Vigtigste > Lightening

"Generolon" - få dit skæg til at vokse hurtigere!

Mange mænd står over for et problem, når den langsomme vækst af skæg forhindrer dem i at skabe et billede. Årsagen hertil er en genetisk disposition, endokrine systemlidelser eller forskellige sygdomme. For at se stilfuld og ryddig ud, begyndte mænd at bruge minoxidil-baserede farmaceutiske produkter, hvoraf den ene er Generolon..

Lidt om virksomheden

Generolon er navnet på et mærke, der er repræsenteret i Europa under andre varemærker (Alomax, Carexedil). Mærkets produkter er solgt i Europa i 10 år. I Den Russiske Føderation er "Generolon" godkendt til brug siden 2012

Lægemidlet er registreret som et lægemiddel til behandling af hårtab. Mere end 150.000 mænd køber dette middel i Rusland hvert år..

Spray til ekstern brug er fremstillet af italienske råmaterialer og gennemgår dobbelt kvalitetskontrol.

Den første produktionstrin finder sted i Spanien på fabrikken Industrial Farmaceutica Cantabria. Efter emballering gennemgår produkterne den sidste kvalitetskontrol i Kroatien på Belupo-fabrikken.

Firma "BELUPO, medicin og kosmetik dd" - en farmaceutisk organisation, der betragtes som den førende inden for produktion af kardiologiske og dermatologiske lægemidler i landet. Virksomheden blev grundlagt i 1971. I dag hører alle Belupo-aktier til den statsejede virksomhed, nemlig PODRAVKA-koncernen. I mange år har Belupo produceret dermatologiske præparater, der betragtes som pålidelige og bruges til behandling af mange sygdomme hos både voksne og børn..

Typer af fonde

Generolone er et klinisk testet lægemiddel, der hjælper mænd med at fremskynde væksten af ​​ansigtshår.

Det er bemærkelsesværdigt, at stoffet minoxidil blev brugt til behandling af hypertension, men med tiden blev det ikke længere brugt til behandling af hjertesygdomme..

I dag sælges produktet på apoteker og udleveres uden recept fra en læge. Generolon sælges i form af en spray og fås i to formater: 2% og 5%. Medicinen adskiller sig i indholdet af minoxidil i stoffet.

  • ethanol;
  • propylenglycol;
  • behandlet vand.

Du skal begynde at bruge Generolon til et skæg med 2% spray. Hvis en mand har for tyndt hår eller skaldede pletter i skægområdet, skal han over tid skifte til 5% spray.

I denne sag skal du konsultere en trikolog eller farmaceut..

Spray 2%

Resultatet af lægemidlets virkning afhænger direkte af koncentrationen af ​​det aktive stof. Den 2% spray indeholder 20 mg minoxidil samt yderligere stoffer. Lægemidlet fås i 60 ml hætteglas. Spraypakken indeholder en doseringspumpe med en spray, så du kan bruge produktet økonomisk. Sprayen er en farveløs opløsning og en let alkoholisk lugt.

Generolone har en positiv effekt på hårvækst i ansigtet. Mænd, der ønsker at dyrke et tykt skæg, skal sprayes dagligt på problematiske hudområder. Hvis der er skaldede pletter i ansigtet, anvendes sprayen kun på disse områder..

Et mærkbart resultat vises efter 1,5-2 måneders regelmæssig brug.

Hvis effekten efter 3-4 måneder ikke vises, anbefales det at øge koncentrationen af ​​stoffet.

"Generolone" til skægvækst betragtes som en effektiv analog til det amerikanske middel mod hårtab "Roegaine", der er blevet førende i USA. Prisen for de russiske fonde er omkring 500 rubler.

Spray 5%

Generolone 5% bruges normalt til at fjerne skaldede pletter på skæget.

Den vigtigste virkning af stoffet er dets stærke virkning på pæren, der aktiverer væksten af ​​nye hår. Ansigtshår bliver hårdere. Samtidig hjælper det aktive stof med at gøre hårene tykkere uden at skade sundheden.

Opløsningen er meget praktisk at bruge, den efterlader ikke pletter eller mærker på huden. Den gennemsnitlige indikator for manifestation af effektivitet er op til 3 måneder. I ekstraordinære tilfælde kan virkningen af ​​stoffet først vises efter seks måneder. Under alle omstændigheder skal du ikke forvente en hurtig effekt - virkningen på folliklerne forekommer gradvist.

Forøgelse af doseringen kan føre til misfarvning af skæg såvel som hårets struktur. Efterfølgende vil det være vanskeligt at slippe af med dette fænomen..

Ansøgning

Hver pakke indeholder instruktioner til brug af medicinen. Ud over instruktionerne kan du i boksen finde en sprayflaske, som du skal anvende.

Den daglige dosis af stoffet er 1 ml. Dette betyder, at en mand på et tidspunkt skal udføre 6-7 presser på dispenseren..

Al manipulation med stoffet udføres strengt i henhold til instruktionerne:

  1. Fjern sprayhætten og udskift med sprøjtedysen. Tryk på pumpen flere gange for at aktivere pumpen. Så snart dispenseren fungerer, er sprayen klar til brug..
  2. Før du påfører stoffet på dit ansigt, skal du vaske dig selv med varmt vand og sæbe og tør huden grundigt.
  3. Sprøjt derefter Generolon jævnt på den nederste del af ansigtet, og vær særlig opmærksom på områderne med skaldede pletter. Tryk ikke mere end syv gange, ellers vil et overskud af stoffet provosere bivirkninger.
  4. Opløsningen absorberes næsten øjeblikkeligt i huden, så det anbefales ikke at gnide.
  5. Du behøver ikke vaske stoffet. Det er tilladt at vaske kun 4 timer efter proceduren.

Ved sprøjtning skal du let røre ved nakkeområdet. Mange skæggede mænd rapporterer om en positiv effekt.

Der er specielle anbefalinger til brug, der skal tages i betragtning for at undgå forekomsten af ​​bivirkninger:

  • Anvend ikke opløsningen på andre områder af huden udover nakke og under ansigt;
  • under sprøjtningsprocessen skal man sørge for, at opløsningen ikke kommer på slimhinderne;
  • skal du vaske dine hænder efter påføring;
  • det er forbudt at bruge produktet mere end 2 gange om dagen.

Hvis effekten efter et par måneder ikke vises, skal du besøge en læge og gennemgå en fuld undersøgelse.

Effektivitet


"Generolon" er et yderst effektivt lægemiddel, hvis virkning bekræftes af adskillige undersøgelser.

