Vigtigste > Tilbehør

Forum Hair.com

skaldethed, hårtransplantation

  • Forumindeks ‹Diskussion‹ Minoxidil
  • Skift skriftstørrelse
  • Til udskrivning
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Galleri
  • tjekke ind
  • indgang

Generolon!

Generolon!

Lillianna 8. februar 2013, 16:43

Re: Generolon!

pilot 31. marts 2013, 22:45

Re: GENEROLON!

Felix 23. april 2013, 16:31

Re: Generolon!

Felix 23. april 2013, 16:34

Re: Generolon!

Erick 30. november 2013, 14:49

Re: Generolon!

atyshenko 02. december 2013, 06:59

Re: Generolon!

Tsarkov_Evgeniy 02. december 2013, 13:04

Re: Generolon!

atyshenko 04. december 2013, 15:08

Re: Generolon!

Leonard 07. december 2013 00:56

Re: Generolon!

yuliya_P 06. februar 2014 19:28

Re: Generolon!

Boroda4 10. februar 2014, 08:00

Re: Generolon!

Felix 13. februar 2014, 22:55

Re: Generolon!

Podkidish 22. februar 2014 19:54

Re: Generolon!

Dr.Ann 14. juni 2014, 19:25

Re: Generolon!

irusha8206 1. august 2014, 16:42

Generolon: instruktioner til brug og værdige analoger

Generolone er et lægemiddel designet til at bekæmpe hårtab..

Produktet stimulerer hårvækst, som er blevet forstyrret af overskuddet af mandlige hormoner i kroppen.

Brugsanvisning

Sammensætning og form for frigivelse

Produktet fås som en spray til ekstern brug. Det er farveløst med lugten af ​​alkohol.

Solgt i flasker med en sprøjtedyse. Papemballage.

Som en del af dette produkt er det aktive stof minoxidil, og hjælpekomponenterne er oprenset vand, propylenglycol og ethanol.

Farmakologi

De stoffer, der udgør stoffet, påvirker hårsækkene og tvinger dem til at komme ind i den aktive vækstfase.

Til dette skal mennesker med androgen alopeci have ufuldstændig skaldethed - fnug eller terminalhår skal forblive.

Skalde pletter må heller ikke overstige halvdelen af ​​hele hovedbunden..

Lægemidlet fungerer ret hurtigt, efter et par måneders behandling vil resultaterne være mærkbare, og nogle af dem har allerede hårvækst i løbet af dette tidsrum.

Når det anvendes

Androgen alopecia hos mænd og kvinder. Fås uden recept fra apoteker, men konsultation med en tricholog er ønskelig.

Kontraindikationer for behandling

  • Beskadiget hovedbund, dermatose,
  • Alder under 18 år,
  • Allergisk reaktion på nogen af ​​de komponenter, der udgør,
  • Graviditet og ammeperiode.

Indgivelsesmetode og dosering

  1. Hovedbunden skal være tør og ren, inden produktet påføres.
  2. Før sprøjtning anbringes en speciel dyse på flasken, der vil fordele produktet jævnt over hovedet.
  3. Den anbefalede dosis er 1 ml opløsning til 1 påføring, dette er ca. 7 pressinger.
  4. Det er nødvendigt, at disse 7 klik er nok til hele det skaldede område.
  5. Denne procedure skal udføres 2 gange om dagen uden at overskride doseringen..

Hos mænd er skaldethedszonen hovedsageligt placeret i krone- og tidszonen, og hos kvinder falder hår ud i skilleområdet. Disse områder kræver særlig omhyggelig påføring af væsken.

Efter hver procedure skal du vaske hænderne godt. Behandlingsforløbet varer fra 3 måneder til 1 år.

Overdosering og bivirkninger

Overdoseringstilfælde blev observeret, når lægemidlet blev indtaget.

De mest markante tegn på en overdosering er et fald i tryk, takykardi, en generel forværring af trivsel.

Bivirkninger inkluderer:

  • Rødhed, skrælning og kløe i hovedbunden. Seborrhea. I sjældne tilfælde kan hår begynde at vokse på uønskede områder af kroppen.
  • Hævelse i ansigtet, åndenød, arytmier og smerter i brystet.
  • Hovedpine og svimmelhed, søvnforstyrrelse, nervebetændelse.

specielle instruktioner

  • Med øget forsigtighed anbefaler læger at behandle dette middel til mennesker i alderdom.,
  • Påfør ikke produktet umiddelbart efter vask, du skal vente et par timer,
  • Under behandlingen er det muligt at kombinere det med alkohol, og afhjælpningen påvirker ikke arbejdet. Kvinder kan anvende hårspray og lotions, når forberedelsen er helt tør,
  • Medicinen er kun beregnet til at forbedre hårvæksten på hovedet, det er forbudt at anvende til andre områder.

Opbevaringsmetode og vilkår

Sprayen skal opbevares på et køligt, tørt sted. Kan bruges i 3 år fra udgivelsesdatoen.

Generolon spray-analoger

Analoger er de fonde, der kan variere i sammensætning, form for frigivelse og pris, men har de samme indikationer og spektrum af handling..

På grund af dens effektivitet erstattes Generolon sjældent af en specialist, men i nogle tilfælde erstattes den.

Et meget tæt medicin er Alerana, men det er dyrere end Generolone.

Når du vælger, hvad der er bedre, skal du være opmærksom på medicin som:

Du bør ikke selvmedicinere og ofte skifte medicin; du skal søge kvalificeret hjælp for at undgå bivirkninger.

Anmeldelser af mandlige købere

Mænd, der står over for problemet med skaldethed i relativt ung alder, og som fik ordineret dette middel, var tilfredse.

Virkningen kommer ret hurtigt, nogle af dem havde stærkt sundt hår i stedet for det skaldede sted allerede seks måneder senere.

Prisen er omkring 500 rubler, ganske overkommelig, på grund af alt dette er stoffet markeret positivt.

Spray til hårtab "Generolon": anmeldelser af trichologer, indikationer og sammensætning

Hvis en person en gang står over for det faktum, at hans hår begynder at falde ud, er han klar over, at han har brug for en form for middel på dette øjeblik, da hvis et sådant tegn ikke indikerer nogen alvorlig sygdom, kan det alvorligt ødelægge stemningen og påvirker generelt livskvaliteten. Skaldethed er ikke altid tilgængelig for hurtig eliminering, skønt i den nuværende farmaceutiske industri produceres specielle produkter i store mængder, der hjælper med at stoppe hårtab og gendanne deres tidligere tilstand.

