg bemærkede, at håret siden den sidste hårfarvning (1 måned) er vokset med ca. 2 cm, skønt de normalt vokser med 1-1,5 cm.

Jeg kan heller ikke undlade at bemærke komforten ved at bruge alle produkterne i serien. Det er virkelig rart at bruge dem :)

Resultat af alle midler: 5
Pris: shampoo - ca. 800 rubler, koncentrat - ca. 2500 rubler, kosttilskud - ca. 1000 gnide.
Du kan købe i store apotekskæder eller f.eks. Her

Var denne anmeldelse hjælpsom for dig? :)
Har du planer om at prøve disse Ducret-retsmidler?

Hvad kan du fortælle om problemet med hårtab og metoder til at løse det?
Har du stødt på et sådant problem? Hvilke midler brugte du? Hvor effektiv var dette for dig? :)

Ducray lotion til hårtab anmeldelser

100% naturligt kosttilskud Premium SOLGAR

Nu Fødevarer - Kosttilskud og vitaminer!

Sikker og effektiv pleje af dig og din baby

Vogn - pas på den sarte hud hos babyer og babyer

Genoplive ansigts- og kropsbehandlinger med Gezatone-enheder

Ergonomi og bæredygtighed med RADIUS tandbørster

Mød det unikke intense hvidtekit!

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme hud

Anthelios - nr. 1 i Rusland på anbefaling af dermatologer

Avene DermAbsolu - Grundlæggende pleje af moden følsom hud.

Aravia Professional - Spa-depilering, paraffinbehandling, kropspleje

Batiste - tør shampoo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og udstråling af din hud

Vinopure er en enkel og effektiv løsning til at fjerne hudens ufuldkommenheder.

CeraVe - Innovation til at styrke hudens beskyttende barriere!

Vågen design og sindssygt behagelig SPA-pleje derhjemme

Øjenvipperforstærker - Lange, omfangsrige, tykke øjenvipper!

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Filorga - formler inspireret af æstetiske medicinske behandlinger

GiGi - en kombination af naturlige ingredienser og høje bioteknologiprodukter

Guam - Naturlig italiensk kosmetik baseret på alger

Koreansk kosmetik til ansigt og kropspleje

Ledende laboratorium for professionel kosmetik i Israel

Sig hej til dine nye hjælpere - revolutionerende spiralhårarmbånd

Isdin er nummer 1-mærket i Spanien! Innovativ solafskærmning

Johnny's Chop Shop - en stilfuld linje med kosmetik til fyre, der vil se godt ud!

Prøv japanske kludmasker af højeste kvalitet

Plante energi til skønhedshår

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling til følsom hud # 1!

Loreal Professional - Kilde Essentielle kilde til naturlig hårskønhed

Mustela - sikker og effektiv pleje af dig og din baby 06.10.2017

Matrix - Hold mig Vivivd - farvebeskyttelse i lyse nuancer

Nature's Bounty - kosttilskud til støtte for din sundhed og skønhed

Orthomol - tyske vitaminer til dit helbred!

O.P.I - verdensledende inden for professionel neglepleje!

Balsamer til tørre, spændte og irriterede læber og hud

Foto - naturens kraft til dit hår!

Royer - naturlig kosmetik med 100% organisk snegleslime!

Klinisk effektiv medicinsk kosmetik, der er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode til sund, smuk hud

Dr. Knude - 212 børstet fornøjelse!

Pålidelige dermokosmetologiske hudplejeprodukter til nyfødte, børn og voksne

Uriage - Age Protect - rynke korrektion og udstråling

Vogn - Hyseac - Din ideelle behandling af problemhud 11/01/2017

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omslutte dine læber i udstråling af naturlig skønhed!

Opstrammende handling mod aldringstegn

CORA - en kombination af naturlige ingredienser med den nyeste højteknologi

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHEDSCENTRET
Anmeldelser om apotekskosmetik
Ducray

Melnikova Nina Rostov-on-Don | 05/12/2020 |

Revitaliserende shampoo Elution 200 ml (Ducray, skæl)

Konklusioner: Jeg kan godt lide shampooen, den skummer og skyller godt, jeg bruger den på anbefaling af en trichologist i kombination med lotion og shampoo til tør skæl, problemet med skæl, kløe og hårtab blev fjernet.