Stoffets vigtigste opgaver:

  • stimulering af hårsækkene;
  • forbedret blodgennemstrømning;
  • et fald i syntesen af ​​enzymet 5-alfa-reduktase, som negativt påvirker pærerne;
  • beskyttelse mod virkningen af ​​androgenhormoner.

De første resultater vil være nyt vellushår - det vises inden for 2-3 uger. Over tid bliver hårene mørkere og bliver stivere..

Dog afhænger meget af den menneskelige krop, dens hormonelle niveauer og individuelle egenskaber..

Med regelmæssig brug kan du opnå en god effekt efter seks måneder. I løbet af disse 6 måneder vil der være en kraftig stimulering af væksten af ​​børstehår, styrke hårene, beskytte dem mod tab samt øge skægets tæthed.

Eksperter anbefaler at bruge "Generolon" sammen med specielle olier og balsam til hårvækst.

De mest effektive midler er:

  • burdockolie med rød peber;
  • Ricinusolie;
  • jojobaolie;
  • linje med betyder "Alerana".

Varigheden af ​​"Generolon" -påføring bør ikke overstige 12 måneder.

Anmeldelser


Mange er interesseret i at kende anmeldelser om stoffet "Generolon" hos mænd, hvis skæg er vokset i flere måneders brug af produktet (anmeldelser er taget fra webstedet irecommend.ru).

Anmeldelse nummer 1: Alexander, 25 år gammel.

Mit skæg er altid vokset dårligt. Efter råd fra en nær ven besluttede jeg at købe Generolon. Han forklarede mig detaljeret, hvad minoxidil er, og hvordan man anvender det korrekt. Resultatet var ikke længe på at komme. En måned senere bemærkede jeg, at skæget blev meget tykkere, de skaldede pletter forsvandt. Efter 3 måneder blev vegetationen tæt og ensartet. Derefter stoppede jeg med at bruge medicinen, da jeg nåede den ønskede længde. Der blev ikke fundet nogen bivirkninger under brug.

Gennemgang nummer 2: Eugene, 30 år gammel.

Så snart alle mine venner begyndte at dyrke skæg, indså jeg straks, at mit image manglede. Desværre var selv et lille skæg vanskeligt at dyrke. Busten voksede langsomt og ujævnt. Jeg besluttede at konsultere en farmaceut, og han anbefalede Generolon spray til mig. De første fire dages brug følte jeg en brændende fornemmelse i hakeområdet, men efter en uge forsvandt disse symptomer. To måneder senere ser mit skæg langt og tykt ud, nogle gange er jeg endda nødt til at gå til en barbershop for modellering.

Der findes medicin i dag baseret på minoxidil. Det er dette stof, der giver hårene mulighed for at vokse hurtigere og tykkere. For eksempel har præparaterne "Alerana", "Regaine" og "Minoxidil" næsten den samme sammensætning.

Af denne grund er det vigtigt for købere at vide, hvilke af disse produkter der er mest effektive..

Den allerførste medicin baseret på minoxidil - "Regain" - et amerikansk lægemiddel. Det har en høj pris og er kun tilgængelig via engelsksprogede online butikker.

Ikke mindre effektivt er lægemidlet med samme navn "Minoxidil". Produktet fås i form af skum og opløsning med en koncentration på 2% og 5%.

Det mest rentable og billigste lægemiddel i sammenligning med "Regain" og "Minoxidil" er den russiske analog - "Alerana". Produktet fås også i form af en spray og sælges frit på apoteker..

Alle de nævnte produkter er forskellige i formlen, så det er vanskeligt at gætte, hvilken der er mere effektiv. Når du vælger et middel, skal du stole på anmeldelser fra andre mennesker og udtalelsen fra en tricholog.

Kontraindikationer og bivirkninger

I de fleste tilfælde forårsager opløsningen ikke allergiske reaktioner og andre bivirkninger..

Det aktive stof - minoxidil - er sikkert for helbredet, da det ikke absorberes i hud og blod.

Blandt kontraindikationer til brug er:

  • alder op til 18 år såvel som over 60 år gammel;
  • åben skade på ansigtets hud;
  • tilstedeværelsen af ​​en allergi over for en hvilken som helst komponent i sammensætningen;
  • tilstedeværelse af hudsygdomme (dermatose, eksem osv.).

En allergisk reaktion eller forbrænding kan provoseres af ethylalkohol indeholdt i stoffet.

For at eliminere risikoen for en sådan reaktion skal der udføres en test. Opløsningen påføres på bagsiden af ​​hånden og lodes stå i 20-30 minutter. Hvis en person ikke føler irritation eller forbrænding, er stoffet egnet til ham.

Undertiden forekommer uønskede reaktioner efter brug af produktet på grund af forkert anvendelse af opløsningen.

De mest almindelige bivirkninger er:

  • afskalning af huden;
  • forbrænding og kløe i applikationsområdet;
  • tør hud;
  • rødme, hævelse;
  • udseendet af et udslæt (typisk for følsom hud);
  • seborrhea.

Alle disse symptomer er resultatet af en ekstern påføring af sprøjten.

Eksperter advarer om, at håret begynder at falde ud, når man bruger sprayen. Dette er normalt, da nyt hår snart vises i stedet for det mistede hår..

Hvis løsningen kommer ind, provoserer den:

  • kvalme;
  • opkastning;
  • svimmelhed;
  • stakåndet;
  • takykardi;
  • blodtryksstød;
  • tinnitus;
  • hovedpine.

For at undgå komplikationer, hvis stoffet kommer ind, skal du straks konsultere en læge!

"Generolon" er et middel, der perfekt klarer skaldede pletter på skæget. Effekten efter påføring manifesteres ikke tidligere end efter 3 uger. For at dyrke et langt skæg er det værd at bruge Generolon i tandem med naturlige olier og hårvækstbalsamer. Mænd har allerede bemærket den positive virkning af stoffet.