En af de mest populære hårtabsbehandlinger er minoxidil. I denne artikel vil vi tale om lægemidlet "Generolon", ifølge anmeldelser af trichologer, hvis terapeutiske virkning tilvejebringes ved tilstedeværelsen af ​​dette element i dets sammensætning som det vigtigste aktive stof.

Sammensætning

Vi har allerede sagt, at den aktive komponent i Generolon er minoxidil. Derudover indeholder sprayen også hjælpestoffer, herunder ethanol (eller alkohol), propylenglykol og specielt tilberedt vand. Det er klart, at indholdet af den aktive ingrediens i voluminet af dette lægemiddel som helhed afhænger af koncentrationen af ​​midlet. For eksempel inkluderer to procent "Generolon" kun tyve milligram minoxidil pr. Ml spray og fem procent - 50 milligram for den samme mængde.

Funktioner ved den terapeutiske effekt

Ifølge trichologer har Generolon en effekt på hårsækkene. Den deri indeholdte minoxidil forbedrer blodcirkulationen i indflydelsesområdet (hvilket betyder hovedbunden) og blodforsyningen til folliklerne, hvilket resulterer i, at de aktiveres og indgår i en aktiv fase, og håret begynder at vokse. Takket være den aktive komponent ændres endvidere selve påvirkningen af ​​androgener på folliklerne, og der bygges et forsvar mod dem. Endelig er der et indirekte fald i dannelsen af ​​5-alfa-reduktase, det vil sige et enzym, der forårsager den negative virkning af endrogener på hårsækkene. Dette bekræftes af instruktionen til sprøjtning af "Generolon".

Med hensyn til absorptionen af ​​stoffets komponenter gennem huden, kan vi sige, at det er minimeret. Fra et til tre stoffer kommer ind i den systemiske cirkulation (hvis der ikke er nogen skade på overhuden). Under hensyntagen til den lille mængde af en enkelt dosis kan man dog bedømme lægemidlets sikkerhed. Derudover akkumuleres ikke alle de komponenter, der er kommet ind i blodet, og de fjernes meget hurtigt fra patientens krop..

Under kampen mod begyndelsen af ​​skaldethed skal du være opmærksom på de shampoo, der normalt bruges. Ikke alle er opmærksomme på, at fireoghalvfjerds procent af shampooerne indeholder kemiske elementer, der er skadelige for både hår og hovedbund. Men folk ved ofte ikke om det og bruger dem hver dag..

Hvis der pludselig findes komponenter såsom kokosulfat, natriumlaurethsulfat, natriumlaurylsulfat i shampoo, bør denne slags kosmetik kasseres. Disse stoffer er de vigtigste provokatører for forskellige typer af hovedbundssygdomme, som derefter forårsager skaldethed. Dette bekræftes af anmeldelser fra trichologer. Kontraindikationer "Generolon" overveje nedenfor.

Indikationer til brug

Brugsanvisningen indeholder data om, at den vigtigste indikation for brugen af ​​dette middel er androgenetisk alopeci. Men for andre typer skaldethed er dette stof ikke effektivt..

Androgenetisk alopecia er en sådan proces, som et resultat af, at håret bliver tyndere, og i sidste ende hos mænd er der fuldstændig skaldethed i de frontale og parietale områder, og hos kvinder, der står over for denne sygdom, går håret tabt i det centrale skilleområde, og med tiden påvirkes laterale overflader.... Denne type skaldethed diagnosticeres hovedsageligt hos mænd (i femoghalvfem procent af tilfældene), men hos kvinder er det muligt, men meget sjældent, og vanskeligt at bestemme. Negative og reelle anmeldelser af læger om Generolone er af interesse for mange.

Androgenetisk alopeci opstår på grund af årsager på det genetiske niveau, da hårsækkene påvirkes negativt af dihydrotestosteron, det vil sige det mandlige kønshormon, der har en aktiv form. Det provoserer dystrofi af hårsækket, og dette provokerer allerede en tyndere struktur af håret. Selvom tyndt hår forbliver på hovedet, mister det imidlertid sin farve og volumen og forvandles derefter til en fnug, der normalt ikke længere kan dække hovedet.

Normalt tager hele denne proces fra ti til femten år, og efter denne periode er over, tilstoppes pærernes mund med bindevæv, hvilket resulterer i, at de ikke længere er i stand til i det mindste at producere fnug. Medicinalbehandling mod skaldethed kan udføres, når folliklerne endnu ikke er lukket, for efter dette kan hår kun gendannes gennem transplantationsmetoden.

Kontraindikationer

Da stoffet er kendetegnet ved minimal absorption, er der få kontraindikationer for brugen af ​​Generolon-spray:

  • intolerance af indholdsstoffer af individuel art;
  • visse sygdomme i overhuden eller hovedbund (for eksempel dermatoser);
  • amningstid hos kvinder;
  • skader på huden;
  • alder over tres - femogtres år og under atten;
  • graviditet.

Mulige bivirkninger

Oftest tolereres "Generolon" -middelet ifølge trichologernes anmeldelser godt, dog kan visse bivirkninger forekomme:

  • kløe, forbrænding og ubehag i det område, hvor sprøjten blev påført;
  • overdreven flager og tørhed i de behandlede områder i hovedbunden;
  • hævelse og rødme;
  • udseendet af bobler (dette er sjældent, hovedsageligt på grund af den høje følsomhed af overhuden);
  • seborrhea (dannelse af vægte på det øverste lag af hovedbunden);
  • uønsket hår på kroppen (for eksempel i ansigtet);
  • hvis produktet kommer på andre dele af kroppen, kan der opstå allergiske reaktioner (ødemer eller nældefeber);
  • hvis sprayen ved et uheld kommer ind i kroppen, symptomer som åndenød, kvalme, forskellige hjerterytmeforstyrrelser, brystsmerter, stor hævelse, svimmelhed, ændringer i blodtryksgraden osv..

Effekt af anvendelse

I henhold til anmeldelser og undersøgelser af Generolon Belupo-spray er den ønskede effekt ikke umiddelbart synlig. Der vil ikke være mærkbare ændringer, selv efter en måned efter dets konstante anvendelse regelmæssigt. De første positive ændringer vil kun kunne ses i slutningen af ​​den tredje eller endda fjerde måned, hvilket skyldes varigheden af ​​hårvækstfasen. Det er denne mængde tid, folliklerne har brug for for at aktivere og bevæge sig fra hvilefasen til aktivitet.