Melnikova Nina Rostov-on-Don | 05/12/2020 |

Squanorm Shampoo til tør skæl 200 ml (Ducray, skæl)

Konklusioner: Jeg kunne godt lide shampooen, jeg bruger den som foreskrevet af trichologen sammen med lotion af det samme mærke, det hjalp mig med at forbedre min hovedbund, måske fordi det var et kompleks. Flass og kløe er væk, tabet er stoppet. Håret vaskes godt, skiftevis med en revitaliserende shampoo af samme brand. I 8 måneder tog det 2/3 af den 200 ml flaske + 2/3 af den 400 ml trykflaske. + 2 og en halv flasker lotion. Mit hår om 1-2 dage.

Melnikova Nina Rostov-on-Don | 05/12/2020 |

Anti-skæl lotion med zink Squanorm 200 ml (Ducray, Dandruff)

Konklusioner: Jeg har brugt lotion på plads med shampoo af samme mærke i cirka 8 måneder efter anbefaling af en tricholog, problemet var dette: kløende hovedbund, ikke svær skæl og hårtab. De første tre måneder hver dag, resten af ​​tiden indtil i dag kun efter vask af dit hår. Alt sammen med vitaminer, kløen hjalp mig, tabet stoppede, skælen forsvandt også. Jeg er bange for at holde op med at bruge, fordi Jeg tror, ​​at alt vil starte igen, selvom lægen har ordineret et kursus med 1 bobler, er jeg allerede færdig med 3. På det tidspunkt tager jeg nøjagtigt 5 ml og fordeler sprøjten jævnt. Det er bedre at gøre det på vådt hår, så der ikke er nogen fedt overhovedet, jeg kan ikke rigtig lide det på tørt hår.

Fatykhova Rimma Kazan | 04/22/2020 |

Keraknil Regulating Cream 30 ml (Ducray, Problem ansigtshud)

Konklusioner: Cremen har en delikat tyk konsistens og frisk aroma. Når det påføres i 5 minutter, svirrer det huden, så går alt væk. På samme tid har jeg aldrig forårsaget nogen rødme, irritation eller allergi. Jeg bruger det om natten, der er mange syrer, jeg er bange for at bruge den i løbet af dagen. Dette er et af de meget få værktøjer, der virkelig hjælper mig. Efter et par dage forsvinder endda det subkutane væv, og praktisk talt hjalp mig intet fra dem, undtagen for lierac sebologi, men denne creme er mere praktisk, fordi den også fugter. I sjældne tilfælde kan det forårsage afskalning, men jeg anbefaler dig ikke at bruge hudtørrende rensemidler og alkoholtonika med det.

Evgeniya St. Petersburg | 04/15/2020 |

Curtiol P.S.O. Anti-peeling creme 100 ml (Ducray, skæl)

Konklusioner: En fremragende creme til eksfoliering af hovedet til problemer med seborrhea eller psoriasis. Blødgør og fjerner stratum corneum forsigtigt.
Det eneste negative, høje forbrug

Milka Oksana Sochi | 04/08/2020 |

Keraknil Cleansing Gel til ansigt og krop 400 ml (Ducray, Problem Skin)

Konklusioner: Vidunderlig vask, renser huden godt, tørrer ikke, der er ingen følelse af tæthed og tørhed, forbruget er meget lille i lang tid.

Migacheva Ekaterina Alexandrovna Moskva | 06.04.2020 |

Melaskrin Pigment pletkorrektor til lokal anvendelse, 30 ml (Ducray, Pigment pletter)

Konklusioner: Ud over at fugtighedscreme gav det intet. Jeg prøvede en masse produkter for at lette min pigmentering - ingen virkning

Albina Saratov | 04.04.2020 |

Udjævningsserum til problemhud 30 ml (Ducray, problemhud)

Konklusioner: Serumets struktur er temmelig tyk, næsten en creme-gel. Der er en temmelig udtalt blomsteraroma med surhed, det er behageligt, men nogle gange begyndte det at irritere. Jeg bestilte et serum, imponeret af sammensætningen - azelainsyre findes sjældent i kosmetiske midler, ikke medicinske produkter. Først, når den blev anvendt, føltes en ret mærkbar prikkende fornemmelse, især på de steder, hvor huden er tynd - templer, nasolabials. Så blev huden tilsyneladende vant til det, den prikkende fornemmelse passerede. Som et resultat bemærkede jeg ikke nogen effekt på komedoner og acne. Hun klarede sig godt med post-acne. Men jeg vil ikke gentage købet.