Forum Hair.com

skaldethed, hårtransplantation

  • Forumindeks ‹Diskussion‹ Alopecia hos kvinder
  • Skift skriftstørrelse
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Galleri
  • tjekke ind
  • indgang

Generolon 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Generolon 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Nelka 25. november 2014, 16:08

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Aldolaza 25. november 2014, 16:19

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Julia-søn 25 november 2014, 16:35

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Nelka 25. november 2014, 17:15

Julia, hej !! tak for tilbagemeldingen. Og om diagnosen, hvad kan du sige. Jeg forstod korrekt, at den indledende fase af AGA. Dr. Tkachev ordinerede øjeblikkeligt Minoxidil noget. Jeg tror, ​​jeg kan prøve at starte på en dag også ?? sagde også, at seborrheisk dermotitis, ordineret - et sæt honningplante

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

brunette 25. november 2014 19:01

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Nika5551 25. november 2014, 19:02

Julia, hej !! tak for tilbagemeldingen. Og om diagnosen, hvad kan du sige. Jeg forstod korrekt, at den indledende fase af AGA. Dr. Tkachev ordinerede øjeblikkeligt Minoxidil noget. Jeg tror, ​​jeg kan prøve at starte på en dag også ?? sagde også, at seborrheisk dermotitis, ordineret - et sæt honningplante

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Julia-sun 25 nov 2014, 23:23

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

KATT 26. november 2014, 12:34

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Nelka 26. november 2014, 18:00

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

KATT 26. november 2014, 20:40

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Nelka 26. november 2014, 21:48

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

KATT 26. november 2014, 22:53

Re: Generolone 2%. Hvem der ansøgte, svar venligst

Nelka 27. november 2014, 13:27

her er min FTG
ANDROGEN AFHængig zone

Anagenisk kun 89,1%
Telogen kun 10,9%
Terminal blandt anagenisk - 93%
Terminal blandt telogen - 80%
Vellus blandt anagenisk - 7%
Vellus blandt telogen - 20%
Areal - 21,9 kvm
Samlet hår 237,8 / cm2 (terminal 92%, vellus 8%)
I alt 52 hår tælles

Anagen kun 97,1%
Telogen kun 2,9%
Terminal blandt anagenisk - 91%
Terminal blandt telogen - 100%
Vellus blandt anagenisk - 9%
Vellus blandt telogen - 0%
Areal - 21,9 kvm
Samlet hår 173,8 / cm2 (terminal 92%, vellus 8%)
I alt 38 hår tælles
For vitamin "D", tager jeg det i morgen.

Påføring af spray "Generolon" og anmeldelser herom

Spray mod hårtab "Generolon"

Der er mange forskellige måder at håndtere et så ubehageligt problem som skaldethed på. En af dem er "Generolon" spray. Sådan bruges det korrekt?

Sammensætning

Det aktive stof i lægemidlet "Generolon" er minoxidil. Sammensætningen inkluderer også nogle hjælpestoffer, såsom propylenglykol, ethanol (dvs. alkohol) og specielt tilberedt vand. Andelen af ​​den aktive ingrediens i den samlede mængde af produktet afhænger af dens koncentration. Så 2% "Generolon" indeholder kun 20 mg minoxidil pr. 1 ml lægemiddel, og indholdet af det aktive stof i et 5% lægemiddel er 50 mg pr. 1 ml..

Handling

"Generolon" spray virker direkte på hårsækkene. For det første forbedrer minoxidil blodcirkulationen i det berørte område (det vil sige i hovedbunden) og blodforsyningen til folliklerne, som sidstnævnte "vågner op" og går ind i den aktive fase af hårvækst. For det andet ændrer den aktive ingrediens princippet om virkningen af ​​androgener på folliklerne og beskytter dem mod denne indflydelse. For det tredje er der et indirekte fald i dannelsen af ​​5-alfa-reduktase - et enzym, der forårsager den negative virkning af androgener på pærerne.

Sprayen har en positiv effekt på hårsækkene

Hvad angår absorptionen af ​​medikamentstofferne gennem huden, er den minimal. Cirka 1-3% af komponenterne går ind i den systemiske cirkulation (forudsat at der ikke er nogen skade på overhuden). Men hvis vi overvejer, at en enkelt dosis er meget lille, kan vi konkludere, at brugen er sikker. Derudover udskilles de komponenter, der er kommet ind i blodet, og ophobes ikke i kroppen..

Når du bekæmper skaldethed, skal du være opmærksom på de shampoo, du bruger. Ikke mange mennesker ved, at 94% af de shampoo, vi bruger hver dag, indeholder kemiske komponenter, der er skadelige for håret og hovedbunden. Hvis du ser komponenter såsom natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, kokosulfat e i sammensætningen, skal du opgive denne kosmetik.

Disse stoffer er den vigtigste årsag til hovedbundssygdomme, der efterfølgende forårsager hårtab. Baseret på resultaterne af test udført af vores redaktion, blev der offentliggjort en vurdering af sikre shampooer.

Mulsan Cosmetic er den eneste producent, der helt har forladt skadelige kemiske komponenter, og erstattet dem med naturlige råvarer. Vi anbefaler, at du besøger den officielle onlinebutik mulsan.ru. Et af de vigtigste tegn, som du kan skelne mellem naturlige produkter af høj kvalitet, er holdbarheden.

På grund af brugen af ​​aggressive konserveringsmidler i bulkprodukter. markedets holdbarhed er normalt 2-3 år, mens naturlig har en holdbarhed på kun 10 måneder.

Indikationer

Brugsanvisningen indeholder information om, at den vigtigste indikation for brugen af ​​produktet er androgen alopecia. For andre typer hårtab er lægemidlet ikke effektivt.

Kontraindikationer

Da absorptionen af ​​stoffets stoffer er minimal, er der ikke så mange kontraindikationer for brugen af ​​Generolon:

  • individuel intolerance over for de stoffer, der udgør sammensætningen;
  • nogle sygdomme i hud eller hovedbund (for eksempel dermatoser);
  • skader på huden;
  • alder over 60-65 år og under 18 år;
  • amningstid hos kvinder;
  • graviditet.

Bivirkninger

Generelt tolereres Generolon godt, men nogle bivirkninger er mulige:

  • overdreven tørhed og flager af de behandlede områder i hovedbunden;
  • forbrænding, kløe, ubehag i anvendelsesområdet for sammensætningen;
  • rødme, hævelse;
  • udseendet af blemmer (forekommer sjældent, normalt med øget hudfølsomhed);
  • seborrhea (dannelse af vægte på overfladen af ​​hovedbunden);
  • uønsket hårvækst på kroppen (for eksempel i ansigtet);
  • hvis produktet kommer på andre dele af kroppen, er allergiske manifestationer mulige (urticaria, ødemer);
  • hvis produktet ved en fejltagelse sluges, kan der forekomme symptomer som kvalme, åndenød, uregelmæssige hjerterytmer, brystsmerter, hovedpine, alvorlig hævelse, ændringer i blodtryksniveauer, svimmelhed osv..

Effekt

Som undersøgelser og anmeldelser af medikamentet "Generolon" viser, kommer virkningen ikke med det samme. Ændringer vil ikke blive observeret, selv efter en måned med regelmæssig og konstant brug. De første forbedringer ses normalt kun ved udgangen af ​​den tredje eller fjerde måned, hvilket er forbundet med længden af ​​hårvækstfasen. Dette er nøjagtigt hvor lang tid det vil tage, før folliklerne "vågner op" og går ind i den aktive fase fra hvilefasen.