Denne overgang vil også ledsages af fjernelse af gammelt, svækket hår, og dette er normalt, da dette giver plads til ny vækst. Derfor kan deres tab i de første uger (fra fem til ti) stige. I dette tilfælde bør du ikke få panik, fordi der vises meget sundere nyt hår i stedet for mistet hår..

Effektvarighed

Hvad angår varigheden af ​​effekten, kan vi sige, at den vedvarer i fire til seks måneder. Derefter kan den tidligere tilstand komme tilbage, især hvis du ikke fjerner årsagen, der forårsagede alopecia, og ikke bruger andre midler.

Lægemidlet "Generolon" er i henhold til anmeldelser af trichologer især effektivt under behandling i de tidlige stadier såvel som hos unge patienter.

Anvendelsesfunktioner

Brugen af ​​"Generolon" er lokal karakter, den skal distribueres i henhold til problemområder. F.eks. Observeres skaldethed hos kvinder oftest i skilleområdet i midten og hos mænd - i den forreste del og på kronen..

Brug af værktøjet inkluderer følgende trin:

  1. Påføring af det med en dispenser. Først skal du fjerne hætten fra flasken, derefter sætte målepumpen på halsen og fastgør dysen på den, takket være hvilken sprøjten udføres. Derefter kan du klikke på det flere gange for at få produktet ind i dispenseren.
  2. Programmet skal starte fra midten af ​​problemområdet. Det er ikke nødvendigt at gnide produktet ind i hovedbunden. Du behøver kun at trykke på dispenseren syv gange.
  3. Vask hænderne. Det er ikke nødvendigt at vaske stoffet væk.

Overskrid ikke den daglige dosis på to ml om dagen (hver enkelt dosis er lig med en ml). Behandlingsvarigheden kan tage fra seks måneder til et år. Dette bekræftes af anmeldelser fra kvinder og mænd om Generolon-sprayen. Prisen vises nedenfor.

Vigtige regler for brug

Brug af en spray indeholder en række nødvendige regler:

  • du kan ikke anvende produktet på andre områder;
  • undgå kontakt med slimhinder;
  • Hvis en to procent opløsning er ineffektiv, efter tre til fire måneders brug, skal du prøve et fem procent middel;
  • behøver du ikke at vaske dit hår efter påføring af sprayen, skal du undgå at blive våd i fire til fem timer efter manipulationen;
  • lægemidlet anvendes udelukkende på ren og tør hovedbund;
  • daglige procedurer udføres på den sædvanlige måde (f.eks. shampoo, kæmning, styling);
  • Inden du begynder behandling, skal du konsultere en specialist, det vil være optimalt at gennemgå en omfattende undersøgelse.

"Generolon". Anmeldelser af trichologer

Trichologer siger, at dette lægemiddel bedst tages som en del af en kompleks terapi, som også inkluderer shampoo og balsamer, der bidrager til den samlede styrkelse af hårstrukturen samt hovedmassage. Eksperter advarer om, at håret ved første brug af Generolon-spray ofte, selvom ikke i alle tilfælde, kan begynde at falde endnu mere intensivt, end det var før proceduren. Imidlertid er denne proces normal. Det bør ikke blive en grund til bekymring, da sundt nyt hår vises på stedet for det tabte.

Patientanmeldelser er blandede. Både tilfredsstillende resultater og utilfredshed med det faktum, at behandlingen er langvarig uden en mærkbar effekt i lang tid, bemærkes. Derudover viste et antal patienter allergiske reaktioner på lægemidlets sammensætning, hvilket resulterede i, at behandlingen måtte stoppes..

Prisen

Lægemidlet koster fra 400 til 500 rubler. Det afhænger af regionen såvel som af apotekskæden.

I denne artikel blev instruktionerne for "Generolon" fra alopecia, beskrivelse, pris og anmeldelser af stoffet fra både specialister og brugere overvejet.

Generolon

Bedømmelse 3,8 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Generolon: 6 lægeundersøgelser, 1 patients gennemgangsvejledning, analoger, infografik, 1 frigivelsesformular.

Anmeldelser af læger om Generolone

Bedømmelse 3,8 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Lægemidlet er i øjeblikket meget ordineret. Helt overkommelig og billigere end analoger. Det har en praktisk "næse", hvilket gør det meget lettere at anvende stoffet på de berørte områder. Den terapeutiske virkning er til stede, men den udvikler sig ikke umiddelbart ca. 3-4 måneder efter behandlingsstart. Når det anvendes over et år, er effekten klar.

Til ulemperne tilskriver jeg udseendet af kløe (ikke kun for dette stof, men også for analoger, jeg prøvede, ordineret), samt synlige ændringer i håret. På trods af den praktiske dispenser kommer stoffet stadig på håret, der konstant ligner "beskidt", fedtigt at røre ved, du vil konstant vaske dit hår og stoppe terapien.

Bedømmelse 5.0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Jeg bruger stoffet i min praksis for androgenetisk alopecia. Jeg bemærkede gode resultater, hårtab stopper efter cirka en måned med regelmæssig brug (som i en kompleks behandling). Efter 6 måneder dukkede nye hårvækst op. Virkningen er især mærkbar hos kvinder.

Når de anvendes, rapporterer patienter kløe og tør hovedbund.

Bedømmelse 2,9 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Det valgte lægemiddel til behandling af androgenetisk alopeci hos mænd og kvinder. I nogle tilfælde giver det et meget godt resultat, det er velegnet til påbegyndelse af terapi med efterfølgende udskiftning.

Ganske ofte forårsager stoffet kløe, tørhed og forbrænding. Tilbagetrækningssyndrom 2-3 måneder efter tilbagetrækning. Hos nogle mandlige patienter er effekten muligvis ikke overhovedet.

Bedømmelse 2.1 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Et effektivt middel til kompleks terapi af androgenetisk alopeci hos mænd og kvinder. Stopper hårtab og stimulerer ny hårvækst. Har ingen systemisk virkning. Flekker ikke hår, tøj. Påvirker ikke hårets struktur.

Tilbagetrækningssyndrom - kort efter, at du holder op med at bruge spray, genoptages genoptagelse. Bivirkninger er almindelige - kløe og tørhed i hovedbunden, skæl. Høje omkostninger til "levetid" brug.