Tæl Kolesnik Nadezhda Krasnodar | 03/23/2020 |

Nutricerate Super Nourishing Shampoo 200 ml (Ducray, tørt hår)

Konklusioner: En fremragende shampoo, selvom den ikke blev af med skæl, men håret fra det er glat og silkeagtigt. Jeg vasker normalt mit hår hver anden dag, men med denne shampoo forblev mit hår rent i to dage. Jeg vil købe mere.

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 20.03.2020 |

Sæt med renselotion, 2x200 ml (Ducray, Problemhud)

Konklusioner: Jeg køber og bruger det hele tiden, for min kombinationshud er dette basistoner. En god syresammensætning hjælper med at holde kombinationshuden i god stand. At købe som et sæt er meget mere rentabelt

Marina Shevchenko Moskva | 06.03.2020 |

Keraknil Cleansing Lotion, 200 ml (Ducray, Problem skin)

Konklusioner: En fremragende lotion, jeg brugte en anden (fra Bioderma) - lotion fra Ducre tørrer ikke ud, strammer ikke huden, efterlader ikke en filmfølelse. Subjektivt viste han sig bedre i kampen mod ufuldkommenheder. Økonomisk forbrug, huden opdateres perfekt. Jeg vil tage mere!

Galieva Elena Kazan | 02/25/2020 |

Keraknil Mattifying emulsion, 30 ml (Ducray, Problem ansigtshud)

Konklusioner: Let fløde med en formildende effekt. Let at anvende, lugter godt. Ruller ikke under fundamentet.

Hvor gode er Ducray-produkter til hårtab? Oversigt over fordele, ulemper og regler for brug

I den moderne verden bliver kosmetiske produkter bedre for hvert år. Ducres produkter er en direkte bekræftelse af dette..

Grundlæggeren af ​​mærket tog beslutningen om aldrig at bruge skadelige kemiske elementer i mærkeprodukter.

Takket være dette er Ducre populær over hele verden og hjælper aktivt piger med at tackle problemet med hårtab..

Ducray-produkter til hårtab

Virksomhedens laboratorier forbedrer sammen med et videnskabeligt forskningscenter den teknologiske produktion af lægemidler til at løse dermatologiske problemer.

Shampoo

Dette er en førende gruppe dermatologiske produkter. De udfører:

  1. Kompleks hårbehandling.
  2. Forebygger hårtab og stopper baldingprocessen.

Fordele ved at bruge:

  1. Krøller bliver bløde.
  2. Kam hurtigere.
  3. Få naturlig glans og skønhed.
  4. Letter designprocessen.
  5. Parfume hypoallergenisk.

Ulempe: shampoo skal bruges i kombination med andre produkter for at opnå maksimal effekt. Shampoo alene kan ikke tackle problemet.

Lotion

Mærkets helbredende lotioner er patenterede og forhindrer effektivt hårtynding hos mænd og kvinder..

Fordele:

  1. Et lægemiddel, der fungerer ved at stimulere hårsækkene i anagenfasen.
  2. Takket være den innovative formel og virkningen af ​​katalytiske stoffer: neorucin, tetrapeptid, bliver håret stærkere.
  3. Lotionens struktur er ret blød og let, behagelig lugt, absorberes hurtigt i huden og aktiverer ikke talgkirtlerne.
  4. Der er en linje for både kvinder og mænd.

Ulempe: produktet løber hurtigt ud, køb flere krukker på én gang for at opnå den bedste effekt.

Kapsel serie

Den seneste løsning, der aktivt arbejder på at gendanne hår og hudens generelle tilstand. Kapslerne indeholder et antal vitaminer og mineraler, takket være deres antioxidantvirkninger er krøllerne pålideligt beskyttet mod tab.

Ulempe: kapsler skal tages i kombination med andre firmaprodukter.

Top produkter

Creastim

Ducre Creastim - lotion til hårtab. I en pakke vil du købe 2 flasker med 30 ml hver.

Fordele:

  1. En innovativ løsning, der bruges i sammensætningen af ​​lotion, reducerer hårtab betydeligt. Syntese af to komponenter, baseret på tetrapeptid og kreatin.
  2. Gendanner beskadiget struktur, densitet og vitalitet af krøller.
  3. Kan bruges af gravide kvinder og under amning.

Minusser:

  1. For hele behandlingen af ​​hårtab skal du købe en anden flaske medikamentet.
  2. Vask ikke dit hår efter påføring i mindst 2 timer.

Ingredienser: indeholder kun naturlige ingredienser, produktet indeholder ikke parabener.