Overgangen fra hvilefasen vil ledsages af at slippe af med folliklerne af svækket gammelt hår, og dette er normalt, fordi nyt hår har brug for plads til at vokse. Og det er derfor, i de første uger (fra 5 til 8-10) kan der være en stigning i tab. Vær ikke bange, da vises nyt sundere hår i stedet for det mistede hår.

Effekten af ​​"Generolon" FØR og EFTER

Hvad angår varigheden af ​​effekten, varer den normalt 4-6 måneder. Så kan tilstanden vende tilbage, især hvis den grundlæggende årsag til alopecia ikke fjernes, og andre midler ikke bruges..

Lægemidlet er mest effektivt til behandling af alopecia i de tidlige stadier og hos unge patienter.

Hvordan man ansøger?

Påfør lægemidlet "Generolon" lokalt, og anvend det på problemområder. Så hos kvinder observeres skaldethed normalt i området for den midterste afskillelse og hos mænd - på kronen og på den forreste del..

De vigtigste stadier af anvendelse:

  1. Sammensætningen påføres under anvendelse af en dispenser. Fjern først hætten fra flasken og sæt doseringspumpen på nakken, og fastgør derefter dysen til den til direkte sprøjtning. Tryk nu et par gange for at få produktet i dispenseren.
  2. Start fra midten af ​​hvert problemområde. At gnide sammensætningen i hovedbunden er valgfri. I alt skal du lave syv haner på dispenseren.
  3. Vask hænder. Du behøver ikke vaske stoffet.

Den daglige dosis bør ikke overstige 2 ml, der kræves kun to applikationer pr. Dag (dvs. en enkelt dosis er 1 ml). Behandlingsforløbet kan vare fra seks måneder til et år..

Vigtige anvendelsesregler

Flere vigtige regler:

  • Anvend ikke sammensætningen på andre områder.
  • Undgå kontakt med slimhinder.
  • Hvis brugen af ​​en 2% opløsning ikke giver resultater efter 3-4 måneders brug, skal du bruge en 5% opløsning.
  • Vask ikke dit hår efter påføring og undgå at blive våd i fire til fem timer efter påføring.
  • Præparatet skal påføres tør og ren hovedbund.
  • Udfør daglige procedurer (kæmning, shampooing, styling) som sædvanligt.
  • Før behandling påbegyndes, skal du konsultere en specialist eller endnu bedre gennemgå en omfattende undersøgelse.

Pris og hvor man kan købe?

Generolons pris: fra 400 til 650 rubler. pr. flaske

Du kan købe lægemidlet på ethvert apotek (forhåndsbestilling kan være påkrævet). Prisen på en flaske med en 2% opløsning er omkring 400 rubler. Prisen på et 5% lægemiddel spænder fra 600-650 rubler.

Meninger og anmeldelser

Feedback fra bruger:

Vi inviterer dig til at studere anmeldelserne om "Generolon" -værktøjet:

  • ”Det er ikke kun for kvinder, at det er vigtigt at se godt ud. Da jeg bemærkede, at mit hår faldt ud, begyndte jeg at komplicere. Jeg gik til lægen, han rådede "Generolon". Prisen er selvfølgelig ret høj, men jeg har virkelig bemærket effekten. Seks måneder senere begyndte håret at vokse, der er flere af dem ".
  • ”Jeg købte Generolon og begyndte at bruge den. Først begyndte håret at "klatre" endnu mere, men efter tre måneder aftaget tabet. I princippet er jeg tilfreds med effekten. Jeg vil gerne have, at prisen er mere overkommelig ".

Lægernes udtalelser om stoffet er blandede. Virkningen observeres faktisk hos de fleste patienter, men som regel er årsagen til alopecia ikke fjernet.

Feedback fra bruger:

Brug stoffet ved at følge reglerne og instruktionerne i instruktionerne, og du vil se resultaterne.

Generolone - et alternativ middel mod hårtab

Hårtab er ikke et let problem at håndtere. Overfor det begynder en person straks at lede efter midler til at gendanne hårgrænsen på hovedet. Den mest populære af alle de foreslåede medicin mod skaldethed er Minoxidil. Denne aktive ingrediens er også en del af Generolon-præparatet, som vil blive drøftet i vores artikel..

Hvad er Generolon?

Generolone spray er et effektivt lægemiddel designet til at bekæmpe skaldethed og fremskynde hårvækst i hovedbunden. Dens hovedkomponent er Minoxidil, og de yderligere komponenter er ethanolalkohol, propylenglykol og oprenset vand. Mængden af ​​minoxidil i dette lægemiddel afhænger af koncentrationen. Så en 2% opløsning af Generolon indeholder 20 mg minoxidil. I overensstemmelse hermed indeholder en 5% opløsning af Generolone minoxidil 50 mg.

Generolone har en aktiv effekt på hårsækkene. Minoxidil indeholdt i dets sammensætning forbedrer blodcirkulationen, hvilket resulterer i, at folliklerne forsynes bedre med blod, og håret begynder at vokse mere intensivt. Derudover beskytter den aktive bestanddel af medikamentet folliklerne mod de negative virkninger af androgenhormoner..

Generolons stoffer absorberes praktisk talt ikke gennem huden indeni. Den maksimale dosis af stoffet, der kan komme ind i blodbanen, er højst 3%. Denne indikator er sikker for sundhed og liv..

Komponenter, der kommer ind i kroppen, når de gnides med Generolone i huden, akkumuleres ikke der og udskilles hurtigt.

Generolon produceres i form af en spray med 2% eller 5% indhold af den aktive bestanddel af minoxidil. Lægemidlet leveres på et apotek i plastikhætteglas pakket i papkasser. Pakken indeholder en målepumpe og instruktioner til brug af lægemidlet.

Hvor effektiv er Generolone til hår?

Generolon spray påvirker hårsækkene aktivt, øger blodgennemstrømningen og aktiverer derved hårvækst. Derudover hjælper dette middel med at ændre følsomheden af ​​receptorer i follikelcellerne i forhold til hormoner androgener..

Forresten, hovedkomponenten i Generolon - minoxidil blev oprindeligt oprettet til behandling af arteriel hypertension, men senere blev den ikke længere brugt i kardiologi.

Lægemidlet er tilgængeligt i form af en spray, hvilket er meget praktisk og økonomisk. Produktet sprayes jævnt over hele hovedbundens overflade. Derudover forbruges sprøjten sparsomt og varer i lang tid, hvilket er vigtigt til Generolons høje omkostninger.