Bedømmelse 5.0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

I tilfælde af alopecia anbefaler jeg, at patienter bruger Generolon-spray i min praksis. Det masseres på hovedbunden en gang dagligt (om aftenen) og hjælper med at reducere hårtab. Det er nødvendigt at anvende i lang tid, men effekten af ​​Generolone var meget positiv.

Noget et dyrt stof.

Bedømmelse 3,8 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Lægemidlet fungerer virkelig, baseret på minoxidil 2,5% og 5% for AGA, alopecia areata. Det valgte stof for livet. Det skal bruges dagligt og gnides ind i huden med ICG.

Desværre er der et abstinenssyndrom.

Oprindeligt er dette en medicin til at sænke blodtrykket, og en af ​​bivirkningerne er forbedring af hårvækst (ikke dårligt, forresten).

Bedømmelser af Generolone

Hår begyndte at falde ud i en alder af 22 (i øjeblikket er jeg 25) og i ca. seks måneder kunne jeg ikke tro, at dette skete med mig. Generolon begyndte at bruge, da mit hoved allerede var skinnende i solen. Jeg sprayede det to gange om dagen på rent hår. Derefter kan du ikke våde dit hoved i 4 timer, ellers vil der ikke være nogen effekt (i det mindste som det står i instruktionerne). De første tre måneder fandt ikke noget resultat, men efter tre måneders brug fandt jeg en fnug i mine skaldede områder, med tiden blev det tykkere og tykkere, og jeg vendte tilbage, hvis ikke det originale udseende på håret, så kunne jeg meget lide det. Hvis jeg nægter at bruge det i nogen tid, falder alt på plads (dette er allerede sket i min praksis og efter en to-ugers pause i påføringen, var det meget vanskeligt for mig at få mit hår tilbage). I dag bruger jeg stadig dette værktøj hver dag (det er allerede blevet en vane) og tilsyneladende indtil slutningen af ​​mine dage, eller når jeg vil barbere mit hoved, vil jeg bruge det. Desværre indtil videre, men heldigvis blev dette middel min eneste frelse fra hårtab..

Frigør formularer

Instruktioner til brug af Generolone

Farmakologi

Når det påføres lokalt, stimulerer minoxidil hårvækst hos personer med androgen alopeci (tyndt hår, skaldethed). Forbedrer mikrocirkulationen, stimulerer overgangen af ​​hårceller til den aktive vækstfase, ændrer effekten af ​​androgener på hårsækkene. Reducerer dannelsen af ​​5-alfa-dehydrosteron (muligvis indirekte), som spiller en betydelig rolle i dannelsen af ​​hårtab. Det har den bedste virkning, når sygdommen er kort (højst 10 år), patientens unge alder, skaldethed i regionen af ​​kronen på højst 10 cm, tilstedeværelsen af ​​mere end 100 vellus og terminalhår i midten af ​​den skaldede plet. Manifestationen af ​​tegn på hårvækst bemærkes efter 4 eller flere måneders brug af stoffet. Effektens begyndelse og sværhedsgrad kan variere fra patient til patient. En 5% opløsning af medikamentet stimulerer hårvækst stærkere end en 2% opløsning, hvilket blev bemærket af en stigning i væksten af ​​vellushår: Efter stop af brugen af ​​Generolon, stopper væksten af ​​nyt hår, og inden for 3-4 måneder er det muligt at gendanne det originale udseende. Den nøjagtige virkningsmekanisme af Generolon til behandling af androgen alopecia er ukendt. Minoxidil er ineffektiv i tilfælde af skaldethed forårsaget af indtagelse af en medicin, forkert diæt (jern (Fe), vitamin A-mangel) som et resultat af hårstyling i "stramme" frisurer.

Farmakokinetik

Når det påføres lokalt, absorberes minoxidil dårligt gennem normal intakt hud: i gennemsnit går 1,5% (0,3-4,5%) af den samlede påførte dosis ind i den systemiske cirkulation.

Virkningen af ​​samtidige hudsygdomme på absorptionen af ​​minoxidil er ukendt..

Efter seponering af lægemidlet udskilles ca. 95% af minoxidil, der er kommet ind i den systemiske cirkulation inden for 4 dage. Profilen for den metaboliske biotransformation af minoxidil efter ekstern brug af lægemidlet Generolon er endnu ikke undersøgt fuldt ud..

Minoxidil binder ikke til plasmaproteiner og udskilles af nyrerne gennem glomerulær filtrering. Minoxidil krydser ikke blod-hjerne-barrieren.

Det udskilles hovedsageligt i urinen. Minoxidil og dets metabolitter udskilles ved hæmodialyse.

Udgivelsesformular

Spray til udvendig brug i form af en farveløs eller let farvet med en gullig skær, en gennemsigtig vandig-alkoholisk opløsning med lugten af ​​alkohol.

DoseringEmballageOpbevaringSalgOpbevaringstid
1 ml
minoxidil20 mg

Hjælpestoffer: ethanol 96% - 571 mg, propylenglykol - 104 mg, vand - op til 1 ml.

60 ml - plastflasker (1) komplet med en plastdoseringspumpe og en sprøjtedyse i en beskyttelsespose - kartonpakker.

Dosering

Uanset størrelsen på det behandlede område er det nødvendigt at påføre 1 ml af opløsningen ved hjælp af en dispenser (7 presser) 2 gange / dag til de berørte områder af hovedbunden, startende fra midten af ​​problemområdet. Vask hænderne efter brug. Den samlede daglige dosis bør ikke overstige 2 mg (dosis afhænger ikke af størrelsen på det berørte område). Patienter, hvor der ikke observeres tilfredsstillende hårvækst, når man bruger en 2% opløsning, og patienter, for hvilke man ønsker hurtigere hårvækst, kan en 5% opløsning anvendes.

For mænd er Generolon mest effektiv til hårtab på kronen, for kvinder - for hårtab i den midterste del.

Generolon anvendes kun på tørt hovedbund. Opløsningen kræver ikke skylning.

Udseendet af de første tegn på hårvækststimulering er muligt efter brug af lægemidlet 2 gange / dag i 4 måneder eller mere. Begyndelsen og sværhedsgraden af ​​hårvækst såvel som kvaliteten af ​​håret kan variere fra patient til patient..

I henhold til isolerede rapporter kan 3-4 måneder efter behandlingsstop forventes restaurering af det originale udseende.

Behandlingsvarigheden er i gennemsnit ca. 1 år.