Sådan bruges: Påfør produktet på tør tør hovedbund efter at have delt hele hovedet i 4 zoner. 10 vandhaner på dispenseren er nok til at du kan behandle alle zoner.

Neoptide

Det anbefales at bruge lotion til medicinske formål, hvis du har en arvelig tilbøjelighed til hårt hårtab, nedsatte metaboliske processer i kroppen, eller hvis dit hår bare falder ud.

Molekylerne, der er en del af stoffet, stimulerer hårvækst, styrker blodkar. For at udføre en omfattende effekt og forsyne pærerne med alle næringsstoffer, indeholder sammensætningen ekstrakter af naturlige ingredienser.

Sådan påføres denne Ducret-lotion til hårtab?

  1. Når du tidligere har delt hovedet i zoner, skal du anvende produktet.
  2. 12 klik på flasken er nok.
  3. Massér din hovedbund grundigt.
  4. Ingen grund til at vaske af.

Ingredienser: indeholder kun naturlige ingredienser, produktet indeholder ikke parabener.

Anaphrase

Stimuleringsmiddel - shampoo - har en cremet konsistens, det vil ideelt hjælpe med at tackle hårtab på grund af øget mikrocirkulation i hovedbunden. Under påvirkning af shampookomponenterne bliver håret:

  1. Mere omfangsrig.
  2. De vender tilbage styrke og vitalitet..
  3. Kan bruges hver dag.

Minus: shampoo fungerer ikke alene, den skal bestemt kombineres med andre mærkeprodukter.

Hvordan bruges det? Vask dit hår med denne shampoo på samme måde som alle andre, kun under den anden vask, lad produktet absorbere lidt, 2-3 minutter er nok.

Sammensætningen indeholder kun naturlige ingredienser, produktet indeholder ikke parabener.

Effektivitet

Virksomhedens produkter håndterer effektivt hårtabsproblemet, og dette kan bekræftes af europæiske frisører og trichologer..

Resultatet kan ses efter de første uger med brug. Men det er vigtigt at gennemføre hele programforløbet mod hårtab, der varer op til 3 måneder.

Ved at bruge produkterne fra det franske brand stopper du ikke kun hårtabsprocessen, men giver dem også vitalitet og energi. Derudover vil den overkommelige pris glæde dig.

Nyttig video

Hvordan Ducray-linjen vil hjælpe mod hårtab, se på videoen:

Ducray hårtab retsmidler - alle fordele og ulemper

Mange mennesker står over for problemet med overdreven hårtab. Ducray lotion mod hårtab hjælper dig med at tackle det hurtigt og nemt, hvis det bruges korrekt. Disse fonde har næsten ingen ulemper og kontraindikationer. Den koncentrerede sammensætning indeholder mange aktive ingredienser og et patenteret kompleks.

Om firmaet

Dermatologisk laboratorium Dyukray udvikler og fremstiller medicinske kosmetik til eliminering af forskellige problemer med hudens hud, ansigt, hoved og hår. Vægten lægges på midler til hår og hoved. Disse shampooer er førende blandt alle apoteksprodukter rettet mod hårpleje..

Al kosmetik er udviklet med deltagelse af dermatologer ved Pierre Fabre Scientific Center. Kliniske og farmakologiske undersøgelser bekræfter effektiviteten og hypoallergeniciteten af ​​Ducray-kosmetik.

Effekt af anvendelse

Dukrey-hovedbundslotioner bruges til alopecia, kronisk hårtab. Velegnet til brug efter stress og overarbejde, nervøs spænding, klimaændringer.

Sammensætning

Hovedkomponenten i Neoptid og Creastim lotioner er tetrapeptid. Neoptid indeholder ekstrakter af nicotinamid, ruscus og artemia, neorucin, CP4G-kompleks. Creastim indeholder: vitaminer B5, B6, B8 (biotin), kreatin. Anastim indeholder: tocopherol-nicotinat, oprenset neoruscin, biotin, CP4G-kompleks.

Ducray-produkter kan købes online eller på apoteker.

Prisen på Neoptid lotion på forskellige steder: fra 3349 til 3085 rubler. På apoteker: fra 3440 til 3587 r.

Prisen på Creastim-lotion på forskellige steder: fra 2711 til 2798 rubler. På apoteker: fra 3107 til 3312 rubler.

Anastim lotion pris - 2700 r.

Sorter

Producenten har 3 forskellige lotioner. De er forskellige i sammensætning og fokus.

Ducray Neoptid

Denne lotion er indiceret til kronisk hårtab hos kvinder. Løsningen virker på hårsækkene i perioden med hårvækst.