Lad os navngive de vigtigste egenskaber ved dette stof:

  • Aktiv effekt på hårsækkene;
  • Forbedring af blodcirkulationen i hovedbunden;
  • Beskyttelse af hårsækkene mod overeksponering for androgener;
  • Fald i produktionen af ​​enzymet 5-alfa-reduktase (det er han, der fremkalder den negative virkning af mandlige hormoner på hårsækkene).

Instruktioner til brug af Generolon

Generolons effektivitet kan variere afhængigt af de individuelle egenskaber ved patientens krop. Et godt resultat af brugen af ​​lægemidlet vil kun være, hvis balde-processen er begyndt for nylig, og det berørte område er lille.

For at få en synlig virkning skal Generolon bruges regelmæssigt i en måned, ikke mere end to gange om dagen. Ad gangen skal du i henhold til instruktionerne bruge 1 ml opløsning.

Instruktionen til Generolon indeholder følgende anbefalinger:

  • Lægemidlet bruges eksternt ved at sprøjte det på hovedbunden ved hjælp af en speciel dispenser;
  • Uanset størrelsen på det behandlede område af hovedbunden påføres midlet i en mængde på 1 ml (7 pres af dispenseren). Behandlingen af ​​problemområder skal startes fra centrum af læsionen, opløsningen påføres to gange om dagen;
  • Generolone 5% -opløsning anbefales til patienter, der ønsker at gendanne mistet hår hurtigere, og til dem, der ikke får hjælp af en 2% suspension af lægemidlet. Generelt ordineres en opløsning med et 5% minoxidilindhold til mænd og en 2% opløsning til kvinder;
  • Spray Generolon anbefales at påføres på tør og ren hovedbund på steder, hvor der dannes skaldede pletter. For mænd er lægemidlet ordineret i tilfælde af skaldethed i hovedets krone, for kvinder - i tilfælde af hårtab i området for den midterste del;
  • Det er ikke nødvendigt at vaske opløsningen efter påføring, hovedet kan vaskes flere timer efter påføring af sammensætningen;
  • Før du bruger medicinen, er det nødvendigt at fjerne skruehætten fra hætteglasset, fastlægge målepumpen på hætteglasset og derefter installere en lang sprøjtedyse på dens rør;
  • Efter montering af dysen skal du foretage 4 presser på den (dette giver dig mulighed for at fylde pumpen med den nødvendige dosis af medicinen). Derefter kan produktet sprøjtes på problemområder i hovedbunden..

Priser for Generolon i Rusland

Prisen på Generolon i Rusland afhænger af koncentrationen af ​​det aktive stof minoxidil i det. Så ved at købe en 2% spray betaler køberen ca. 580 rubler, og for en 5% Generolon-løsning - 780 rubler. I onlineapoteker kan stoffet findes til en pris af 390 rubler.

Generolon: en gennemgang af en tricholog

Karpova Yu.E., tricholog, Moskva

Generolone er et effektivt lægemiddel fra gruppen af ​​lægemidler med den aktive ingrediens Minoxidil. Jeg råder mange af mine patienter til at bruge dette lægemiddel, og det er ønskeligt, at applikationen er kompleks. Samtidig med Generolon, påfør styrkende shampoo og hårbalsam, og massér hovedet. Hos nogle patienter falder håret endnu mere, når brugen af ​​Generolone er startet. Men dette er kun i den første fase af behandlingen, og der bør ikke være nogen grund til bekymring. Få måneder efter starten af ​​brugen af ​​Generolone gendannes håret.

Anmeldelser af kvinder og mænd om Generolone

Bardina E.I., 29 år gammel

I flere år i træk har jeg aktivt farvet mit hår, hvilket har ført til, at deres tilstand er meget forværret, og frisøren rådede mig til at opgive farvningsproceduren helt for ikke at miste resterne af håret. Jeg var naturligt oprørt, men så trak jeg mig sammen og begyndte at lede efter midler til at styrke mit hår. Mit valg faldt på stoffet Generolone. Det var billigt sammenlignet med salonhårgenopretningsbehandlinger. Jeg brugte stoffet i meget lang tid (ca. seks måneder), og den første bemærkelsesværdige virkning kom efter et par måneder. Generelt er jeg tilfreds med resultatet, håret blev gendannet.

Jeg købte Generolon til min mor, behandlingsforløbet er ikke afsluttet endnu, men resultatet kan ses. Mor har brugt det i 4 måneder, hendes hår er styrket. Sandt nok, i de første uger efter behandlingsstart begyndte håret at klatre endnu mere, de troede at holde op, men lægen sagde, at dette var normalt. For sin pris er dette stof meget effektivt..

Hår begyndte at falde ud for et halvt år siden, jeg tog en konsultation med en tricholog, han ordinerede Generolon til mig. Jeg har brugt det i den tredje måned, hår har allerede vist sig i stedet for skaldede pletter. Håber, at stoffet vil være effektivt.

Ivanov S., 42 år gammel

Jeg begyndte at bruge Generolon efter råd fra en læge. Virkningen af ​​stoffet er der bestemt. Efter flere ugers brug bemærkede jeg, at der opstod en let fluff på mit hoved i områder med skaldede pletter. Brug af lægemidlet måtte dog afbrydes på grund af en alvorlig allergisk reaktion. Kløe optrådte på huden på grund af Generolon, derefter sår. Generelt passer stoffet mig ikke.

Milkova I., 46 år gammel

Generolon er et fremragende middel mod skaldethed. Overfor problemet med skaldethed henledte jeg øjeblikkeligt opmærksomheden på det og fortrød ikke. Generolon er billig, men har en god effekt. Nu anbefaler jeg det til alle!

Generolone til skæg

"Generolone" til skægvækst er et værktøj, der hjælper med at dyrke et anstændigt skæg. Det er ikke så let at gøre det på egen hånd. Genetik, hormoner, sygdomme, valg af dårlig livsstil og andre faktorer kan forstyrre.

Hvordan finder man et effektivt middel til vækst i vegetationen? Nedenfor er mere om brugen af ​​lægemidlet, dets gennemførlighed, bivirkninger, fordele og ulemper.

Hvornår er det passende at ansøge

Muligheden for at bruge lægemidlet opstår i tilfælde af udseendet af androgen alopecia. Hvad er det? Alopecia, eller med andre ord alopecia, gennemgår cirka 80% af mænd og 50% af kvinder i løbet af livet. Dette fænomen begynder med udtynding af sundt hår (follikler krymper, mister deres tidligere sunde form), flyder ind i en fluffy masse og fører derefter helt til fokal skaldethed eller absolut skaldethed.