Forberedelse til brug: Fjern skruehætten, og fastgør doseringspumpen. Fastgør den udstrakte sprøjtedyse til røret øverst på pumpen. Tryk på sprøjtedysen 3-4 gange for at fylde pumpen med opløsningen, hvorefter lægemidlet kan påføres.

Overdosis

Tilfældig indtagelse af Generolon kan forårsage systemiske bivirkninger på grund af de vasodilaterende egenskaber af minoxidil (5 ml af en 2% opløsning indeholder 100 mg minoxidil - den maksimale anbefalede dosis til voksne, når de tages oralt i behandlingen af ​​hypertension; 5 ml af en 5% opløsning indeholder 250 mg minoxidil, dvs. en dosis 2,5 gange den maksimale anbefalede daglige dosis til voksne, når den tages oralt til behandling af hypertension).

Overdosetegn: væskeretention, nedsat blodtryk, takykardi.

Behandling: For at eliminere væskeretention kan diuretika foreskrives om nødvendigt; til behandling af takykardi - betablokkere. Til behandling af hypotension skal 0,9% natriumchloridopløsning administreres intravenøst. Sympathomimetiske lægemidler som noradrenalin og epinefrin, som har overdreven hjertestimulerende aktivitet, bør ikke ordineres.

Interaktion

Der er en teoretisk mulighed (ingen klinisk bekræftelse) af forøget ortostatisk hypotension hos patienter, der får samtidig behandling med perifere vasodilatorer. En meget lille stigning i indholdet af minoxidil i blodet hos patienter, der lider af: arteriel hypertension og tager minoxidil oralt i tilfælde af samtidig brug af lægemidlet Generolon kan ikke udelukkes, selvom de tilsvarende kliniske studier ikke er blevet udført.

Det er blevet konstateret, at minoxidil til ekstern brug kan interagere med nogle lægemidler til ekstern brug. Den samtidige anvendelse af en opløsning af minoxidil til ekstern brug og en creme indeholdende betamethason (0,05%) fører til et fald i den systemiske absorption af minoxidil. Den samtidige anvendelse af en creme indeholdende tretinoin (0,05%) fører til øget absorption af minoxidil. Samtidig anvendelse af minoxidil på huden og aktuelle præparater såsom tretinoin og dithranol, som ændrer hudens beskyttende funktioner, kan føre til en stigning i absorptionen af ​​minoxidil.

Bivirkninger

Lokale bivirkninger:

Den mest almindelige bivirkning er hovedbunddermatitis. Mindre almindeligt observeres mere alvorlige tilfælde af dermatitis, manifesteret i form af rødme, flager og betændelse. I sjældne tilfælde kløende hovedbund, allergisk kontaktdermatitis, folliculitis, hypertrichosis (uønsket hårvækst i kroppen, inklusive ansigtshårvækst hos kvinder), seborrhea.

Brug af minoxidil kan forårsage øget hårtab under overgangen fra hvilefasen til hårvækstfasen, mens gammelt hår falder ud og nyt hår vokser i stedet. Dette midlertidige fænomen observeres normalt 2-6 uger efter behandlingsstart og stopper gradvist over de næste 2 uger (udseendet af de første tegn)
virkning af minoxidil).

Systemiske bivirkninger (hvis lægemidlet sluges ved et tilfælde):

Dermatologiske sygdomme: uspecifikke allergiske reaktioner (hududslæt, urticaria), ansigtsødem.

Åndedrætsorganer: åndenød, allergisk rhinitis.

Nervesystem: hovedpine, svimmelhed, svimmelhed, neuritis.

Hjertesystem: brystsmerter, udsving i blodtryk, hjertebanken, ændringer i hjerterytme, ødemer.

Indikationer

Behandling af androgen alopecia (hårgendannelse) og stabilisering af hårtabsprocessen hos mænd og kvinder.

Kontraindikationer

  • overfølsomhed over for minoxidil eller andre komponenter i lægemidlet;
  • alder under 18;
  • krænkelse af hudens integritet, dermatoser i hovedbunden.

Med forsigtighed: avanceret alder - over 65 år.

Anvendelsesfunktioner

Anvendelse under graviditet og amning

Lægemidlet bør ikke bruges under graviditet og amning..

Anvendelse til børn

Kontraindiceret til børn og unge under 18 år.

Brug til ældre patienter

specielle instruktioner

Påfør ikke lægemidlet på andre dele af kroppen.

Generolon påføres kun på tør tør hovedbund efter badning, eller du skal vente ca. 4 timer efter påføring af medicinen inden badning. Lad ikke dit hoved blive vådt tidligere end 4 timer efter påføring af stoffet.

Det anbefales at vaske dit hår, når du bruger Generolon som sædvanligt..

I den periode, hvor lægemidlet Generolon anvendes, kan du bruge hårspray og andre hårplejeprodukter. Inden du anvender hårplejeprodukter, skal du først anvende Generolon og vente, indtil det behandlede hudområde er helt tørt. Der er ingen holdepunkter for, at hårfarvning, perming eller brug af hårblødgøringsmidler kan reducere lægemidlets effektivitet. For at forhindre mulig irritation af hovedbunden skal du dog sørge for, at produktet er blevet skyllet helt af håret og hovedbunden, inden du bruger disse kemikalier..

Før behandling med Generolon påbegyndes, skal patienterne gennemgå en generel undersøgelse, herunder indsamling og undersøgelse af en medicinsk historie. Lægen skal sikre, at hovedbunden er sund..

Når der opstår systemiske bivirkninger. virkninger eller alvorlige hudreaktioner, bør patienterne afbryde lægemidlet og konsultere en læge.

Sammensætningen af ​​lægemidlet Generolon indeholder ethylalkohol, som kan forårsage betændelse og irritation i øjnene. I tilfælde af kontakt med følsomme overflader (øjne, irriteret hud, slimhinder), skyl området med rigeligt koldt vand..

Undgå indånding af medikamentet under sprøjtning..

Vask hænderne grundigt efter brug af stoffet..