Ejendomme

Tetrapeptidet fremmer hurtig celledeling. Dette øger tiden for aktiv hårvækst. Denne komponent forbedrer mikrocirkulationen af ​​hovedbunden, hvilket fører til hurtigere vækst af hårskaftet.

Andre aktive ingredienser forbedrer de metaboliske processer i området med hårsækkene. Mængden af ​​hår, der falder ud, falder, og det resterende hår bliver tættere. Dette produkt har en let tekstur, der ikke fedter håret..

Ansøgning

Spray 1 ml lotion (12 vandhaner) på ren, tør hovedbund en gang dagligt. Massage for bedre absorption. Du kan vaske dit hår ikke tidligere end 12 timer efter påføring. Én pakke Ducray Neoptide er nok i 3 måneder, denne gang er nok til 1 kursus.

Ducray Anastim

Dette værktøj bruges til reaktionstab af krøller: nervøs spænding, fødsel, overarbejde, skift af årstider eller flytte til en anden klimazone.

Ejendomme

De aktive ingredienser forbedrer mikrocirkulationen af ​​hovedbunden og fremmer produktionen af ​​keratin. Hjælp med at forbedre funktionen af ​​hårsækkene.

Sænker hårtab, hjælper med at styrke dem, forbedrer metaboliske processer på celleniveau.

Ansøgning

En flaske er designet til 3 gange. Påfør på hovedbunden med massage bevægelser 3 gange om ugen, skyl ikke. Pakken indeholder 8 flasker, der er nok til et kursus på 2 måneder.

Ducray Creastim

Lotion designet til kvinder efter fødsel og under amning efter stressede situationer.

Ejendomme

Det fælles arbejde med kreatin og tetrapeptid nærer hårsækkene, hvilket fører til en forbedring af hårets tilstand, fortykner det og fylder det med vitalitet. Aktive ingredienser fremskynder opdelingen af ​​stamceller.

Hypoallergenisk, velegnet til det mest følsomme hoved. Øger volumen af ​​krøller.

Ansøgning

Påfør produktet på den rene, tørre hovedbund 3 gange om ugen. Det tager 10 klik. Du kan skylle af tidligere end to timer senere. Mængden af ​​produkt i en Ducray Creastim-pakke er designet til 1 behandlingsforløb inden for 2 måneder.

Anvendelsesregler

Generelle tip til brug af Ducres lotioner:

  1. Del stødet skiftevis i små tråde.
  2. Påfør produktet på tør og ren hovedbund.
  3. For at få den bedste effekt, massage i et par minutter.
  4. Vask ikke i flere timer.

Opmærksomhed! Påfør lotion strengt i henhold til instruktionerne: hver dag eller 3 gange om ugen, afhængigt af produkttypen.

Fordele og ulemper

De positive aspekter ved brug af Ducray-middel inkluderer:

  • tab reduceres;
  • densitet øges;
  • hårets tilstand og udseende forbedres;
  • resultatet ses efter 1 måned brug.

De negative sider inkluderer:

  • høj pris;
  • i nogle tilfælde bliver hovedet snavset hurtigere.

Effekten mærkes efter den første måneds brug. Det minimale behandlingsforløb er 2-3 måneder. Der er en pause på 1-2 måneder mellem kurserne..

Fastgør resultatet

Midler fra producenten Ducray er effektive, de er deres penge værd. Men det er ikke nok til at behandle hårtab udefra..

I mellem kurser med lotion skal du drikke et kompleks af vitaminer. Det er nødvendigt at etablere en diæt, hvor man spiser mere proteinholdige fødevarer. Protein er byggestenen i håret.

Råd. Det er værd at udføre regelmæssig hovedbundsmassage for at forbedre blodgennemstrømningen. Nedsat vegetation kan være forbundet med hormonel ubalance, det anbefales at blive testet for hormoner.

Du skal købe en speciel shampoo mod hårtab - for eksempel Ducray Anaphaz. Anastim lotion anbefales at bruges sammen med denne shampoo.

Forholdsregler

Må ikke bruges af børn og unge. Inhaler ikke under sprøjtning og ventiler rummet i en halv time efter. Indtag ikke, undgå kontakt med øjnene.

En integreret tilgang til behandlingen af ​​alopecia er vigtig. Alle handlinger skal udføres regelmæssigt og i overensstemmelse med instruktionerne for, at lotion skal have effekt.