Hvis du ikke dyrker et tykt skæg, er der ikke hår på dine kinder, håret er tyndt og sparsomt,
-Der er et middel, der fungerer i 2 uger! Dette er et unikt produkt, der udelukkende består af naturlige ingredienser. Resultatet er et tykt og smukt skæg!

Nogle gange starter medicinen mod normalt hårtab forårsaget af forskellige faktorer..

Skæg er ingen undtagelse. Alopecia kan forekomme hos både en ung mand og en mere moden mand, børsten kan vokse ujævnt eller på øer. I en sådan situation vil "Generolon" for skæg blive en rigtig livline.

Egenskaber og driftsprincip

Funktionsprincippet består af to vigtige funktioner:

  1. Udvider blodkarene. Denne effekt skaber grundlaget for en tilstrækkelig forsyning af ilt og næringsstoffer til folliklerne. Hårsækken begynder at vokse til en fuld tilstand, nu er den i stand til at producere normalt hår med en sund struktur og længde.
  2. Beskyttelsesfunktion Minoxidil, den aktive bestanddel af Generolone, beskytter folliklen mod uønskede faktorer. Det forhindrer kemikalier, enzymer i at angribe sundt skæghår.

Effektiv i tandem med olier eller nærende masker. Af denne grund kan behandlingen suppleres med oliebaserede nærende masker for en hurtig effekt. Det gør det muligt for vitaminer og mineraler at give næring til børsten.

Egenskaber: har en stimulerende virkning på skægets vækst og gendanner også den tidligere attraktivitet for hårgrænsen. Dette vil tage omkring fire måneder, i nogle tilfælde et år..

Sammensætning og form for frigivelse

Produktet fremstilles i Kroatien og Spanien, sælges uden særlige opskrifter. Fås i form af spray 2% og 5%. Flasken indeholder 60 ml af stoffet, sættet inkluderer en sprøjteindretning.

Et hætteglas med et indhold på 2% indeholder 20 mg minoxidil og 5% - 50 mg.

Yderligere komponenter i sprayen: ethanol, propylenglykol, vand. Du skal opbevare sprayen uden for børns rækkevidde ved en temperatur på højst 25 grader og over nul.

Brugsanvisning

Hvis du bruger værktøjet forkert, giver det simpelthen ikke det ønskede resultat. Sådan bruges produktet korrekt?

  1. Ved første brug skal du installere dispenseren på sprøjtebeholderen og lave en testpresse, derefter kan du bruge produktet.
  2. Før sprøjtning er det vigtigt at forberede dit ansigt: Rengør dit ansigt grundigt fra affaldsprodukter, det anbefales at vaske med varmt vand, så dit ansigt er let dampet. Tør efter tørre procedurer.
  3. Den næste opgave er at fordele lægemidlet jævnt. Vægten skal lægges på de områder, hvor håret er faldet ud eller tyndt, "Generolon" påføres fra midten af ​​problemområdet. Det er ikke nødvendigt at gnide stoffet ind, spraypartiklerne absorberes hurtigt. Du behøver heller ikke vaske det væk. Hvis der er behov for vandprocedurer, er de tilladt efter mindst fire timer.

Enkel dosis til brug er 1 milligram, ca. 6-7 depressioner.

Det bruges i henhold til instruktionerne en gang dagligt, frekvensen er op til 2 gange om dagen. Den maksimalt tilladte daglige dosis er 2 mg. Før sprøjtning, skal du huske på forholdsregler, ikke få stoffet i øjnene.

Hvordan man vælger den rigtige procentdel af minoxidil?

For at gøre dette skal du konsultere en specialist!

For de fleste mænd er et 2% koncentrat tilstrækkeligt til skægvækst. Processen er ikke hurtig.

For dem, der hurtigt vil erhverve vegetation, vil en spray på fem procent hjælpe..

Under hvilke omstændigheder kan "Generolon" være ineffektiv?

"Generolon" er ikke i stand til at klare alopecia forårsaget af forkert indtagelse af medicin, mangel på en afbalanceret diæt (mangel på vitamin A og jern).

Brug heller ikke en hårtørrer til tørring af et skæg, plejeprodukter, der giver kemiske forbrændinger. I behandlingsperioden bør du ikke lave kemiske perms, skade håret i skæg ved at trække i dem, stramme vævning.

Yderligere punkter til korrekt brug

  1. Produktet må ikke påføres andre dele af kroppen, heller ikke dem, der er dækket med hår (øjenvipper, øjenbryn osv.).
  2. "Generolon" skal påføres tørt skægbørstehår.
  3. Du skal vaske dit skæg som normalt..
  4. Skægpleje forbliver den samme. Det er tilladt at bruge produkter til ernæring, styling, farvning og endda curlinghår. Ikke desto mindre er det bedst at sikre sig, at medicinen er helt absorberet, det vil sige, det er bedre at starte andre handlinger fire timer efter påføring af produktet..
  5. Hvis der under brug af produktet er nogen bivirkninger, er det bedre at annullere stoffet.
  6. Hvis "Generolon" ved en fejltagelse kommer i øjnene, skal de skylles med rigeligt vand. Ethylalkoholen i sammensætningen kan irritere slimhinderne. Inhaler heller ikke stoffet, når du sprøjter..
  7. Inden du bruger produktet, skal du undersøges af en specialist, hvis huden er sund - produktet kan bruges.
  8. Vask hænderne godt efter brug.

Interaktion med andre stoffer

"Generolon" kan øge effekten af ​​vasodilaterende medikamenter. Creme, der indeholder betamethason, reducerer effektiviteten af ​​minoxidil, mens fløde, der indeholder tretinoin, tværtimod øger.

Kontraindikationer og bivirkninger

Inden du bruger lægemidlet, skal du bestemt konsultere en specialist, da ethvert lægemiddel har bivirkninger og kontraindikationer:

  1. Lægemidlet bør ikke bruges af personer under 18 år..
  2. Produktet må ikke påføres betændt, inficeret hud..
  3. Følsomhed over for en hvilken som helst komponent i sammensætningen er en absolut kontraindikation.
  4. Samtidig brug med andre lægemidler til hudbehandling.
  5. Bør anvendes med forsigtighed af personer over 65 år.
  1. Dermatitis (kemisk skade på huden), betændelse, skrælning, rødme, kløe, udslæt, urticaria, seborrhea i huden.
  2. Hårtab. Denne bivirkning er forårsaget af væksten af ​​nye, sunde børstehår og er midlertidig og varer cirka to uger, indtil dækningen skifter..
  3. Hypertrikose - hårvækst i uønskede områder.
  4. Åndenød, rhinitis, hovedpine, neuritis, svimmelhed, udsving i blodtryk, øget hjerterytme, ødemer.