Bedømmelser af Generolone

Hår begyndte at falde ud i en alder af 22 (i øjeblikket er jeg 25) og i ca. seks måneder kunne jeg ikke tro, at dette skete med mig. Generolon begyndte at bruge, da mit hoved allerede var skinnende i solen. Jeg sprayede det to gange om dagen på rent hår. Derefter kan du ikke våde dit hoved i 4 timer, ellers vil der ikke være nogen effekt (i det mindste som det står i instruktionerne). De første tre måneder fandt ikke noget resultat, men efter tre måneders brug fandt jeg en fnug i mine skaldede områder, med tiden blev det tykkere og tykkere, og jeg vendte tilbage, hvis ikke det originale udseende på håret, så kunne jeg meget lide det. Hvis jeg nægter at bruge det i nogen tid, falder alt på plads (dette er allerede sket i min praksis og efter en to-ugers pause i påføringen, var det meget vanskeligt for mig at få mit hår tilbage). I dag bruger jeg stadig dette værktøj hver dag (det er allerede blevet en vane) og tilsyneladende indtil slutningen af ​​mine dage, eller når jeg vil barbere mit hoved, vil jeg bruge det. Desværre indtil videre, men heldigvis blev dette middel min eneste frelse fra hårtab..

Generolone til skæg

"Generolone" til skægvækst er et værktøj, der hjælper med at dyrke et anstændigt skæg. Det er ikke så let at gøre det på egen hånd. Genetik, hormoner, sygdomme, valg af dårlig livsstil og andre faktorer kan forstyrre.

Hvordan finder man et effektivt middel til vækst i vegetationen? Nedenfor er mere om brugen af ​​lægemidlet, dets gennemførlighed, bivirkninger, fordele og ulemper.

Hvornår er det passende at ansøge

Muligheden for at bruge lægemidlet opstår i tilfælde af udseendet af androgen alopecia. Hvad er det? Alopecia, eller med andre ord alopecia, gennemgår cirka 80% af mænd og 50% af kvinder i løbet af livet. Dette fænomen begynder med udtynding af sundt hår (follikler krymper, mister deres tidligere sunde form), flyder ind i en fluffy masse og fører derefter helt til fokal skaldethed eller absolut skaldethed.

Hvis du ikke dyrker et tykt skæg, er der ikke hår på dine kinder, håret er tyndt og sparsomt,
-Der er et middel, der fungerer i 2 uger! Dette er et unikt produkt, der udelukkende består af naturlige ingredienser. Resultatet er et tykt og smukt skæg!

Nogle gange starter medicinen mod normalt hårtab forårsaget af forskellige faktorer..

Skæg er ingen undtagelse. Alopecia kan forekomme hos både en ung mand og en mere moden mand, børsten kan vokse ujævnt eller på øer. I en sådan situation vil "Generolon" for skæg blive en rigtig livline.

Egenskaber og driftsprincip

Funktionsprincippet består af to vigtige funktioner:

  1. Udvider blodkarene. Denne effekt skaber grundlaget for en tilstrækkelig forsyning af ilt og næringsstoffer til folliklerne. Hårsækken begynder at vokse til en fuld tilstand, nu er den i stand til at producere normalt hår med en sund struktur og længde.
  2. Beskyttelsesfunktion Minoxidil, den aktive bestanddel af Generolone, beskytter folliklen mod uønskede faktorer. Det forhindrer kemikalier, enzymer i at angribe sundt skæghår.

Effektiv i tandem med olier eller nærende masker. Af denne grund kan behandlingen suppleres med oliebaserede nærende masker for en hurtig effekt. Det gør det muligt for vitaminer og mineraler at give næring til børsten.

Egenskaber: har en stimulerende virkning på skægets vækst og gendanner også den tidligere attraktivitet for hårgrænsen. Dette vil tage omkring fire måneder, i nogle tilfælde et år..

Sammensætning og form for frigivelse

Produktet fremstilles i Kroatien og Spanien, sælges uden særlige opskrifter. Fås i form af spray 2% og 5%. Flasken indeholder 60 ml af stoffet, sættet inkluderer en sprøjteindretning.

Et hætteglas med et indhold på 2% indeholder 20 mg minoxidil og 5% - 50 mg.

Yderligere komponenter i sprayen: ethanol, propylenglykol, vand. Du skal opbevare sprayen uden for børns rækkevidde ved en temperatur på højst 25 grader og over nul.

Brugsanvisning

Hvis du bruger værktøjet forkert, giver det simpelthen ikke det ønskede resultat. Sådan bruges produktet korrekt?

  1. Ved første brug skal du installere dispenseren på sprøjtebeholderen og lave en testpresse, derefter kan du bruge produktet.
  2. Før sprøjtning er det vigtigt at forberede dit ansigt: Rengør dit ansigt grundigt fra affaldsprodukter, det anbefales at vaske med varmt vand, så dit ansigt er let dampet. Tør efter tørre procedurer.
  3. Den næste opgave er at fordele lægemidlet jævnt. Vægten skal lægges på de områder, hvor håret er faldet ud eller tyndt, "Generolon" påføres fra midten af ​​problemområdet. Det er ikke nødvendigt at gnide stoffet ind, spraypartiklerne absorberes hurtigt. Du behøver heller ikke vaske det væk. Hvis der er behov for vandprocedurer, er de tilladt efter mindst fire timer.

Enkel dosis til brug er 1 milligram, ca. 6-7 depressioner.

Det bruges i henhold til instruktionerne en gang dagligt, frekvensen er op til 2 gange om dagen. Den maksimalt tilladte daglige dosis er 2 mg. Før sprøjtning, skal du huske på forholdsregler, ikke få stoffet i øjnene.

Hvordan man vælger den rigtige procentdel af minoxidil?

For at gøre dette skal du konsultere en specialist!

For de fleste mænd er et 2% koncentrat tilstrækkeligt til skægvækst. Processen er ikke hurtig.

For dem, der hurtigt vil erhverve vegetation, vil en spray på fem procent hjælpe..

Under hvilke omstændigheder kan "Generolon" være ineffektiv?

"Generolon" er ikke i stand til at klare alopecia forårsaget af forkert indtagelse af medicin, mangel på en afbalanceret diæt (mangel på vitamin A og jern).

Brug heller ikke en hårtørrer til tørring af et skæg, plejeprodukter, der giver kemiske forbrændinger. I behandlingsperioden bør du ikke lave kemiske perms, skade håret i skæg ved at trække i dem, stramme vævning.