Testning: den nye Ducray Creastim-lotion til hårtab

Om firmaet

Dermatologisk laboratorium Dyukray udvikler og fremstiller medicinske kosmetik til eliminering af forskellige problemer med hudens hud, ansigt, hoved og hår. Vægten lægges på midler til hår og hoved. Disse shampooer er førende blandt alle apoteksprodukter rettet mod hårpleje..

Al kosmetik er udviklet med deltagelse af videnskabelige hudlæger. Kliniske og farmakologiske undersøgelser bekræfter effektiviteten og hypoallergeniciteten af ​​Ducray-kosmetik.

Hvordan og hvorfor hårtab forekommer?

De vigtigste strukturelle dele af sundt hår er roden under hovedbunden og skaftet på toppen. Faktisk er skaftet det hår, vi ser..

Men vi har ikke engang mistanke om, at de vigtigste stadier i et hårs liv går umærkeligt - ved dens rod.

Det er der, hvor to betydelige systemer er placeret - papillen, ved hjælp af hvilken håret får næring, og hårsækket (follikel), som sikrer hårets vækst.

En kontinuerlig hårvækstcyklus kan tage fra 4 til 8 år. Derefter ødelægges hårsækket gradvist, og håret falder ud.

Og i stedet begynder dannelsen af ​​en ny stang, forudsat at det er sundt hår.


Men hvis den nye kerne af en eller anden grund ikke kan vokse, fører dette til skaldethed..

Årsagerne, der bidrager til hårtab, kan betinget opdeles i tre grupper.

Den første inkluderer arvelighed, når tendensen til skaldethed overføres fra generation til generation på genetisk niveau..

Den anden gruppe dannes af konsekvenserne af forskellige sygdomme - problemer med det endokrine system, mave-tarmkanalen, onkologi, forskellige infektioner, at tage antibiotika.

Den tredje gruppe inkluderer årsagerne til en persons livsstil - inaktivitet, usund kost, dårlige vaner osv..

Vigtigt at læse: Sennepsopskrifter på hårtab

Sorter

Producenten har 3 forskellige lotioner. De er forskellige i sammensætning og fokus.

Ducray Neoptid

Denne lotion er indiceret til kronisk hårtab hos kvinder. Løsningen virker på hårsækkene i perioden med hårvækst.

Ejendomme

Tetrapeptidet fremmer hurtig celledeling. Dette øger tiden for aktiv hårvækst. Denne komponent forbedrer mikrocirkulationen af ​​hovedbunden, hvilket fører til hurtigere vækst af hårskaftet.

Andre aktive ingredienser forbedrer de metaboliske processer i området med hårsækkene. Mængden af ​​hår, der falder ud, falder, og det resterende hår bliver tættere. Dette produkt har en let tekstur, der ikke fedter håret..

Ansøgning

Spray 1 ml lotion (12 vandhaner) på ren, tør hovedbund en gang dagligt. Massage for bedre absorption. Du kan vaske dit hår ikke tidligere end 12 timer efter påføring. Én pakke Ducray Neoptide er nok i 3 måneder, denne gang er nok til 1 kursus.

Ducray Anastim

Dette værktøj bruges til reaktionstab af krøller: nervøs spænding, fødsel, overarbejde, skift af årstider eller flytte til en anden klimazone.

Ejendomme

De aktive ingredienser forbedrer mikrocirkulationen af ​​hovedbunden og fremmer produktionen af ​​keratin. Hjælp med at forbedre funktionen af ​​hårsækkene.

Sænker hårtab, hjælper med at styrke dem, forbedrer metaboliske processer på celleniveau.

Ansøgning

En flaske er designet til 3 gange. Påfør på hovedbunden med massage bevægelser 3 gange om ugen, skyl ikke. Pakken indeholder 8 flasker, der er nok til et kursus på 2 måneder.

Ducray Creastim

Lotion designet til kvinder efter fødsel og under amning efter stressede situationer.

Ejendomme

Det fælles arbejde med kreatin og tetrapeptid nærer hårsækkene, hvilket fører til en forbedring af hårets tilstand, fortykner det og fylder det med vitalitet. Aktive ingredienser fremskynder opdelingen af ​​stamceller.

Hypoallergenisk, velegnet til det mest følsomme hoved. Øger volumen af ​​krøller.

Ansøgning

Påfør produktet på den rene, tørre hovedbund 3 gange om ugen. Det tager 10 klik. Du kan skylle af tidligere end to timer senere. Mængden af ​​produkt i en Ducray Creastim-pakke er designet til 1 behandlingsforløb inden for 2 måneder.