Fordele og ulemper

Sammenlignet med andre midler har "Generolon" en række fordele:

  1. Stoffet fungerer virkelig. Dette kan ses både fra videnskabelig forskning og fra kundevurderinger..
  2. Tilgængelig for offentligheden. Du kan købe det i et apotek, en specialforretning og på Internettet..
  3. Sprayflasken er designet til en måneds brug.
  4. Lægemidlet er let at anvende, brug medfører ikke ekstra omkostninger.
  1. Tilstedeværelsen af ​​en karakteristisk lugt.
  2. Der er et let abstinenssyndrom.
  3. Hår vokser på uønskede steder.
  4. I nogle tilfælde er langsigtede resultater.

Der er ingen perfekte medicin eller præparater, derfor, efter at have vejet alle fordele og ulemper, beslutter manden selv: at anvende Generolon på ham eller prøve andre midler.

Prisen for lægemidlet dannes afhængigt af Rusland. Det mest overkommelige sted at købe et produkt er online shopping. I dem kan "Generolon" købes til en pris, der starter fra 400 rubler.

På et apotek kan du købe en 2% opløsning for 600 rubler og en 5% løsning til 800 rubler. Prisen er ikke overpris, enhver gennemsnitlig russisk har råd til Generolon.

Den gennemsnitlige pris for Generolon i Moskva er 750 rubler, i Skt. Petersborg - 698 rubler.

Spray anmeldelser

Anmeldelser af mænd om spray til skægvækst - "Generolon".

Evgeny:

”Så snart hårene begyndte at vokse, barberede jeg mig af to gange. Derefter alt, jeg besluttede bare at udjævne det, jeg er glad for, at tættsatte hår vises, jeg vil bruge det videre ”.

Makar:

”At pleje et skæg tager lang tid, især når man vokser. Tiltrækker, når håret vokser ujævnt, bruger jeg "Generolon" til hurtigt at lukke hullerne. Minoxidil regler ".

Gleb:

”Hvorfor er alt så kompliceret: dem, der vil have skæg, har ikke det, dem, der ikke vil - sutre, at de har det. Generolone er mit næste lægemiddel i kampen for maskulinitet. Det ser ud til, at der sker fremskridt. Lad os se hvad der er næste ”.

Malik:

”Jeg brugte Generolon en eller to gange om ugen. Ikke ifølge instruktionerne, selvfølgelig, men jeg så resultatet. Huden blev endnu bedre, der var ingen kløe, afskalning også ".

Endelig

Generolon er et moderne præparat til skægvækst; ifølge mænd fungerer det. Der er bivirkninger, så sørg for at konsultere en specialist før brug. Husk, at stoffet midlertidigt kan rette ufuldkommenheder i dit skæg. Hvis du vil have permanente resultater - skal du løse problemet, der forårsager skaldede pletter eller hårtab.

Hvis du ikke dyrker et tykt skæg, er der ikke hår på dine kinder, håret er tyndt og sparsomt,
-Der er et middel, der fungerer i 2 uger! Dette er et unikt produkt, der udelukkende består af naturlige ingredienser. Resultatet er et tykt og smukt skæg!

Generolon ®: anmeldelser

Virksomhedens officielle side RLS ®. Home Encyclopedia of medicin og farmaceutisk sortiment af varer på det russiske internet. Liste over medicin Rlsnet.ru giver brugerne adgang til instruktioner, priser og beskrivelser af medicin, kosttilskud, medicinsk udstyr, medicinsk udstyr og andre varer. Farmakologisk opslagsbog indeholder information om sammensætning og form for frigivelse, farmakologisk virkning, indikationer til brug, kontraindikationer, bivirkninger, lægemiddelinteraktion, metode til lægemiddeladministration, farmaceutiske virksomheder. Den medicinske referencebog indeholder priser for medicin og farmaceutiske markedsprodukter i Moskva og andre byer i Rusland.

Det er forbudt at overføre, kopiere, distribuere oplysninger uden tilladelse fra LLC "RLS-Patent".
Når der citeres informationsmateriale, der er offentliggjort på siderne på webstedet www.rlsnet.ru, kræves der et link til informationskilden.

Mange flere interessante ting

© REGISTRERING AF MEDICINER I RUSLAND ® RLS ®, 2000-2020.

Alle rettigheder forbeholdes.

Kommerciel brug af materialer er ikke tilladt.

Oplysninger beregnet til sundhedspersonale.

GENEROLON

  • Farmakokinetik
  • Indikationer til brug
  • Anvendelsesmåde
  • Bivirkninger
  • Kontraindikationer
  • Graviditet
  • Interaktion med andre lægemidler
  • Overdosis
  • Opbevaringsbetingelser
  • Udgivelsesformular
  • Sammensætning
  • Derudover

Generolone - et lægemiddel til behandling af alopecia.
Når det påføres lokalt, stimulerer minoxidil hårvækst hos personer med androgen alopeci (tyndt hår, skaldethed). Forbedrer mikrocirkulationen, stimulerer overgangen af ​​hårceller til den aktive vækstfase, ændrer effekten af ​​androgener på hårsækkene. Reducerer dannelsen af ​​5-alfa-dehydrosteron (muligvis indirekte), som spiller en betydelig rolle i dannelsen af ​​hårtab. Det har den bedste virkning, når sygdommen er kort (højst 10 år), patientens unge alder, skaldethed i regionen af ​​kronen på højst 10 cm, tilstedeværelsen af ​​mere end 100 vellus og terminalhår i midten af ​​den skaldede plet. Manifestationen af ​​tegn på hårvækst bemærkes efter 4 eller flere måneders brug af stoffet. Effektens begyndelse og sværhedsgrad kan variere fra patient til patient. En 5% opløsning af medikamentet stimulerer hårvækst stærkere end en 2% opløsning, hvilket blev bemærket at øge væksten af ​​vellushår. Efter at have stoppet brugen af ​​Generolop, stopper væksten af ​​nyt hår, og inden for 3-4 måneder er det muligt at gendanne det originale udseende. Den nøjagtige virkningsmekanisme af Generalon i behandlingen af ​​androgen alopecia er ukendt. Minoxidil er ineffektiv i tilfælde af skaldethed forårsaget af indtagelse af et medikament, forkert diæt (jern (Fe), vitamin A-mangel), som et resultat af hårstyling i "stramme" frisurer.