Yderligere punkter til korrekt brug

  1. Produktet må ikke påføres andre dele af kroppen, heller ikke dem, der er dækket med hår (øjenvipper, øjenbryn osv.).
  2. "Generolon" skal påføres tørt skægbørstehår.
  3. Du skal vaske dit skæg som normalt..
  4. Skægpleje forbliver den samme. Det er tilladt at bruge produkter til ernæring, styling, farvning og endda curlinghår. Ikke desto mindre er det bedst at sikre sig, at medicinen er helt absorberet, det vil sige, det er bedre at starte andre handlinger fire timer efter påføring af produktet..
  5. Hvis der under brug af produktet er nogen bivirkninger, er det bedre at annullere stoffet.
  6. Hvis "Generolon" ved en fejltagelse kommer i øjnene, skal de skylles med rigeligt vand. Ethylalkoholen i sammensætningen kan irritere slimhinderne. Inhaler heller ikke stoffet, når du sprøjter..
  7. Inden du bruger produktet, skal du undersøges af en specialist, hvis huden er sund - produktet kan bruges.
  8. Vask hænderne godt efter brug.

Interaktion med andre stoffer

"Generolon" kan øge effekten af ​​vasodilaterende medikamenter. Creme, der indeholder betamethason, reducerer effektiviteten af ​​minoxidil, mens fløde, der indeholder tretinoin, tværtimod øger.

Kontraindikationer og bivirkninger

Inden du bruger lægemidlet, skal du bestemt konsultere en specialist, da ethvert lægemiddel har bivirkninger og kontraindikationer:

  1. Lægemidlet bør ikke bruges af personer under 18 år..
  2. Produktet må ikke påføres betændt, inficeret hud..
  3. Følsomhed over for en hvilken som helst komponent i sammensætningen er en absolut kontraindikation.
  4. Samtidig brug med andre lægemidler til hudbehandling.
  5. Bør anvendes med forsigtighed af personer over 65 år.
  1. Dermatitis (kemisk skade på huden), betændelse, skrælning, rødme, kløe, udslæt, urticaria, seborrhea i huden.
  2. Hårtab. Denne bivirkning er forårsaget af væksten af ​​nye, sunde børstehår og er midlertidig og varer cirka to uger, indtil dækningen skifter..
  3. Hypertrikose - hårvækst i uønskede områder.
  4. Åndenød, rhinitis, hovedpine, neuritis, svimmelhed, udsving i blodtryk, øget hjerterytme, ødemer.

Fordele og ulemper

Sammenlignet med andre midler har "Generolon" en række fordele:

  1. Stoffet fungerer virkelig. Dette kan ses både fra videnskabelig forskning og fra kundevurderinger..
  2. Tilgængelig for offentligheden. Du kan købe det i et apotek, en specialforretning og på Internettet..
  3. Sprayflasken er designet til en måneds brug.
  4. Lægemidlet er let at anvende, brug medfører ikke ekstra omkostninger.
  1. Tilstedeværelsen af ​​en karakteristisk lugt.
  2. Der er et let abstinenssyndrom.
  3. Hår vokser på uønskede steder.
  4. I nogle tilfælde er langsigtede resultater.

Der er ingen perfekte medicin eller præparater, derfor, efter at have vejet alle fordele og ulemper, beslutter manden selv: at anvende Generolon på ham eller prøve andre midler.

Prisen for lægemidlet dannes afhængigt af Rusland. Det mest overkommelige sted at købe et produkt er online shopping. I dem kan "Generolon" købes til en pris, der starter fra 400 rubler.

På et apotek kan du købe en 2% opløsning for 600 rubler og en 5% løsning til 800 rubler. Prisen er ikke overpris, enhver gennemsnitlig russisk har råd til Generolon.

Den gennemsnitlige pris for Generolon i Moskva er 750 rubler, i Skt. Petersborg - 698 rubler.

Spray anmeldelser

Anmeldelser af mænd om spray til skægvækst - "Generolon".

Evgeny:

”Så snart hårene begyndte at vokse, barberede jeg mig af to gange. Derefter alt, jeg besluttede bare at udjævne det, jeg er glad for, at tættsatte hår vises, jeg vil bruge det videre ”.

Makar:

”At pleje et skæg tager lang tid, især når man vokser. Tiltrækker, når håret vokser ujævnt, bruger jeg "Generolon" til hurtigt at lukke hullerne. Minoxidil regler ".

Gleb:

”Hvorfor er alt så kompliceret: dem, der vil have skæg, har ikke det, dem, der ikke vil - sutre, at de har det. Generolone er mit næste lægemiddel i kampen for maskulinitet. Det ser ud til, at der sker fremskridt. Lad os se hvad der er næste ”.

Malik:

”Jeg brugte Generolon en eller to gange om ugen. Ikke ifølge instruktionerne, selvfølgelig, men jeg så resultatet. Huden blev endnu bedre, der var ingen kløe, afskalning også ".

Endelig

Generolon er et moderne præparat til skægvækst; ifølge mænd fungerer det. Der er bivirkninger, så sørg for at konsultere en specialist før brug. Husk, at stoffet midlertidigt kan rette ufuldkommenheder i dit skæg. Hvis du vil have permanente resultater - skal du løse problemet, der forårsager skaldede pletter eller hårtab.

Hvis du ikke dyrker et tykt skæg, er der ikke hår på dine kinder, håret er tyndt og sparsomt,
-Der er et middel, der fungerer i 2 uger! Dette er et unikt produkt, der udelukkende består af naturlige ingredienser. Resultatet er et tykt og smukt skæg!

Generolon

Sammensætning

1 ml Generolon indeholder 50 eller 20 mg minoxidil.

Yderligere stoffer: propylenglykol, ethanol, vand.

Udgivelsesformular

Farveløs eller gullig vandig-alkoholisk opløsning til udvendig brug med lugten af ​​alkohol.

60 ml af denne opløsning i en plastflaske med en sprøjtedyse og en doseringspumpe i en pose - en pose i en papkasse.

farmakologisk virkning

Stimulerer og fremskynder hårvækst.

Farmakodynamik og farmakokinetik

farmakodynamik

Lokal anvendelse af minoxidil viste acceleration af hårvækst hos patienter med androgen alopecia. Styrker mikrocirkulationen, aktiverer overgangen af ​​hårceller til den voksende fase, transformerer effekten af ​​mandlige hormoner på hårsækkene. Undertrykker syntese af 5-alfa-dehydrosteron, som er involveret i dannelsen af ​​hårtab.