Anmeldelser

”Jeg begyndte at miste mit hår for mere end tre år siden. Først prøvede hun selv at gendanne styrken i trådene, men der var intet synligt resultat. Jeg gik til en trichologist, lægen ordinerede en fuld undersøgelse og anbefalede at bruge Neoptid lotion.

Jeg påførte det dagligt på et tørt hoved, lotion havde en behagelig lugt, krøllerne klæber ikke sammen, men jeg bemærkede ingen særlige resultater, selvom gentagne skud viste, at røddernes tilstand og håret i sig selv ændrede sig til det bedre.

Jeg vil købe Ducray Neoptide igen, jeg håber, at i løbet af få uger vil stigningen i antallet af tråde på hovedet blive bemærket ikke kun for trichologen ”- ALENA, 27.

”Efter problemer i familien og konflikten på arbejdet begyndte mit hår at falde mere og mere ud hver dag. Naturligvis ønskede jeg ikke at forblive skaldet overhovedet, og begyndte derfor at lede efter en løsning på problemet.

På Internettet fandt jeg mange positive anmeldelser om Ducray-produkter, og som jeg stoler på dem, købte shampoo og lotion. Jeg brugte det dagligt - først vaskede jeg krøllerne med shampoo, derefter blev lotion påført tør hud.

POPULÆR MED LÆSERE: Æggehårmaske til hårtab, opskrifter

Efter cirka to uger begyndte håret virkelig at falde mindre, men denne effekt varede nøjagtigt, indtil lotion sluttede, efter afslutningen af ​​kurset vendte problemet gradvist tilbage. Det vil sige, Neoptide handler midlertidigt, og dets forholdsvis høje omkostninger er klart uberettiget "- PAULA, 35 ÅR GAMLE.

”Min diagnose er androgenetisk hårtab. For ikke at blive helt tilbage uden vegetation på hovedet, har jeg brugt eksterne stoffer med myoxidil i flere år. Men dette forhindrer mig ikke i at teste andre medicin for hårtab undervejs, hvoraf den sidste var Ducray Neoptide - en lotion designet til daglig brug..

Jeg anvendte det i ca. 6 måneder, bare to pakker var nok. Jeg så ikke resultatet - der kom ikke nye hår i området med skaldede pletter på templerne, og med jævne mellemrum var der et reaktivt tab af krøller på baggrund af stress.

Det er, i mit tilfælde, Neoptide hjalp ikke, ikke som en behandling, ikke som en forebyggelse.

Af minusserne vil jeg også gerne annullere den skarpe lugt af lotion og det faktum, at trådene efter det hurtigt blev snavset. Når jeg læste andre anmeldelser, var jeg i tvivl - fik jeg en forfalskning? " - LARISA, 34 år gamle.

”Få måneder efter fødslen gav hver hovedvask mig en masse ubehagelige minutter, skal du indrømme, at det ikke er meget behageligt at se en flok af mit eget hår i vasken. En ven rådede Ducray Neoptide, en lotion, der skulle påføres huden dagligt.

Jeg fandt det kun i et stort apotek i vores by - tre flasker i en pakke kostede omkring tre tusind rubler. Jeg brugte lidt over to måneder, da jeg oftest gjorde mere end 12 spray.

Neoptid hjalp mig virkelig - håret stoppede med at falde ud og blev blødere. Men undervejs drak jeg også et kompleks af vitaminer og udførte også en hovedmassage.

Når det bruges, forårsager lotion ikke ubehagelige fornemmelser - det strammer ikke huden, klæber ikke håret, og den skarpe lugt forsvinder hurtigt "- LIZA, 25 ÅR GAMLES.

Fordele og ulemper

De positive aspekter ved brug af Ducray-middel inkluderer:

  • tab reduceres;
  • densitet øges;
  • hårets tilstand og udseende forbedres;
  • resultatet ses efter 1 måned brug.

De negative sider inkluderer:

  • høj pris;
  • i nogle tilfælde bliver hovedet snavset hurtigere.

Effekten mærkes efter den første måneds brug. Det minimale behandlingsforløb er 2-3 måneder. Der er en pause på 1-2 måneder mellem kurserne.

Anbefalinger til brug

Tag en kapsel dagligt om morgenen med masser af vand. Optagelsesforløbet er 3 måneder. Det anbefales ikke at overskride den anbefalede dosis.