Farmakokinetik

Når det påføres lokalt, absorberes minoxidil dårligt gennem normal, intakt hud: i gennemsnit går 1,5% (0,3 - 4,5%) af den samlede påførte dosis ind i den systemiske cirkulation. Virkningen af ​​samtidige hudsygdomme på absorptionen af ​​minoxidil er ukendt. Efter seponering af lægemidlet udskilles ca. 95% af minoxidil, der er kommet ind i den systemiske cirkulation inden for 4 dage. Profilen for den metaboliske biotransformation af minoxidil efter ekstern brug af lægemidlet Generolon er endnu ikke undersøgt fuldt ud..
Minoxidil binder ikke til plasmaproteiner og udskilles af nyrerne gennem glomerulær filtrering. Minoxidil krydser ikke blod-hjerne-barrieren. Det udskilles hovedsageligt i urinen. Minoxidil og dets metabolitter udskilles ved hæmodialyse.

Indikationer til brug

Lægemidlet Generolon er beregnet til behandling af androgen alopecia (hårgendannelse) og stabilisering af hårtabsprocessen hos mænd og kvinder.

Anvendelsesmåde

Vask hænderne efter brug. Den samlede daglige dosis bør ikke overstige 2 mg (dosis afhænger ikke af størrelsen på det berørte område). For patienter, hvor der ikke observeres tilfredsstillende hårvækst, når man bruger en 2% opløsning, og patienter, for hvilke man ønsker hurtigere hårvækst, kan en 5% opløsning anvendes.
For mænd er Generolon mest effektiv til hårtab på kronen, for kvinder - for hårtab i den midterste del.
Generolon anvendes kun på tørt hovedbund. Opløsningen kræver ikke skylning.
Udseendet af de første tegn på hårvækststimulering er muligt efter brug af stoffet 2 gange om dagen i 4 måneder eller mere. Begyndelsen og sværhedsgraden af ​​hårvækst såvel som kvaliteten af ​​håret kan variere fra patient til patient..
Ifølge isolerede rapporter kan det forventes, at det oprindelige udseende gendannes inden for 3-4 måneder efter behandlingsstop. Behandlingsvarigheden er i gennemsnit ca. 1 år.
Forberedelse til brug: Fjern skruehætten, og fastgør doseringspumpen. Fastgør den udstrakte sprøjtedyse til røret øverst på pumpen. Tryk på sprøjtedysen 3-4 gange for at fylde pumpen med opløsningen, hvorefter lægemidlet kan påføres.

Bivirkninger

Lokale bivirkninger:
Den mest almindelige bivirkning er hovedbunddermatitis. Mindre almindeligt observeres mere alvorlige tilfælde af dermatitis, manifesteret i form af rødme, flager og betændelse. I sjældne tilfælde kløende hovedbund, allergisk kontaktdermatitis, folliculitis, hypertrichosis (uønsket hårvækst i kroppen, inklusive ansigtshårvækst hos kvinder), seborrhea.
Brug af minoxidil kan medføre en stigning i hårtab under overgangen fra hvilefasen til hårvækstfasen, hvor det gamle hår falder ud og nye vokser i deres sted. Dette midlertidige fænomen observeres normalt 2-6 uger efter behandlingsstart og stopper gradvist i løbet af de næste 2 uger (de første tegn på minoxidil handling vises).
Systemiske bivirkninger (hvis lægemidlet sluges ved et tilfælde):
Dermatologiske sygdomme: uspecifikke allergiske reaktioner (hududslæt, urticaria), ansigtsødem.
Åndedrætsorganer: åndenød, allergisk rhinitis.
Nervesystem: hovedpine, svimmelhed, svimmelhed, neuritis.
Hjertesystem: brystsmerter, udsving i blodtryk, hjertebanken, ændringer i hjerterytme, ødemer.

Kontraindikationer

Kontraindikationer for brugen af ​​Generolon-spray er: overfølsomhed over for minoxidil eller andre komponenter i lægemidlet; alder under 18; krænkelse af hudens integritet, dermatoser i hovedbunden.
Omhyggeligt. Ældre alder - over 65 år gammel.

Graviditet

Brug ikke lægemidlet Generolon under graviditet og amning.

Interaktion med andre lægemidler

modtager samtidig behandling med perifere vasodilatatorer. En meget lille stigning i indholdet af minoxidil i blodet hos patienter, der lider af arteriel hypertension og tager minoxidil oralt, kan ikke udelukkes i tilfælde af samtidig brug af Generolon, skønt de tilsvarende kliniske studier ikke er blevet udført. Det er blevet konstateret, at minoxidil til ekstern brug kan interagere med nogle lægemidler til ekstern brug. Den samtidige anvendelse af en opløsning af minoxidil til ekstern brug og en creme indeholdende betamethason (0,05%) fører til et fald i den systemiske absorption af minoxidil. Samtidig brug af en creme, der indeholder tretinoin (0,05%). fører til øget absorption af minoxidil. Samtidig anvendelse af minoxidil på huden og aktuelle præparater såsom tretinoin og dithranol, som ændrer hudens beskyttende funktioner, kan føre til en stigning i absorptionen af ​​minoxidil.

Overdosis

Tilfældig indtagelse af Generolon kan forårsage systemiske bivirkninger på grund af de vasodilaterende egenskaber af minoxidil (5 ml af en 2% opløsning indeholder 100 mg minoxidil - den maksimale anbefalede dosis til voksne, når de tages oralt i behandlingen af ​​hypertension; 5 ml af 5% opløsning indeholder 250 mg minoxidil, dvs. en dosis, der er 2,5 gange højere end den maksimale anbefalede daglige dosis til voksne, når den tages gennem munden i behandlingen af ​​hypertension). 11 tegn på overdosering: væskeretention, nedsat blodtryk, takykardi. Behandling: For at eliminere væskeretention kan diuretika foreskrives om nødvendigt; til behandling af takykardi - beta-adrenerge locatorer. Til behandling af gynotension skal 0,9% natriumchloridopløsning administreres intravenøst. Simiatomimetika bør ikke ordineres, f.eks. norepinephrin og epinsphrin, som har overdreven hjertestimulerende aktivitet.

Opbevaringsbetingelser

Ved en temperatur ikke over 25 ° C. Opbevares utilgængeligt for børn!

Udgivelsesformular

Generolon - spray til udvendigt brug 2% og 5%.
60 ml opløsning i en hvid plastflaske. Flasken lukkes med en hvid plast skruehætte; komplet med plastmålepumpe og sprøjtedyse i beskyttelsesposen.

Sammensætning

Generolon spray indeholder det aktive stof: minoxidil - 20,00 mg eller 50,00 mg.
Hjælpestoffer: ethanol (96%) - 571,00 / 243,00 mg, propylenglykol - 104,00 / 520,00 mg, vand - op til 1 ml.