Det har den største effekt i en ung alder med en lav alder af sygdommen (op til 10 år), med en parietal skaldet plet op til 10 cm, tilstedeværelsen af ​​100 hår i midten af ​​den skaldede plet. Der kan bemærkes tegn på vækst efter fire måneders brug af stoffet. Alvorligheden og hastigheden af ​​effektens begyndelse varierer afhængigt af individuelle egenskaber. Generolone 5% stimulerer hårvækst stærkere end en 2% opløsning af lægemidlet. Efter afslutningen af ​​brugen af ​​lægemidlet Generolon stopper hårvæksten, efter 3-4 måneder er det muligt at gendanne den oprindelige tilstand.

Virkningsmekanismen i behandlingen af ​​androgen alopeci er ukendt. Lægemidlet er ineffektivt til medicinsk skaldethed eller skaldethed forårsaget af forkert kost og "stram" hårstyling.

Farmakokinetik

Når det bruges eksternt, absorberes det dårligt gennem intakt hud: ca. 1,5% af den påførte dosis når den systemiske cirkulation. 95% af det stof, der kommer ind i blodbanen, udskilles efter 4 dage.

Mekanismerne for biotransformation er ikke fuldt ud forstået. Lægemidlet binder ikke til plasmaproteiner og evakueres af nyrerne. Trænger ikke ind i blod-hjerne-barrieren.

Indikationer til brug

Androgen alopecia: at stabilisere hårtab og regenerere hårgrænsen.

Kontraindikationer

  • Sensibilisering for lægemiddelkomponenter.
  • Krænkelse af hudens integritet, dermatoser i hovedbunden.
  • Alder under 18 år.
  • Det anbefales at bruge Generolon-spray med forsigtighed hos ældre patienter..

Bivirkninger

  • Lokale virkninger: dermatitis i hovedbunden, kløe, folliculitis, kontaktallergisk dermatitis, hypertrichosis, seborrhea, accelereret hårtab (stopper inden for to uger).
  • Systemiske virkninger (hvis produktet sluges): ikke-specifikke allergiske fænomener, ansigtsødem, dyspnø, allergisk rhinitis, svimmelhed, hovedpine, thoracalgia, neuritis, tryksvingninger, arytmi, hjertebanken, ødemer.

Brugsanvisning (Metode og dosering)

Instruktioner til brug af Generolon foreskriver den eksterne metode til brug af lægemidlet.

Uanset størrelsen på det berørte område skal 1 ml af sprøjten påføres med en dispenser (syv slag) to gange om dagen, startende i det centrale område. Vask hænderne godt efter brug. Den samlede daglige dosis er op til 2 mg.

Patienter, der ikke oplever en konstant hårvækst, når de bruger en 2% spray, og dem, der har brug for hurtig hårvækst, har tilladelse til at bruge en 5% spray version.

For mænd er dette middel mest effektivt til skaldethed i toppunktet, for kvinder - for skaldethed i området for den midterste del. Generolone påføres udelukkende på tørt hovedbund og kræver ikke skylning.

De første tegn på accelereret hårvækst kan vises efter anvendelse af produktet to gange om dagen i fire måneder eller mere. Alvorlighed, begyndelse af vækst og kvalitet varierer fra patient til patient..

Ifølge sjældne rapporter stopper hårvæksten efter afslutningen af ​​brugen af ​​lægemidlet Generolon, og efter 3-4 måneder er det muligt, at den oprindelige tilstand gendannes..

Behandlingsvarigheden er i gennemsnit 1 år.

Forberedelse til brug

Fjern dækslet og sæt målepumpen på. Fastgør sprøjtedysen til pumpen ovenfra. Tryk på sprøjtedysen flere gange, hvorefter sprøjten kan påføres.

Overdosis

Tilfældig brug af lægemidlet Generolon inde kan provosere systemiske bivirkninger på grund af vasoxilateringsevnen af ​​minoxidil.

Tegn: nedsat tryk, væskeretention, takykardi.

Overdoseterapi: udnævnelse af diuretika for at eliminere vandretention; betablokkere bruges til behandling af takykardi. Med hypotension injiceres 0,9% natriumchloridopløsning intravenøst. Det anbefales ikke at ordinere sympatomimetiske medikamenter med stærk hjertestimulerende aktivitet..

Interaktion

Der er en teoretisk sandsynlighed for øgede symptomer på ortostatisk hypotension hos personer, der får samtidig behandling med perifere vasodilatatorer.

Aktuel Minoxidil kan interagere med aktuelle medicin. Den kombinerede anvendelse af topisk minoxidil og en salve indeholdende betamethason fører til undertrykkelse af systemisk absorption af den første.

Deling af en fløde indeholdende tretinoin fører til øget absorption af minoxidil.

Den kombinerede anvendelse af Generolone på huden og præparater til ekstern brug, såsom Tretinoin og Dithranol, som forårsager en ændring i hudens barrierefunktioner, fører til en stigning i adsorptionen af ​​minoxidil.

Salgsbetingelser

Opbevaringsbetingelser

Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares ved stuetemperatur.

Opbevaringstid

specielle instruktioner

Lægemidlet anvendes udelukkende på tørt hovedbund i hovedbunden efter badning eller 4 timer før badning. Det er forbudt at lade hovedet blive vådt inden den specificerede periode. Anvend ikke lægemidlet på andre områder af kroppen end på hovedet.

Det anbefales at vaske dit hår, når du bruger medicinen som sædvanligt..

Under brugen af ​​stoffet er det tilladt at bruge hårspray og andre hårplejeværktøjer. Inden du anvender plejeprodukter, skal du først bruge Generolon og vente, indtil det behandlede område er helt tørt. Der er ingen holdepunkter for, at perming, farvning af dit hår eller anvendelse af blødgøringsmidler kan reducere produktets effektivitet. For at forhindre mulig irritation af hovedbunden er det nødvendigt at vaske præparatet helt fra hovedbunden, før de ovennævnte kemikalier påføres..

Før behandling med Generolon påbegyndes, skal patienterne gennemgå en undersøgelse, inklusive afklaring og undersøgelse af anamnese, og lægen skal sørge for, at der ikke er sygdomme i hovedbundens hud.

Med udviklingen af ​​systemiske bivirkninger eller alvorlige hudreaktioner, bør patienter stoppe med at bruge lægemidlet og konsultere en læge.

Generolon indeholder ethanol, der kan forårsage irritation og betændelse i øjnene. Hvis produktet kommer i kontakt med følsomme overflader (irriteret hud, øjne, slimhinder), skyl dem med rigeligt vand.

Det anbefales at undgå indånding af produktet ved sprøjtning, og vask hænderne godt efter brug af produktet.