Det er ikke en medicin. For voksne. Til oral administration 1 kapsel pr. Dag med rigeligt vand. Optagelsesforløbet er 3 måneder. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

Forholdsregler mod Ducray

Individuel intolerance over for komponenterne. Må ikke anvendes til børn, gravide eller ammende kvinder. Opbevares utilgængeligt for børn.

Fastgør resultatet

Midler fra producenten Ducray er effektive, de er deres penge værd. Men det er ikke nok til at behandle hårtab udefra..

I mellem kurser med lotion skal du drikke et kompleks af vitaminer. Det er nødvendigt at etablere en diæt, hvor man spiser mere proteinholdige fødevarer. Protein er byggestenen i håret.

Råd. Det er værd at udføre regelmæssig hovedbundsmassage for at forbedre blodgennemstrømningen. Nedsat vegetation kan være forbundet med hormonel ubalance, det anbefales at blive testet for hormoner.

Du skal købe en speciel shampoo mod hårtab - for eksempel Ducray Anaphaz. Anastim lotion anbefales at bruges sammen med denne shampoo.

Mere om ingredienserne i Neoptide Ducret-lotion

De vigtigste aktive ingredienser i sammensætningen af ​​Neoptide Ducre er: Ruscusekstrakt, Artemia-ekstrakt (GP4G-biokompleks), nicotinamid, acetyltetrapeptid, myntebladolie.

Hver af hovedkomponenterne i Ducre Neoptide lotion er et aktivt kosmetisk og medicinsk element, som i kombination med andre komponenter giver den mest effektive effekt:

  1. Ruscusekstrakt er et ekstrakt fra frøene eller rhizomerne fra en stedsegrøn busk, der vokser i det bjergrige område i Nordamerika. Planten dyrkes også i Vesteuropa. Det medicinske navn på ekstraktet er neoruscin. De helende egenskaber ved neoruscin skyldes stoffer af steroidtype. Neoruscin hjælper med at styrke venøs vægge, øge tonen i cellemuskler, stimulere vand-salt metabolisme, eliminere toksiner, forbedre blodcirkulationen og stofskiftet. Egenskaber af neoruscin anvendes i kosmetologi og medicin;
  2. Artemia-ekstrakt (biokompleks GP4G) er et stof, unikt i dets egenskaber, opnået fra et primitivt skaldyr, der har bevaret sin oprindelige karakter takket være en speciel DNA-sammensætning. Artemia har anti-aging egenskaber på celleniveau og er i stand til at forhindre endda aldersrelaterede ændringer. Artemia-ekstrakt hjælper ikke kun mod hårtab, men også mod uønskede ændringer i kroppen - mutationer, celledegeneration og andre degenerative manifestationer;
  3. Nicotinamid er et vitaminmiddel, en erstatning for vitamin PP. Det er nødvendigt for metabolismen af ​​aminosyrer og fedtstoffer såvel som for vævskrævelse.
  4. Acetyltetrapeptid - fremmer strukturel regenerering af stamceller i follikler og hud i hovedbunden. Regenererer overhuden i tilfælde af immunologiske lidelser;
  5. Pebermynteolie indeholder en stor mængde mentol, som styrker kapillærerne, er et antiseptisk middel, forbedrer blodcirkulationen ved refleks.

Vigtigt at læse: Sådan stoppes hårtab ved hypothyreoidisme?

farmakologisk virkning

Virkningen af ​​Ducret neoptide lotion mod hårtab sigter netop til at stimulere hårsækket i hårvækstfasen (anagen fase). Lotion Neoptid mod hårtab virker på faktorer, der igen påvirker hårvækstcyklussen. Kremet arbejder intenst direkte på metabolismen i cellerne i hver hårsæk for at forsinke hårtab og forlænge vækstfasen. Dit hår bliver tykkere og længere under og selvfølgelig efter påføring. Handlingen af ​​"Neoptid"-lotion er netop rettet mod at stimulere hårsækkene i hårvækstfasen (anagenfase). Tetrapeptidet forøger betydeligt fasen med hårvækst og forbedrer mitosen i hver celle i hårsækkene. Hårskaftvækst aktiveres ved at stimulere mikrocirkulationen af ​​hovedbunden. Virkningen af ​​andre aktive stoffer, såsom CP4G, Nicotinamid og Neorucin, hjælper med at forbedre den metabolske proces i hårsækkets niveau, hvilket giver en større effekt. På grund af den lette struktur af Ducret neoptide lotion mod hårtab, absorberes den let uden at efterlade en olieagtig glans, hvilket er en anden vigtig funktion.!